اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امید پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    وقت بخیر شیره مصرف میکنم،چه دارویی مصرف کنم که توان جنسی رو بازیابی کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      تادالافیل ۱۰ دو ساعت قبل رابطه هرچند که شیره تا قطع نشه تاثیر چندانی نداره
  • تصویر کاربر Z. سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر شوهرم 32 سال سن داره. سه ساله ازدواج کردیم ولی هیج تمایلی به رابطه جنسی نداره. دست خودش باشه ماهی یک بار یا اصلا. منم برم سراغش پسم میزنه و بهانه میاره.
    مثلا میگه رابطه خستم میکنه و فردا باید برم سر کار.
    از اولش همینطور بود. استرس یا مشکل خاصی نداره. اعتیاد نداره. دانشجوی سال 6 پزشکی هست.
    لطفا کمکمون کنید چون این موضوع داره زندگیم رو خراب میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام باید از نظر هورمونی بررسی بشن . همچنین نیاز به مشاوره روانشناسی و سکسولوژی است
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب خدمت آقای دکتر کرمی پسری ۱۶ ساله دارم در ظاهر مشکلی نداره از ۱۴ سالگی کل بدنش مو در اورده ولی هیج میلی به جنس مخالف نداره و میگه اینکه شما میبینید من این نیستم وخودش هم از این موضوع بسیار رنج میبره خواهش میکنم کمکمون کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام با توجه به صحبت هایی که داره باید به روانپزشک مراجعه کنید . با ایشان صحبت کنه در مورد گرایش های جنسیش
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ۳۰ساله هستم یه و دو هفته ای نعوظ ضعیف یا صفر دارم آلتم شل شده حتی با با آلت شل هم ارضا میشم قبلا خیلی شهوتی بودم قبل از بچه دار شدنمون هر روز رابطه داشتم الان تقریبا بیش از دو ساله همسرم بعد بچه دار شدن درخواست های جنسی را رد میکرد شاید یه یا دو ماه میشد ما رابطه نداشتیم در ضمن نعوظ صبحگاهی هم دارم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام علت قطعا روانی است . باید استرس ها و خستگی را کنار بزارید . رابطه جنسی منظم داشته باشید
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      شرمنده آقای دکتر الان هم بخاطر این قضیه اضطراب و استرسم زیاد شده نیاز هست برای ایجاد نعوظ قرص مصرف کنم الان نعوظ ایجاد نمیشه یا حین رابطه شل میشه لطفا راهنمایی کنید از طرف همسرم تحت فشار قرار می گیرم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      تادالافیل ۱۰ یک ساعت قبل رابطه بخورید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Alireza دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من ۲۱ سالمه و سالها بصورت خوابیده به پشت خودارضایی میکردم یعنی با فشار دادن الت به سطح تشک؛ الان نزدیک ۳ ماه هست که ترکش کردم و بعدش دو سه باری تونستم که بصورت عادی خودارضایی کنم؛ من هنگام پیشنوازی و عشق بازی کاملا نعوظ میشم و حتی نعوظ صبحگاهی هم اکثرا دارم؛ اما درست موقع دخول، نعوظم رو از دست میدم و شل میشه و سریع هم ارضا میشم و این واقعا اذیتم میکنه اوایل رابطه یکبار به سختی به نعوظ رسیدم و تونستم دخول کنم ولی از دفعه های بعد با ترک حتی خودارضایی عادی دیگه اصلا نشد؛ حتی دفعه اخر از قرص تادالافین ۱۰ استفاده کردم؛ نعوظم موقع پیشنوازی و معاشقه حتی بیشتر هم شد اما بازم هنگام دخول شل شد و عین دفعه های قبل شد؛ احتمالش هست بخاطر اون مدل خودارضایی به این مشکل دچار شده باشم یا بخاطر استرس و مشکلات روانی هست؟چون هنگام دخول استرس هم میگیرم؛ چیکار باید بکنم که اثرات اون خودارضایی کامل از بین بره و کامل درمان شم؟ بهتره که یمدت به شیوه عادی خودارضایی کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      ربطی به خود ارضایی نداره و فقط به خاطر استرس است
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من 24 سال دارم و جدیدا وارد رابطه ای شدم و در زمان رابطه ی جنسی متوجه شدم نعوظ من تکمیل نمیشه و تا حدی فقط آلت سفت شده و بعد شل می شود
    دقت نکردم که این مشکل چقدر وقته که پیش اومده اما بعید میدونم زمان اون خیلی طولانی باشه چون قبلا این مشکل رو نداشتم برای مثال در رابطه ی قبلیم با این مشکل رو به رو نبودم البته 2 سال از اون رابطه میگذره اما مطمئنم این مشکل 2 سال نیست که به وجود اومده
    میخواستم ببینم مشکل چی میتونه باشه و چه جوری باید بر طرفش کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام استرس علت اصلی هست احتمالا . ایا نعوظ صبحگاهی دارید ؟
    2. تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      استرسی نیستم آخه
      نعوظ صبحگاهی هم گاهی دارم گاهی خیر
      اما اون هم کامل نیست
      کلا نعوظ کامل انجام نمیشه چه در زمان خود ارضایی چه رابطه جنسی
      خود ارضایی میتونه باعث این مسئله شده باشه ؟
      چون تقریبا هر روز خود ارضایی داشتم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      ارتباطی به خود ارضایی نداره ازمایشات زیر انجام بشه دو ساعت قبل رابطه تادالافیل ۱۰ مصرف بشه ببینید نعوظ چطوره CBC - BUN- CR - HDL - LDL - CHOL - TG - TOTAL TESTOSTERONE - TSH - FBS
    4. تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      متشکر
      احتمالش هست مشکل غیر مقطعی باشه و حل نشه ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      باید ازمایشات و پاسخ به دارو را ببینم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام دکتر۳۱سالمه متاهل نزدیک به یک ساله نعوظ خیلی ضعیف یا کلا صفر شده تحریک نمیشم اصلا الت شل ولی با الت شل ارضا میشم درصورتی قبلا خیلی شهوت داشتم روزی دوبار رابطه داشتم به نظرم از هم سن سالا خودم بیشتر شهوت نعوظ داشتم الان اینجور شدم تو روخدا راهنماییم کنید افسردگی گرفتم از بس تو فکرشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام داروی خاصی میخورین یا بیماری خاصی دارین ؟ اخیرا استرس روحی یا کاری ایجاد نشده ؟نعوظ صبحگاهی دارید ؟
    2. تصویر کاربر عباس چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام نعوظ صبحگاهی بعضی وقتا دارم هر صبح نه.نه داروی خاصی نمیخورم.بیماری خاصی ندارم چربی کبد کم دارم.استرس دارم خیلی کم الان که اینجور شدم خیلی استرس دارم
    3. تصویر کاربر عباس چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام نعوظ صبحگاهی بعضی وقتا یعنی هرصبح نه.
      بیماری خاصی ندارم دارو خاصی مصرف نمیکنم
      استرس خیلی کم الان که اینجور شدم استرس زیاد دارم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      این ازمایشات رو انجام بدید CBC - BUN - CR - FBS - HDL - LDL - CHOL- TG - TESTOSTERONE TOTAL فعلا موقت تادالافیل ۱۰ یک ساعت قبل رابطه بخورید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر مردی ۵۰ ساله هستم از خوزستان که چند ماهی هست میل جنسیم بسیار کم شده و التم به حال نعوض نمی رسه و اقای دکتر من چند سالی هم دارم قرص اعصاب کاو میپرامین استفاده میکنم لطفا مرا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام قطعا قرص های اعصاب باعث کاهش میل جنسی میشن تادالافیل ۱۰ دو ساعت قبل رابطه بخورید
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 919 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر 19 سالمه
    خودارضایی افراطی داشتم چندسال و درچار اختلال نعوظ شدم لطفا راهنماییم کنید
    هنگامه دیدن صحنه تحریک امیز اصلا نعوظ ندارم ولی اگه با مداخله دست باشه نعوظ خودمو به دست میارم و اگه از دست بکشم زود شل میشه ایا نشت وریدی داریم؟ یا نه
    نعوظ صبحگاهی دارم الت سفت میشه ولی بعد با بیدار شدن بعد از چند ثانیه شل میشه
    اقای دکتر لطفا زود پاسخ بدید خیلی استرس دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام قابل قضاوت نیست و باید دید در رابطه چگونه است نعوط صبحگاهی شما نرمال است جای نگرانی ندارد
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      اقای دکتر در این سن کم احتمال نشت وریدی هست ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      بله در هر سنی ممکن است ولی برای شما بعید است
    4. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام مجدد اقای دکتر
      احتمال داره واسه خودارضایی باشه ترک کنم بهتر میشم یا سونوگرافی
      ببخشید خیلی استرس دارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      ربطی به خود ارضایی نداره اقدامی نمیخواد بعد از رابطه مشخص میشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر پیمان سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت بخیر . من کوتاهی آلت دارم در حالت نعوظ . تقریبا 10 سانت هستش و البته کمتر . خواستم ببینم میشه کمک کنید که سایزش بیشتر بشه . تمام پوزیشن هارو نمیشه اجرا کرد هرچند تو این حالت فقط دوسه تا پوزیشن امکان داره بقیه سخته . میشه حداقل 5 سانت یا 7 سانت افزایش سایز ایجاد بشه ؟؟؟؟ سلام جناب دکتر وقت بخیر . من کوتاهی آلت دارم در حالت نعوظ . تقریبا 10 سانت هستش و البته کمتر . خواستم ببینم میشه کمک کنید که سایزش بیشتر بشه . تمام پوزیشن هارو نمیشه اجرا کرد هرچند تو این حالت فقط دوسه تا پوزیشن امکان داره بقیه سخته . میشه حداقل 5 سانت یا 7 سانت افزایش سایز ایجاد بشه ؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      راه بزرگ كردن الت تناسلي هنوز در دنيا وجود ندارد همه تبليغات دروغند وعملهاي جراحي پر عارضه وغير قابل برگشت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      طول آلت تناسلی در نعوظ بین ۹ تا ۱۵ سانت طبیعیه و نیاز به اقدام خاصی ندارد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب