اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر وحیدی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1278 مشاهده پرسش
    سلام.من ۲سال پیش مبتلا به زگیل تناسلی شدم و با پدوفیلین درمان شد.بعد دو سال چیزهایی دیدم هم داخل واژن هم اطراف کلیتوریسم!اما ایندفعه به شکل متفاوت و درجاهای متفاوت!سر این ضایعه ها سفید رنگه و باعث ورم کلیتوریسم شده!و بعد هر بار رابطه جنسی ورم بیشتر میشه!یعنی این زگیل تناسلیه؟دوباره بعد ۲سال برگشته؟؟امکانش هست؟؟
    1. تصویر کاربر وحیدی سه شنبه ۱۳ مهر ۰( 4 سال پیش)
      چرا پیگیری نمیکنید؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      در مورد زگیل وقتی فرد مبتلا بشه ممکنه بدن بتونه مقابله کنه و ویروس از بدن پاک بشه ، ممکنه در بدن بمونه و عود کنه. بهترین درمان کرایو است. تیغ زدن و لیزر باعث پخش آن می شود. در مورد واکسن ، قبل از ابتلا به زگیل ، در خانم ها موثر است بعد از ابتلا اثر ندارد. در خانم ها باید پس از ابتلا سالانه پاپ اسمیر انجام شود از جهت خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Zhra چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید ...
    من یکی دوماه از وقتی ک رابطه داشتم میگذره و همیشه از کاندوم استفاده میکردیم ولی یه هفتس متوجه شدم ک لبه ی ورودی واژنم یسری برآمدگی‌ای باریک ب وجود اومده تو این یه هفته بیشتر شده میخاسم ببینم زیگیله یا نه ...؟ واقعا خیلی میترسم
    و باید چی مصرف کنم .... خودش از بین میره ؟
    اگ لازمه توی واتساپ براتون عکس ارسال کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      بهتره نمونه برداری بشه و مشکوک به زگیل هست
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید من مدتهاست دچار ناتوانی نعوذ هستم و مجبورم برای رابطه از امپول پاپاورین استفاده کنم نعوذ چهار پنج ساعته و یا با دیدن فیلم به نعوذ موقت داشته باشم برای همین رفتم تست ریجی اسکن دادم مشکل نعوذ نداشتم برای چندین مرحله در خواب نعوذ کامل داشتم که بیشترینش بیست و سه دقیقه بود همچنین دچار کم تحرکی اسپرم هم هستم دوتا آزمایش گرفتم یکی هورمونی و سیمن گرفتم لطفا ملاحظه بفرمایید و تفسر کنید و بفرمایید که چه دارویی بخورم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      ضعف اسپرم‌داریذ
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      Rigiscan تون رو بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر الی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام. وقت بخیر. من دختر 22 سالم و تا حالا رابطه جنسی نداشتم. یه حالتی به صورت گوشت اضافه کوچیک مابین دهانه واژن و مقعد بوجود اومده البته چند وقتی میشه وجود داره. به صورت تصادفی راجب زگیل خوندم و نگران شدم. آیا زگیل تناسلی هستش؟
    1. تصویر کاربر الی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      سلام. دکتر جواب ندادید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مجتبی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام، مردی ۳۹ ساله با سابقه دفع سنگ کلیه ۴ میل هستم، چند وقتی بود احساس تکرر ادرار داشتم و دیروز ناگهان درد شدیدی در کلیه راست و زیر شکم احساس کردم، در آزمایش ادرار خون و دفع اگزالات کلسیم دیده شد همچنین گلوبول سفید خونم ۱۶۷۰۰ بود که پزشک در سرم سفتری اکسین تزریق کرد و قرص کلیندامایسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت داده، ۲ ماه پیش سونو انجام دادم ولی چیزی دیده نشد، به احتمال زیاد در حالب سنگ گیر کرده، لطف میکنید راهنمایی کنید؟ و اینکه تامسولوسین بخورم یا خیر؟ سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      بهتره سنگ‌شکنی بکنید
  • تصویر کاربر یاشار چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    در ناحیه تناسلی احتمال زگیل تناسلی دارم که با زدن اسید سالیسیلیک سرخود و زخم شدن ناحیه بیشتر شده. جالب اینجاست که رابطه جنسی پرخطر نداشتم . میخواهم مطمئن شوم زگیل تناسلی است و هزینه کرایو برای هر هدد زگیل چقدر است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر آوش چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام.بانزده سال است التهاب پروستات دارم که باعث ناتوانی جنسب ام شده متاسفانه درمان مداوم انجام نمیدادم وبعدازمدتی رهامیکردم چون داروها موثرنبود. عدم نعوظ ونعوظ ناکامل وبی دوام بیمیلی وسرد مزاجی جنسی زود انزالی تکرروسوزش وقطع ووصل وبی اختیاری ادرار گاهی درد خفیفه پرینه وکشاله ران.انزال بسیارکندوبدون جهش وکم حجم .چه دارو ودرمانی باید انجام دهم آیاهایکوشاک تراپی موثراست یاسونوتراپی .آیا باتوجه به مزمن بودن احتمال درمان وجوددارد؟یاباید لیزرکنم.درصورت لیزر احتمال دارد رگها آسیب ببینند وناتوانی دائمی جنسی بدهد؟یا نه نعوظ کامل وبدون تاخیر برمیگردد وزودانزالی برطرف میشود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      تست rigiscan انجام بدید و جوابشو بیارید ببینم
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۱۵ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی عزیز
    اقای دکتر من۲۷ سال و مجردم تفریبا ۱۲ سال پیش عمل گرید۳ واریکوسل چپ کردم الان سوالی بشدت درگیرم کرده تو رو به قران کمکم کنید
    با توجه به ازمایشی که خدمتتون فرستادم اگه تا دو سه سال دیگه هم ازدواج نکنم ایا کیفیت ازمایش از این پایین تر میاد؟؟؟ میترسم روز به روز شرایط اسپرم بد بشه اخه میگن واریکوسل به مرور اسپرم خراب میکنه
    1. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      اقای دکتر چی شد میشه با یک ویس کوتاه کامل توجیحم کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      بهتره داروی تقویتی تا ۳ ماه مصرف کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      مولتی ویتامین WELLMAN هر ۱۲ ساعت
    4. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      اقای دکتر به نظر شما به مرور زمان وضعیت اسپرم ها با توجه به ازمایشی که دادم به مرور بدتر میشه؟؟ واریکوسل اسیب میزنه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      واریکوسل فعلا آسیب نمیزنه و به مرور زمان اگر با مصرف دارو بهتر نشدید نیاز به عمل پیدا میشه
    6. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      دکتر یکبار عمل کردم تقریبا نوجوانی دوازده سال پیش الانم فک کنم عود کرده . نظر داشتم تا دو سال دیگه ازدواج نکنم بعد فکر کردم شاید کیفیت اسپرمم روز به روز خراب بشه ترسیدم من الان۲۷ سالمه و مجردم برای همون بوددکه پرسیدم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ مهر ۰( 4 سال پیش)
      مجدد سونوگرافی انجام بدید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام و ادب
    محمد هستم
    32 ساله مجرد

    حدود یک هفته پیش احساس سوزش پوست بیضه رو در سمت راست خودم احساس کردم

    یکمی سرخ شده بود اندازه دو بند انگشت
    فکر کردم از گرماس اهمیت ندادم

    بعد چند روز دیدم که یه حالت التهاب پیدا کرده، ورم کرده ،پوست پف کرده

    و الان ورم خوابیده ولی سوزش همچنان هست
    و نکته ی مهم اینه یسری خال، جوش مانند سر سیاه توی اون ناحیه بوجود اومده و درد داره اون ناحیه.

    نکته یک: هیچ گونه رابطه جنسی خطرناک نداشتم.
    نکته دو : تغییر در پوشش لباس زیر و مواد شوینده هم نداشتم.

    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      پماد کالامین دی و تریامسیونولون هر ۸ ساعت استفاده کنید
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      اندازه سطح یه نخود هم زیره بیضه ام لک سفید افتاده، و رویش مو نداره و میسوزه آقای دکتر این رو هم لطفا می‌فرمایید
    3. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      یه لکه سفید هم زیر بیضه دارم که میسوزه ، اندازه یه نخود هست ، اون رو هم می‌فرمایید لطفا
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ مهر ۰( 4 سال پیش)
      برای اون هم همین پماد ها مناسب هست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۳ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر من یه دو ماه است که هیچ میل جنسی ندارم و نه حسی در آلت دارم اصلا نعوظ رخ نمی دهد اگر رخ بدهد وفقط صبح موقع ای که از خواب بیدار میشوم رخ میدهد انگار آلتام بی حس شده اگه مشکل عصبی هست آیا این قابل درمان هست و درمانش چیه ؟ ممنون منتظر جواب ارزشمند شما هستم
    1. تصویر کاربر علی جمعه ۹ مهر ۰( 4 سال پیش)
      منتظر پاسخ هستم آقای دکتر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مهر ۰( 4 سال پیش)
      تست ها هورمونی رو انجام بدید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مهر ۰( 4 سال پیش)
      FSH/LH/TSH/TESTOSTRON/ESTROGEN/PROGESTRON
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 638 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب