اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رمضانی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    با سلام
    من یه نگرانی بزرگ دارم و واقعا دچار مشکل شدم
    من تا قبل از 20 سالگی هیچ مشکلی در نعوذ و انزال زود رس نداشتم چون استمنا نمیکردم
    اما بعد از 22 سالگی بخاطر یه سری مسایل دوباره شروع به استمنا کردم و بعد از 3 سال که گذشت هم مشکل انزال زود رس پیدا کردم هم نعوذ ندارم یا اگه باشه ناقص هست و زود شل میشه
    البته منی کاملا مثل قبل خارج میشه و مشکلی از این لحاظ نیست
    الانم 32 سالمه
    خواستم بدونم آیا واقعا دیگه نمیتونم به حالت اول برگرده و سالم بشه و تا آخر عمر مشکل نعوذ را خواهم داشت و درمان قطعی نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر m-a دوشنبه ۱۴ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام استاد عزیز یه سوالی داشتم اینکه در نتایج سونو گرافی کالر داپلر پنیس با تزریق پاپاورین علایم ارکشن پارسیل ظاهر شد و فلوی شرایین دور سال به 36و کارنوزال به 35رسید وارکشن کامل نشد و شکل موج نبض شرایین ابنرمال باقی ماند(فلوی دیاستولیک در تمام مدت اسکن باقی ماند که نشانه غیر عادی بودن شکل موج است ودر تمام مدت اسکن ارکشن نا کامل بود )وریدهای ریشه پنیس و ورید دورسال پنیس فعال شدند و کونزسیون وریدی و لیک وریدی در تمام مدت ادامه داشت. ایا واقعا درمانی برا این مسيله هست ایا بیمار امید به زندگی داشته باشه ترا بخدا به این بیمار بخاطر حفظ زندگی راهنمایی و کمک بفر مایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر نشت وریدی دارید درمان ندارد
  • تصویر کاربر آلا دوشنبه ۱۴ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    سلام و وقت به خیر
    من دختری 30 ساله هستم. 2ساله با آقایی نامزد هستم. ماهردومون ازنظر جنسی بسیار گرم هستیم و رابطه سکسی عالی داریم.نامزدمن تعدد رابطه داشته و 1 ساله عمل جراحی دریچه قلب کرده و عسلویه کار میکنه. دو ماه قبل 2-3 بار موقع سکس ایشون آمادگی برای دخول پیدا نمیکرد.علی رغم اینکه میگه از نظر ذهنی آماده هست و علاقش کم نشده. این ماه اصلا نمیتونه سکس کنه و این موضوع واقعا برای من سخت و دشوار شده. به نظرتون علت این همه سردی اونم برای ما که این همه گرم هستیم چیه و راه درمانش؟

    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شود
  • تصویر کاربر سجاد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید اینجانب قبلا متاهل بوده از نظر سکس مشکل خاصی نداشتم.بنده دو سال است که جدا شدم.طی این مئت سعی در ایجاد چندین رابطه داشتم اما در هیچکئام موقق نبودم طوریکه یا نعوظ دست نمیداده یا از بین میرفته اکنون دیگر میل روحی خود را نیز از دست داده و حتی با تصاویر سکسی یا قرار گرفتن در کنار پارتنر الت هیچ تفاوتی با قبل نمیکند با توجه به اینکه در آینئه ممکن است ازئواج کنم حس ناخوشایندی به بنئه دست داده با توجه به اینکه اینجانب در همدان ساکن هستم اما حاضرم برای رفع مشکل خدمت برسم.لطفا کمکم کنید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر فیروز یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام من 4سال ازدواج کردم به تازگی ازمایش اسبرم دادم شکل ونحوه حرکت وتعداد اسبرم ها مشکل داره خواهش میکنم راهنماییم کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت بیایید
  • تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید حدود 10 ساله خود ارضایی میکردم والان نطفه هایم ضعیف شده ،20m/l،اگه کلا ترکش کنم به سلامت کامل میرسم؟؟و اینکه ایا دارو های جنسی باعث ایجاد کبد چرب میشه؟؟؟من یه مدت evomid,pentoxifyline, zink plus, selen plusمصرف میکردم ولی هیچ تاثیری رو نطفه هام نداشت این دارو هارو دکتر برا واریکوسل خفیفم برام داد ولی الان ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ترکش کنید درست خواهد شد
  • تصویر کاربر ehsan سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 643 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 32 ساله و از نوجوانی خود ارزایی شدید داشتم و ولی الان 1 ساله که این کارو نمیکنم و الان با مشکل نعوظ مواجه هستم . بطوری که با دیدن اصلا مثل قبل تحریک
    نمیشم و فقط با لمس همسرم که تازه عقد کردیم این اتفاق میوفته و بدتر از اون اینکه هنگام دخول یا بعد ازدخول در زمان کوتاهی الت حالت خودش رو از دست داده و باعث شرمندگی من میشه
    از هر چندین مرتبه ای که رابطه دارم فقط یک یا دوبار آن تقریبا طبیعی است و بقیه موارد شرمنده میشوم
    ضمنا من بعضی مواقع نعوظ شبانه دارم ولی خودم متوجه هستم که تعداد و شدتش از حالت نرمال خیلی پایینتره
    به دکتر که مراجعه کردم برای من آزمایش نوشت و بعد از آن قرص سیالیس 5 نوشت که اثر چندانی نداشت
    به دلیل اینکه در مجل زندگی به دکتر دسترسی ندارم دچار مشکل فراوانی شدم
    نتیجه آزمایشات رو نمیدونم چطوری براتون بفرستم ولی دکتر کفت همه هورمونها و قند طبیعیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تست حضورا باید بیایید
  • تصویر کاربر حمزه سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2371 مشاهده پرسش
    عرض سلام و احترام بنده جوانی 28 ساله و متاهل هستم 3 سال پیش فصد انجام دادم و از آن زمان احساس می کنم آن قدرت و میل جنسی در من کاهش یافته و پیش از آن بسیار پرشور بودم حتی دیگر باشگاه رفتن را هم بدلیل کاهش نیرو کنار گذاشته ام. لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ ضروری است
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام من مریز شما حستم مراجه کردم وفرمودیدنشت وریدی دارم وپس از بررسی با دکتر های دیگر متوجه شدم بیماری پیرونی که با استفاده از دستگاههای رونانس تب به این مشکل برخورد وحالا خیلی شدید است خواهشن راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشت وریدی درمان ندارد
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام.جوانی هستم۲۶ساله۸۶کیلووزن(کمی چاق هستم)و۱۷۸سانتیمترقد نامزددار میل جنسی بالاولی نغوذ خیلی کم درحد۳۰ثانیه باتحریک دارم توازمایشهام همه چیزخوب بودفقط تستسترونم متوسط(۳٫۹تستسترون)بوددکتر۴تاامپول تستسترون که دوهفته یه بار و تیافیل۲۰که یه روزدرمیون مصرف کنم بهم دادتودوره مصرف خوب بودم ولی بعدقطع دارومثل اول شدم نغوذصبح گاهیم گاهی اوقات دارم تحرک اسپرمم خیلی کمه(۵درصد).واریکوس متوسط طرف چپ وخفیف درطرف راست دارم(۴سال پیش عمل واریکوسل شدیدداشتم)قبلاهم قرص های زیادی ازجمله سیتالوپرام فلوکسیتن سیتریزن وغیره استفاده کردم ولی جواب نداده بین۱۵تا۱۸سالگی خودارضایی زیادداشتم وتاحدودی زودانزالی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما کاملا نرمال هستید
    2. تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      پس چرانغوذم اینقدضعیفه وتوانایی سکس ندارم وزودانزالی دارم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب