اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نسرین شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقایه دکتر پدر من پروستات دارن که دکتر فقط بهشون دارو میده حجم ادرار بعد از تخلیه صد سی سی هست و این ک در کشاله ران سمت راست به تازگی گردی اندازه یک پرتقال کوچک دراومده که دکتر بدون معاینه گفت فتق هست من سونورو میدم خدمتتون خواهش میکنم جواب بدین من واقعا نگرانم خدا خیرتون بوه
    1. تصویر کاربر نسرین شنبه ۲۲ آبان ۰( 4 سال پیش)
      اقایه دکتر سونورو من بارگزاری کردم براتون ممنون میشم پاسخ بدین اگر اندازه پروستات احتیاج به عمل نداره ینی این احتباس ادراری بخاطر فتق هست؟
    2. تصویر کاربر نسرین یکشنبه ۲۳ آبان ۰( 4 سال پیش)
      این سونو هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      فتق دارید و باید جراحی بشه
    4. تصویر کاربر نسرین جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      دکترشون وقت برایه عمل پروستات دادن گفتن اول باید پروستات عمل بشه یعنی اصلا پروستات احتیاج به عمل نیس؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      چرا پروستات هم 3 برابر حالت طبیعی هست و نیاز به عمل هست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امید شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 2197 مشاهده پرسش
    با عرض سلام.
    آیا وجود واریکوسل مانع از جنابت میشود؟
    بنده حدود 2 سال پیش توسط آقای دکتر ویزیت کامل شدم.(تست اسپرم و سونوگرافی داپلر). ایشون فرمودند که واریکوسل بنده نیاز به جراحی نداره. اما بنده جنب نمیشم. میخواستم بدونم وجود واریکوسل باعث این مسئله شده؟
    و راه حل این مسئله چیه؟
    ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من امروز متوجه شدم روی التم یه نقطهای ریز و و یکی دو جا به صورت گوشت اضافه نصف عدس دیدم موندم ببینم اینها زگیل هست یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    مدتی هست از مثانه به پایین و گاهی تا بیضه ها درد دارم و ادرارم مثل قبل نمی‌تونم نگه دارم و حتی تعداد دفعات ادرارم هم نسبت به گذشته کمی بیشتر شده. با توجه به اینکه بخاطر وجود دو بچه کودک و نونهال، رابطه جنسی کمتری دارم یا گاها در بدو شروع رابطه بخاطر حضور بچه‌ها مجبور به ترک بستر میشم و بعدش درد زیادی در بیضه دارم، آیا می‌تونه این مشکل بخاطر مسایل جنسی باشه؟ و در کل برای درمان چه کاری باید کرد؟ آیا این مورد در آینده می‌تونه خطرناک باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      سلام ، سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر خوان شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. ما تقریبا بیشتر از یک ساله بدون پیش گیری بچه دار نمیشیم همسرم طبق آزمایش هایی که داد معلوم شد واریکوسل گرید متوسط دارند. و در ازمایش اسپرم مشخص شده تعداد اسپرم ها 4میلیون هست و مورفولوژی 3درصد . در ازمایش اول مشخص شد که 99درصد اسپرم ها abnormal هستن. دکتر گفت با عمل واریکوسل، مشکل برطرف نمیشه ممکنه ivf نیاز باشه . آیا با ivf هم میشه با این فاکتورهایی که در ازمایش اسپرم است باردار شد؟ من 27سالمه و شوهرم 36سال دارند .ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      مولتی ویتامین WELLMAN برای آقا و مولتی ویتامین WELLWOMAN برای خانم پودر اندروفرتی هر ۱۲ ساعت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      تا 3ماه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر منا شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر من برای چکاپ تخمدان سالیانه سونوگرافی انجام میدم امسال هم طبق معمول انجام دادم بهمراه سونوی کلیه
    من دختری 33ساله مجرد با قد 162و وزن 55
    داخل سونوگرافی کلیه ندول اکوژن به ابعاد 5*6.5میلیمتر در پل میانی کلیه راست رویت شد که در درجه اول مطرح کننده آنژیومیولیپوم داده شد
    طول کلیه راست91میلیمتر
    طول کلیه چپ 119میلیمتر

    ضخامت کورتکس کلیه راست12میلیمتر

    ضخامت کورتکس کلیه چپ 13میلیمتر
    خاستم ببینم من الان مشکلی دارم؟
    دکتر رفتم گفتن چکاپ سالیانه
    خاستم نظر شمام بدونم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      باید سی تی اسکن شکم و لگن با کنتراست انجام بدید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام
    حدود 3 هفته پیش سنگی 5 میل دفع کردم،
    بعد از اون تکرر ادرار و ادرار بادرد داشتم،
    به پزشک مراجعه کردم گفتن سنگ پروستاتو خراش داده،
    قرص افلو ساکسین 200 بهم دادن،
    80 درصد علائم بهتر شد، سوزش و درد رفت،
    اما هنوز بعضی روزها دچاره پر ادراریم،
    یعنی هر یک ساعت دفع زیاد ادرار و گاهیی اخر ادرار خون
    میبینم چند قطره،
    تصویر سونو گرافی براتون ارسال کردم،
    به نظرتون مشکل چیه،
    ایا ممکنه از اعصابم باشه یا نه همچنان زخمو التهابه؟
    درمانش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      قرص ملوکسیکم 7.5 هر 12 ساعت یک عدد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      قرص سیپروفلوکساسین 500 هر 12 ساعت یک عدد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      تا یک ماه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر بخشی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب؛
    بنده ۴۵ ساله هستم و تمامی شرایط جنسی ام در انجام نزدیکی نرمال هست،فقط در زمان انزال بدون هیچ لذتی تخلیه و انزال انجام میشود،انگار که هیچ عمل یا ارتباط جنسی انجام نشده است،این وضعیت به شدت باعث ناراحتی روحی و روانی شده است و باعث نا اُمیدی در ادامه ی برقراری ارتباط جنسی برایم شده است،لطفآ کمک و راهنمائی ام کنید
    سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      ٥- سلام ،راهكارهاي إنزال زود رس را با توضيحات كامل در وب سايت من بخوانيد
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر ببخشید این زگیل هست خیلی نگران هستم ؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    به نام خدا
    جناب آقای دکتر کرمی
    با سلام و احترام
    بنده آقایی 53 ساله و متاهل با وزن 77 کیلوگرم و قد 182 سانت و بدون داشتن سابقه پروستات میباشم و در آخرین آزمایش قبلی که در تاریخ 1400/05/21 انجام دادم میزان PSA=1/1 بود. در نتیجه آزمایشات اخیر در تست PSA اعداد زیر اعلام شده است:
    PSA= 6.4
    3/3= FREE PSA
    51.66 =FREE PSA/PSA
    ضمنا در تستهای سالیانه نیز همیشه PSA در رنج 1 تا 1/5 بوده و به لحاظ دفع ادرار هم تا حالا مشکلی نداشته ام.
    لازم به ذکر است پدر بنده مشکل پروستات داشتند و در سن 70 سالگی جراحی انجام دادند. ایشان بدلیل کنسر معده و در ادامه متاستاز به پروستات به رحمت خدا رفتند. قبلا هم در مورد مشکلات ایشان از نظرات جنابعالی بهره مند شده بودیم.
    با سپاس مجدد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      باید نمونه برداری از پروستات انجام بدهند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 637 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب