اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امنه یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    با سلام . پدرم حدود سه ماه میشه که تکرر ادرار دارن . البته سونو انجام دادن و کمی عفونت مثانه دارن که الان دارو مصرف میکنن . دو سال پیش هم عمل پروستات انجام دادن . حجم ادرارشون خیلی زیاده و از بابت هم خودشون هم مادرم اذیت میشن .چون مدام خودشون رو خیس میکنن . باید چکار کنیم ؟ دیابت هم دارن و دارو مصرف میکنن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      جواب سونوگرافی رو بفرستید
  • تصویر کاربر ولی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    فقط یک ماه پیش یبوست شده بودم هنگام دفع مدفوع یک ماه سفید رنگ چسب ناک بود وهیچ گونه ترشح ندارم فقط یکی دو روز پیش خارش کوچیک در قسمت آلاتم داشتم فقط بعد از اتمام ادرارم هنگام بلند شدن چند قطر ادرار باز میاد و هنگام خوابیدن به شکم آلاتم درد می‌گیرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر مصطفی دوشنبه ۶ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    با سلام
    در تاریخ ابان 99 پروستات توسط شما تخلیه شده اما در حال حاضر مشکلات قبلی پابرجاست و همچنین psa 6.83 میباشد ، بنده ساکن مشهد هستم .
    1. تصویر کاربر مصطفی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      لطفا جواب بدهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    3. تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      عرض سلام و احترام اقای دکتر من مصطفی زاده ۷۲ ساله در تاریخ ابان ۹۹ خدمت شما برای تخلیه پروستات امدم دکتر های مشهد میگویند تنها ۱۰ گرم تخلیه شده است و مشکلات قبلی ، تکرر ادرار درشب ، سوزش دارم و psa در قبل عمل پایین بوده و الان به عدد ۶.۸۳ رسیده پزشکان مشهد جوابگو نیستند.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی بشن
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر برهم یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    با سلام، احترام و ادب
    من 41 سال دارم. یک ماه و نیم قبل اتفاقی ازمایش PSA دادم که خیلی بالا بود. حدود 11 و چهار دهم. دکتر تاوانکس تجویز کرد. دو هفته خوردم و عدد آمد روی 2 که تشخیص التهاب پروستات داد. بلافاصله سونوی مثانه پر و خالی دادم. حجم پروستات 30 سی‌سی و باقیمانده ادرار 80 سی‌سی. دکتر امنیک تجویز کرد و پروستاتان که باید تا سه ماه مصرف کنم. الان یکماه مصرف کردم و هیچ مشکلی ندارم فقط شروع ادرار من 5 تا 15 ثانیه طول می‌کشد. قدری نگرانم کرده است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید نمونه برداری از پروستات بکنید
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام
    34ساله هستم.برای چکاب کیسه صفرا و کبد به سونوگرافی مراجعه کردم و به درخواست خودم جهت چکاب سو نوگرافی کلیه و مجاری ادراری رو انجام دادم . کلیه ها و مجاری ادراری همشون خوب بودن فقط تو نتیجه اومده بود :پروستات داراری اکوی پارانشمال طبیعی و ابعاد بزرگتر از نرمال و حجم 33cc می باشد.از اون موقع رفتم تو گوگل سرچ کردم درباره پروستات ،هم فکرم خراب شده هم احساس میکنم هر لحظه باید برم دستشویی.
    (البته موقع سونوگرافی خیلی آب خوردم شاید 2لیتر و خیلی هم دستشوییم رو نگه داشتم.
    اگه میشه راهنماییم کنید.) اگه نیاز هست سونوگرافی رو هم بفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سوزش نوک الت تناسلی دارم درجواب سوالتون که پرسیدید ترشح تو ادار دارم قبل از اوتر سگوپی داشتمدبعد ازعمل جراحی ندارم اما نوک الت تناسلی دقیقا زیر سوراخ پایین کلاهک سوزش دارم درد بیضه ومثانه هم بعضی وقتا هستش الانم داروی سفکسیم ۵۰۰ ورودبوتیک سنگ شکن مصرف میکنم اما بازم سوزش دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش)
      ننیجه یورتروسکوپی چی بود؟
  • تصویر کاربر مهدي شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخير
    با توجه به آزمايشات و سونو و MRI ضميمه دستورات لازم را مبذول بفرماييد . و اگر نياز به درمان خاصي هست راهنمايي بفرماييد . سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید نمونه برداری از پروستات بشه
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1176 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت شما
    پدر بنده حدود 82 سال سن دارن و تقریبا از 9 ماه پیش (یعنی برج 2 امسال) برای آزمایش ادرار و psa که از طرف مرکز بهداشت به آزمایشگاه معرفی شدن، نتیجه psa(total)=6.1 بود. در 3 روز بعد با مراجعه به پزشک متخصص مجدد آزمایش ایشان تکرار شد و total psa(ECL)=6.62 و free psa(ECL)=1.93 شد. پزشک ایشون قرص آترواستاتین برای درمان این بیماری تجویز کردن و حدودا 6 ماه بعد (یعنی برج 8 امسال) مجددا آزمایش دادن و total psa(ECL)=7.18 و free psa(ECL)=1.98 شد و طبق سونوگرافی (حجم پروستات 90 سی سی) اعلام شد. با مراجعه به پزشک متخصص دیگری، ایشان قرص های پروترال 0.4 ، فینوپروست 5 و افلوکساسین 200 تجویز کردن و بعد از 15 روز (یعنی دوم آذر امسال) مجددا تست دادن و total psa(ECL)=12.5 و free psa(ECL)=4.2 اعلام شد و پزشک دوم فرمودن بدلیل اینکه در آزمایشگاه قبلی تست انجام نشده باید تست مجدد صورت گیرد و مجدد علاوه بر داروهای قبلی، لووفلوکساسین 500 تجویز گردید. لذا مجددا 15 روز بعد (یعنی 17 آذر) تست تکرار شد و total psa(ECL)=8.28 و free psa(ECL)=2.35 اعلام گردید که پزشک دوم گفتن باید نمونه برداری انجام بشه و عمل باتوجه به سن جایز نیست و اینبار پزشک دوم گفتن که باید مصرف تامسولوسین و فینوپروست 5 ادامه پیدا کند و دوباره تجویز کردند.
    در نتیجه خواهشمندم با توجه پیوست های ارسالی، لطف بفرمایید بررسی کنید که با توجه به اینکه نمونه برداری در شهرما و طبق گفته پزشک دوم و سن بالای پدر، مشکلات و درد زیادی حتی در بیمارستان دارد، آیا قرص ها را باید ادامه دهیم یا نمونه برداری باید انجام شود یا حتی عمل صورت گیرد؟
    ضمنا تشخیص پزشک اول، B.P.H بوده است.
    باسپاس و تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۲ آذر ۰( 4 سال پیش)
      ضمنا با عرض پوزش در ادامه پیام قبلی: پدر بنده قبلا چند سال پیش، سابقه یکبار عمل جراحی پروستات و چند بار عمل جراحی فتخ داشتن و در مجموع این عمل جراحی پنجمشون هست اگه لازم باشه و به شدت نگران جراحی و حتی نمونه برداری هستن. ایشون سابقه فشارخون هم دارن و در این خصوص قرص مصرف میکنن. خواهش میکنم جناب آقای دکتر کرمی بزرگوار بفرمایید که با توجه به مستندات پیام قبلی، چه اقدام و توصیه ای لازم هست که ما باید انجام بدهیم.
      تشکر از لطف شما
    2. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۲ آذر ۰( 4 سال پیش)
      عذرخواهم. یادم رفت این مسئله رو هم بگم که ایشون هیچ درد و مشکلی بابت تخلیه ادرار ندارن و کاملا وضعیتشون نرماله
    3. تصویر کاربر سعید جمعه ۲۶ آذر ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر لطفا جواب بنده رو هم بدین. ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید زیرنظر دکتر انکولوژی تحت کمورادیوتراپی قرار بگیرند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 895 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من ۴۰ سال دارم حدود ۲۰ روز پیش با‌کمر درد در ناحیه تحتانی و درد مختصر در ناحیه لگن و همچنین درد مختصر بیضه در هنگام راه رفتن و خارش مجاری ادراری به دکتر ارولوژیست مراجعه نمودم و ایشون سنوگرافی از بیضه برای واریکوسل و غیره نوشتن که نتیجش سلامت بیضه بود، ایشون برای من ۱۰ عدد تاواناکس و داکسی ساکلین و سلوکسیب نوشتن که بعد مصرف ۱۰ عدد از آنها دچار مصفل درد شدید در تمام بدن و حالات اعصبی، بی‌حسی در دستها و پاها شدم، همچنین در روزهای اول درد شدید تاندون داشتم به دکتر مغزواعصاب مراجهه و ایشون به من نپراکسین دادن و گفتن داروهای قبلی رو قطع کن! من الان ۱۲ روزه تاواناکس رو قطع کردم ولی همچنان مفصل درد شدید دارم مانند روماتیسم و درد پاشنه پا هم اضافه شده!!!
    آزمایش ادرار هم دادم باکتری ندارد!!!
    سوال: آیا این علائم مصرف تاواناکس است و با توجه به تجربه شما دقیقا کی این علائم از بدن من خارج میشه؟
    سوال: خارش مجاری ادراری برگشته، وقتی من آب کم مصرف میکنم خارش شروع میشه و وقتی آب زیاد مصرف میکنم خارج از بین میره درضمن درد کمر و بیضه هم با ناپراکسین از بین میره. ممنون میشم تشخیص شما را در مورد مشکل اولم هم بدونم؟
    1. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۲۳ آذر ۰( 4 سال پیش)
      دقیقا کی جواب سوال را میدید ؟
    2. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۳۰ آذر ۰( 4 سال پیش)
      اگر اطلاعات كافى جهت پاسخ به سوال را نداريد مبلغ را عودت دهيد مردم رو سركار نذاريد آقاى دكتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      خیر علایم مصرف تاوانکس نیست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      ترشح از نوک مجرا ندارید؟
    5. تصویر کاربر مجید جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)
      متوجه ترشح نمیشم
      ولی شب ها که از خواب بلند میشم و خودم با دست مجرای ادراری رو چک میکنم میبینم یک مایه بی رنگی در مجراع است
      صبح ها هم انگار این مایه خشک شده باشه اول با یکم فشار ادرار خارج میشه!!!
      کلا باید مقدار آب زیاد مصرف کنم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ دی ۰( 4 سال پیش)
      باید نمونه کشت از ترشحات مجرا بدید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر عبدی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر بیمار ۶۱ ساله هستم. چند سالی هست که دچار BPH بوده ولی تحت درمان نبوده ام. نشانی های خاصی به جز تکرر خفیف شبانه ادرار ندارم( دو بار در شب). میزان psa به تدریج طی سال‌های گذشته بیشتر شده و اکنون به ۵/۴ رسیده و میزان free psa : 1.4 و نسبت free psa/ psa معادل 0.26 هست. آزمایش ادرار هم نرمال.
    طی یک ماه گذشته tomsulasin مصرف می کنم.از بیمارستان نیکان نوبت اینترنتی برای11/25 دریافت نموده ام لطفا راهنمایی بفرمایید.
    سپاس گزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ آذر ۰( 4 سال پیش)
      باید نمونه برداری از پروستات از پروستات انجام بشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب