اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر انشالله همیشه سلامت باشین
    ببخشید نتیجه ازمایش قبل و بعد رو خدمتتون فرستادم تغیری ایجاد شده یک ساله اقدامم نمیشه چی توصیه میکنید مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      با این آزمایش احتمال باروری طبیعی هست
  • تصویر کاربر ميثم یکشنبه ۲۳ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    سلام يه بچه ٨ ساله دارم رفتم براي ازمايش اسپرم براي دوباره بچه دار شدن جواب ازمايش اسپرم صفر بود سونو گرافي هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      عکس ارسال نشده،مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر ميثم چهارشنبه ۱۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      عکس خدمت شما
    3. تصویر کاربر ميثم چهارشنبه ۱۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      عکس خدمت شما
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آبان ۰( 4 سال پیش)
      چون تعداد اسپرم صفر هست باید نمونه برداری از بیضه انجام بدید
    5. تصویر کاربر ميثم شنبه ۲۲ آبان ۰( 4 سال پیش)
      ساعت 18/30 روز 8/9/1400 پیش شما نوبت حضوری دارم صبر کنم تا اون روز بیام خدمتتون یا اینکه زودتر معرفی میکنید مرکز خوب برای این کار رو زودتر انجام بدم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آبان ۰( 4 سال پیش)
      خوبه همون موقع بیاید مطب
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر یو سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سلام میشه نگا کنید آزمایشم مشکلی داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر ثبت یکشنبه ۱۶ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 702 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت اقای دکتر پسر 27 ساله ای ومبتلا به کم کار هیپوفیز وتستسترون هستم وبا مراجعه به دکتر غدد امپول تستسترون 10 عدد والان امپول hcg 5000 به مدت 30 تاتزریق نموده ام دکتر بیضه والتم رشد می کند ولی چندان رشدی در بیضه والت ندارم میل جنسی ندارم وبامراجعه دوباره 24 عدد بهم دادند که بیضه والتم رشد می کند ولی بازدن امپول hcg تاثیر ندارد و رشد نکرده ومن را به شدت کلافه کرده می خواستم بدونم راه درمانی وجود دارد یاخیر باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ آبان ۰( 4 سال پیش)
      باید بیاید از نزدیک معاینه کنم
  • تصویر کاربر مصطفی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام بهمن سال ۹۹ ازمایش اسپرم دادم تعداد و مورفولوژی خوب و تحرک کم بود دکتر قرص ال کارنتین و سنلیوم و اسپریژن و ویتامین ای و پنتوکسی فیلین ۴ ماه خوردم بعد ازمایش دادم خیلی تعداد و مورفولوژی و تحرک اومد پایین . بعد دارو قطع کردم حدودا ۴ ماه فقط ویتامین سی و زینگ میخورد ازمایش دادم جواب بهتر شد.
    سونوگرافی دادم واریکوسل گفت ندارید
    بنظرتون چیکار کنم ؟ جواب ازمایش ضمیمه ارسال شد
    1. تصویر کاربر مصطفی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)
      من ۳۲ سالمه همسرم ۲۶ سالشه
      یک سال اقدامیم
    2. تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۱۶ آبان ۰( 4 سال پیش)
      سلام ۴۸ ساعت شد لطفا جواب بدید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      با این آزمایش امکان باروری طبیعی هست
    4. تصویر کاربر مصطفی دوشنبه ۱۷ آبان ۰( 4 سال پیش)
      نیاز نیست قرص مصرف کنم؟
      الان فقط ویتامین سی روزی یک عدد میخورم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      مولتی ویتامین WELLMAN برای آقا و مولتی ویتامین WELLWOMAN برای خانم پودر اندروفرتی هر ۱۲ ساعت
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر موسویان سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    سلام. من هم اکنون اسپرم ضعیف و جهش خیلی پایین اسپرم دارم و همسرم هم pcoمی باشد. ما قصد بارداری داریم و دکترهای اردبیل گفتن باید ای وی اف کنیم میخاستم نظر شما رو بدونم و درصورت امکان بقیه ی مراحل رو باشما ادامه بدهیم و ضمنا من از اردبیل اومدم و درصورت نیاز فردا میتوانیم حضوری خدمت برسیم و آزمایش اسپرم مجدد بدهم. ضمنا من 4 سال پیش عمل واریکوسل دوطرفه گرید یک انجام دادم و الان ی دختر 4 ساله هم دارم. همسرم قبلا کیست داشتن و الانم تحت درمان هستن و طبق گفته ی دکترشون فولیکول مطلوب برای بارداری رو ندارند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر محمدهادی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام . بنده 43 سال سن دارم سونوگرافی انجام دادم ب گفته پزشک التهاب و ورم پروستات دارم با اندازه 34 . نزدیک به 7 ماه هست ک برا بارداری اقدام کردیم ک نشد . دکتر آزمایش آنالیز منی رو دادند ک به پیوست ارسال میشه . لطفا بفرمائید ابتدا برا درمان پروستات اقدام کنم یا ممکنه قدرت باروری رو از دست بدم . چکار کنم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      آزمایشتون به شدت ضعف در اسپرم ها رو نشون داده که توصیه میکنم IVF کنید
  • تصویر کاربر عطا سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    باسلام آقای دکتر۳بارعمل واریکوسل شدم دوبارعودکرده سنم۳۶ساله.واخرین عمل دربرج۳سال۱۴۰۰عمل میکروسکوپی(میکروسرجی)چندماه پیش بود وامروزخودم آزمایش آزادبادرخواست خودم دادم که برای شما میفرستم نزدیک به دوازده ساله که ازدواج کردم.ای وی اف هم انجام دادیم نتیجه نگرفتیم دیگه خسته شدیم لطفآنسخه ای برام تجویز کنید.وازشما تقاضای یاری دارم راهنمایی بفرمایید.دفعه پیشم۹ماه پیشم براتون سوال فرستادم باکدپیگیری که برام فرستاده شده بود رفتم جوابشو ببینم موفق نشدم عکس کدپیگیری قبلی روهم میفرستم که سیستم قبولش نمیکنه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      مولتی ویتامین WELLMAN برای آقا و مولتی ویتامین WELLWOMAN برای خانم پودر اندروفرتی هر ۱۲ ساعت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      به مدت 3 ماه مصرف کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام و آرزوی عمر طولانی همراه با سلامتی
    من 43 سالمه 5 سال اقدام به بچه دارشدن کردیم نشدم ، دکتر پویان رفتم و قرصهای پنتوکسی فیلین و ال کارتینی داد تغییری نکرد مرفولوژیم ، و واریکسول هم دارم که گرید 1 هستش ،دکتر پویان گفت عمل کنی 50% احتمال داره نتیجه بگیری و 50% نتیجه نگیری ، مرفولوژیم 1% هستش و همسرم هم یکیار در بیمارستان آرش IVF انجام داد نتیجه نگرفت ، آیا به نظر شما امیدی هستش که با دارو مرفولوژیم تغییر کنه و طبیعی بچه دار بشم ؟ و درضمن اگر نتیجه میشه گرفت و طبیعی بچه داریشم بیام مطبتون ؟ ا سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      مجدد IVF انجام بدید
  • تصویر کاربر عطا سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 669 مشاهده پرسش
    باسلام برادربنده ۳۰ساله ۲سال پیش آزمایش اسپرم درمرکزرویان داده که تعداد۱۵میلیون با فاکتورهای ضعیف دیگرمواردکه پس ازمراجعه به دکتر وآزمایش هورمونی وتشخیص کوچکی نسبی بیضه(خفیف)تزریق دارو hcgوhmg به مدت ۶ماه انجام شدکه پس ازمدت مذکوروانجام آزمایش تعداد۲۰میلیون با بهبود نسبی فاکتورهای دیگر بازهم ۵ماه آمپول های مذکر تجویز شد اما این بارتعدادزیر ۲میلیون شد ودکترپیشنهادمیکرو نزد دکتر دیگردادند که پس ازتعویض دکتر وانجام آزمایش خون که نرمال بود بازهم تجویزhcgوhmg به مدت ۶ماه که این بار نیز باز زیر۲ملیون بود وآزمایش خونی نرمالok اما سونوگرافی رنگی نوشتن وتشخیص واریکوسل دوطرفه پس ازعمل میکروسکوپی توسط دکترمجرب ومصرف ۳ماه دارو(hcg,hmg,پودر)این باردرکمال تعجب تعدادصفر شد درمرکزرویان
    حال باتوجه به شرایط فوق امکان استخراج اسپرم ازبیضه وجود دارد؟ وچقدر احتمال دارد ؟لطفا جواب کامل بدهید باتشکر(پیوست:جواب سونوگرافی)🌹
    1. تصویر کاربر عطا چهارشنبه ۱۲ آبان ۰( 4 سال پیش)
      آزمایش خون جدید(مربوط به۵ماه پیش)نیز ارسال گردید باعرض پوزش بار اول هنگام مراجعه به دکتر(۲سال پیش)تشخیص هیپوگونادسیم داده شده بود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      بهتره بیان از نزدیک معاینه کنم
    3. تصویر کاربر عطا دوشنبه ۱۷ آبان ۰( 4 سال پیش)
      سلام دکتر مادرشهرستان هستیم امکان پاسخ وجود نداره؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      در صورت وجود هایپوگنادیسم دارو ها خوب بوده و الان امکار باروری هست و حتی میشه IVF کرد
    5. تصویر کاربر عطا دوشنبه ۱۷ آبان ۰( 4 سال پیش)
      دکتر خیلی خیلی شرمنده پس چرا آزمایش آخر نمونه منی آزو بود
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      با بیوپسی از بیضه امکان باروری هست
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب