اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امین جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب اقای دکتر هیدرونفروز شدید کلیه چپ حتما به عمل باز نیاز داره یا راه دیگه ای جز جراحی وجود داره ؟؟ آقای دکتر بنده یکبار در سن دوازده سالگی این عمل رو انجام دادم
    الان بعد از تقریبا هجده سال دوباره کلیه چپم درگیر هیدرونفروز شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۸ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر چند شب پیش دردی از پهلویم بلند شو سریع به دکتر مراجعه و سرم زد و خوب شدم ولی خودم هم رفتم آزمایش دادم هم سونوگرافی کردم سونوگرافی گفت هر دو کلیه ۵mmسنگ دارم و چند روزی هست که حس میکنم بیضه هایم درد می‌کند خیلی کم
    حال خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش ادرار هم انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سلام انجام دادم جوابش نیومده فعلا
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۲( 2 سال پیش)
      آماده شد بفرستید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سید شنبه ۱۸ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    سلام سونو انجام دادم گفتن کیست کلیه داری اما نمیخواد بری دکتر.ایا به مرور زمان مشکل ایجاد میکنه؟چطور میشه برطرفش کرد؟خطرناک نیست؟نیاز هست به متخصص مراجعه کرد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      خیر نیاز نیست سالانه سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر سید جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      یعنی نیاز نیست بره دکتر برا کیست کلیه ای که داره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۲( 2 سال پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۱۸ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت پرفسورکرمی--مشکل رفلاکس دوکلیه رودارم والان دوماهه پشت سرهم عفونت میکنم-مثانم مادرزادی حالت عصبی داره ویه پیچ خوردگی داره که باعث شده رفلاکس صورت بگیره وحتی یکی ازکلیه هام سمت راست 15%کاربکنه وحتی چندسال قبل اومدم پیش خودتون تشخیص دادین-الان ماه قبل عفونتم شدیدبودوبیضه سمت راست ورم کردودوتابیضه کیست باراوردن والان ازدردبیضه وعفونت حال ندارم وزیرنظردکترهستم وقرص امنیک وباکلوفن25وسیپرو وسفیکسیم ووزیسولین5تجویزکرده-دکترممنون میشم نظرتون روبدین--بااحترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
    2. تصویر کاربر احمد جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بله انجدم دادم
    3. تصویر کاربر احمد جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر خجسته شنبه ۱۸ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    من ازمایش دادم عفونت اداری کمی خون نشان داده .سونو دادم هیدرونفروز خفیف دو طرفه نشان داده ویک لیتیاز 4.5 م م در کالیس تحتانی کلیه چپ رویت شده . الان دارم آمپول جنتامایسین تزریق میکنم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      چند سالتونه؟ سیگار میکشید؟
    2. تصویر کاربر خجسته جمعه ۱۷ آذر ۲( 2 سال پیش)
      56 نه نمیکشم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۲( 2 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Zamani شنبه ۱۸ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر من دانشجوی پزشکی هستم ، با آقایی آشنا شدم جدیدا که ایشونم پزشکی میخونن و ما با هم رابطه ی خیلی خوبی داریم ، ایشون اخیرا گفتن که کلیه ی نعل اسبی دارن ، میخواستم از خدمتتون بپرسم ایشون از لحاظ پروگنوز و انتقال وراثتی و کیفیت زندگی شون در آینده چطوری هستن؟ آیا این مورد کلیه شون برای ازدواج ما و سلامتی خودش مشکلی ایجاد میکنه ؟ علائم همراهشونم کمردرد به دلیل مشکل دیسکه که گاهی دچار اسپاسم عضلات کمر میشه و حالت اسکولیوز میگیره.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۲( 2 سال پیش)
      از نظر بیماری های همراه کلیه ی نعل اسبی بررسی شده اند؟
    2. تصویر کاربر Zamani پنجشنبه ۱۶ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بله گفتن قبلا بررسی شدن ، پروتئینوری و سنگ و انسداد نداشتن ولی مشکلاتی که الان ذکر میکنن پرولاپس میترال، کمردرد، میگرن و ۴درصد کاهش شنوایی گوش چپ هستش. قبلا هم وقتی ۱۰ ساله بودن یکبار وی سی یو جی شدن و بعد اون دیگه مشکلی نداشتن .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آذر ۲( 2 سال پیش)
      مشکلی نخواهند داشت لایف استایل سالم جلوگیری از تشکیل سنگ و سونوگرافی سالانا انجام بشه خوشبخت بشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهناز چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    مادر من دوهفته پیش به خاطر سنگ ۷ میلی حالب عمل tual شدن .مامان وارفارین مصرف میکنی چون عمل دریچه قلب انجام دادن الان بعد دوهفته مامان هنوز خونریزی رو تو ادرار دارن کاهی کم میشه در ژول روز بعضی موقع ها زباد میشه . مامان بعد دوهفته دوباره سونو دادن که کفتن باز یک سنگ ۸ میلی در حالب گیر کرده و ۱ میلی متری مثانه هست دکتر کفتن با دارو رفع میشه دو هفته فرصت دادن و اگر دفع نشد خداینکرده باید سنگ شکن سرپایی کنن سوال من اینکه علت این خونریزی چیه؟ به خاطر وجود سنگ در حالبه؟ ازمایش pt خون‌هم که مربوط له وارفارین هست خداروشکر اکی هست
    سوال دومم اینکه اقای دکتر ممکنه این سایز سنگ با دارو دفع بشه؟ خیلی استرس داریم دوتا هکس سونو‌فرستادم یکیش مربوط قبل عمل واون یکی بعد عمل
    ممنون میشم رودتر پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      علت خونریزی به خاطر وارفارین و دبل جی میباشد و همینطور سنگ در حالب
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      احتمال دفع شدنش کمه
    3. تصویر کاربر مهناز چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      دبل جی نزاشتن اقای دکتر. یعنی ۱ میلی متری مثانه احتمال نداره دفع بشه؟قبلیه ۳۳ میلی فاصله داشت با مثانه
      واینکه هر اقدامی بخوایم انجام بدیم ۲ هفته صبر کنیم ببنیم می افته یا نه؟
    4. تصویر کاربر مهناز چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      ممکنه به نظر شما؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بله فعلا صبر کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    با سلام بنده عمل جراحی باز کليه داشتم به دلیل تنگی حالب و سنگ، حالا بعد از چند سال که از عمل گذشته فتق برشی در محل دارم و کلیه هم همچنان مسدود و دارای سنگ هست می خواستم بدونم امکان عمل مجدد و ترمیم فتق توسط دکتر کرمی هست، در صورت امکان چگونه وقت بگیرم، من شهرستان هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      جهت ترمیم فتق باید به متخصص جراحی عمومی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر آرمان چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    سلام دکتر. حسب سونوگرافی یک سنگ ۸ میلی در حالب میانی طرف راستم مشاهده شده دو سه روز درد شدیدی داشتم با کترولاک و شیاف دیکلوفناک اروم میشدم الان ۲۴ ساعت هست درد نداشتم و از مسکن استفاده نکردم آیا احتمالش هست سنگ در مثانه افتاده باشد در صورت مثبت بودن پاسخ چقدر طول میکشد و چطور بفهمم از مثانه خارج میشود یا نه؟ممنون میشم پاسخ بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      بله امکان دفع هست باید در داخل تشت ادرار میکردین جهت تشخیص قطعی باید مجددا تصویربرداری شود
  • تصویر کاربر اسرا چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده ۱۰روز قبل سونوگرافی دادم متوجه شدمسنگ ۸و۴میلی در کالیس میانی و ۳میلی در کالیس فوقانی کلیه چپ و سنگ ۶میلی در کالیس فوقانی و ۴میلی کالیس میانی و ۳/۵میلی در کالیس تحتانی کلیه راست وجود داره و سنگ ۱۵ میلی در upj سمت چپ با ایجاد پیلکتازی رویت می گردد لطفا راهنمایی بفرمایید با دارو گیاهی این سنگ ۱۵ میلی دفع میشه یا حتما سنگ شکنی بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      خیر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)
      سنگ شکنی باید انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب