فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری یا میکروسکوپی واریکوسل

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد. واریکوسل تنها در صورت ایجاد درد یا ناباروری نیاز به درمان دارد. خوشبختانه امروزه به لطف پیشترفت فناوری، پزشکان می توانند با عمل میکروسرجری واریکوسل (عمل میکروسکوپی واریکوسل)، این بیماری را درمان کنند.
بسیاری از بیماران درخواست می کنند تا فیلم عمل واریکوسل گرید 3 را در اختیارشان قرار دهیم. در ادامه در رابطه با عمل واریکوسل توضیح خواهیم داد.

ناباروری مردانه

 در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد.

خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید. در ادامه به بررسی عمل میکروسرجری واریکوسل میپردازیم.

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام عمل میکروسرجری واریکوسل و بستن رگ های خراب شده می باشد. هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد.

در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش عمل واریکوسل میکروسکوپی می باشد. در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم.

رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند. در ادامه فیلم جراحی واریکوسل را مشاهده خواهید کرد.

فیلم جراحی واریکوسل به روش میکروسرجری

 

مراقبتهای بعد از عمل واریکوسل میکروسکوپی

  • 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.
  • جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.
  • توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.
  • 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.
  • هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.
  • با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.
  • از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.
  • از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.
  • بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.
  • بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (27 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر زنبق شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر چندین سال هست به تبخال تناسلی مبتلا هستم قبلا سالی یکبار عود میکرد الان تقریبا هر ماه یا دو ماه یکبار عود میکنه مخصوصا زمان پریود از اسیکلوویر هم استفاده می‌کنم فایده نداره لطفا بفرمایید چه دارویی برای کنترل و جلوگیری از عود مجدد استفاده کنم سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      روزی یک عدد قرص هسیکلوویر برای یک ماه مصرف شود
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1405 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتراگه بخاطرداشته باشین بنده روزدوشنبه مورخه28/10/99جهتسوزش ادراروتکررادراربه خدمت شمابابت نوارمثانه مزاحم شدم و28ساله بچه ترکم
    وشماگفتین الکی نوارمثانه انجام دادم گفتین مشکل من ازاعصاب ووسوال واضطرابه که داروی آنتی بیوتیک سفیکسیم400ولوکسور30تجویزکردین
    آقای دکترمیخواستم خدمتتون عرض کنم که من احساس میکنم کلیه سمت راستم عفونت کرده یاسنگ داره چون من این علامتهاراردارم《سمت راست پهلوهی بغل وپشتم بادردوحشتناکی میسوزه وحالت تکررادرارکردن دارم به مراتب هروقت که پهلوهای سمت راست ازناحیه بغل وپشت بدنم میسوزه وکمردردبیشترویاقلنج زیاددارم سوزش میگیرم وبه ادرارکردن میروم》وعلائم دیگری هم دارم مثلاحالت استفراغ وسرفه وحتی خارش پوستم وحتی ضعف وگرسنگی واحساس خستگی وگاهی بیخوابی بیشتردرشب وصبح دیرازخواب بیدارمیشم وگاهی بالاوپایین آمدن فشارخون و...رادارم
    میخواستم بگم آیاآزمایش دیگرراپیشنهادمیکنین باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر درد پهلو دارین سونوگرافی کنین در غیر این صورت کاری نیاز نیست
  • تصویر کاربر انوری شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 2313 مشاهده پرسش
    مادر بنده 68 سالش هست پری شب دچار تهوع واستفراغ شد فرداییش با تب و لرز و درد شدید به دکتر مراجعه و سونوگرافی و تشخیص سنگ 8 میلیمتری در حالب داده شد اما امروز اصلا درد نداشت آیا سنگ دفع میشود نگران مراحل درمان هستم که مجدد درد روز قبل باز نگردد و کم اشتها شده از ترس تهوع ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      عکس ها باز نمیشود ولی سنگ ۸ م م که باعث تب شده اورژانسی باید عمل شود
  • تصویر کاربر محمودزاده شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دانشمند بزرگوار جناب اقای دکترکرمی، آیا امکان دارد بعد از عمل رادیکال پروستاکتومی باز در مریضی که درجه بدخیمی کمی داشته و کنسر فقط محدود به پروستات بوده ، توصیه هایی بفرمائید که احتمال عود کنسر و میکرومتاستاز کنسر پروستات را کمتر کند؟ آیا استفاده از لیکوپن، داروهایی مثل پروستاویتال، عصاره ساوپالمتو..مکملهای سلنیوم می تواند موثر باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      باید هر ۳ ماه psa چک شود تا از نظر عود بررسی شود
  • تصویر کاربر ارش شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر.من یه مرد ۳۰ساله هستم و متاهل.نزدیک به یک ماهی هست که تکرر ادرار دارم ادرار قطره ای و درد در ناحیه الت که بعضی از اوقات به کشاله ی ران هم کشیده میشه .این علایم بعد از چند روز از بین میره و به محض رابطه ی جنسی دوباره شروع میشه حتی با کوچکترین تحریک.لازم به ذکر که ازمایش ادرار دادم هیچ عفونتی نبود .(تصویرش رو براتون ارسال میکنم )به پزشک مراجعه کردم افلوکسسین ۳۰۰هر ۱۲ساعت تجویز کردند که نزدیک به سه هفته مصرف کردم و هیچ جوابی نگرفتم .به تازگی در زمان مدفوع درد در ناحیه مقعد هم برام به وجود اومده.
    نزدیک به پنج ماهه پیش هم سونوی کامل شکم لگن دادم جهت چکاب هیچ مشکلی در کلیه و مجراری ادراری و مثانه و پروستات وجود نداشت.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      از جهت بررسی تمگی مجرای ادراری RUG انجام شود ، اگر طبیعی بود دستورات زیر انجام شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 775 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من در تاریخ 99.04.16 جراحی واریکوسل انجام دادم ولی تا بحال تغییراتی در حرکت اسپرم اتفاق نیفتاده آزمایشات قبل و بعد از عمل جراحی براتون ارسال میکنم لطفاً کمکم کنید با توجه به اینکه سن خودم 39 و زنم 37 سال داریم می خواهیم هرچه سریعتر بچه دار شویم ضمنا ما در سال 97.04.30 ازدواج کردیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
  • تصویر کاربر علی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر، من عمل واریکوسل انجام دادم گرید 3، میخواستم ببینم بعد از عمل چطور میشه فهمید رفع شده یا نه، من مشکل در ازمایش نداشتم اما بدلیل مقداری اذیت و درجه بالا به این دلیل که بهم آسیب نزنه عمل انجام دادم، میخواستم ببینم چطور میشه فهمید قطعا رفع شده یا نه؟ چون هنوز مقداری وقتی دست میزنم از رگ حس میکنم اما حالت کیسه کرم مانند نداره قبل از عملم وقتی دست میزدم حالت کیسه کرم مانند داشت اما الان نداره، میخواستم ببینم راهی هست که بشه بطور قطعی فهمید رفع شده یا نه؟ الان حدود سه ماه هست عمل کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      رگ ها میمونه ، برطرف شدن واریکوسل با سونوگرافی کالر داپلر مشخص میشه
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر، من عمل واریکوسل انجام دادم گرید 3، میخواستم ببینم بعد از عمل چطور میشه فهمید رفع شده یا نه، من مشکل در ازمایش نداشتم اما بدلیل مقداری اذیت و درجه بالا به این دلیل که بهم آسیب نزنه عمل انجام دادم، میخواستم ببینم چطور میشه فهمید قطعا رفع شده یا نه؟ چون هنوز مقداری وقتی دست میزنم از رگ حس میکنم اما حالت کیسه کرم مانند نداره قبل از عملم وقتی دست میزدم حالت کیسه کرم مانند داشت اما الان نداره، میخواستم ببینم راهی هست که بشه بطور قطعی فهمید رفع شده یا نه؟ الان حدود سه ماه هست عمل کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      رگ ها میمونه ، برطرف شدن واریکوسل با سونو گرافی کالر داپلر مشخص میشه
  • تصویر کاربر سکینه شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1150 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت شما بخیر، اقای دکتر مادرم 60سال سن داره سونوگرافی دادن از کلیه ها ابعاد طبیعی داشتند ولی کلیه راست یه کیست به اندازه 30میلی متر در پل تحتانی کلیه راست بوسنیاک 3 دیده شده ،سی تی اسکن با تزریق وریدی انجام دادن که خدمت شما ارسال شده ،ازمایش اوره خون41، کراتین 0/93، و wbcخون 12000،پروتیین در ادرارtraceو rbc 4-6،اقای دکتر خیلی نگرانیم میشه بفرمایید خوشیم هست یا بدخیم و ما سی تی اسکن رو به دکتر ارولوژی نشان دادیم ایشون گفتن چون جای کیست نزدیک به رگ هست نمیشه تنها کیست رو برداشت، اقای دکتر نظر شما چیه میشه کیست رو فقط برداشت وبه کلیه اسیب نرسه،ممنون میشم اقای دکتر مارو از نگرانی در بیاورین
    1. تصویر کاربر سکینه پنجشنبه ۲ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      اقای دکتر به سوال من پاسخ ندادید،تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      مراجعه کنید ، باید بررسی دقیق تر انجام بدم شاید نیاز به عمل باشد ، حتما مراجعه کنید
    3. تصویر کاربر سکینه شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      ممنونم اقای دکتر، دوشنبه همین هفته نوبت داریم پیش شما 🙏
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      🙏
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر خوشرو شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1783 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و احترام
    آقای دکتر مادرم بیمار خانم دکتر مهری مهراد هستن مادرم افتادگی مثانه دارن و تکرر ادرار قبلا قرص ویزیکر ۱۰ میلی صبح و ظهر می خوردن ولی بازم اختیار نگه داشتن ادرار خود را نداشتن الان خانم دکتر این آمپول را که تصویر نسخه را برایتان ارسال می کنم گفته باید داخل مثانه تزریق شود و پول این آمپول 3,600,000 تومان می باشد و جهت تزریق هم 1,500,000 تومان می گیرن.خانم دکتر گفتن با این آمپول مثانه بافت خود را جمع می کند و این مشکل از بین خواهد رفت و نیاز به خوردن قرص نمی باشد.
    از شما سوالی داشتم که این آمپول برای مادرم که ۷۵ سال سن دارد و ناراحتی قلبی و عروقی و آسم دارن ضرر دارد یا خیر؟ لطفا راهنمایی بفرمائید تا در صورت لزوم خدمت شما حضور یابیم جهت معالجه.
    در ضمن پدر مرحوم من هم بیمار شما بودن و مشکل پروستات و مثانه داشتن.
    قبلا از زحمات شما تشکر و قدر دانی می نمایم.
    ارادتمند شما پسر بیمار(پروین خطایی درافشانی) علی خوشرو کسمایی
    1. تصویر کاربر خوشرو جمعه ۳ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب و احترام
      آقای دکتر مادرم بیمار خانم دکتر مهری مهراد هستن مادرم افتادگی مثانه دارن و تکرر ادرار قبلا قرص ویزیکر ۱۰ میلی صبح و ظهر می خوردن ولی بازم اختیار نگه داشتن ادرار خود را نداشتن الان خانم دکتر این آمپول را که تصویر نسخه را برایتان ارسال می کنم گفته باید داخل مثانه تزریق شود و پول این آمپول 3,600,000 تومان می باشد و جهت تزریق هم 1,500,000 تومان می گیرن.خانم دکتر گفتن با این آمپول مثانه بافت خود را جمع می کند و این مشکل از بین خواهد رفت و نیاز به خوردن قرص نمی باشد.
      از شما سوالی داشتم که این آمپول برای مادرم که ۷۵ سال سن دارد و ناراحتی قلبی و عروقی و آسم دارن ضرر دارد یا خیر؟ لطفا راهنمایی بفرمائید تا در صورت لزوم خدمت شما حضور یابیم جهت معالجه.
      در ضمن پدر مرحوم من هم بیمار شما بودن و مشکل پروستات و مثانه داشتن.
      قبلا از زحمات شما تشکر و قدر دانی می نمایم.
      ارادتمند شما پسر بیمار(پروین خطایی درافشانی) علی خوشرو کسمایی
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
      با کلیه ی مدارکتون مراجعه کنید باید بررسی کنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیدعلی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و تبریک سال جدید.دکتر 23 سالمه یک سال و نیم پیش واریکوسل چپ درجه 3 به روش میکروسرجری عمل کردم بعد از چند آزمایش امروز آزمایش دادم و تعداد اسپرم ها 70 و حرکت 30 درصد بود.خواهش میکنم دکتر راهنمایی کنید نتیجه چطوره خیلی نگرانم عود کرده باشه.تو فعالیت های روزانه هم تقریبا رو پا وایمیسم و بدنسازی هم کار میکنم و بعد از انزال هم یکی دو روزی گاهی اوقات بیضه چپم درد خفیف داره و هنوز اون رگ های گشاد قبل از عملم هست.و میخواستم بدونم کسی که قبلا عمل میکروسرجری کرده میتونه به روش لاپاراسکوپی دوباره عمل کنه؟و هزینش با بیمه تامین اجتماعی چقدره.دکتر خواهشن جواب بدید از اصفهانم امکان ملاقات حضوری ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل مجدد ندارید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    میخواستم بدونم واریکوسل از چه سنی وت چه سنی میتواند باشد؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      از نوجوانی شروع میشود
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب