اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر گلاویژ دوشنبه ۱۲ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    باعرض سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر کرمی
    بنده کلیه هام سنگ سازند
    تا الان پنج بار عمل کردم و با سنگ شکن هم سنگام نمیان هر بار باید عمل شم
    نوع سنگام از نوع اگزالات هستند
    الانم پنج ماه از آخرین عملم گذشته سنو گرافی دادم دوباره سنگ آورده
    دکترم م یک سری رژیم غذایی واسم گذاشته لبنیات حبوبات و گوشت رو ازم منع کرده
    خاستم ببینم که هیچ راه حلی داره
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام خیر کلیه های سنگ ساز رو کاری نمیشه کرد فقط با رعایت رژیم میشه دفعات رو کم تر کرد
  • تصویر کاربر گلاویژ دوشنبه ۱۲ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    باعرض سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر کرمی
    بنده کلیه هام سنگ سازند
    تا الان پنج بار عمل کردم و با سنگ شکن هم سنگام نمیان هر بار باید عمل شم
    نوع سنگام از نوع اگزالات هستند
    الانم پنج ماه از آخرین عملم گذشته سنو گرافی دادم دوباره سنگ آورده
    دکترم م یک سری رژیم غذایی واسم گذاشته لبنیات حبوبات و گوشت رو ازم منع کرده
    خاستم ببینم که هیچ راه حلی داره
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام خیر کار خاصی نمیشه کرد فقط میشه با رعایت رزیم دفعات رو کم کرد
  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۱۱ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    درود بر شما
    کلیه های من سنگ سازه ولی معمولا در سایز پایین دفع میشه
    ولی یک سنگ ۱۲ میل در حدود ۶ سال در کلیه مونده و گاهی بخاطر تکون خوردن درد شدیدی میگیره
    اکثر پزشکان میگن سنگ زیر ۲۰ میل رو جراحی نمی کنن ولی گاهی اوقات درد شدیدی میگیره
    ۳ سال پیش سنگ شکن کردم ولی تغییری نکرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام اول اینکه حتما سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست کنید که سایز دقیقی از سنگ بده و اگر به سنگ شکن برون اندامی مقاوم باشه باید عمل pcnl کنید
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱۱ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر

    بنده 34 سالم هست . در بیضه ها درد خفیف داشتم یه 3 هفته ای

    به توصیه جناب عالی سونوگرافی کردم از بیضه و کلیه و پروستات . همه چیز طبیعی بود فقط چند تا خرده سنگ 3 میلی متری در کلیه بود

    کشت ادرار هم جوابش منفی بود منتهی کمی خون تو ادرار بود ( هموفیلی هستم )

    البته کلیه بنده سنگ ساز آیا ممکنه درد بیضه هام به خاطر سنگ های ریز کلیه باشه ؟؟؟



    ممنون جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام خیر مگر سنگ وارد حالب بشه و درد پهلو هم میده
    2. تصویر کاربر حمید شنبه ۱۰ تیر ۲( 2 سال پیش)
      خیلی ممنون . پس جناب دکتر مشکل چیه که بیضه های بنده درد خفیف داره

      سونوگرافی تمام اجزا طبیعی بوده و کشت ادرار هم منفی بوده . فقط چند تا ریزه سنگ داشتم

      اگر مشکل خاصی نیست دوره این درد چند وقته است ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ تیر ۲( 2 سال پیش)
      در افراد جوان گاهی اوقات این دردهای خفیف بخاطر احتقان است و گاهی اوقات عصبی است اهمیتی ندارند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    با سلام ببخشید آقای دکتر سنگ 6.3 میلیمتری بعد از اولین سونو در حالب میانی بود و بعد از سونو دوم در یک سوم حالب میانی بعد از عروق ایلیاک حرکت کرده است

    آیا به خوردن قرص امنیک ادامه بدم دفع میشه؟

    من اختلال اظطرابی دارم به طوری که سیتالوپرام مصرف میکنم با دیدن اتاق عمل و اینا حمله اظطرابی بهم وارد میشه و پاینک

    اگر نیز به عمل باشه چطور باید انجام بشه که آرام باشم؟
    فیلم شمارو دیدم بدتر اظطرابم بیشتر شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام از کی درد دارید ؟ سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست کنید . نوع عملش TUL است
    2. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      من دردی ندارم اصلا
      گاهی خیلی خفیف موقعی حرکت می‌کنه که اونم درد زیادی نیست
    3. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۳ تیر ۲( 2 سال پیش)
      دو ماهه در حال درمان هستم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 2 سال پیش)
      حتما سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام بشه بفرستید گزارش را ببینم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محم جمعه ۹ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام سنگ به طول 8،9م م در کلیه راست وبرجَتسه در کف مثانه وکورتیکال ساده به طول15 م م مشاهده شد،، لطف کنید راهنمایی کنید سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام چند سالتون هست؟ عکس این سونوگرافی را بفرستید
  • تصویر کاربر khaleghi چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    وقت بخیر.اقا هستم ۳۲ ساله.. تقریبا یک ماه قبل بود که به علت درد پهلوی راست به پزشک مراجعه کردم.بعد از انجام سی تی اسکن که عکس ش رو پیوست فرستادم تشخیص سنگ کلیه داده شده.و دکتر به من گفت دو تا عمل سنگ شکنی داری یک بار با روش tul ‌و دومی هم برای خارج کردن یک لوله..من برای اطمینان به یک پزشک دیگه مراجه کردم ایشون گفتن نیاز به عمل نیست تا سه هفته دو تا قرص یکی پروترال اپاس چهاردهم و یکی هم قرص هیدروکلروتیازید مصرف کنم..الان بعد از یک ماه من بعضی روزها درد شدید دارم و گاهی هم خون ریزی ادرار..ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که ایا عمل رو انجام بدم یا نه...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سی تی اسکن قدیمی است احتمالا سنگ جابجا شده ولی دفع نشده . اون سنگ ۶ میلی کالیس تحتانی اقدامی نمیخواد اما سنگ پروگزیمال حالب باید سنگ شکنی بشه بیشتر از این زمانی که مونده اگر بمونه به کبیه اسیب میزنه
    2. تصویر کاربر khaleghi چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      ممنون..برای سه شنبه هفته بعد نوبت عمل tul‌درام تا اون موقعه اسیبی به کلیه وارد نمیشه؟ چون درد پهلو دارم..بعد اینکه شما برای سنگ شکنی عمل tul رو توصیه میکنید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      بله tul انجام بشه زمان هم مشکلی نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اکبری چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیراقای دکتر
    همسربنده سال ۹۴پیوندکلیه شدن اقاو۳۰سال سن دارن داروهای ایمونورال وسل سپ مصرف میکنن الان قصدبچه دارشدن داریم ولی متاسفانه به مشکل برخوردیم دکترخودشون درشهرستان ازشون سوال میکردیم که این داروهاتاثیرگذارهستن یانه همیشه میگفتن نه مشکلی نداره واینکه من خوندم باید داروسل سپ ۳ماه قبل ازبارداری قطع بشه حالامیخوام ببینم امکانش هست که این داروحذف بشه داروی جایگزین بشه که عوارض نداشته باشه ولطفاراهنمایی کنیدچ کاری بایدانجام بدیم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام جایگزین کردن این داروها با مشورت نفرولوژیست است . با یک نفرولوژیست جهت بررسی وضعیت کراتینین و در صورت امکان جایگزینی یا قطع ان مشورت کنید
  • تصویر کاربر Rb سه شنبه ۶ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    با سلام و ارادت خدمت شما. جناب آقای دکتر کرمی.ببخشید پدرمن 85 سال دارند و دو مرتبه جراحی قلب بازکرونر انجام دادند.سال 91 برای بار دوم جراحی قلب داشتند.بعد از اولین دز واکسن سینوفارم دچار فیبریلاسیون دهلیزی شدند وسنگ کلیه و نارسایی کلیه هم داشتند که به دلبل نارسایی کلیه شون هر چند ماه سونوگرافی انجام میدادند و سال گذشته (خرداد ماه)به صورت تصادفی متوجه وجود تومور در کلیه چپ شون شدیم. و به دلیل اینکه ریسک جراحی شون بالا بود انجام ندادند و تصاویر سونوگرافی وام آر آی و بیوپسی را خدمتتون ارسال نمودم.لطفا" نظر تون را در مورد جراحی شون بفرمایید که آیا صلاح میدانید خدمتتون برسیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ تیر ۲( 2 سال پیش)
      سلام قطعا باید عمل بشن و کلیه خارج بشه اما با این سن و سال و وضعیت قلب امکان پذیر نیست
  • تصویر کاربر حسن دوشنبه ۵ تیر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر پدرمن هم سنگ کلیه دارن هم پروستات هم تنگی مادرزادی در کلیه شون هست،سال 92سنگ شکنی انجام دادن ولی سنگ ها دفع نشدن،الان دکتر گفته که کلیه شون 30درصد کار می‌کنه ،چاره چیه ،چی کار کنیم،ادار به صورت کامل دفع نمیشه سوزش داره اذیت میشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ تیر ۲( 2 سال پیش)
      چند سالشون هست ؟ تمامی مدارکشون رو بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب