اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Ali چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام آقای من ۵۵ سال سن دارم جواب آزمایش
    Free-psa 0.19
    Prostatic specific antigen 0.49
    آیا مشکلی دارم لطفا راهنمایی کنید من قبلا به مطب شما مراجعه کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر محمدی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    بنده (free psA ./4) و (total paA 1/6 ) راهنمایی بفرمایید مشکل دارم در ضمن یاداور میشود (free pSA/psA ./3) می باشد با تشکر (در ضمن ورزش سنگین بدنسازی انجام میدادم که مدتیست بدلیل کرونا فعلا قطع کردم)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      خوبه مشکلی نیست ، اگر علایم ادراری دارین شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف شود
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید
    من ۳۰ سال سن دارم و بیضه چپم از راست بزرگتر هست (حدود ۶ میلیمتر در طول و تقریبا ۲ میلی متر در عرض و عمق) درد و توده و این موارد هم نداره... میخواستم بدونم طبیعی هست؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      این میزان طبیعیه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    سلام
    ازسال 92 بزرگی پروستات و بالا بودن psa دارم دو الی سه سالی است که هیمپلازیا و پروترال 0.4 اوپاس میخورم اخیرا ام ار ای پروستات دادم که پیوست میباشد رنج psaدر حال افزایش میباشد طی یک جدول ارائه داده ام
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    ایا سرطان پروستات است یا بزرگی خوش خیم یا التهاب دو عدد پیوست ارائه داده ام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر psa تون کمتر از ۴ هست نیاز به کاری نیست و سالانه psa تکرار شود ، اگر بالای ۴ هست بهتر است نمونه برداری انجام شود
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ۳۸ ساله هستم چند وقتی هستی سوزش مقعد خیلی کمی دارم دردی تیرکشیده از الت به طرف چب بیضه دارم سونو گرافی شکم و لگن تقربا چند ماه پیش دادم همه چی نرمال بود میخاستم بدونم دلیل سوزش مقعد و درد چیه در ضمن مشکل نعوظ دارم و ادم کاملا عصبی و استرسی هستم ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی را تکرار کنید ، اگر باز هم نرمال بود شاید التهاب پروستات باشه
  • تصویر کاربر تهرانی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام
    من در طی دو سال گذشته بدلیل بالا بودن PSA سه بار بیوپسی شده ام ، که جواب پاتولوژی منفی بوده است ، با این حال در آخرین آزمایش خون ، PSA من عدد 44 را نشان می‌دهد ، بناچار در بیمارستان خاتم ، PTSCANهم انجام داده ام ، حال سوالم اینست که چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      MP -MRI انجام شود
  • تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده ادارم اول با فشار خارج میشد ولی بعدش فشار را از دست میداد و بصورت ارام ادار خارج میشد و بصورت کامل مثانه تخلیه نمیشد. و موقعی که ادار دارم احساس گز گز سر آلتم حس میکنم که فکر میکنم باید سریعا تخلیه کنم ولی وقتی میرم ادارم اونقدری نبوده که بهم فشار میاورده.
    آزمایش ادار دادم خون درونش بود.
    سونوگرافی دادم که الصاق میکنم همه چیز طبیعی بود.
    یه دکتر ارولوژ مراجعه کردم قرص تامسولوسین و سیپروفلوکساسین و داکسی سیکلین و یه قرص برای سوزش ادار داد.
    حالا میخوام از شما وقت بگیرم بیام احتیاج هست فوری بیام ؟
    چند سال پیش پیشتون بخاطر واریکوسل اومدم که گفتین فعلا مشکلی نداره زیاد نیست.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      همون داروها رو ادامه بدین فعلا نیاز به مراجعه نیست
  • تصویر کاربر مجرد پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر

    من چند روز پیش از شما سوالی پرسیدم که فرمودین آزمایش ادرار و سونوگرافی انجام بدم. با توجه به اینکه در سوال قبل دیگر نمی توانستم چیزی بنویسم. در ادامه علایم که الان دارم و سوال قبل و نتایج آزمایش هارو میذارم. ممنون میشم جواب بدین.

    آقای دکتر من این موارد رو از خودم دوباره میگم:
    سوزش ادرار ندارم
    فشار ادرار خوب هست
    تکرر ادرار ندارم
    فقط مقدار بعضی وقت کمی درد در ناحیه کشاله ران راست (خیلی کم چپ)احساس می کنم. معمولا موقع حرکت پوشیدن شلوار و جوراب که روی یه پا هستم و هر وقت یه کمی بهش فشار میاد.
    درد خیلی نیست و تنها جایی از بدن که با لمس احساس این درد رو تشدید میکنه قسمت بین آلت و ران راستم هست. درد در بیضه ندارم. کمی کمتر هم شده اما بازم بعد از حدود یک هفته از قطع مصرف سیپروفکت هستش. درد در قسمت زانو و پایین ران تقریبا تمام شده است.

    ممنون میشم با توجه به ازمایشات و اطلاعات که در سوال قبلی هست بفرمایید آیا مشکل خاصی هست و کلا بفرمایید مشکل چی هست. گرفتگی عضلات، التهاب پروستات

    ممنون

    سوال قبل:

    قرص سیپروفکت - پرسش 233949

    سلام

    من 29 ساله و مجرد هستم. من حدود یک ماه پیش دو بار موقع جنب شدن دردی رو در الت احساس کردم. و بعدا دیگر این درد موقع جنب شدن تکرار نشد. همچنین بعد از حمام و استفاده از صابون دچار سوزش ادرار در حد یک بار ادار کردن میشدم. برای این دو مورد به دکتر مراجعه کردم و بدون آزمایش خاصی به من قرص سیروفکت 500 برای ده روز و هر روز دو قرص تجویز کردند. بعد از مدتی قرص ها را خریداری کردم و ده روز استفاده کردم. در طول این ده روز درد در ران و پای راست، درد در عضلات دست و تیر کشیدن دست رو تجربه کردم و همچنین بعضی وقت ها درد در پشت بیضه رو هم تجربه کردم. وقتی دست میزدم به بیضه دردی نداشتم مثل اینکه درد در پشت اون ناحیه بود و همچنین زیر ناف هم درد داشتم بعضی وقت ها. در طول مصرف قرص من متوجه شدم که سوزش ادرار فقط بخاطر صابون بوده و با حذف صابون کلا حل شد. با این حال دارو ها رو تا ده روز استفاده کردم. الان که دارو ها تموم شده درد در پا به صورت کمتر رو احساس می کنم که شامل ران و زانو بیشتر در پای راست میشه. همچنین در اطراف الت رو هم بیشتر در سمت راست احساس می کنم ولی جایی مشخصی نیست که با فشار دادن اون درد بیشتر بشه. این علایم نسبت به قبلا کمتر شده اما من نگرانش هستم چون میخوام ازدواج کنم ایا مشکلی هست احساس می کنم با گفتن این موضوع به نامزدم ممکنه بخاطر یه موضوع کوچک و یر مهم ناراحتش کنم و با این حال نمیخوام کسی رو هم بدبخت کنم.

    آقای دکتر من یاد رفت خدمت شما بگم که الان حدود چهار روز از زمانی که دیگه قرص سیروفکت استفاده میکنم گذشته. علایم کمتر شد ولی هنوز کم و بیش هست.
    و قبلا هم در طول مصرف معمولا یک ساعت قبل از زمان قرص بعدی این درد در ناحیه پا و اطراف بیضه سمت راست مشهود میشد. همچنین بیضه سمت راستم هم کمی بالاتر از بیضه سمت چپ هست و جلوتر هست. ولی دردی در ناحیه بیضه ندارم.

    اگه فکر می کنیم این علایم خطرناک هست با توجه به اینکه قصد ازدواج دارم بفرمایید.
    ممنون
    میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      همه چی خوبه ، مشکلی نیست و نیاز به کار خاصی نیست
  • تصویر کاربر ایرج یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    ممنون بابت تشخیص و تجویزتون
    امروز آخرین کپسول داکسی سیکلین 100 را مصرف نمودم. لازم به توضیحه حدود سه روز است ترشحی ندارم ولی کماکان در دفع ادرار کندی احساس می شه... سئوالم اینه که چنانچه بعد از چند روز مجددا ترشح مشاهده بشه چیکار باید بکنم. چون قبلا عرض کردم طی این یکسال این دوره درمانها را بهمین صورت انجام دادم ولی مجددا ترشح مشاهده شده. در ضمن شما نفرمودید که همسرم هم باید تحت درمان قرار بگیره؟ چون طی این مدت یکسال ارتباط و نزدیکی مکرری داشته ام. البته ایشان نه سوزش نه خارش و نه ترشح و عفونتی در ادرار مشاهده نکرده.... چنانچه جوابتان مثبت است بفرمائید چه دارویی و به چه مقداری مصرف کنند. ممنون می شم جواب سئوالاتم را دریافت کنم تا مجددا ارسال نکنم... متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      همان درمان برای همسر انجام شود وگرنه عود میکنه
  • تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    آقای دکتر کرمی عزیز و مردمی سلام و تشکر من 54 سالمه تکرر ادرار و قطع و وصل دارم اندازه حجم پروستات 24 سی سی است PSA توتال 68 درصد و آزاد 24 درصد است1_ چه دارویی مصرف کنم 2_آیا نیاز به پیگیری دارم 3_آیا عدد آزمایش PSAدر اثر افزایش سن و نیز نزدیکی قبل از آزمایش تغییر دارد؟ بسیار بسیار ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ازمایشتون رو بفرستین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب