اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر hamed شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام.بنده جهت ریزش مو از قرص فیناگرو 1 میل روزی یکبار استفاده مینمایم.مدت زمان مصرف دارو تا چند سال و‌چگونه منع مصرف ندارد و مسکل ساز نمیشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      فیناستراید باعث کاهش میل و قدرت جنسی میشود. طولانی مدت استفاده نشود
  • تصویر کاربر عظیمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    ضمن تشکر از پاسخ قبلی جنابعالی، به اطلاع می رساند من از حدود سه سال گذشته - به دلیل کاشت مو – داروی تقویتی مو آودارت Avodart (هفته ای سه عدد) و به طور کلی ویتامین های مکمل تقویتی مصرف می کنم. آیا ممکن است این داروی آودارت تداخل با داروهای اخیر (تلترودین، امنیک و آزیترمایسین) داشته باشند؟ یا حتی ممکن است ممکن بروز مشکل تکرر ادرار و درد خفیف در ناحیه تناسلی نیز همین داروها باشد؟ ممنون می شوم به هر دو سوال پاسخ دهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر ارتباطی ندارد
  • تصویر کاربر هومن شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید اقای دکتر من چند ماهی است که هنگام دفع ؛ دچار قطع و وصل ادرار میشم حسشم جوری که ادرار خالی میشه و بعد چند ثانیه دوباره ادرار دارم و ادرار شروع میشه. در زمان های دیگه هیچ مشکلی در ادرار ندارم هم فشارش معمولیه هم سریع شروع میشه و طول نمیکشه....فقط هنگام دفع هست که اذیت میشم. به پزشک مراجعه کردم گفتن یک هفته کپسول امنیک بخورید ولی تاثیری نداشت بعد برام ترازوسین تجویز کردن اونم تاثیری نداره .واز زمان شروع این مشکل چند قطره ادرار در سر الت باقی میماند که بافشردن سرالت کامل تخلیه میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      چند سالتونه ؟ آیا سونوگرافی و آزمایش ادرار دارین؟
    2. تصویر کاربر هومن جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      21سالمه اقای دکتر اضافه وزن زیادی هم دارم این مشکل بعد یه دوماه اسهال که اول تشخیص حساسیت به لاکتوز دادن ولی بعدا خوب شد و معلوم شد به خاطر انتی بیوتیک بود شروع شد تقریبا از وسطاش این مشکل ادراری برام پیش اومد .... خیر عکس و ازمایش ندارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    در دنباله سوال قبلی با کد رهگیری 219114 یادم رفت عرض کنم که بعد از بیوپسی پزشک معالجم سیپروفلوکساسین 500 و مترونیدازول 500 تجویز کردند که من 8 روز از هرکدام نصف یعنی 250 خوردم .ترسیدم کامل بخورم . بنظرم پروستایت مزمن من علتش عفونت بوده چون بعد از بیوپسی از کاندوم استفاده میکنم تا از خانمم عفونت نگیرم .و چون ترامادول را هم ترک کردم ، هم اجابت مزاجم بهتر شده و هم ادرارم که قبلا کمی مشکل داشتم خیلی خوب و روان شده خیلی خیلی کم سوزش ادرار دارم و البته مقعدم با اینکه یبوست ندارم احساس سوزش کمی دارم ولی خونریزی ندارم که چون شیاف هموروئید که دکتر دیگری برای این موضوع به همراه مترونیدازول داده بود شیاف را مصرف نکردم باشد . و مقدار منی من هم که به نظرم به دلیل مصرف طولانی مدت ترامادول و سیلدنافیل کم و خیلی آبکی شده بود پس از بیوپسی و مصرف آنتی بیوتیک ها داره بیشتر میشه و حالت منی بودن خودش رو پیدا میکنه و کرده . البته دو سه بار اول بعد از بیوپسی که بیشتر خون بود بار اول که خون آبه قرمز قهوه ای کامل بود ولی بار چهارم و پنجم خیلی خوب و زیاد و غلیظ شده تقریبا مثل زمان سابق و بوی مخصوص منی رو هم پیدا کرده .
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      MP MRI انجام شود
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 56 ساله هستم . از مدتها پیش یعنی حدود 12 سال قبل PSA من حدود 2.2 بود( freePSA=0.2). مرداد 99 آزمایش برای چکاپ آزمایش دادم PSA شده بود 3.6 ( freePSA=0.5) . دی ماه 98 دو یا سه شب تب خفیف و لرز داشتم بعد از یک هفته احساس کمی سوزش ادرار پیدا کردم . چند روز بعد جوری شد که تمام اطراف آلت و بیضه و اطرافش احساس سوزش پیدا کردم که حتی دست میزدم داغ شده بود . به پزشک متخصص مراجعه کردم آزمایش و سونوگرافی نوشت 8.99 =PSA و freePSA=1.7 ولی آزمایش ادرارم هیچ مشکلی نداشت نه RBC نه WBC نه باکتری . سونو هم فقط بزرگ خفیف پروستات بود . پزشک با شک به پروستاتیت مزمن سیپرو فلو کساسین 250 تجویز کردند 15 روز روزی 2 تا . و آزمایش PSA FreePSA نوشتند برای یک ماه بعد که خورد به 12 اسفند 98 که به خاطر کرونا آزمایش ندادم و پیگیر نشدم . تا اینکه مرداد 99 چون کمی سوزش ادرار داشتم رفتم آزمایش دادم . PSA= 4.5 FreePSA=0.7 شد . البته این رو عرض کنم که خانمم عفونت ادرار داره ولی دنبال درمان نرفته چون خفیفه . به هر حال پزشک متخصص کمی شک کردند و با اصرار من بیوپسی کردند . این را هم بگ که من مدتها بود ( شاید 2 سال )هر روز یک چهارم ترامادول 100و بعضی شبها سه چهارم ترامادول 100 + سه چهارم سیلدنافیل 100 میخوردم . و به دلیل چند ماه در دوره کرونا کمتر بیرون رفتم و تحرک زیاد بدنی هم نداشتم طوری یبوست میشدم که اجابت مزاجم مثل دفع کلوخ بود . و میدانم که سمت چپ مقعدم تقریبا حالت زخم داشت پیدا میکر تا اینکه از یکماه قبل ( مرداد 99) چند قطره خون هم بعد از اجابت مزاج داشتم . سر خود تریامسینولون ان ان ان زدم پمادهموروئید زدم . وازلین زدم توی لگن آب و بتادین چند باری نشستم ( همه اینها برای چند بارکم بود ) کمی خوب میشد ولی چون احتمالا به ترامادول حساس شده بودم بعد از قطع مصرف باز هم خون میامد. خلاصه سرتان را درد نیارم جواب بیوپسی 6 تایی به جز یکی که مربوط به سمت چپ بود خوب بود . سمت چپ نوشته بود small focus of back to back glands in block F . highly suspicious of adenocarcinoma . فایل های جواب بیوپسی و IHC رو ضمیمه میکنم .
    جناب دکتر آیا احتمال داره که به دلیل مشکل رکتوم که مدتها داشتم سلول های اون با این جواب مرتبط باشه و مثبت کاذب باشه ؟ یک فایل از PubMED رو هم که سایت معتبری ضمیمه میکنم در همین خصوص
    با تشکر و احترام فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      MP MRI انجام شود
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر، من پدرم ۶ روز پیش سیستوسکمی شدن که نتیجه رو خدمتتون میفرستم، دیروز رفتن آزمایش psa دادن که نتیجش شده این
    Psa =0.64
    FREE PSA=0.097
    نسبتشون هم ۰.۱۵
    الان چه کار باید کنیم؟ نمونه برداری لازم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      نه ، مشکلی نیست ، سالانه psa چک شود و در ضمن سی تی اسکن شکم و لگن با تزریق انجام شود
    2. تصویر کاربر سعید جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن انجام شده، مشکل خاصی نبود، فقط افزایش ضخامت دیواره مثانه گزارش شده که در سیستوسکپی مشکل مثانه نبود. فقط دکتر BPH تشخیص دادن و گفتن باید عمل بشه.
      آیا در این شرایط کرونا شما عمل تشخیص میدید جناب دکتر؟ نمیدونم فایلهایی که آپلود میکنم درست به دستتون میرسه یا نه.ریپورت سی تی با تزریق رو آپلود کردم خدمتتون. ممنون میشم راهنمایی کنید
      سپاس از بزرگواریتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر علایم ادراریشون با دارو کنترل نیست و اذیت میشن عمل کنن ، در غیر این صورت تامسولوسین شبی یک عدد و فیناستراید روزی یک عدد مصرف شود
    4. تصویر کاربر سعید جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      جناب دکتر اس ام اس اومده که جواب دادید اما در سیستم جوابی برای سوال دومم نیست.
      ممنون از شما دکتر بزرگوار
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر علایم ادراریشون با دارو کتترل نیست و اذیت میشن عمل کنن ، در غیر این صورت تامسولوسین شبی یک عدد و فیناستراید روزی یک عدد استفاده شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 830 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکترخسته نباشید من چندوقتیه به خودارضایی مبتلا هستم متاسفانه درباره ماساژ پروستات خوندم و بعد برای اولین بار خواستم امتحان کنم متاسفانه انگشت وسط رو با استفاده از وازلین تا ته فرو کردم و به بالا با پایین میچرخوندم یا... واز اون موقع الان چند هفست اختلال نعوظ گرفتم و میلم خیلی کم شده قبلش بشدت میلم زیادبود خیلی نگرانم یجا دیدم یکنفر مثل هم اینکارو کرد وچندساله نعوظ نداره من شهرستانیم و امکان مراجعه حضوری ندارم اونم تو این اوضاع کرونا امکان داره به پروستاتم اسیبی رسیده باشه چون شنیدم بودم حساسه اگه کمکم کنید ممنون میشم واقعا نگرانم فقط یکباره این کارو کردم یعنی انقدر اسیب رسیده؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام هیچ ارتباطی به نعوظ نداره نگران نباشید
    2. تصویر کاربر حامد جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      میلم خیلی کمتر شده امکانش هست انگشتم باعث آسیب رسیدن شده باشه یا باعث پروستاتیت شده باشه اگر انگشتم کثیف بوده باشه چون شنیدم باعث کاهش میل جنسی میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عظیمی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من سه روز پیش از شما وقت تلفنی گرفتم. منتظر تماس جنابعالی هستم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      به دلیل حجم بالای درخواست ها ممکنه طول بکشد ، میتونین همینجا بپرسید
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    با سلام وقت بخیر و ممنون از این که همواره برای بنده زحمت پاسخ را انجام می دهید
    طبق فرمایش جنابعالی در خصوص آزمایش های سه یا شش ماهه پروستات در آخرین آزمایش بنده عدد پی اس آ به 6/3 مشاهده گردید ضمن مراجعه به پزشک ، ایشان 10 عدد تاوانکس و 30 عدد تامسولوسیون تجویز نمودند 15 روز پس از پایان آنتی بیوتیک با تکرار آزمایش عدد پی اس آ از 6/3 به 4/2 تقلیل پیدا نمود آزمایش ها به پیوست ارسال گردیده ضمن مراجعه مجدد ، به بنده 30 عدد مترونیدازول به همراه تترا سایکلین و 60 عدد تامسولوسین داده شده میخاستم نظر جنابعالی رو هم درخصوص درمان خودم بدونم چی هست ؟ ضمنا آیا التهاب پروستات به سرطان پروستات تبدیل میشه یا خیر ؟ ممنون از پاسخگویی جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام وقتی psa بین عدد ۴ تا ۱۰ باشد بهتر است یک ماه داروی تاوانکس ۵۰۰ میلیگرم روزانه مصرف شود. بعد از یک ماه مجدد psa چک شود. اگر باز هم بالای ۴ بود باید نمونه برداری شود. اگر بالای ۴ بود باز هم جهت نمونه برداری با تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس بگیرید جهت نوبت
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    با سلام وقت بخیر جناب دکتر
    ضمن تشکر از پاسخ سوالات و فرصتی که برای اینجانب قرار می دهیدبنده هر ساله وضعیت پروستاتم رو کنترل میکنم و خدمت شما هم نتیجه را منعکس میکنم و جنابعای هم زحمت میکشید راهنمایی میفرمایید توصیه جنابعالی به بنده تکرار آزمایش هر چند مدت یکبار بوده در دفعه آخر تکرار آزمایش عدد پی اس آ به 6/3 افزایش پیدا کرده بود که ضمن مراجعه به پزشک ، 10 عدد قرص تاوانکس و 30 عدد تامسولوسین تجویز شد پس از گذشت 15 روز از مصرف تاوانکس ، مجددا ، آزمایش تکرار شد و عدد پی اس آ به 4/3 تقلیل پیدا کرده است با مراجعه مجدد به پزشک ، ایشان 30 عدد مترونیدازول به همراه تتراسایکلین تجویز کرده اند ضمن ارسال نتیجه 2 آزمایش ، خواهشمندم در خصوص رفع مشکلم راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام وقتی psa بین عدد ۴ تا ۱۰ باشد بهتر است یک ماه داروی تاوانکس ۵۰۰ میلیگرم روزانه مصرف شود. بعد از یک ماه مجدد psa چک شود. اگر باز هم بالای ۴ بود باید نمونه برداری شود. اگر بالای ۴ بود باز هم جهت نمونه برداری با تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس بگیرید جهت نوبت
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب