اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام تقریبا یکسالی است ادار م فشار آنچنان ندارد و با تاخیر میاید
    پیش دکتر رفتم کپسول پروترال داده مصرف می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      چند سالتونه ؟ با پروترال بهتر شدین ؟
    2. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۸ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ۵۰ سالم یه کم بهتر شدم
    3. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۸ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام
      ۵۰ سالم
      بله کمی بهتر شدم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      احتمالا پروستاتتون بزرگ شده ، psa چک شود سونوگرافی انجام شود دارو ادامه یابد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    ۲۶ ساله و متاهل هستم.به خاطر شرایط کاری رابطه جنسی منظم ندارم ،سه سال پیش به خاطر سوزش در ادرار مراجعه کردم به ارولوژیست و بعد از سونوگرافی و کشت ادرار ایشون دارویی برای عفونت پروستات برای من تجویز کردند.بعد از مصرف مدتی خوب شدم.الان بعد از هر رابطه کمی احساس سوزش در هنگام دفع ادرار دارم و روزهایی که رابطه دارم بیشتر هست.اخیرا هم داروی کوتریموکسازول مصرف کردم به مدت یک هفته و دوباره این مشکل قطع شده بود.اندازه پروستات عادی بود و نمای هتروژن داشت.تست psa هم زیر چهار دهم بود.در سونوگرافی هم کاهش حجم مثانه رو داشتم که دکتر گفت جزئی هست .به نظرتون علت سوزش در چی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      آزمایش ادرار شامل آنالیز ادرار و کشت ادرار انجام بدین ، داروی سیپروفلوکساسین ۵۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت استفاده کنید
  • تصویر کاربر حسام سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من چند بار هنگام رابطه بیضه هام درد شدیدی میگیرن بعد از یک دقیقه قطع میشه و دو بار هم باعث شده نعوظ از بین بره روز بعدش هم درد کمی در بیضه و کشاله سمت راست ودرد بین بیضه ومعقد هم داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      ابتدا سونوگرافی انجام شود. هم از بیضه ها و هم از پروستات
  • تصویر کاربر ایرج سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 687 مشاهده پرسش
    سلام من 56 سالمه و بیش از یکساله دچار ترشح خردلی رنگ مجاری شدم. آزمایش کشت ترشح دادم و نتیجه سوزاک بوده و انواع آنتی بیوتیکها کاری نکردرفته رفته دچار سختی دفع ادرار شدم و در نهایت با وجود اطلاع از حسایت شدید دکتراستفاده از کوتریموکسازول را تجویز نمود و با مصرف آن قرص دهانم آبسه زد و سر آلت تاولهای دردناکی را بوجود آورد و پزشکم دو ماه مرا از مصرف هر نوع دارو منع کرد و در مراجعه بعدی قرص سیپروفلوکساسین را تجویز کرد که چند ساعت بعد از مصرف کارم به بیمارستان کشید و با دستگاه اکسیژن تنفس می کردم و همان تاول های آلت و آفتهای دردناک در دهان و گلو بوجود آمد و پزشکم گفت دیگر معالجه ایی وجود ندارد. داروهای گیاهی نیز افاغه نکرد گذشته از سوزش و خارش آلت لای پاهایم نیز دچار حساسیت شده است.خواهشا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، ۲ عدد قرص آزیترومایسین ۵۰۰ میلیگرمی را با هم مصرف کنید. / به مدت یک هفته هر ۱۲ ساعت کپسول داکسی سیکلین ۱۰۰ میلیگرم مصرف کنید / آمپول سفتریاکسون ۵۰۰ میلیگرم تزریق شود
    2. تصویر کاربر ایرج سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سیپرو فلوکساسین
      کوترموسازول
      سفالکسین
      مترومیدازول
      لووفلوکساسین 500
      به این خانواده های دارویی حساسیت خیلی شدید دارم

      آقای دکتر این داروها که فرمودید با داروهایی که بنده اعلام کردم هم خانواده نیستند؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      امپول تزریقی از اون خانواده هست ، بقیه نه. بقیه رو مصرف کنید
    4. تصویر کاربر ایرج سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنونم دکتر جان
      نتیجه را خدمتتون اعلام خواهم کرد.
      خیلی بزرگوارید
      با این روش آن لاین اضطراب ما را نسبت به درگیر شدن با کوید 19 از بین بردید.... خیلی خیلی ممنونم
    5. تصویر کاربر ایرج سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      معذرت می خوام
      دو مورد را نفرمودید
      اول اینکه آیا به خوردن داروی TAMSOVER 0.4 جهت راحتی دفع ادرار ادامه بدم... شبی 1 عدد یا داروی بهتر و موثر تری را جایگزین می کنید.
      دوم اینکه نفرمودید نوع بیماری بنده به پروستات و یا پروستات حاد یا پروستاتیت اربتاط دارد یا خیر... کلا مشکلات دفع ادرار و دردهای زیر ناف برطرف خواهد شد.

      ممنونم از بردباری حضرتعالی
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      احتمالا به پروستات ارتباطی نداره ترشحات ، فعلا تامسوور رو تا یک ماه ادامه بدین
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر Mansoor سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام من پنجاه و یکساله هستم سال گذشته آزمایش پی اس آ یک و دو دهم بود مهر ماه امسال پی اس آ 5.65 و پی اس آ آزاد 0.54 و نسبت آنها 0.1 بود در سونوی شکمی حجم پروستات پنجاه و چهار سی سی و سی تی اس کن لگن با کنتراست نرمال و آزمایش کشت و کامل ادرار هم نرمال بود دو هفته افلوکساسین دویست روزی دو بار مصرف کردم و بعد از سه ماه مجدد دیروز آزمایش دادم که پی اس آ 5.72 و پی اس آ آزاد 0.69 و نسبت آنها 0.12 بود ضمنا سال گذشته به دلیل آدنو کارسینوم آمپول واتر مرحله تی یک و ان صفر جراحی ویپل شدم که متاسفانه لیک کرد 2 ماه تی پی ان شدم پس از ترخیص دوازده جلسه کموتراپی با جمزار و اکسالی پلاتین شدم آخرین جلسه تیر ماه گذشته بود
    لطف بفرمائید من را در خصوص آزمایشات راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      یک ماه روزی یک عدد تاوانکس ۵۰۰ میلیگرم استفاده کنید ، بعدش مجدد psa چک کنین ، اگر بالای ۴ بود باید نمونه برداری از پروستات انجام شود
  • تصویر کاربر Mansoor سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    با سلام من51 1 روزی دو بار مصرف کردم مجدد دو روز پیش آزمایش دادم psa 572 و free psa 069 و نسبت آنها 012 بود و علائم بالینی ندارم ضمنا پارسال به دلیل کانسر آمپول واتر جراحی ویپل انجام دادم متاسفانه لیک کرد ودو ماه بستری وtpnشدم بعد از ترخیص 12 جلسه کموتراپی با جمزار واکسالی پلاتین شده ام آخرین جلسه تیر ماه بود نگرانم چه باید بکنم لطفا من.را راهنمایی کنید یک دنیا سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      یک ماه روزی یک عدد تاوانکس ۵۰۰ مصرف شود و بعدش مجدد psa چک شود، اگر باز هم بالای ۴ بود نمونه برداری از پروستات انجام شود
  • تصویر کاربر امید سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 23 سالمه تقریبا یک ماه پیش به متخصص ارولوژی مراجعه کردم با علائم سوزش مثانه و مجاری بعد از ادرار کردن و تکرر ادرار
    دکتر ازمایش نوشت و سونوگرافی
    سونو سالم و حجم پروستات 21 سی سی
    ازمایش هم سالم به جز Psa : 0.9 به حروف نُه دهم بود
    دکتر گفتن واسه سن شما زیاده مقداری و عفونت پروستاته علتش...سیپروفلوکساسین ۵۰۰ یک ماهه دادن هر ۱۲ ساعت یک عدد
    و یک بسته ۶۰ عددی قرص پروستا باریج گیاهی
    و تکرار ازمایش بعد از ۳ ماه
    اقای دکتر من الان بعد یک ماه مشکل سوزش بعد از ادرارم حل شده تقریبا و تکرر ادرارم ۵۰٪ حل شده
    ولی موقع خود ارضایی با درد دچار انزال میشم ..درد شدید نیست ولی ازاردهندس راهکارش چیه؟ایا دچار التهاب پروستاتم الان و یا عفونت پروستات به درستی درمان نشده؟
    اقای دکتر ضمن اینکه من از احتمال بیماری سرطان میترسم و استرس خیلی زیادی دارم ممکنه تکرر ادرار ناشی از استرس باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      عدد پروستاتتون خوبه ، یا ناشی از استرسه یا التهاب پروستات
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    3. تصویر کاربر امید سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون
      اقای دکتر سرطان پروستات در چه سنی رخ میده و لازمه اصلا بابت میزان Psa نگران باشم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      از سن ۴۵ به بالا سالانه psa چک شود. قبل اون احتمال سرطان مطرح نیست اصلا
    5. تصویر کاربر امید سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنونم اقای دکتر
      ابشالله خدا همیشه شمارو حفظ کنه و از دانشتون بهره مند بشیم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      🙏🙏
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر سجادی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشین.
    من پدرم آقای ۴۸ساله ای است ۲سال پیش جراحی Bphانجام دادن از طریق مجراق محتویات پروستات رو خارج کردن.ولی هنوز هم مشکل احتباس ادار دارن دکتر ایشون فرمودن که پروستات شما مادرزادی تولید کیست میکنه.من کل حجم پروستاتو تخلیه کردم .یه سری دارو های از قبیل تامسولوسین و فیناستراید و کپسول تاوانکس دادن.ولی همچنان این مشکل احتباس را دارن و به قول خودش این کیست ها ازش خارج میشه خیلی ایشون اذیت میشه .الان این درمان داره؟😔😔به دکتر خودشم که مراجعه میکنی میگه کاری بیشتر از این نمیشه کرد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی شوند و مجرای ادراری با دوربین دیده شود
  • تصویر کاربر الناز سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    میشه بفرمایید به تشخیص شما چه مدت باید از نمونه برداری بگذره تا جراحی انجام بدیم و این که تو این مدت بیماری پیشرفت نمیکنه و خطرناک نمیشه؟
    آقای دکتر اگه بخوابم پیش شما جراحی انجام بدیم با این نمونه برداری و عکس هسته ای انجام میشه یا باید دوباره این مراحل در تهران انجام بشه؟
    سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      بهتره یه ماهی از نمونه برداری بگذره تا احتمال عفونت کم بشه. با همین مدارکتون مراجعه کنید در خدمتم
  • تصویر کاربر موسوی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدر من ۷۶ سالشونه psa 11 و حجم پروستات ۴۸ سی سی هست لطفا برای ادامه درمان راهنمایی بفرمایید ضمن اینکه از دوچرخه زیاد استفاده می کنند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام یه ماه روزی یک عدد تاوانکس مصرف کنن، بعدش مجدد psa چک شود اگر بالای ۴ بود ، باید نمونه برداری از پروستات انجام شه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب