اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسام پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 4781 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.اقای دکتر من حدود 5سال پیش برای ریزش مو قرص فینستراید خارجی استفاده میکردم که باعث میشد قسمتی از مایع منیم زردرنگ بشه اما وقتی مصرفش را قطع میکردم دوباره رنگ مایع منیم سفید میشد.دوره ی اخر مصرفم وقتی مصرفش را قطع کردم رنگ همون نصف مایع منیم همینجور موند و دیگه سفید نشد و متعاقب اون یکم میل جنسیم هم کم شد.رفتم دکتر بهم گفت به مرور زمان برطرف میشه و چیز مهمی نیست و یه قرص ویتامین Eهم تجویز کردن که با مصرفش میل جنسیم هم بیشتر میشد.گذشت و به مرور زمان برطرف که نشد میل جنسیم هم کمتر شد و بیشتر عصبی شدم درضمن رنگ مایع منیم هم کلا زرد شد و بعدش داشت زلال و بی رنگ میشد و کم کم مشکل نعوظ هم پیدا کردم تا اینکه حدود 9ماه پیش میل جنسیم خاموش خاموش شد و کلا تعطیل شدم و هیچ چیز تحریکم نمیکرد.رفتم دکتر ابتدا بهم ویتامین ای 400 و زینک پلاس تجویز کردن ابتدا خوب بود و یه کم بهتر شدم رنگ مایع منیم هم یه خوردش سفید شده بود تا اینکه پوستم خارش گرفت و نتونستم استفاده کنم.دکتر برام هشت تا امپول HCG تجویز کردن جواب نداد سپس هشت تا از همین امپول و هشتا HmGکه باز هم تاثیری نداشت یک ماه یوهمبین و ولبان استفاده کردم که انچنان تاثیری نداشت و فقط یکم نعوظ خودبخودی داشتم الانم که قرص جیسنیگ و قرص سیلدنافل قرص کوانزیم و کلومیفن استفاده میکنم که یکم وضعیت نعوذم بهتر شده اما اصلا میل جنسی ندارم اقای دکتر.کلا گرایش جنسیم خایلی ضعیف و حتی خاموش شده اصلا اون حالت هیجان جنسی و گر گرفتگی جنسی را ندارم متعاقب اون نعوذ مم به مشکل برخورده اقای دکتر.تنها چیزی که اون شوق و اشتیاق و گرایش جنسی را تا حدودی بهم برمیگردوندویتامینEو زینک پلاس بود که اونم زیاد نتونستم استفاده کنم و بعد چندماه از خارش پوستم که مجددا استفاده کردم دیگه اون تاثیر قبل را زیاد نداشت.تو ازمایشم سطح LH و FsH نرمال بود اما حجم مایع منیم یه خورده کم شده بود اقای دکتر تورو خدا راهنماییم کنید زندگیم مختل شده و شدیدا به مشکل بر خوردم.چنجایی توی اینترنت خوندم که نوشته بود فینستراید ادمو عقیم میکنه و میل جنسی دیگه تا اخر عمر برنمیگرده و جدیدا شرکتش هم توی بروشورش اینو مینویسه.در ضمن اقای دکتر بعضی وقتا در ناحیه ی قمت تحوانی بدنم و مقعدم یهو احساس درد شدید میکنم مدفوعم هم خیلی شل شده تکرر ادرار و سوزش ادرار هم دارم وقتی میل جنسیم با خوردن ویتامینا داشت برمیگشت کلا این مشکلات هم که الان گفتم داشت کمتر میشد که مجبور شدم مصرفش رو قطع کنم و دوباره این مشکلات هم بیشتر شد.اقای دکتر یه جایی خوندم یکی نوشته بود عوارض فینستراید که کاهش میل جنسی و نعوظ و عصبی شدن بوده با قرصای سیتالو پرام اسنترا و کلومیپرامین تاحدودزیادی رفع شدن اما دکتر واسه من اصلا هیچکدوم را تجویز نکردن.اقای دکتر تورو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم شدیدا زندگیم به مشکل برخورده میل جنسیم داغون شده.پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      همه مشکل شما روحی وروانی میباشد ولذا با دارو درست نمیشود ورزش ونشاط ومصرف اب زیاد وبیخیال باشید
  • تصویر کاربر جلال سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر
    بنده از قاريان اصفهاني هستم و افتخار پيدا كردم از اين طريق سوال و مشكلم رو باهاتون در ميون بذارم
    در آستانه ازدواج هستم ولي متاسفانه دو سه سالي ميشه با مشكل نعوظ مواجه شدم
    اينكه به سختي به سفتي ميرسه و دوام نداره و زود ميخوابه
    ابتدا پيش دكتر ابطحي رفتم و ايشون گفتند واريكوسل گريد 1 دارم و آزمايش خون و اسپرم دادم و نهايتا قرصهاي جينسنگ و امگا3 و آمپول تسترون و ويتامين D تجويز كردن كه اصلا مشكلي از نعوظم رو حل نكرد
    بعدش رفتم پيش دكترر همايون عباسي
    ايشون برام سيلدنافيل(تاداگرا 10) نوشتن كه يه مقدار وضعيت منو بهتر كرد
    برام تست رجي اسكن نوشتن و دو شب رجي اسكن رو انجام دادم كه نتيجه ش رو براتون ارسال ميكنم
    در رجي اسكن نوشته كه نعوظم نزديك به نرمال هست ولي يك آسيب خفيفي در عروق وجود داره
    دكتر عباسي گفتن درماني واسه اون آسيب عروقي وجود نداره و همچنان همون قرص تاداگرا 10 و پودر proxerex تجويز كردن

    آقاي دكتر ميخواستم ببينم ميشه اون آسيب عروقي رو درمان كرد يا نه؟
    و اينكه اصفهان كدوم دكتر رو در اين زمينه معرفي ميفرمايين؟
    ببخشيد كه طولاني شد🙏 mild organic impotence secondary to vascular in sufficiency
    اين هم نتيجه رجي اسكن👆🏻👆🏻👆🏻

    آقاي دكتر ممنون ميشم منو راهنمايي كنين كه ريشه اي مشكلم رو حل كنم
    خصوصا در مورد همين آسيب عروقي

    خيلي ممنونم آقاي دكتر🙏🙏🙏 اگر لازمه صفحات مربوط به رجي اسكن رو هم كاملا براتون ميفرستم
    سپاس ويژه از شما آقاي دكتر🙏 مرحله بعد مرحله بعد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر شهروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید. من ۷ سال پیش دچار شکستگی در قسمت بالا و تحتانی شدم و با تزریق قسمت بالای آن از حالت کجی در آمد و قسمت تحتانی حالت یک بادام کوچک سفت است وبمدت چند سال است که رابطه جنسی به همین دلیل نداشته ام و با گذر زمان نعوظ کامل نداشته ام و در این اواخر آلت من کو چک و کوچکتر شد که به زیر ۶ سانت در حالت نعوظ رسیده است و در حال حاضر یکی دو ماهی هست که هیچ نعوظی ندارم. در ضمن من 5 سال است که بیماری دیابت دارم و انسولین استفاده میکنم. فکر میکنید چه راه حلی وجود دارد؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر شهروز چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      من حقیقت بیرون از ایران‌زندگی میکنم می خواستم بدونم راه حلی در حالت کلی وجود دارد بطور نرمال یا اینکه حتما باید از مرکز استفاده کنم
    3. تصویر کاربر شهروز چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      باید از پروتز استفاده کنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      با دیابت نمبتوانید پروتز استفاده کنید باعث عفونت میشود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهیا سه شنبه ۱۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    با عرض سلام . آقای دکتر ما ۴ساله که ازداج کردیم و من ۵ بار سقط جنین داشتم در ماه اول بوده سقط هام، بعد از کلی آزمایش گفتن هیچ مشکلی ندارم. همسرم هم آزمایش های زیادی داده و بازم مشکلی نداشته. جدیدا دکتر براش آزمایش dfa نوشته که بار اول عددش ۳۰ بود و بهش دارو داد ماه بعد آزمایشو تکرار کرد و ۲۸ شد. اما بازم دکتر گفته باید پایینتر بیاد تا اجازه iua به شما بدهم. ۱ماه بعد باز دارو مصرف کرد و ازمایش داد باز عددش ۲۸ شد. نمیدونیم چرا کمتر نشده؟ و الان باید چکار کنیم ؟ و نظر شما برای باردار شدن من از چه راهی میباشد؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید..اقای دکتر من الت کمی کج هست..حدود یکسال هست ک نعوظ در شب ندارم و صبح نعوظ کمی دارم تا بخوام شروع رابطه کنم نعوظ از بیم میره..وقتی قرص ویگرا استفاده میکنم کاملا نرماله..ازمایش دادم همچی خوب بود.همسرم یک بارداری داشت ک منجر ب سقط شد .ک هنگام اقدام ب بارداری از قرص ویگرا استفاده کرده بودم.درضمن وقتی شهرستان میرم نعوظم بهتر میشه ویا وقتی مهمان داریم و شرایط محیا نیست..لطفا کمکم کنید 37سالمه و فرزندی ندارم.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر Bahare سه شنبه ۱۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشین ممنون میشم راهنماییم کنین من ۳۳ هستم نامزدم ۵۱ پشکل نغوط دارن میتونه تو بچه دار شدن مشکل ساز شه شرمنده خانم قبلی بعد یکسال زندگی باکره بودن خیلی عذر میخوام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر ali جمعه ۱۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام .کمبود هورمونهای اِل اِچ و اِف اِس اِچ بر کیفیت نعوظ تاثیر میذاره ؟ یا اینکه کیفیت نعوظ تابع عروق شریانی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      هر دو موثر هستند
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر .سوال از من خدمتتون اینه که آیا تنگی عروق شریانی که باعث عدم نعوظ و یا نعوظ ضعیف میشه قابل تشخیص و قابل درمانه ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      بله باید با بررسی قطعی شود
  • تصویر کاربر ميلاد چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر
    من ٣١ سال دارم و مشكل نعوظ دارم و حتماً قبل سكس بايد سيدنافيل استفاده كنم ٢ سالي هست اين مشكلو دارم اصلاً بي حس آلت تناسليم زود انزال هم هستم ممنون ميشم راهنماييم كنيد چون اصلاً سر اين موضوع ديگه نميتونم با كسي ارتباط برقرار كنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      بیشتر عصبی است با دکتر روانکاو صحبت کنید
  • تصویر کاربر بهمن جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 903 مشاهده پرسش
    سلام. بنده از مهره پنج و شش گردن دچار ضایعه نخاعی شده ام. بدین لحاظ در نعوظ با مشکلاتی مواجه هستم. با استفاده از قرص هایی مثل ویزارسین و ... به نعوظ کامل میرسم اما در حین رابطه بعد از چند ثانیه، نعوظ را از دست میدهم. اما اگر رابطه انجام ندهم، در حالت نعوظ به شکل مطلوب باقی میماند. در این باب راهنمایی فرمائید. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر دکتر ستون فقرات اجازه دهد قرص تادالافیل ۱۰یک ساعت قبل از سکس استفاده کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب