اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جراحی میکروسکوپی واریکوسل یا عمل میکروسرجری پروفسور کرمی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد. واریکوسل تنها در صورت ایجاد درد یا ناباروری نیاز به درمان دارد. خوشبختانه امروزه به لطف پیشترفت فناوری، پزشکان می توانند با عمل میکروسرجری واریکوسل (عمل میکروسکوپی واریکوسل)، این بیماری را درمان کنند.
بسیاری از بیماران درخواست می کنند تا فیلم عمل واریکوسل گرید 3 را در اختیارشان قرار دهیم. در ادامه در رابطه با عمل واریکوسل توضیح خواهیم داد.

جراحی میکروسرجری واریکوسل چیست و چگونه انجام می شود؟

جراحی میکروسکوپی واریکوسل یک روش کم تهاجمی است که هدف اصلی آن قطع و بستن وریدهای متسع شده و معیوب است، در حالی که شریان بیضه، مجاری لنفاوی و مجرای وازدفران (لوله انتقال دهنده اسپرم) حفظ شوند.

ناباروری مردانه

 در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد.

خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید. در ادامه به بررسی عمل میکروسرجری واریکوسل میپردازیم.

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام عمل میکروسرجری واریکوسل و بستن رگ های خراب شده می باشد. هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد.

در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش عمل واریکوسل میکروسکوپی می باشد. در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم.

رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند. در ادامه فیلم جراحی واریکوسل را مشاهده خواهید کرد.

فیلم جراحی واریکوسل به روش میکروسرجری

 

مراحل انجام جراحی واریکوسل با میکروسکوپ

جراحی معمولاً تحت بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی سبک انجام می شود و کل فرآیند حدود ۶۰ تا ۹۰ دقیقه طول می کشد:

  1. برش کوچک: یک برش بسیار کوچک (حدود ۱ تا ۲ سانتی متر) در ناحیه تحتانی کشاله ران یا زیر آن (ناحیه ساب اینگوینال) ایجاد می شود .
  2. استفاده از میکروسکوپ: جراح بلافاصله پس از دسترسی به طناب اسپرماتیک (بافت دربرگیرنده عروق و مجاری بیضه)، از یک میکروسکوپ جراحی با بزرگنمایی ۱۰ تا ۲۵ برابر استفاده می کند.
  3. شناسایی دقیق ساختارها: با بزرگنمایی، جراح می تواند به وضوح وریدهای متسع شده (که ممکن است بیش از ۲۰ عدد باشند)، شریان بیضه (که معمولاً یک یا دو عدد است)، و مجاری لنفاوی را شناسایی کند.
  4. قطع و بستن وریدها: وریدهای متسع به دقت جدا شده و با استفاده از بخیه های کوچک (نخ های ریز) بسته یا قطع می شوند.
  5. حفظ ساختارهای حیاتی: مهمترین مزیت این روش، توانایی جراح در حفظ کامل شریان بیضه (برای حفظ خون رسانی بیضه) و عروق لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) است.
  6. بستن برش: پس از اطمینان از قطع تمام وریدهای معیوب، برش کوچک با بخیه های قابل جذب بسته می شود.

 

چرا جراحی میکروسرجری بهترین درمان واریکوسل است؟

این روش برتری چشمگیری نسبت به روش های سنتی (مانند روش باز یا لاپاراسکوپی) دارد که دلیل اصلی آن، دقت بی نهایت جراحی است:

ویژگی

جراحی میکروسکوپی

لاپاراسکوپی (بسته)

جراحی باز (سنتی)

بزرگنمایی

۲۰ تا ۲۵ برابر (عالی)

محدود (به دلیل دوربین)

بدون بزرگنمایی

میزان عود

کمترین میزان (کمتر از ۱٪)

متوسط (حدود ۵-۱۰٪)

بالا (حدود ۱۵-۲۰٪)

حفظ شریان بیضه

بسیار بالا (به راحتی دیده و حفظ می شود)

دشوار (ریسک آسیب بالاتر)

بسیار دشوار (ریسک بالا)

میزان هیدروسل

بسیار پایین (کمتر از ۰.۵٪)

متوسط تا بالا (به دلیل آسیب به لنفاوی)

متوسط

درد بعد از عمل

کمترین میزان

کم تا متوسط

متوسط تا زیاد

میزان موفقیت و تأثیر بر باروری مردان

مزایای روش میکروسکوپیک نسبت به سایر روش های جراحی شامل:

خطرات و عوارض احتمالی جراحی واریکوسل

در روش میکروسکوپی، به دلیل بزرگنمایی و دید عالی، خطر وقوع عوارض به حداقل می رسد، اما به طور کلی عوارض احتمالی هر جراحی واریکوسل عبارتند از:

مراقبت بعد از عمل واریکوسل میکروسکوپی

  • 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.
  • جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.
  • توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.
  • 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.
  • هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.
  • با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.
  • از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.
  • از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.
  • بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.
  • بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (27 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر بهناز شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام
    من 5 ماه پیش به کرونا مبتلا شدم و بعد از درمان سوزش ادرارم شروع شد، پیش چندتا متخصص رفتم از جمله کلیه و متخصص زنان و انواع آزمایش و سونوگرافی هم دادم، اما مشکل حل نشده، شما بجز عفونت کلیه و مجاری اداری احتمال دیگه دارید؟
    1. تصویر کاربر بهناز پنجشنبه ۷ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      تصاویر آزمایش ها و سونوگرافی پیوست شد. با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      بهتره هر ۶ ماه سونوگرافی کنترل انجام بدید
    3. تصویر کاربر بهناز شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      ممنون از پاسخگویی شما دکتر عزیز، اما من جوابم رو دریافت نکردم ... علت سوزش ادرار چی میتونه باشه.
      چون شهرستان و بسیار دور از شما هستم امکان مراجعه حضوری ندارم. برای همین تشخیص شما رو به عنوان یک راهنمایی برای متخصصین اینجا میخوام. چون انقدر رفتم پیش متخصصان مختلف خسته شدم.
      با تشکر از شما
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      در زمینه عفونت ادراری دچار سوزش ادرار شدید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر پیمان شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جنابعالی
    بنده مرد ۳۹ ساله ای هستم(مجرد) از اردبیل که قرار بود روز ۴بهمن در مطب خدمتتان برسم که به علت کنسلی پرواز موفق نشدم، امیدوارم هفته آینده بتوانم خدمتتان باشم.
    از ۱۵ آذر ۱۴۰۰ در اثر یک معاینه اتفاقی توسط متخصص داخلی و سپس بلافاصله انجام سونوگرافی مشخص شد بنده احتباس ادراری دارم در صورتی که تا آن زمان خودم متوجه این موضوع نشده بودم. بلافاصله دکتر اقدام به سوند گذاری نمود و بلافاصله به میزان ۴/۵ لیتر ادرار از مثانه من خارج شد.
    دکتر در اردبیل پس از انجام نوار مثانه و سونوگرافی اعلام نمود که بنده دچار مثانه نوروژنیک شده ام.
    به کمک سوند فولی به مدت ۱۰ روز مثانه ام خالی میشد اما پس از ۱۰ روز و باز کردن سوند متاسفانه برخلاف قبل موفق به دفع ادرار به صورت طبیعی نشدم.
    مجبور به استفاده از سوند نلاتون شدم که پس از چند روز به علت عفونت شدید و تب و لرز به مدت ۳ روز در بیمارستان بستری شدم و دوباره از سوند فولی استفاده نمودم و پس از مرخص شدن به مدت ۱۰ روز قرصهای سفیکسن ۴۰۰ (روزی یک عدد) و کوتریموکسازول ۴۰۰ (روزی ۴عدد) استفاده کردم. سپس پس از باز کردن سوند فولی دوباره از نلاتون استفاده میکنم.
    به توصیه پزشک به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و ایشان پس از چکاب کامل و انجام MIR مغز و گردن و ستون فقرات اعلام نمود که هیچ مشکلی ندارم که باعث به وحود آمدن مثانه عصبی گردد.
    آقای دکتر قبل از اینکه هفته آینده در تهران خدمتتون برسم سوالی داشتم که اگر لطف بفرمایید سپاسگزار خواهم بود:
    ۱. آیا در زمان مراجعه به تهران به علت عدم امکان استفاده از نلاتون در طی سفر امکان دارد در روز حرکت از سوند فولی استفاده نمایم؟
    ۲. عفونت قبلی باعث ترس شدید از استفاده از نلاتون شده است، آیا همزمان با استفاده از نلاتون باید از قرصهای ضد چرک مانند سفکسین استفاده کنم یا اینکه نیازی نیست؟
    ۳. آیا برای درمان مثانه عصبی و احتباس اداری درمانی وجود دارد؟
    به علت شرایط بیماری و سختی استفاده چندین بار روزانه نلاتون شرایط روحی بسیار نامساعدی دارم،
    دعاگوی شما خواهم بود بابت راهنماییتان.
    پیمان طالب العلم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      بايد معاينه شويد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر؛
    پدر من حدود هشتاد ساله هستند و چند ماهی هست که از حدود ناحیه روی مثانه دچار فتق و پارگی شکم شده اند(تقریباً اندازه گردو) و به تازگی اذیتش زیاد شده و دکتر پیشنهاد جراحی داده ولی به علت ضعیف بودن قلب، مردد هستیم.
    پیشنهاد جایگزین یا روش متفاوت جراحی یا هر اقدام درمانی دیگر شما برای پدرم چیست؟
    لطفاً راهنمایی بفرمایید🙏

    در ذیل👇نظر متخصص قلب را برایتان ارسال میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر ایمان شنبه ۲ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    با سلام.پدرم از دو سال پیش turb انجام داده تو آخرین سیستوسکوپی دکتر این تشخیص رو داده و چیز دیگه ای نگفته.میخواستم نظر شمت رو هم بدونم.سی تی اسکن و سونوگرافی هیچ چیزی نشون نداده بوددند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      باید هر ۳ ماه سیستوسکوپی بشن
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 747 مشاهده پرسش
    آقای دکتر..وقت بخیر..بابام تومور مثانه داشت که اواخر شهریور امثال تراش دادن و جواب پاتولوژی که اومد تومور low grade پاپیلاری سطحی تشخیص داده شد
    ..بعد دکتر واسش شیش تا آمپول ب ث ژ نوشت هفته ای یه دونه داخل مثانه تزریق شد..ماه قبل واسه معاینه که رفتیم دکتر گفتن چون واسه سیستوسکوپی باید بره اتاق عمل و کلی اذیت میشه سونو بگیرین و اگه چیز مشکوکی دیدیم بعد سیستوسکوپی..سونو گرفتیم جز ضایعات فیبروتیک ناشی از محل تراش تومور چیزی مشاهده نشد..دکتر گفتن مشکلی نیست و بعد از تعطیلات عید دوباره مراجعه کنین واسه معاینه..آقای دکتر پدرم تا یه ردز بعد ب ث ژ ها لخته دفع میکرد..الان دو ماهه هیچ خون و لخته ای توی ادرارش نیست و هیچ درد و کاهش و زنی نداره..امروز بعد دو ماه گفت رفتم دستشویی دو تا لخته دفع کردم..به نظرتون طبیعی این لخته ها واسه این بیماری و وضعیتی که بابام داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      باید هر ۳ ماه سیستوسکوپی تکرار بشه
    2. تصویر کاربر امیر شنبه ۲ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر..این لخته هایی که بعد دو ماه اومده واسه این بیماری و شرایطی که بابا داره طبیعیه؟خود بابا میگه دو تا تفاله اومد.چون بعد تعطیللت عید باید سیستوسکوپی بشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      ۱-۲ هفته قبلش سیستوسکوپی کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Matin جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام پدرم جانباز از ناحیه مثانه است ،حالا سه تومور قطر 5ثانتی توی مثانه داره، نمونه برداری کردن(turbt)و جوابش که اومد سرطان بد خیم درجه پایین است، پدرم نمی خواد خودشو درمان کنه ، آیا درمان نکند به درجه بالاتر تبدیل می شود؟ و چه اتفاقی می‌افتد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      بله بدتر میشه
  • تصویر کاربر فريبرز جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من فردی 54 ساله هستم
    سنگ مثانه ۳ سانت دارم ....
    خواستم بپرسم هزینه سنگ شکنی از طریق آندوسکوپی چقدر است
    و اینکه مجرای ادرار من خیلی کوچک است
    آیا می‌شود؟
    ممنون میشم جواب بدید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    باسلام.ادارمن به قهوای پررنگ‌ درآمده.البته این دومین نوبت ادرار است که به تغییررنگ درآمده است.سوزش به اون صورت ندارم.روزی ۱۵ سیسی هم متاد‌ون استفاده میکنم نزدیک به سه ماه است طلفا 7
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر سیروس جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام:من ۴۰سالم است از ۱۸ سالگی دارو پروستات می خوردم به تشخیص پزشک(سیتوسکوپی انجام دادم) اما ۶ماه پیش درد من بر گشت وداروها پروستات دیگر اثری نداشت دکترم را عوض کردم سیتوسکوپی کرد تشخیص ایشان سیستیت بینابینی بود ۸تا آمپول سیستیستات زدم وقرص های پروستات وپوکساید مصرف می کنم اما علایم ام برگشته آیا داروی بهتری است لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      قرص امنیک 0.4 هر شب یک عدد
  • تصویر کاربر متین شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    دکتر‌جان سلام. ۲۸ سالمه ۸ ماه تکرر ادرار دارم. البته شب تا صبح فقط یبار نهایت ۲بار میرم.سونوگرافی دادم دکتر گفت مثانت کوچیکه و نهایت تا ۸۰ سی سی جا‌میگیره سونوگرافی دادم بعد از تخلیه دکتر سونوگفت مثانه تخلیست ولی من‌همون موقع احساس ادرار و ادرار داشتم. من شهرستانم اما‌بازم خاستم داروهام رو از شما بگیرم.
    به محضی که اب گرم میگیرم رو مثانم ادرارم بهتر‌میاد. ولی دکتر‌جان‌کلا فک میکنم پمپاژمثانمم یکم ضعیفه پیوسته‌میاد ولی پرتاب نداره باریکم هست.
    و یه مساله دیگ‌اینکه یه وقتایی میتونم تا ۹۰ دقیقه ادرار نگه دارم اما‌هر ۳.۴ روز یبار یه طوری میشم که تو هر‌نیم ساعت ۵ بار پرفشار‌ باید برم‌دستشویی اصلا نمیتونم نگه دارم مثلا وقتی اب هویج میخورم یا کلا یه سری موقع ها.یه موضوع دیگ هم اینکه صبحها یکم ادرارم سخت تر‌میاد بیرون پمپاژ مثانم ضعیف تره یکم قطع میشه با یه مکث یه سرفه یا سفت کردن کیگل دوباره میاد باقیش.
    عکس سونوفرستادم براتون. ازمایش خون هم سالم بود همه چی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      نوار مثانه باید انجام بدید
    2. تصویر کاربر متین پنجشنبه ۳۰ دی ۰( 3 سال پیش)
      اقای دکتر نقدا دارو بهم نمیدید؟ الان شرایطش رو ندارم بیام تهران .جایی دیگ هم‌جز پیش خودتون نمیخام نوار مثانه بگیرم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      قرص باکلوفن 10 روزانه یک عدد
    4. تصویر کاربر متین شنبه ۲ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      تایمش فرقی نمیکنه چه موقع از روز بخورم؟- و اینکه چند مدت قرص رو بخورم ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      خیر
    6. تصویر کاربر متین شنبه ۲ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      برای نوبت گرفتن نوار مثانه چندروز قبل باید نوبت بگیرم از همون شماره هایی که دادید؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ بهمن ۰( 3 سال پیش)
      با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    7 سال پيش بچه دار شدم الان ازدواج مجدد كردم يك ساله بچه دار نشدم با خانم دومم --ازمايش اسپرمم خيلي ضعيفه --با توجه يك بيضه دارم سمت چپ -واريكوسل نوع دومم دارم --چكار كنم --دكتر ميگه با توجه به يه بيضه اگه عمل كني بهبود خيلي كمه ---امپول hcj قص كارتي نين- سلنيوم - تاموسكفين -برام تجويز كرده -----بعد سكسم خيلي زياد تقريبا هر روز يا يك روز در ميان ميلم بالاست ----سيتالوپرام و تادافيلم بعضي مواقع استفاده ميكنم -
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر واریکوسل دارید بهتر است عمل کنید جهت معاینه 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر آرمين دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام .پيرو دستور جنابعالي نتيجه آزمايش رو دوباره خدمتتون ارسال كردم.اگر لطف بفرماييد درخصوص قدرت باروري بنده و وجود يا عدم وجود واريكوسل(يا مشكوك به واريكوسل) راهنمايي بفرماييد.
    لازم به ذكره كه بنده متاهلم وحدود7 ماه ميشه كه اقدام به بچه دارشدن نموديم كه تاكنون جواب نداده.متخصص محترم زنان اين آزمايش رو برام نوشته بود كه ايشون بعد از رويت آزمايش گفتن كه مشكلي ندارم وبه خانمم گفته بود كه مشكل از تخمدانهاي شماست(ضعيفه) ميخواستم نظر حضرتعالي رو دراين خصوص بدونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر ازمایش دقیق است مشکلی ندارید با صبر و حوصله بروید جلو
  • تصویر کاربر سیدعلی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و تبریک سال جدید.دکتر 23 سالمه یک سال و نیم پیش واریکوسل چپ درجه 3 به روش میکروسرجری عمل کردم بعد از چند آزمایش امروز آزمایش دادم و تعداد اسپرم ها 70 و حرکت 30 درصد بود.خواهش میکنم دکتر راهنمایی کنید نتیجه چطوره خیلی نگرانم عود کرده باشه.تو فعالیت های روزانه هم تقریبا رو پا وایمیسم و بدنسازی هم کار میکنم و بعد از انزال هم یکی دو روزی گاهی اوقات بیضه چپم درد خفیف داره و هنوز اون رگ های گشاد قبل از عملم هست.و میخواستم بدونم کسی که قبلا عمل میکروسرجری کرده میتونه به روش لاپاراسکوپی دوباره عمل کنه؟و هزینش با بیمه تامین اجتماعی چقدره.دکتر خواهشن جواب بدید از اصفهانم امکان ملاقات حضوری ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل مجدد ندارید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    میخواستم بدونم واریکوسل از چه سنی وت چه سنی میتواند باشد؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      از نوجوانی شروع میشود
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب