اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سایه پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 650 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید، پس از نه ماه اقدام به بارداری در آزمایش اسپرم همسرم متوجه شدیم ایشان در بیضه سمت چپ واریکسل گرید 2به 3 و در بیضه راست گرید 1 دارند خوشبختانه ابعاد بیضه طبیعی است. آزمایش اسپرم هم تعداد اسپرم 1/8 میلیون در هر سی سی و نرمال مورفولوژی 40% را نشان داد. ویسکوسیتی آن بالا و رنگ GRAY بود. من خیلی نگرانم آیا با عمل یا روش میکروسرجی امیدی به بارداری طبیعی و زیاد شدن تعداد اسپرم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باد معاینه کنم تا جواب قطعی دهم
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده واریکوسل درجه 3 دارم
    اندازه رگ ها به اندازه تخمم شده و خاطر همین هم کیسه سمت چپ حدود دوبرابر سمت راست دیده میشه ولی بخاطر اینکه معافیت بگیرم هنوز اقدامی نکردم و هنوز پیش پزشکی نرفتم ! سونو هم با دستور شوهر خاله که فوق تخصص کودک هستند رفتم
    برای معافیت حداقل یکسال و حداکثر 2 سال باید صبر کنم تا درسها تموم بشه!
    به نظر شما دیر نمیشه؟
    مشکلی پیش نمیاد؟
    راه هایی برای کاهش رشد تورم دارم؟ چون حس میکنم بعد از فعالیت هایی زیاد بزرگتر از قبل میشه و این بزرگی باقی میمونه ولی نمیتونم این فعالیت ها را نداشته باشم و روزی که فعالیتم خیلی زیاد باشه اون ناحیه درد کمی هم داره ولی بطور معمول دردی ندارم

    سوال دیگه اینه که مدت زمان عمل چند ساعته و ایا باید بستری هم بشم ؟ و چند روز باید توی خونه استراحت کنم؟ استراحت بصورت مطلق هست و یا امکان حرکت و سرپا بودن وجود داره ؟ عوارض عمل تا چه مدتی باقی میمونه و باید رعایت کرد؟
    هزینه عمل چقدر هستش؟ و چند روز قبل از عمل باید هماهنگ کرد و برای عمل نوبت گرفت؟


    //////////
    با عرض پوزش یه سوال دیگه هم داشتم
    گلاب به روتون وقتی ادرار میکنم و تهارت میکنم و بلند میشم که لباسم را بپوشم معمولا چند قطره ادرار دوباره خارج میشه و اگه تلاش کنم که جلوش را بگیرم ولی شروع به حرکت میکنم این چند قطره خارج میشه! راه جلوگیری از این موضوع چیه و ایا ربطی به واریکوسل داره؟؟

    ممنون میشم اگه جوابم را زودتر بدید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید تا جواب قطعی بدهم
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر بده ساکن قم هستم و بخاطر درس و دانشگاه و کار زمان ازاد ندارم تا حضوری خدمتتون برسم
      اگه زحمتی نیست مقدار سوالاتی که امکان جواب دادن هست را بدهید تا اگاهی پیدا کنم و در گیری فکری نداشته باشم

      مهم ترین سوالاتم اینه که اگه برای عمل کردن عجله نکنم عواض خطرناکی داره یا نه و ایا این عوارض امکان برطرف شدن داره و چه کارهایی را انجام بدم تا افزایش پیدا نکنه؟

      در ضمن برای ویزیت شدن باید چه روزها و ساعت هایی خدمت برسم و ادرسش را هم لطف کنید و در ضمن برای گرفتن قرار ملاقات باید حضوری برسم خدمتتون یا تلفنی و اینترنتی هم میشه

      با تشکر
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      sss
    4. تصویر کاربر علی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر از جواب سونوگرافیم اسکن کردم و میخواستم براتون بفرستم ولی تو سایت این امکان نیست
      میتونم به ایمیل خودتون بفرستم؟
      ایمیلتون را به بنده میدهید؟
      ایمیل من
      ah_1366@yahoo.com
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید ببخشید من عمل واریکوسل حدود دو هفته پیش به روش باز انجام دادم سمت چپ وراست والان حدود چندروز که قسمت سمت چپ شکمم یعنی زیر شکم یه رگی حس میکنم اگه یه زره فشار بدم دردم میگیره فقط سمت چپ چرا درد دارم ممکنه عملم موفقیت آمیز نبوده لطفا خوب منو راهنمای کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد بعد از عمل طبیعی است به دکترتان مراجعه نمائید
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    7 سال پيش بچه دار شدم الان ازدواج مجدد كردم يك ساله بچه دار نشدم با خانم دومم --ازمايش اسپرمم خيلي ضعيفه --با توجه يك بيضه دارم سمت چپ -واريكوسل نوع دومم دارم --چكار كنم --دكتر ميگه با توجه به يه بيضه اگه عمل كني بهبود خيلي كمه ---امپول hcj قص كارتي نين- سلنيوم - تاموسكفين -برام تجويز كرده -----بعد سكسم خيلي زياد تقريبا هر روز يا يك روز در ميان ميلم بالاست ----سيتالوپرام و تادافيلم بعضي مواقع استفاده ميكنم -
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر واریکوسل دارید بهتر است عمل کنید جهت معاینه 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر وحید دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من امروز کمیسیون پزشکی برای معافیت داشتم گفتن برو سونوگرافی بده سونوگرافی دادم نوشته بود بیضه سمت چپ قبل از مانور والسالو قطر ورید3.3 وبعد از مانوروالسالو 3.6 بعد دکتر دیگه معاینه نکرد آیا واریکوسل با این مشخصات معاف میشم یا نه تورو خدا جوابی بهم بدید خیلی نگرانم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درجه واقعی واریکوسل با معاینه است نه سونوگرافی
  • تصویر کاربر حمیدرضا دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر عزیز و عرض تشکر بابت مطالب مفید سایتتون
    اقای دکتر بنده احساس میکنم واریکوسل دارم...مانند عکس هایی از بیماران واریکوسلی، بنده وقتی التم را با دستم نگه میدارم جسم متورمی در روی کیسه بیضه دیده نمیشود ولی وقتی با دستم لمس میکنم احساس میکنم عروق بیصه سمت چپ نسبت به سمت راست مقداری قطور تر هستند... اقایه دکتر ایا واریکوسل محسوب میشود؟ مراجعه به دکتر لازم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه کنم تا جواب قطعی دهم
  • تصویر کاربر آرمين دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    با سلام .پيرو دستور جنابعالي نتيجه آزمايش رو دوباره خدمتتون ارسال كردم.اگر لطف بفرماييد درخصوص قدرت باروري بنده و وجود يا عدم وجود واريكوسل(يا مشكوك به واريكوسل) راهنمايي بفرماييد.
    لازم به ذكره كه بنده متاهلم وحدود7 ماه ميشه كه اقدام به بچه دارشدن نموديم كه تاكنون جواب نداده.متخصص محترم زنان اين آزمايش رو برام نوشته بود كه ايشون بعد از رويت آزمايش گفتن كه مشكلي ندارم وبه خانمم گفته بود كه مشكل از تخمدانهاي شماست(ضعيفه) ميخواستم نظر حضرتعالي رو دراين خصوص بدونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر ازمایش دقیق است مشکلی ندارید با صبر و حوصله بروید جلو
  • تصویر کاربر آرمين شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام .جناب آقاي دكتر چند روز پيش نتيجه آزمايش اسپرمم رو خدمتتون فرستادم اما هنوز پاسخي از طرف جنابعالي دريافت نكردم ممنون ميشم اگر لطف كنيد ومنو راهنمايي بفرماييد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      من مسافرت بودم لطفا دوباره ارسال کنید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 645 مشاهده پرسش
    سلام دکتر. نظرتون راجع به این آزمایش چیه؟ سونوگرافی هم دو بار رفتم یه بارش برج 11 بود گفته واریکوسل گرید 1 داری. دفعه ی بعد 18 فروردین گفت واریکوسل و هیدروسل نداری.این آزمایش هم مال 27 فروردین هست.
    semen volume 4.5 normal
    semen ph 7.5 normal
    sperm count mill/ml 197.92 normal
    motile sperms 47.65% abnormal
    progressive sperms 34.97% normal
    wbc density mill/ml 0-1 normal
    normal morphology 42% normal
    liquefaction 25 min
    color gray; opaque
    viscosity normal

    rapid progressive 25.69
    slow progressive 9.28
    non progressive 12.69
    static(immotile) 52.35
    total progressive 34.97
    total motile 47.65
    1. تصویر کاربر علی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر چرا جواب نمیدید؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایشتان نرمال است نگران نباش اگر مجردی عمل نکن اگر متاهلی شانس باروری بالااست
    3. تصویر کاربر علی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر ممنونم که جواب دادید.واقعا به دکترایی مثل شما با این همه معلومات که انقدر هم وقت میذارید واسه مریضایی که به شما نه پول ویزیت میدن نه چیزی باید مدال افتخار داد.
      فقط یه سوال دیگه داشتم. دکتر این motile sperm که داخل آزمایش abnormal است و با رنگ قرمز نمایش داده شده چیه؟ همین یه خورده نگرانم کرده بود. نوشته بود بالای 60 باید باشه.
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 658 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده یک سال پیش بعد از اینکه متوجه شدم رگ بیضم بیش از حد بزرگه و وقتی هم که از یه ارتفاعی میپریدم رگ بیضم تیر میکشید به دکتر مراجعه کردم و ایشان بعد از ملاحظه کردن بیضه یه آزمایش اسپرم نوشتن و یه سونوگرافی.
    آزمایش اسپرم رو نتونستم بدم ولی بعد از عمل سونوگرافی متوجه شدم واریکوسل با گرید3 دارم که دکتر گفتن باید عمل کنید. عمل کردم ولی بعد از 4-5 ماه دوباره متوجه شدم هنوز رگ بیضم کمی گشاد هست گرچه از قبل عمل خیلی کمتر شده بود و باز هم در صورت پریدم درد میکرد. دومرتبه به همون دکتر مراجعه کردم سونوگرافی نوشتن انجام دادم گفتن بیماری عود کرده و الان با گرید 1 هست ولی ایشان گفتن مشکلی نیست و زندگیتو بکن ولی بنده یکم نگرانم که این بیماری یعنی خوب نمیشه و اینکه بنده الان مجردم وقتی متاهل شدم برای بچه دار شدن مشکلی پیش نمیاد؟
    ممنون از توجهتون
    منتظر پاسختون هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از عمل گشادی رگها از بین نمیرود نگران نباش ازمایش جدید اسپرم بدهید و نتیجه را اعلام بکنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب