اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چند وقت بعد از عمل واریکوسل باردار میشویم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آقای علی 28 ساله و خانم زهرا 22 ساله که از 4 سال پیش ازدواج کرده اند و از دو سال پیش بدون استفاده از وسایل جلوگیری اقدام به باروری کرده اند و بچه دار نمی شوند، برای پیگیری مشکل شان به مطب دکتر کرمی مراجعه نموده اند که سوالات و جواب دکتر کرمی را در رابطه با مشکل ناباروری زوجین نامبرده مرور می کنیم:

زود انزالی در زنان

چند وقت بعد از عمل واریکوسل باردار میشویم؟

بعد از اقدام به باروری بدون استفاده از وسایل جلوگیری، چند مدت باید صبر کرد و یا چند مدت اگر بچه دار نشویم طبیعی است؟

دکتر کرمی: اگر بعد از 12 الی 18 ماه اقدام به باروری مؤثر و داشتن روابط جنسی منظم و بدون جلوگیری از زوجین بچه دار نشوند باید از نظر علت ناباروری بررسی شوند.

در ادامه بقیه سوالات این زوجین از پروفسور حسین کرمی را مرور می کنیم.

چه زمانی برای باردار شدن مناسب است؟

دکتر کرمی: 2 فاکتور در اقدام به باروری بسیار مهم می باشد:

  • باید روابط جنسی منظم و موفق داشته باشید.
  • بهترین زمان اقدام به باروری زمان تخمک گذاری خانم ها می باشد و لذا بهترین زمان دهمین روز تا بیستمین روز بعد از قطع عادت ماهانه می باشد و اوج تخمک گذاری در روزهای 15-20 می باشد و لذا زوجین باید در این فاصله یک الی دو شب در میان رابطه جنسی داشته باشند.

ناباروری زوجین

اگر بعد از مدت ذکر شده بچه دار نشدیم چکار باید کرد؟

دکتر کرمی: باید به پزشک ارولوژی و متخصص زنان مراجعه نمایید. علت ناباروری 40 درصد منشاء زنانه و 40 درصد منشاء مردانه و 20 درصد منشاء مشترک دارد و لذا هم زن و هم مرد باید بررسی شوند.

چه عللی باعث ناباروری با منشاء زنانه می شود؟

دکتر کرمی: کم کاری تخمدان ها، چسبندگی لوله های تخمدان ها، رحم دوشاخه و مشکل دار، سابقه شیمی درمانی، اختلالات هورمونی زنانه و خونریزی های نامنظم، بیماری های تیروئیدی و چاقی مفرط خانم ها و کیست های متعدد و بزرگ تخمدان ها از علل شایع ناباروری زنانه می باشد.

علل ناباروری با منشاء مردان کدامند؟

دکتر کرمی: شایعترین علت ناباروری با منشاء مردان که خوشبختانه قابل درمان می باشد وجود واریکوسل است. ولی کم کاری غده فوق کلیه، بیضه های نزول نکرده، کم کاری بیضه ها و سلول های نطفه ساز و یا آسیب آنها با شیمی درمانی و رادیوتراپی، چسبندگی لوله های منی بر، بستن لوله های منی بر با جراحی و مصرف زیاد سیگار، الکل، اختلالات در نعوظ و انزال زودرس و عدم داشتن سکس موفق می تواند از علل شایع ناباروری بامنشاء مردان باشند.

واریکوسل

علت ایجاد واریکوسل در مردان چیست؟

دکتر کرمی: علت ایجاد واریکوسل مشخص نیست و 20 درصد مردان مادرزادی واریکوسل دارند. در بیماری واریکوسل دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ ها خراب می شوند و لذا برگشت خون سیاهرگی از بیضه ها مختل می شود و باعث می شود که رگ های طناب بیضه گشاد شده و مثل یک کیسه کرم برجسته به نظر برسند.

این اختلال در برگشت خون باعث اختلال در سلول های نطفه ساز بیضه شده و باعث می شود که نطفه هایی تولید شود که شکل غیرطبیعی دارند، حرکت آنها مختل است و تعداد شان کم شده و لذا این افراد قادر به نعوظ و بارور کردن تخمک زنانه نبوده و باعث ناباروری می شود. واریکوسل در 90 درصد مواقع در بیضه چپ دیده می شود.

درمان واریکوسل چگونه است؟

دکتر کرمی: تنها راه قطعی درمان واریکوسل بستن رگ های خراب شده به روش جراحی است و بهترین نوع عمل آن میکروسرجری می باشد که در آن رگ های خراب را زیر دستگاه میکروسکوپی و با بزرگ نمائی مشخص و می بندیم.

آیا درمان های دارویی و زالو درمانی در درمان واریکوسل موثرند؟

دکتر کرمی : همچنانکه عرض کردم در بیماری واریکوسل سیاهرگ های بیضه خراب می شوند و لذا قطعی ترین درمان بستن رگ ها ی خراب به روش جراحی است و لذا زالودرمانی کاملاً اشتباه و خرافی و در کتاب های معتبر پزشکی و مراکز پزشکی در دنیا اصلاً جایگاهی ندارد و توصیه نمی شود.

عمل واریکوسل چند درصد جواب میدهد؟

دکتر کرمی: بر اساس آمارهای ثابت شده دارو 5 درصد و عمل جراحی 50-60 درصد، یعنی 10 برابر دارو درمانی عمل جراحی باعث موفقیت و افزایش کیفیت اسپرم و بهبود باروری می گردد. از این رو درصد زیادی از زوج ها می توانند نتایج موفقیت آمیز بارداری بعد از عمل واریکوسل را تجربه کنند.

ناباروری

بعد از چند مدت اثرات موفقیت آمیز عمل واریکوسل مشخص می شود؟

دکتر کرمی: 6 ماه بعد از عمل جراحی اوج درصد موفقیت جراحی واریکوسل خود را نشان می دهد و درصد زیادی از زوجین بارداری بعد از عمل واریکوسل را تجربه می کنند.

بهترین روش جراحی واریکوسل کدام است؟

دکتر کرمی: عمل میکروسرجری و لاپاراسکوپی دو روش ارجح امروزی درمان واریکوسل می باشد که هر دو به صورت سرپایی و بدون بستری انجام می شود و باعث برش کمتر با درد کم و مرخصی سریع و بدون بستری در بیمارستان انجام می شوند.

اینجانب روش میکروسرجری را به صورت روزمره برای بیمارانم و به صورت سرپائی انجام می دهم و با رضایت زیاد بیماران همراه می باشد.

عوارض عمل واریکوسل چیست؟

عوارض احتمالی عمل جراحی واریکوسل آب آوردن بیضه یا هیدروسل و کوچک شدن احتمالی بیضه بعلت آسیب به شریان آن می باشد که خوشبختانه در روش میکروسرجری و لاپاراسکوپی درصد آنها بسیار پایین است.

پیگیری بعد از عمل بیماران چگونه است؟

این عمل به صورت سرپایی انجام می شود و 3 ساعت بعد از عمل بیمار به خانه بر می گردد و 24 ساعت بعد پانسمان کوچک را برداشته و دوش می گیرید و من توصیه می کنم که

  • یک هفته در خانه استراحت نسبی داشته باشید
  • بیخودی سرپا نایستید 3) 24-48 ساعت با حوله سرد زیر بیضه آن را بالا نگاه دارید تا ورم آن کم شود.

فردای روز عمل می توانید دوش بگیرید. در یک هفته اول ورم بیضه طبیعی است و دلیل آب آوردن یا هیدروسل نمی باشد. از شب بعد از عمل مقاربت بلامانع می باشد.

ضمناً جهت دیدن فیلم میکروسرجری واریکوسل و لاپاراسکوپی واریکوسل فیلم های عمل جراحی دکتر کرمی را در زیر با توضیحات می بینید.

در صورت داشتن ناباروری و واریکوسل جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
4.1/5 - (149 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر جواد یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام من ازکودکی دچار بیماری سینوزیت مزمن بودم والان هم دچار عفونت ریه شدم .ازمایش دادم جوابش آزوسپرمی بود .تست تسا دادم اسپرم بود .یک بار ای وی اف کردم اسپرم هام ضعیف بودنو فقط دوتا شون لقاح داده شد خانمم باردار شد ولی بعد از 30 روز سقط شدند .لطفا من رو راهنمایی کنید .باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرشاد یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از زحمات شما.جواد آزمایش آنالیز اسپرمم رو لطفا تفسیر کنید
    Saman volume 5
    Semen oh 7.60
    Sperm countc14.76
    Motile alarm 75.48
    Progresssive sperm72.90
    Normal morphology 35
    Abnormalorphology 65
    Head deficiency 50
    Neck deficiency 10
    Tail deficiency5
    Teratozomia 1
    Sperm deformity0/65
    Wbc2-4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر مجتبی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر، مدتی است که ازدواج کردیم (دوسال) در همین مدت اقدام برای بچه دار شدن کردیم و درمان های زیادی انجام دادیم پارسال برج 11 آزمایش اسپرم انجام دادم که نتیجه رضایت بخش بود ولی کلا وقتی آزمایش اسپرم انجام می دهم با استرس است. یعنی نمیتوانم به خوبی انجام دهم استرس از نظر عجله کردن در آزمایش. یعنی دوست دارم همان لحظه نمونه را سریعتر بگیرم و نتیجه را سریعتر بینم. در ضمن تیک حرکتی از قسمت انگشتان دست به صورت چرخش انگشتان هم دارم که موجب بر هم ریختن آرامشم در هنگام آزمایش می شود. این ماه اسفند ماه نزد همکار شما در بابل دکتر یوسف رضا یوسف نیا رفتیم که او برای من واریکوسل تشخیص نداد و گفت تمام آزمایشات من خوب است ولی گفت باید بار دیگر آزمایش اسپرم بدهم ولی تا الان نتوانستم. ضمنا همسرم اخرین دکتری که برای زنان رفت گفت همسرم هیچ مشکلی ندارد و من از این طرف مشکلی ندارم. همسرم هم نیز اردیبهشت سال بعد باید نزد آخرین دکترش برود و آخرین نظر را از او بپرسد. او درمانهای زیادی نظیر کلومیفن، متفورمین، رازیانه، دوفاستون، بروموکریپیتین و همین اواخر لتروزول و اوابوست و استرادیول مصرف کرده است. ولی هیچ کدام افاقه نکرده است. برای من هم جینسینگ، آرژنین، فرتایل اید، کابرلین به علت هورمون پرولاکتین بالا تجویز شد. ضمنا رعایت من هم از نظر مصرف غذاهای خانگی بسیار عالی بود و غذای فست فود مگر در موارد فورس ماژور استفاده نمی کردم. فورس ماژور یکی دوتا در سال! حالا سوال من این است: 1: آیا با وضع استرسم و عدم تشخیص واریکوسل از طرف دکتر، آیا می توان با زهم گفت بنده مشکلی ندارم و می شود آزمایش را نگرفت؟ چون دیگر نمی توانم آزمایش بدهم. 2: به نظر شما مشکل از کجاست آقای دکتر، من که آزمایش قبلیم خوب بوده و به احتمال زیاد این آزمایش هم خوب است، البته قضاوت زود است، راهی دیگر برای گرفتن نمونه اسپرم وجود دارد؟ هزینه اش و کجا؟ با دفترچه روستایی و آزاد؟ 3: اگر همسرم هم سالم بود یا مشکل جزیی داشت کدام راه را پیشنهاد می کنید؟ آیا آی یو ای جواب می دهد یا باید به سراغ آی وی اف رفت؟ یا ... ضمنا بنده قرص روانپزشکی مصرف می کنم با لووتیروکسین روزی 1 عدد به غیر از جمعه ها. که دکتر هیچگونه ایرادی بر باروری ما در این مورد نگرفت. *در آزمایش pct همسرم هیچ اسپرمی یافت نشد ولی دکتر یوسف نیا این مسئله را رد کرد و گفت این مورد با آزمایشات همخونی ندارد و همه چی خوب است* با تشکر از شما و عذر خواهی بابت طولانی شدن سوال.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر سمانه جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    جواب آزمايش
    1. تصویر کاربر سمانه پنجشنبه ۲۶ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      جواب آزمايش
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    با سلام من سی و شش سال دارم و یک ساله که ازدواج کردم و چند ماهه که قصد بچه دار شدن داشتیم که چون نتیجه ای نگرفتیم آزمایش اسپرم دادم که تحرک اسپرمها ضعیفه و به متخصص ارولوژی مراجعه کردم بعد از معاینه سمت چپ بیضه و سونوگرافی واریکوسل و کیست اپی دیدیم تشخیص داده شد و برای تحرک اسپرم قرص ال کارنیتین و قرصq10 تجویز شده می خواستم بدونم با توجه به جواب آزمایشاتی که براتون می فرستم با این قرصها جای امیدواری هست یا اینکه جراحی لازمه و در صورت جراحی چه روشی را پیشنهاد می کنید که هر چه زودتر به کارم برگردم در ضمن من کارم طوری است که باید روزی دو بار دوش بگیرم و در مورد کیست اپی دیدیم هم توضیح بدید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    Volume 3/5
    Color milky-turbid
    Viscosity. Abnormal
    Liquefaction time. 65
    Ph. 8
    Viabiliti. 50
    Motillity. 40
    Progressive motillity. Negative
    Sperm count. 45
    Abnormal morphology. 70
    Normal morphology. 30
    Rbcs. 2-3
    Wbcs. 0-1
    Crystals. None
    Clumping. None
    Cells. 5-6
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۲۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    میخواستم ازمایشم مورد بررسی قرار بگیره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    با عرض معذرت من به اشتباه در قسمت قبلی سوالمو به طور کامل پرسیدم حالا کپی میکنم سلام علیکم پسری 20 ساله هستم با توجه به این که در این سن میل جنسی زیاده خیلی وقتا وسوسه میشم که آلتمو تحریک کنم اما از طرفی چون خودارضایی حرامه دوس دارم به مرحله‌ی انزال نرسه (که خیلی وقت ها در نهایت میرسه و در اون لحظه آدم کنترل نداره)برا همین گاهی وقتا یه زمان طولانی مثلا نیم ساعت یا یک ساعت با آلتم ور میرم و اگه شهوت شدید شد ادامه نمیدم تا چند ثانیه بعد. گاهی این کارو که میکنم تا چند ساعت در ناحیه‌ی بیضه و بالاتر،اون قسمت زیر شکم که مو داره و من نمیدونم کدوم عضو اون تو،درد میگیره و باید آروم راه برم و جور خاصی بنشینم یا بلند شم و نمیتونم بپرم من به تازگی فهمیدم که تحریک بدون انزال میتونه خیلی مضر باشه حالا با توجه به اینکه گفتم بعضی وقت ها بیضه و منطقه‌ی بالاتر(شاید مثانه شاید پروستات شاید...نمیدونم!)آیا ممکنه که دستگاه جنسی و تناسلی من سلامتشو از دست داده باشه؟ آیا ممکنه عقیم شده باشم؟ از کجا بفهمم عقیم شده‌م یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام اقا دکتر
    به خاطر این خدمتی که به مردم میکنید عاقبت به خیر در دنیا و اخرت شوید
    خواهشا و بی زحمت این جواب ازمایش رو بفرمایید چطوره

    Volume 2
    Color appearance milky
    Viscosity high
    Ph 7.7
    Liquifaction time >30
    count per ml 148
    nonmotile sperm 25
    motile sperm 75
    aggregation +
    W.b.c/h.p.f 1-2
    R.b.c/h.p.f 0-1
    Epithelial cells./h.p.f 0-1
    Normal morphology 80
    Abnormol morphology 20
    Head deficiency 10
    Neek deficiency 6
    tail deficiency 4
    Grad I (very slow) 15
    Grad II ( slow ) 20
    Grad III (fast) 40
    Grad Iv ( very fast ) 25
    Direct.......

    ۱.چه مشکلی دارم؟
    ۲. ایا بچه دار میشم ؟
    ۳. احتیاج به عمل و دارو و.. دارم؟

    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر نیما دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من حدود 20 روز پیش خدمت خودتون عمل واریکوسل انجام دادم، بعد از عمل هیچ مشکل خاصی نداشتم فقط الان حدود 2،3 روز احساس تیر کشیدن دارم و به نظرم رگ های روی آلتم متورم شده، خواستم ازتون بپرسم که مسایل طبیعیه یا نه؟؟ ممنون ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      طبیعی است نکران نباش
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب