اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر mojtabazabihi یکشنبه ۱۸ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    37سالم ،یه بار سکس کردم از پشت متاسفانه الوده میکروب شده لکه های قهوه ای کم رنگ رو سر الت تناسلی ظاهر شده ،ادرار و باید کامل کامل خالی بشه و بعد ادرار چند ثانیه بعد یه مایع بیرنگ که چسبناک هم هست که احساس میکنم همان اب هوس مرد باشه از مجاری بیرون میزنه ،و
    حالت اسیدی داره ظاهرا که دور سوراخ ادرار همش التهاب داره قبلا اذیتم میکرد خیلی حساس بود دکتر رفتم با دارو وامپول بهتر شد ولی تا وقتی اون مایع میاد التهاب هم هست
    یه وقت هایی کف پاهام و کف دستام هم تقریبا داغ بود
    ازمایش کشت ادرار و ازمایش پاتالوژی از اون مایع و سوراخ التم انجام شده نه باکتری نه عفونتی چیزی هم ندارم
    دکتر میگه طبیعیه و من میگم خوب اون مایع منی تا کی باید بیاد و التم همیشه حساسه
    تا کی رنگ التم تغییر کرده تقریبا لکه ها زیاد تر میشن نه کمتر میگه مشکلی نیست حساس شدی
    اول گفت دیر اومدی پروستات درگیر شد درمان طولانی مدت میشه ولی بعد یه ماه قرص اثری نکرد منو فرستات پاتالوژی ،میکروبی نبود گفت دیگه چیزی نیست حل میشه در دراز مدت قرص امپول هم زدم اگه نیازه عکس از مایع ترشح یعنی دارم بگید بفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      عکس از آلت و نتیجه ی کشت ادراری و کشت ترشحات رو بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر ع یکشنبه ۱۸ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    سلام دکتر پدرم بعد نمونه برداری پروستات 24 ساعت بعد با تب 40 و لرز بسیار شدید بستری شد و جواب کشت خون و ادرار مثبت شد. بعد 7 روز آنتی بیوتیک وریدی ترخیص شد و بعد چند روز دوباره تب 38 درجه کرد باز 7 روز بستری شد و بعد از ترخیص بعد یک هفته دوباره برای بار سوم بستری شد . تشخیص شما چیه چرا عفونت خوب نمیشه ؟
    1. تصویر کاربر ع شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      این سونوگرافی برای بار دوم بستری شد
    2. تصویر کاربر ع شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      اینم جواب نمونه برداری
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      سپسیس (عفونت) بعد نمونه برداری خطرناکه به علت آلوده بودن محل نمونه برداری و احتمالا حساس بودن پدرتون ایجاد شده حتما اگر مجدد تب دارن باید بستری بشن و آنتی بیوتیک بگیرن
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۸ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    با سلام. بنده چند سالی هست که مشکل التهاب مزمن غیر میکروبی پروستات دارم. همیشه جواب ازمایشات و سونوگرافی نرمال بوده و به گفته دکتر مشکل مهمی ندارم. چند ماه پیش دچار درد و سوزش مقعد و درد مثانه و سوزش ادرار شدم و مجددا سونوگرافی و ازمایش دادم و خداروشکر مشکلی نبود و بعد از معاینه بدنی گفتن پروستاتم التهاب داره و دکتر دارو تجویز کردن. الان درد مثانه تقریبا رفع شده و در مواقع استرس و عصبانیت گاهی کمی درد مثانه می گیرم. مشکل اصلی تکرر ادرار، درد و سوزش مقعد مخصوصا بعد از مدفوع و گاهی سوزش ادرار بعد از مدفوع هست. داروهام رو مصرف کردم و فقط 2 ورق امنیک 4 باقی مونده. مشکل اصلی سوزش ادرار بعد از مدفوع هست در غیر مدفوع سوزش ادرار و مشکلی در ادرار ندارم . تمام مشکلات برای بعد از مدفوع هست. الان نمیدونم درد مقعدم ربطی به پروستاتم داره یا نه و اینکه علت اصلی سوزش ادرارم چی هست با اینکه ازمایشات و سونوگرافی طبیعی بوده. آیا ممکنه شقاق مقعدی باشه؟ اگر شقاق مقعدی باشه ایا سوزش ادرار بعد از مدفوع مربوط به این هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      برای مشکلات مربوط به مقعد بهتره به متخصص گوارش یا جراح عمومی مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      اصولا نباید بهم مرتبط باشند شاید دو مشکل جداست که بهم مرتبط شده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      اگر ازمایش ادرار نرمال بوده بهتره توسط جراح عمومی مقعد معاینه بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    تکرر ادرار
    درد زیر آلت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      مشکلتونو کامل توضیح بدین
  • تصویر کاربر مصطفي شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشيد اقاي دكتر در جواب سوال ٣٣٦٥٢٥ فرموديد كه عوامل محيطي مثل تغذيه و محل زندگي ، سوال بنده اينست منظورتون از تغذيه در مورد بزرگي پروستات بود كه با تغذيه درست هم ميشود پيشگيري تا حدود زيادي كرد؟ فكردم شايد در مورد سرطان پروستات بوده
    و نظر شما در مورد قرص امگا ٣ و كپسول زينك مثبت هست استفاده بشه تاثير دارد ؟ محل زندگي چطوري تاثير ميذاره رو غده پروستات منظورحضرتعالي از محل زندگي يعني ؟🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      به نظرم شما با این وسواسی که ایجاد شده براتون ابتدا به روانپزشک مراجعه کنید چون احتمالا اگه الان درمان نشید بعدا هزینه زیادی بهتون تحمیل خواهد شد. زندگی در قاره های متفاوت نشون داده که میتونه رو سایز پروستات موثر باشه. غذاهای محرک مثل فلفل میتونن منجر به علائم ادراری مرتبط با پروستات بشن
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      داروهای مکمل تاثیری ندارند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    درودوعرض ادب خدمت شما،
    آقای دکتر۵۴ سالمه حدود دوماهه که احساس سوزش و
    تکررادرار داشنم که هفتهٔ گذشته ب دکتر متخصص کلیه و مجاری ادرارمراجعه کردم،
    ناگفته نماندکه فبلش سونو و کشت ادرار دادم،که نتیجهٔ سونو ،حجم پروستات ۲۸ بودش و حاوی سنگ کلیهٔ ۵ میل در هردو کلیه،،ایشان با معاینه حجم پروستات رو بیشترتشخیص دادن و کپسول
    پورترال۰/۴ و کپسول دوتاستراید،،و برای سنگ کلیه هم قرص سیستون و تاوانکس تجویز کردن،بعدازیکهفته مصرف داروهای فوق،حدود
    ۲۰ درصد علائم بهبودی ایجادشده،ولی برخی مواقع سوزش و تکرر زیاد و کم میشه،
    ممنونم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      دوتاستراید رو قطع کنید.مصرف مایعات بیشتر بشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      اگر ادامه دار بود کشت ادراری انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۹ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    سلام
    در تا ریخ 12061403
    خدمت شما عمل رادیکال پروستات انجام دادم
    در حال حاضر وقتی می ایستم همراه با سوند متصل آلت تناسلی دچار سوزش شدید میشه
    و فرمودید سوند رو خدمت برسیم در اپل مهر برای در آوردن
    سوال اینجاست که ایا این سوزش طبیعیست یا خیر

    و سوال بعدی اینکه بانداژ سر آلت برای سوند رو چند روز بعد عمل باز کنیم و مجدد ایا ببندیم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      دقیقا کی عمل شدین؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      سوزش بخاطر داشتن سوند هست
    3. تصویر کاربر احمد شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ۱۲ شهریور
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      سوزش بخاطر سوند هست عکس بفرستید برام تو واتس اپ از بانداژ 09101142080
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۶ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر, من ده ماه قبل عمل جراحی بدخیمی مثانه با گرید بین یک و دو انجام دادم و قبل از عمل جراحی Pas ام 1.7 بود که حدود چهار ماه بعد از عمل بخاطر سوزش ادرار آزمایش انجام دادم که Pas تا 8 هم بالا رفته بود که با مشورتی که از شما گرفته بودم فرمودید که دوباره آزمایش را تکرار کنم که احتمالا بخاطر دستکاری و عمل جراحی بوده است و همینطور هم شد و الآن Pas ام 1.2 است و ناخواسته با درخواست خودم یک MRI از پروستات انجام دادم که یک تومور 1.2 سانتی روی غده پروستات دیده شد. آیا این تومور می‌تونه بخاطر BCG تراپی باشه و خوش خیم باشه؟ چونکه Pas ام نرمال است. لطفاً راهنمایی ام کنید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      باید نمونه برداری از پروستات انجام بشه
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من پدرم 59 ساله هستن
    ازمایش ها و سونوی ایشون به این صورت هستش


    ازمایش تاریخ 27 /07/ 1402
    Psa. 5.25
    Free psa. 0.8

    سونو 8/8 / 1402
    حجم پروستات 86


    ازمایش تاریخ 14 / 05 / 1403
    Psa. 5.46
    Free psa . 1.07

    سونو 31 / 2 / 1403
    حجم پروستات 85

    ممنون میشم جواب بدید که ایا نگرانی برای کنسر وجود داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بهتره ام آر آی پروستات انجام بشه
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۶ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ینی احتمال بدخیمی و جای نگرانی داره؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      قبل از نگرانی ام آر آی رو انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفي جمعه ۱۶ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام و خيلي ممنون از راهنمايي جنابعالي در جواب ٣٣٦٥٢١🙏اقاي دكتر عوامل محيطي هم دخيل هستن در پروستات يعني چي مثل چي ؟ با اجازتون يه سوال وسواسي ديگه بپرسم كه اكثرا هم تو سنين بالا كارشون به جراحي نميرسه و با دارو قابل كنترل هست درسته؟🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      از تغذیه و محل زندگی تا عوامل ژنتیکی
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بله اکثر افراد اگر علائم ادراری پیدا کنند با دارو مشکلشون برطرف میشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب