اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ارسلان سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخير،دكتر من روى كلاهك الت و پايين الت و قسمت زير شكم جاى رويش موى زائد يمدت هست كه دانه سر سفيد بوجود اومده كم كم تعدادش زياد شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      عکسش رو بفرستید
    2. تصویر کاربر ارسلان سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      عكس رو ارسال كردم
    3. تصویر کاربر ارسلان سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      عكس رو فرستادم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      عفونت غدد زیرپوستی هست دستکاری نکنید که زیاد نشه به مرور خودش خوب میشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر پیرو مشکل قبلیم که اختلال نعوظ و از بین رفتن میل داشتم و گفتم free testosterone ام پایین تر از حد نرمال بود . گفتین lh fsh prolactin چک بشه . دکتر تشخیصتون چیه ؟عکس فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      Fsh و Prolactine نرمال نیست به متخصص غدد جهت تحویز دارو مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید

    آقای دکتر یه چند مدتی هست که یک چیزی شبیه جوش سفید که مایع سفید توش هست درومده و دردی هم نداره و منم اصلا دستکاری نکردم خواستم ببینم این چی هست چجوری باید رفع بشه

    یه موضوع دیگه هم هست اینه که یه لک تیره مانند هم درومده خواستم ببینم اینم چیز مهمی هست یا نه؟

    آقای دکتر چی استفاده کنم که اینا از بین برن؟؟

    تو عکس دو تاشو مشخص کردم براتون

    خیلی ممنونم 🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      عکس ارسال نشده مجدد ارسال کنید
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      فرستادم الان آقای دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      عفونت غدد عرق زیر پوست هست دستکاری نکنید که بزرگ و زیاد نشه مورد خطرناکی نیست،نگران نباشید
    4. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      فرستادم دوباره آقای دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      بله مشاهده شد و پاسخ داده شد
    6. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 5 سال پیش)
      آقای دکتر پماد یا چیزی هست که استفاده کنم برای خوب شدنش؟؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 5 سال پیش)
      ویتامین آ موضعی هر ۱۲ ساعت تا ۲ هفته
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    ناباروری مردان سه سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم سمت چپ بعد یک مدت ازمایش انجام دادم حرکتش کند بود دارو استفاده کردم ال کارتین 500و Q10وسلین پلاس با macavitمصرف میکنیم الان دوساله برا بچه دار شدن اقدام میکنم نتیجه نگرفتم لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      تست semen analysis انجام بدید و جوابش رو بیارید مطب
  • تصویر کاربر سمانه سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    دکتر جان سلام
    من دچار کلیه سنگ ساز هستم سه سال بود مشکلی نداشتم یعنی مشکل حادی نداشتم اما الان دوباره رفتم سونو این پاسخ رو که میفرستم داد بهم لطفا راهنمایی کنید چه کنم معمولا تا حالا سنگهای ۷ میل هم داشتم که دفع شده . ایا داروی خلصی بخورم
    1. تصویر کاربر سمانه دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 5 سال پیش)
      دوتا سنگ ۶ میل اللن دارم یک دو میل و یک ۴ در ۲ در ۲۰ میلیمتری uvg زده الان چه کنم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      سایز سنگتون کوچیک هست با مصرف دارو مشکلتون حل میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین ۰/۴ هر شب یک عدد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام. لطفا نظرتون رو درمورد نتیجه آزمایش پاتولوژی بعد از عمل پروستات بفرمایین
    عکس جواب پیوست شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      سرطان پروستات هست ولی خفیف میباشد و باید هورمون درمانی بشن
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. خسته نباشید عرض میکنم خدمت شما. عذر میخوام از حضورتون سعی میکنم ادب رو در حضورتون رعایت کنم، اگر متن بنده مشکل داشت پیشاپیش عذرخواهی میکنم از حضورتون.
    آقای دکتر بنده یک روز از صابون جهت استحمام استفاده کردم و یک لحظه سوزش شدیدی در قسمت آلت خودم احساس کردم. جوری که انگار چیزی گیر کرده.

    بعد از یک روز بهتر شدم و این دفعه حمام رفتم اما تنها اطراف رو صابون زدم و دوباره اون علائم برگشت. اما با نشانه های بیشتر.

    درد و تیر کشیدن اطراف ختنه گاه هنگام نعوظ و همچنین
    احساس تیر کشیدن از سر آلت تا بالا.


    همزمان احساس سوزش در نقطه ی خروجی. جوری که احساس میکنم ادرار گیر کرده و خروج اون رو هم احساس نمیکنم اما بعد از گذشت چند دقیقه خوب میشه و بعد از گذشت مدتی مثل نیم ساعت یا یک ساعت دوباره شروع به سوزش میکنه.
    احساس میکنم کنترل ادرارم نسبت به اون موفع سخت تر شده اما باز هم میتونم کنترل کنم اما خیلی ادرار میکنم. (مقدارش بیشتر شده)
    احساس سوزش پایین نقطه خروجی و
    بعضی اوقات بیضه درد دارم

    بعضی اوقات که فشار میدم احساس میکنم چیزی داخلش گیر کرده مثل موی تیز و خیلی میسوزه(در لحظه) .




    احساس درد در زیر شکم هم دارم.

    ممنونم از وقتی که گذاشتید. و لطف میکنین جوابم رو بدین چون خیلی روی اوضاع روحیم تاثیر منفی گذاشته جوری که قلب درد پیدا کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      تست U/A و U/C و همچنین سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه و پروستات انجام بدید و با جوابش به مطب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر سروش دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    من تازه مهاجرت کردم به کشور ترکیه و در این یک هفته هم استرس داشتم هم خیلی فعالیت کردم اندام تناسلی ام قرمز و متورم شده و دیشب متوجه تاول بزرگی روی اندام تناسلی ام شدم خیلی نگران هستم میخواستم بدونم چه دارویی مصرف کنم و آیا نگران کننده است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 5 سال پیش)
      عکس ضایعه رو بفرستید
  • تصویر کاربر Ho3en دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    آقای دکتر میل جنسی ام نرمال رو به خیلی بالاست ولی احساس میکنم ماده شفاف میزانش بیشتر از غلظت میباشد هنوز هم موفق به باروری نشده ام البته به چندین سال قبل بر میگرده که بدلیل عمل روده و سوند اومده عفونت شدید میدم با این حال سونوگرافی اعلام کرد واریس نداری ولی خودم بعضی مواقع احساس دردهای خفیف در بیضه دارم امیدوارم بتونم بدون عمل جراحی مشکل قابل حل باشه منتظر نظر کارشناسان مشتاقانه هستم ممنون امیدوارم حمل بر پر حرفی من نشه باز هم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 5 سال پیش)
      آزمایش semen analysis انجام بدید و جوابشو بیارید مطب
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    لطفا ازمایشو برسی کنید در صورت نیاز دارو تجویز کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 5 سال پیش)
      عکس ارسال نشده مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 5 سال پیش)
      ازمایش
    3. تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 5 سال پیش)
      تفسیر ازمایش
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 5 سال پیش)
      طبیعی هست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 627 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 639 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب