اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر راهول جمعه ۱ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    باسلام الان تقریبا سه ماه یه بار دچار شل شدن آلت میشم ب فاصله ده روز خوب میشم سونوگرافی دادم مشکل نداشتم قرصی معرفی میکنید مشکلم برطرف بشه باتشکر ۳۳سالمه متاهلم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بیشتر مسائل روانی و ذهنی هستند
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم ۲ ساعت قبل از رابطه ی جنسی مصرف کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    عرض سلام و احترام خدمت آقای دکتر، بنده 40 سال دارم و حدوا یکی دوماه است که نعوظ به صورت کامل اتفاق نمی افتد و یا سریع از حالت نعوظ خارج می شود. درد خفیفی در ناحیه ی بیضه ها دارم. حدودا یک ماه پیش در سفر بودم که بطور اتفاقی درد بسیار شدیدی به سراغم آمد و با مصرف مسکن کنترل شد. به تازگی تغییراتی در پوست آلت دیده می شود که به حالت چروکیده احساس می شود. تاکنون مشکل دیابت یا فشارخون هم نداشتم و آخرین کنترل مربوط به 6 ماه پیش بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم ۲ ساعت قبل از رابطه ی جنسی مصرف کنید
  • تصویر کاربر نیمادانشفر سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر جناب دکتر من آلت تناسلی ام وقتی میخوام تولید مایع منی کنم باید حتما به روی شکم دراز بکشم و توی حس فیلم های پورن برم تا مایع منی خارج شه وخارج هم میشه اما آیا روشی هست که جور دیگه ای مایع منی خارج بشه ولازم نباشه حتما به روی شکم دراز بکشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      ینی حین رابطه ی جنسی هم فقط با این روش ارضا میشین؟
    2. تصویر کاربر نیمادانشفر سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      بله
    3. تصویر کاربر نیمادانشفر سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      بله همین طوره من20سالمه باید چیکار کرد؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      به روانپرشک مراجعه کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر عبد دوشنبه ۲۸ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من زود انزال شدید دارم حتی بعضی وقت ها به دخول هو نمیرسه لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب سرترالین ۵۰ میلی گرم هر روز یک عدد تا یک ماه مصرف کنید
  • تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۲۷ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید بنده در دوران نامزدی میل جنسی خوبی داشتم اما بعد از ادواج که نزدیک ۲ سال است کم کم میل جنسیم فروکش کرده. سونوی کامل شکم و لگن انجام دادم موردی نبود همه چی خوب بود. چکاپ دادم چربی و قند و تیروئید نرمال بود ولی متوجه شدم غلظت خون دارم هموگلوبین رو ۱۸.۵ هستش بنا به توصیه دکتر فصد خون انجام میدم ولی فعلا ازمایش ندادم ببینم بهتر شده یا نه مشکلی که الان دارم در نعوظ هستش نعوظ به سختی اتقاق میفته مثل قبل سیخ نمیشه بعد یهو شل میشه (دو هفتس اینجوری شده) مدتی هست نعوظ صبحگاهی هم ندارم (این مورد یکی دو ماهه) خیلی نگرانم و میترسم باعث ناباروری. بشه لطفا کمک کنید باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم ۲ ساعت قبل از رابطه ی جنسی مصرف کنید
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۷ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    دکتر آلتم در غیر نعوذ ویا عادی پژمرده وچین خورده شل ومرده است انگار هیچ حسی توش نیستش انگار توش خونی نیستش وگهگاهی هم توی ادرار کردن هم مشکل دارم بنحوی که اگر بخوام سرپایی کارم انجام بدم بایستی حتما از نوک نگهش دارم وگرنه از پایین ترش بگیرم می افته پایین و لباسامو خراب میکنه بطور کلی اگر در حالت خوابیده از پایین وبیخ آلتم رو بادستم بگیرم بیارمش به سمت بال کمرش شل شده وسرشار پایین میافته ؟؟!مشکل چیه
    یکمی تواینترنت سرچ کردم دیدم میگن شاید مشکل عروق داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
  • تصویر کاربر حمیدرضا شنبه ۲۶ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر سلام حمیدرضا هستم ۵۳ساله. ۶سال پیش خانمم موردعمل رحم وضمائم قرار گرفت وبعلت خشکی ودرد زیاد عمل مقاربت دیر به دیرانجام میشد ومن خودارضایی میکردم.مشگل خشکی حل شده ولی من نعوظ کامل ندارم وخیلی زود به انزال میرسم لطفا راهنمایی بفرمایید
    درضمن از خداوند سپاسگذارم که شما هستید انشاله پاینده باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲۶ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقتتون بخیر
    ببخشید من 22سالمع از روزی ک یادم میاد یعنی همون اول مشکل اختلال نعوظ داشتم
    نعوظ صبحگاهی دارم یا در طول روز چندین بار نعوظ دارم اما هنگام رابطه نعوظ اتفاق نمیفته یا معمولا اگرم اتفاق بیفته کامل نیست و کافیه چن ثانیه از کار دست بکشی سریع از حالت نعوظ خارج میشه
    این موضوع خیلی اذیتم میکنه خاستم ببینم درمان داره؟اگ اره ک واسه درمان باید چیکار کنم
    پیش دکتر ارولوژی رفتم ازمایشو اینام دادم گفت مشکل جسمانی نداری مشکلت روانشناختیو استرسه
    ممنونمیشم راهنماییم کنین دکتر اروولوژی برام داروی تادالافیل 5
    قرص ترادامیکس
    شیاف ناپروکسن
    قرص سیپروفلوکساسین نوشته
    آیا اینا میتونن مشکل منو حل کنن؟
    اصلا اختلال نعوظی روانشناختی درمان قطعی داره؟
    1. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۳ خرداد ۳( 2 سال پیش)
      نعوظ صبحگاهیم خیلی کاملو سفته اما موقع رابطه آلتم شله و نعوظی ک دارم اصلا در حد سفتیه نعوظ صبحگاهی نیس و باید با کمک دست دخول رو انجام بدم و کافیه چن ثانیه از کار دست بکشم فورا آلتم از حالت نعوظ خارج میشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ خرداد ۳( 2 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید ببینید اثر داره براتون یا خیر
    3. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۴ خرداد ۳( 2 سال پیش)
      این ۴قلم دارویی ک گفتم دکتر برام نوشته دوروزه استفاده میکنم البته تادالافیل ۵میله
      اره تاثیر داشت نسبت به قبل بهتر بودم
    4. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۴ خرداد ۳( 2 سال پیش)
      بی زحمت یه نگاهم به ازمایشام بندازین ببینید مشکلی دارم یا نه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      مدارکتون رو آپلود کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۶ خرداد ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام من مدتی هست که خودارضایی می کنم ویک دفعه متوجه شدم که نعوظ کامل ندارم و درحالت نعوظ به سفتی قبل نیست وهمچنین مایع منی خارج شده هم آبکی مقدارش هم کم و بو و رنگ وحالت قبل را نداره واین مشکلات یکدفعه وباهم اتفاق افتاد.مشکل چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۳( 2 سال پیش)
      چند سالتونه؟
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۳ خرداد ۳( 2 سال پیش)
      ۲۳
    3. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۴ خرداد ۳( 2 سال پیش)
      ونعوظ صبحگاهی هم مثل قبل نیست و شل تره
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ خرداد ۳( 2 سال پیش)
      رابطه ی جنسی که ندارید؟
    5. تصویر کاربر علی جمعه ۲۵ خرداد ۳( 2 سال پیش)
      خیر .میشه کامل جواب بدین اگه باید برم پیش متخصص بگید که الکی معتل جواب شما نشم؟؟؟؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ خرداد ۳( 1 سال پیش)
      دوست عزیز شما وقتی سوال میپرسید باید اطلاعات کامل بدین تا یک جواب بهتون داده بشه سونوگرافی از آلت با تزریق پاپاورین انجام بدین آزمایش انالیز مایع منی و آنالیز و کشت ادرار هم انجام بشه ، با جواب موارد فوق جهت معاینه و تعیین تکلیف حضورا باید مراجعه کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر آلت بنده در حالت نعوظ از یه قسمت خم میشه با کوچکترین فشار از یک قسمت خاص به سمت های مختلف خم میشه و باعث میشه نعوظم رو از دست بدم حتی با مصرف سیلدنافیل و تادالافیل هم مشکل برطرف نمیشه راهی برای قویتر کردن تنه آلت وجود داره؟ یا درمان دارویی و یا غیر دارویی برای این مشکل هست؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام باید سونوگرافی الت با تزریق پاپاورین انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب