اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (62 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رامین شنبه ۲۰ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 30 ساله هستم متاهل و یک فرزند دو ساله دارم.ازحدود 2 سال پیش میل جنسی من از بین رفته و مدت دوسال هست که رابطه جنسی ندارم و میل جنسی به همسر خودم و زنان دیگه هم ندارم.حتی با اینکه غذاهای مقوی میخورم کیسه بیضه هام مثله قبل پر نیستن و حالت شل و خسته دارن و وقتی میخوام رابطه جنسی برقرار کنم اون قدرت و شاخی نداره آلتم یجور انگار خسته هست و نعوظ دیر اتفاق میفته و وقتی هم نعوظ میشه همون ابتدای رابطه برمیگرده و پایدار نیست.راهکارتون چی هست اقای دکتر؟
    من شهرستانی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      یک ساعت قبل از نزدیکی قرص تادالافیل ۱۰ بخورید
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام دکتر مردی 38 ساله ام که در جوانی بدلیل نعوذ مکرر و خجالت در جمع بدون اطلاع از عوارض التم را تقه کردم وبعد نعوذ کمتر شد و الان متاهل هستم و صبح که از خواب بیدار شدم بخاطر مخفی کردن از فرزندم بازم تقه کردم الان 2هفته که توان جنسی خیلی کم شده و فقط دس دس کردن زیاد نعوذ میشم استرس زیادی دارم ایا مشکلم قابل حله لطفا کمکم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رامین جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام.من شهرستان هستم.میخواستم برای کاهش میل جنسیم و همین طور بیضه هام از لحاظ سلامت و مشکوک بودن نسبت ب وجود برامدگی رو سطح بیضه ام معاینه شم.میخواستم ببینم چجور باید از آقای دکتر وقت گرفت برای معاینه حضوری و اینکه چون از شهرستان میام چه اقداماتی باید انجام بدم و قبل اومدن چه چیزایی رو رعایت کنم تا نتیجه معاینه دقیق باشد.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر احسان چهارشنبه ۱۰ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    28ساله هستم اولا اندازه آلت نرمال درحالت نعوظ نرمال چقد باید باشه؟ و من برای اولین بار در رابطه نعوظی شکل نگرفت و چندروز بعد دوباره همچنین دیگه رابطه نداشتم، ازمایش دادم پیش پزشک ارولوژی درچند نوبت همه چی مث هیپوفیزو تیروئید وچربی خون وقندخون وکم خونی سالم و نرمال بود فقط وفقط تیریگلیسیریدم 280 بود بقیه همه چیز نرمال، خواستم ببینم مشکل چیه؟؟؟ و به لحاظ خلقی یکم ادم حساسی هستم و شاید یکم ته وجودم ی افسردگی ای باشه اما طوری نیس ک کارای روزانمو انجام ندم و مختل بشه زندگیم، وبعداز اون رابطه ک نعوظ شکل نگرفت کمتر هم شده میل جنسیم قبل ازراون نعوظ صبگاهی ومیل جنسی درذهن خودم زیاد داشتم وخیلی خواستارسکس بودم اما بعد از اولین رابطه ک شرح دادم نعوظ صبگاهی خیلی کمتر و میل کمتری دارم،خواستم راهنماییم کنید و ایا نیازی هست ازمایشی درجهت قلب وعروق بدم؟ یا که مشکل چیه؟؟؟ لطف راهنمایی کنید ک نیازمند کمک شمام ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      بالای ۱۰ سانت نرمال است چکاب همرمون جنسی انجام دهید به نظر من بیشتر روحی است
  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    درود آقای دکتر، 31 ساله هستم
    از چهارده سالگی به طور نامنظم رابطه جنسی داشتم همیشه به راحتی نعوظ پیدا می کردم اما از همون ابتدا حفظ نعوظ برام سخت بود اما به هر شکلی انجام میدادم، از بیست و هشت سالگی رابطه های جنسی رو تقریبا کنار گذاشتم تا یک سال گیش که در سی سالگی ازدواج کردم، همچنان مشکلی در نعوظ ندارم، نعوظ صبحگاهی هم در شصت درصد روز ها دارم، اما مشکل نگه داشتن نعوظ بسیار برام شدید و تا حدود نود درصد مواقع غیر ممکن شده، شاید شش دقیقه بشود و بخاطر دیرانزال بودنم زمان کمی هست. از همون ابتدا از ارکتو و ویاگرا استفاده کردم، وقتی نصف یک عدد قرص ویاگرا رو استفاده می کنم دقیقا تا سه روز پیاپی در صورت تحریک جسمی به راحتی سکس طولانی انجام میدم، بخاطر همین حس می کنم مشکل به شدت روانی هست و قرص بیشتر حس تلقین به من میده چون از نظر علمی یک نصفه قرص فکر نکنم بتونه برای شش هفت مرتبه سکس در سه روز کافی باشه... به هر حال چون این مشکل حفظ نعوظ از همون ابتدای بلوغ به صورت خفیف با من بود و با افزایش سن شدید شد می خواستم بدونم راهکارش چیه؟
    آیا لازم به آزمایشی هست
    چون در شهرستان هستم و دکتر خوبی پیدا نکردم اگر لازم باشه تهران خدمتتون برسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      نیاز به اقدام خاصی در سن شما نیست
  • تصویر کاربر بابک جمعه ۵ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام.
    بنده چند وقتیه که به هنگام نعوظ و ایجاد رابطه جنسی احساس دفع ادرار و مدفوع بهم دست میده و بشدت اذیتم میکنه به گونه ای که اصلا نمیتونم رابطه برقرار کنم.دستشویی هم که میرم نه میتونم ادرار کنم و نه دفع.یعنی فقط به هنگام رابطه حس دفع ادرار پیدا میکنم.الان تقریبا دو ماه میشود که رابطه جنسی نداشته ام و بسیار باعث ناراحتی خودم و همسرم شده است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      اینها بیشتر تلقین است ومرضی نمیباشد سعی کنید با نشستن در اب گرم وورزش وبیخیالی مشکل را حل کنید
  • تصویر کاربر علي سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام دكتر جان بنده ٣٠ ساله هستم و حدود ٥ سال هست كه دچار ديسك كمر خفيف شدم از اين زمان ميل جنسي من كم شده و نعوظ هم كم شده و اگر آلتم سفت شود خيلي زود دوباره شل ميشود، تا حالا سكس نداشتم و خودارضايي دارم
    قبل از ديسك كمر بسيار ميل جنسي بالايي داشتم
    لطفا جواب كامل دهيد ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      بیشتر مشکل شما روحی است ودیسک را به متخصص ستون فقرات مشان دهید ودرمان کنید
    2. تصویر کاربر علي یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      دكتر جان فكر نميكنم مشكلم روحي باشه
      چون چندين بار خواستم سكس كنم در ابتدا نعوظ خوب بود ولي در هنگام دخول آلتم شل ميشد و نميتونستم دخول را انجام بدم
      قبلا نسبت به جنس مخالف خيلي تحريك ميشدم ولي تو اين ٥ سال اخير اصلا تمايلي ندارم
      لطفا بيشتر توضيح بديد
    3. تصویر کاربر علي یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      دكتر جان فكر نميكنم مشكلم روحي باشه
      ٥ سال قبل بسيار تحريك ميشدم
      در حدي كه حداقل روزي دو بار خود ارضايي ميكردم

      چندبار خواستم سكس كنم در ابتدا نعوظ خوب بود ولي در زمان دخول آلتم شل ميشد و نميتونم سكس كنم
      لطفا راهنمايي بيشتر كنيد ممنون
    4. تصویر کاربر علي یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      دكتر جان فكر نميكنم مشكلم روحي باشه
      ٥ سال قبل بسيار تحريك ميشدم
      در حدي كه حداقل روزي دو بار خود ارضايي ميكردم

      چندبار خواستم سكس كنم در ابتدا نعوظ خوب بود ولي در زمان دخول آلتم شل ميشد و نميتونم سكس كنم
      لطفا راهنمايي بيشتر كنيد ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر هیبت دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام تحریک نمیشم اگه هم بشم خیلی زود از بین میره هنگام انزال دو یا سه قطره میاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر ha دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    طی شکایت به دادگستری مبنی بر عنن بودن ،چگونه میتوان عدم عنن بودن را با مراجعه به پزشک اورولوژیست تشخیص داد؟
    پزشک اورولوژیست در این زمینه چه کارهایی انجام خواهد داد که نشان دهد شخص مورد نظر بیماری عنن ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام من جوان 28 ساله هستم 8 ماه ازدواج کردم . هنگام سکس بدون دخول مشکل. ندارم و نعوظ به خوبی انجام میشه . اما در هنگام دخول نعوظ از بین میره و دوباره ایجاد نمیشه و متاسفانه نتوانسته ام دخول انجام دهم. میخواستم بدانم تهیه قرص های تادافیل روی حل مشکل من تاثیر دارد؟؟ بخصوص مشکلم براب باره اوله
    خیلی ممنون میشم جواب بدهید سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی.اقای دکتر 35سال دارم.حدودا 8ماهی هست ادرارم درست نمیاد.فکر میکردم چون کار بنایی انجام میدم خیلی عرق میکنم به خاطر اینه.یک ماه پیش رفتم پیش دکتر رفتم سنو اندازه سنوم (35mm*31*44)واکوی هموژن مشاهده میشود.حجم ادار قابل تحمل350ccحجم ادرارباقیمانده 45ccوحجم پرستات 25ccمیباشد.لطفا راهنماییم کنید.درضمن دراستان کرمان شهرستان رفسنجان زندگی میکنم وپرستات خوش خیم وبد خیم از کجامشخص میشه خیلی فکرمو مشغول کرده.موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما جوان هستید به این بیماریها فکر نکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب