اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سیروان سه شنبه ۲۴ تیر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشین خدمت آقای دکتر
    جناب آقای دکتر بنده اول نزدیکی آلتم سفت وخوب هست بعد از یک مقدار بازی کردن هنگام دخول آلتم به طور کامل شل میشه سنم هم 32 سال است آیا مشکل خاصی دارم یااسترس یاموارد دیگه ایی هست ممنون میشم راهنماییم کنید قرصی هست من استفاده کنم
    1. تصویر کاربر سیروان شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      لطفا اقای دکتر جداب بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ تیر ۹۹( 5 سال پیش)
      به علت استرس است اگر ادامه دار بود بیایید ببینم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عرفان شنبه ۱۴ تیر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 24سالمه و مدت زیادی هست خود ارضایی هم میکنم مثلا هر 6روز یکبار از سنی که به بلوغ جنسی رسیدم اما به صورت ناگهانی یک روز که از خواب پاشدم میل جنسیم از بین رفت یعنی هیچ لذتی در الت تناسلیم نیست فقط لحظه ارضا به متوجه میشم که دارم ارضا میشم این قضیه دو ماهه شایدم بیشتر که هست رفتم دکتر ازمایش خونو ادرار دادم مشکلی نداشتم و دکترم برام داروی sandrous تجویز کرده شبی یک عدد الان 4شبه دارم دارو رو میخورم اما بازم هیچ تغییری نکرده بدنم ممنون میشم راهنمایم کنید که علت این مشکل چیه چون خیلی ناگهانی بود میترسم سرطانی چیزی باشه
    1. تصویر کاربر عرفان پنجشنبه ۲۹ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      ل
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ تیر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، سرطان نیست، خود ارضایی قطع بشه برطرف میشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شیما جمعه ۱۶ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید آقای دکتر شوهر من 32سالشه ما 3سال ازدواج کردیم از زمانی که عروسی کردیم متوجه شدم شوهرم هیچ گونه میلی واسه رابطه زناشویی بامن نداره حتما من که زنشم باید بهش بگم شوهر من رابطه هفته ای یکبار بزور میتونه انجام بده اونم وسط رابطه التش میخوابه شل میشه خیلی ازین بابت ناراحت بودم ازینکه اگرما ماهی یکبارم رابطه نداشته باشیم شوهرم بهش فشار نمیاد براش کاملا عادیه واگر من اعتراضی کنم مسخره میکنه همش میگه زندگی مگه فقط این چیز است هرچی فکر کنید دارو براش گرفتم گفتم شاید طبعش سرد باشه از دارو خانه عطاری تا شد بهش گرمی جات دادم عسل دارچین و چیزای دیگه ولی فایده نداشت تا اینکه تصمیم گرفتیم اقدام کنیم برای بچه که آزمایش کاملی داد متوجه شدیم این شوهرم اسپرم بدنش خیلی ضعیف واریکوسل داره آزمایشات کامل هست خواستید براتون می فرستم بیضه سمت چپ واریکوسل داشت خلاصه عمل کرد بخاطر بچه و دکتر براش کلی داروی تقویتی نوشته داره مرتب میخوره ولی با دکترش که حرف زدم گفت این واریکوسل ربطی به طبعش نداره خیلی ازین بابت ناراحتم دوست دارم شوهرم مثل تمام مردها دوست داشته باشه رابطه داشته باشه با زنش ما خیلی هم دوست داریم ولی این مشکل به کل آرامش من بهم ریخته خواهش میکنم کمکم کنید منم جای دخترتون ممنون میشم جواب بدید بی صبرانه منتظرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      با سلام، پودر Androfertiروزانه یکی، و قرص ویتامینE، روزانه یکی مصرف کنن
  • تصویر کاربر Kiumars سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    Salam dr.man moshkele nouz daram.az jahate ravani moshkeli nadaram va ye ghorse zard rangi hast ke harvaght mikhoram ok misham.tu net didam az asaratesh ine ke sorate jaryane khuno ziad mikone.man shakam bishtar be hamin masaleye jaryane khune.ba ya asab hayi ke alat ro negah be nouz miresunan va baese negahdarie nouz mishan.age mishe begin chikar mitunam anjam bedam?
    1. تصویر کاربر Kiumars سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      Agha che vazeshe ma pul variz kardim ke javab bedid.agar vaghte javab dadan nadarid hade aghal ghabl az varize pul etelaeie bezarid
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، مشکلتون با جریان خونه؟یعنی چی؟یک قرص زرد میخورین، اسمش چیه؟
    3. تصویر کاربر Kiumars شنبه ۱۷ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      Esmesh tadalefil hast. Harvaght in ghorso mikhoram moshkelam mamulan bartaraf mishe.moshkel har chi hast ya khunresanie fek mikonam.harchi bashe ravani nist va fizikie vali elatesho nemifahmam.az jahate hormoni ham kheili khubam
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      با دارو خوب هستین مشکلی نیست دیگه، نیم ساعت تا یکساعت قبل از رابطه جنسی استفاده بشه،اگر با دارو عوارض دارین به پزشک تون مراجعه کنید
    5. تصویر کاربر Kiumars دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      Aghaye doktor man mikham adat be in daru ha nakonam.nemishe kari kard tashkhis dade beshe man moshkelam az kojast ke ye rahe hale daemi barash peida beshe ke dige daru nakhoram?
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، گاهی باید دائم از دارو استفاده کرد،و راه حل دیگه ای نداریم، بعضا حتی دارو هم جواب نمی ده و بیمار مجبور هست پروتز بذاره
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    سلام با تشکر از سایت خوبتون
    من ۱۶ سالمه و اندازه آلتم در حالت خوابیده ۷ سانته ودر حالت نعوظ ۱۰ سانت نگرانی من اینه که فک میکنم منی کمی از بدنم خارج میشه و بیشترش آبه و حدودا ۸ تا سفیده در داخل منی دیده میشه به نسبت سن این شرایط نرماله اگه راهنمایی ام کنین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      اینها روحی وروانی است شما مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر پرهام جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    باسلام. جوان 24 ساله هستم.
    مدتی خودارضایی داشتم و حدود یکماه پیش بعد از انجام این عمل دچار اختلال نعوظ شدم و به مدت دو روز آلت تناسلیم کوچیک و سفت شده بود و نمیتونستم نعوظ داشته باشم به دکتر مراجعه کردم و موقع ازمایش توسط دکتر یکمقدار بیضه سمت راست
    درد گرفت که ازمایش سونوگرافی دادم و گفتن مشکل خاصی نیست و یک سری دارو برام تجویز شد که بعد از مصرف داروها دچار سوزش معده شدم و مصرف دارو را قطع کردم.در زمان مصرف تقریبا بهبود پیدا کرده بودم و میتونستم نعوظ سفت داشته باشم. الان بعد از قطع داروها دوباره دچار همون مشکل شدم و در اوایل رابطه نعوظ دارم ولی بعد از مدتی آلت تناسلیم شل میشه و دوباره بعد از گذشت 15الی20 دقیقه دوباره درست میشه ولی انزالم زودرس هست.داروهایی که دکتر برام تجویز کرده بود رو در فایل پیوست براتون ارسال میکنم. ضمنا یکمقدار ادم استرسی هستم و زود عصبی میشم و فکر ذهن هر روز و شبم شده این مساله و بیشتر باعث ناراحتیم میشه نامزد خوبی دارم و بهم دلداری میده و ترس از دست رفتن رابطه بیشتر ناراحتم میکنه.تشخیص شمارو هم بعنوان متخصص میخواستم بدونم و ازمایش سونوگرافی هم دارم که براتون ارسال میکنم. دکتر نظر تخصصی شمارو هم میخواستم بدونم و راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، ممکنه دچار شکستگی آلت شده باشید، خودارضایی سم هست، باید حتما ترک بشه، به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر حیدری سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام.بنده ۴۰ سال سن دارم و مشکل کلسترول خون دارم.نزدیک به دو سالی هست مشکل نعوظ پیدا کردم بطوری هیچ حسی هنگام نزدیکی در آلت ایجاد نمیشود.قرص های مختلفی امتحان کردم اما دنبال درمان قطعی هستم.با تشکر از پاسخگویی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، ابتدا تحت نظر متخصص داخلی قند و چربی را کنترل کنید
  • تصویر کاربر M سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خوب هستین من ۱۶ سال سن دارم و احساس میکنم الت من خیلی کوچک است و از این میترسم کا لچه دار نشوم لطفا به من جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، پس از ازدواج اگر مشکلی بود بررسی شود
  • تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    موقع سکس با همسرم سخت تر بلند میشه تا موقعی که خودم میمالمو فیلم های سکسی میبینم چه گی چه پورن هرچی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، فیلم نبیبید بهتر میشه
  • تصویر کاربر پارسا سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام.
    مشکل اول من زود انزالی است و بعد که برای حل این مشکل از قرص یا اسپری تاخیری استفاده میکنم آلت تناسلی سفت(شق) نمیشود.ممنون اگه جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، سن چقدر هست؟بیماری زمینه آی دارید؟
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب