اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اسمعیل جمعه ۲۲ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام ۲۵ سالمه کمرمو عمل فیوژن اصلاح اسکولیوز کردم ۹ روز بستری بودم سوند گذاشته بودن
    ۵ ماه شده البته تو این مدت ۳ ماه اول بعد ترخیص
    حس فشار مثانه و سوزش ادرار داشتم ازمایش ادرار دادم عفونت بود دارو خوردم رفع شد الان یماهه مجرای خروجی ادرارم درد تیز داره کشت ادرار دادم نگاتیو بود و باکتری و عفونت گزارش نکردن همه چی نرمال گزارش شده rbc 2 wbc 2 ولی تو سونوگرافی افزایش ضخامت مثانه به طور منتشره و ضخامت ۴ mm در حالت پر گزارش کردن چرا ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      بخاطر سونداژ احتمال سیستیت هست نیاز به اقدام خاصی نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      کشت ادرار جدید انجام دهید
    3. تصویر کاربر اسمعیل پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      کشت ادرار جدیده مال دوشنبه این هفتس
      منظورتون از کشت ادرار جدید چیه ؟ برام مینویسین نسخشو
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ دی ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی رو بفرستید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فواد یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من turp انجام دادم پیشتون حدود دوماه پیش اینم جواب نمونه برداریم و سونوم بعد حدود یک ماه ونیم اقای دکتر این توده یعنی حین عمل خارج نشده یا بعد عمل رشد کرده؟من الان چکار کنم لازم دوباره عمل بشم؟
    1. تصویر کاربر فواد شنبه ۱۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      این هم عکس سونو و جواب نمونه برداری
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      برای شما تراشیدن پروستات انجام شده در حال حاضر در سونو توده ی مثانه گزارش شده است
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      البته تشخیص نهایی با سیستوسکوپی است جهت نوبت سیستوسکوپی همکاران مطب با شما هماهنگی های لازم را به عمل خواهند آورد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر لاع سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من ۲۴ سالمه مجردم
    دوسالی هست که دچار تکرر ادرار شدم هر نیم ساعت تا هر ۲ ساعت
    البته بعضی اوقات ولی همیشه نهایتا هر سه ساعت
    باید به دسشویی برم همیشه حس فشار توی مثانم دارم و حس میکنم باید به دسشویی برم ولی ادرار کمی خارج میشه و این حس فشار از بین میره
    ولی ممکنه نیم ساعت بعد دوباره حس ادرار داشته باشم
    موقعیم که دفع مدفوع دارم حس میکنم به مثانم فشار میاد و اگر برای دفع یک مقدار زور بزنم حس حبس شدن ادرار بهم دست میده و وقتی که بین بیضه و مقعد با دست فشار میدم و زور میزنم ادرار با این حرکت کم کم با فشار خارج میشه
    قبل از خواب باید چندبار برم دستشویی برای تخلیه ادرار و صبح با حس فشار مثانه بیدار میشم
    سفر رفتن و مهمونی رفتن برام سخت شده
    همیشه از خونه که بیرون میرم ترس اینو دارم که دستشویی در دسترس هست یا نه
    بعد از دسشوییم حس میکنم مقداری ادرار هنوز دفع نشده و وقتی بلند میشم دوباره حس ادرار بهم دست میده و وقتی میشینم دوباره مقدار کمی ادرار دفع میشه
    پیش دکترای زیادی رفتن آزمایش و سونوگرافی و عکس رنگی و تست تنگی مجرای ادرار و...
    همه اینارو انجام دادم و گفتن مشکلی ندارم
    چنتاشون گفتن پروستاتت خیلی کم بزرگ شده و قرص میدن و میگن دوماه بعد بیا ولی واقعا تاثیری ندارد
    جناب دکتر من ورزش میکنم رژیم غذاییمم سالمه وزنمم مناسبه
    جناب دکتر وقتی که میشینم و وقتی بدو ام این حس بیشتر بهم دست میده
    بعضی از مواقعم واقعا اصلا این حس یادم میره و حواسم بهش نیست ولی وقتی یادم میاد که این مشکلو دارم انگار آلارمش به صدا در میاد و این حس بهم دست میده
    یه سوال دیگه ام دارم من حتی اگر رابطه جنسی نداشته باشم توی خواب جنب نمیشم و اکثر مواقع موقع زور زدن برای دفع مدفوع مقداری منی از آلتم خارج میشه و این نگرانم کرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      باید نوار مثانه انجام شود
  • تصویر کاربر کریمی شنبه ۱۶ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر از آنجایی که قرص نیتروفورانتوئین که در ایران است عوارض جانبی زیادی دارد و من نمی‌توانم عوارض را تحمل کنم یکی از دوستان من از ترکیه می‌‌تواند این قرص رو برای من تهیه کند و بیاورد منتها احتیاج به نسخه دارد. من از شما خواهش می‌کنم نسخه این قرص رو برایم بنویسید و همچنین عکس قرصی که در ترکیه است رو خدمتتان می‌فرستم ببینید این همان نیتروفرانتوئین است یا خیر. جناب دکتر اسم بنده رو به انگلیسی قید بفرمایید.
    Fatemeh Karimi
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ دی ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
  • تصویر کاربر معصومه پنجشنبه ۱۴ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام ممنونم ازاینکه این شرایط رو فراهم کردید من از ساری باهاتون ارتباط میگیرم.من خیلی خیلی خلاصه بخوام شرح حال از خودم بدم...من تا سن ۱۲ سالگی بی اختیاری ادرار و مدفوع داشتم تا بعداز گذشت کلی راه درمان و متوجه نشدن بیماری خیلی اتفاقی به درخواست پدرم ام آر آی از کمر انجام دادم که پزشک متوجه بیماری چسبندگی نخاع یا تترکورد شدن. درصورتی که درد درپا وبی حسی داشتم دستور جراحی دادن بعداز جراحی به نوعی من عوض شدم اینطور که من احساس ادرار دارم اما خب نمیتونم تخلیه کنم تاجایی این مشکل بود که من درد کلیه داشتم و عفونت شدید دراین بین یکی از دکترا پیشنهاد داد برای یبوستی که داشتم جراحی سمت راست شکم انجام بدم که با سوند۷ بتونم مایع آب و صابون بریزم تو روده.و نظرشون این بودبااین کار من یبوستم درمان شه مثانه ام خوب میشه ‌‌ک باتوجه به سن کمم و شرایط زندگی و نبود مادر نتونستم ادامه بدم و کلا منصرف شدم و یه جراحی بیهوده برای شکمم انجام دادم چون فایده ای برای موضوع مثانه ام نداشتتازه هرروز خون و چرک از جای عمل شکمم میومد... و برای رفع مشکلی که داشتم برای تخلیه ادرار دکتر دیگه ای سونداژ رو پیشنهاد دادن که تاالان بالای ۱۰ سال هست من از سوند برای تخلیه استفاده میکنم.و برای پیگیری به تهران مراجعه کردم و چون سابقه تترکورد داشتم بعداز ام آر آی متوجه شدم دوباره تترکورد هستم و درساری چراحی دوم نخاع رو انجام دادم و متاسفانه نمیدونم برای بیماریم چه کاری باید کنم تو ساری دکتری نیست یانبوده برای من توضیحاتی بده ...همینقدر متوجه مثانه نوروژونیک شدم و اطلاع دارم از گوگل و پیگیری خودم بوده.و ۴سالی هست که رابطه با پسری دارم وفقط درحد لمس و حین رابطه متوجه شدم اگر کلیتوریس لمس شه یا تحریک جنسی داشته باشم میتونم ادرار کنم اگر مثانه ام پر باشه و این خیلی برام اذیت کنندست ...نمیدونم چه کاری باید انجام بدم ....و من تو طول روز احساس ادرار دارم و نمیتونم تخلیه کنم باید سوند بزنم اما اگر شب مثانه ام رو قبل خواب تخلیه نکنم جای خوابم رو خیس میکنم .من ۲۳ سالمه و خیلی نگران این موضوعم دائما عفونت دارم و دائما سوند همراهمه خیلی ممنون میشم جواب بدید و اگر نیاز به مراجعه حضوری باشه حتما میام.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام خدمت شما همراه گرامی باید نوار مثانه برای شما انجام بشه شمارتون به منشی مطب ارجاع شد با شما جهت هماهنگی حضور در مطب انجام خواهد شد
  • تصویر کاربر نجاتی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من حدود ۲ ماه است که ادرار میکنم بعد ادرار ۴ و ۵ قطره خون میاد سوزش ادار دارم و ادارم خیلی کم میاد ولی طول میکشه انگار جلوش گیر داره چه مشکلی وجود داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام باید سیستوسکوپی انجام شود تهران هستید؟
    2. تصویر کاربر نجاتی دوشنبه ۱۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر شهرستان هستم خراسان شمالی اسفراین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 2 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۳ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام تکرر ادرار دارم حتی بعضی موقع ده دقیقه ب ده دقیقه ولی بیشتر وقتا هریک ساعت هست
    سونوگرافی هیچ مشکلی ندارم کلیه مثانه پروستات طبیعی البته پورستات حداکثر طبیعی سن 55سال
    ادرار 24ساعته بدون مشکل قند هم ندارم
    اگر امکان زودتر جواب دادن باشه خیلی ممنون میشم از نظر روانی بهم ریختم با چهارتا دکتر مشاوره داشتم هیچ راه حلی ارایه ندادن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی و آزمایش psa رو بفرستید
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      جواب سونوگرافی وازمایش ارسال شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      تو سایت آپلود کنید
    4. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      سلام چقدر سخت هست ارتباط بر قرار کردن با شما
      freePSA0.1
      totalPSA0.3
      free/totalPSA0.33
      پروستات دارای سایز حداکثرنرمال وحجم حدود25cc
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۲( 2 سال پیش)
      اگر سخته تو واتس اپ ارسال کنید
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من یکساله که ازدواج کردم و از بچگی مشکل کلیه داشتم و از پارسال که فعالیت جنسی داشتم عفونت ادراری گرفتم و خون ادرار میکردم دکتر رفتم و از روی سونوگرافی و کشت ادرارم گفتن که شما وقتی ادرار میکنی حدود 200 سی سی داخل مثانه میمونه ، با دارو ها بهتر شدم و دوباره دچار عفونت ادراری شدم بدون خون و دوباره پیش دکتر رفتم و همون آزمایش هارو دادم گفتن عفونت در ادرارت نیس و الان کلا 3 سی سی داخل مثانه میمونه . برام نوار مثانه نوشتن که من هنوز انجام ندادم . و گفتن مثانت بیش فعاله . من فعالیت جنسی ندارم آقای دکتر و چون میترسم دوباره دچارش بشم . و نهایتا نمیدونم چیکار باید بکنم ، ممون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه و مجددا آزمایش کشت ادرار بدین
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید Urodynamic Study acontractile detrusor -voided volume 150 cc و تکرر ادرار در تست یورودینامیک اینو نوشتن برام میشه تشخیص داد که ایا مثانه ام نوروژنیک هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر مهدی شنبه ۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      مثانه بیش فعال جز دسته نوروژنیک هم میباشد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 2 سال پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 2 سال پیش)
      الان دارو مصرف میکنیدگ
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محیا شنبه ۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    بنده هنگام تخلیه ادراراذیت میشوم یعنی با اینکه مثانه کامل تخلیه میشود نمیتوانم ازتوالت بیرون بیایم و با وجود اینکه تمام ادرار تخلیه شده مثانه بهم فشار میاره و نمیزاره راحت باشم (بی اختیاری ادرار هم ندارم ) حتی به پزشک کلیه هم مراجعه کردم نوار مثانه هم گرفتم ،سونوگرافی کلیه و مثانه هم انجام دادم ،آزمایش عفونت ادرار هم دادم ولی گفتن بهم همه چیز نرماله و هیچ مشکلی نداری و این اذیت شدن به خاطر اعصابت هست و دارویی برایم تجویز نکردند . آقای دکتر نظر شما چیه ؟ آیا دارویی برای درمانم هست ؟
    خودم هر چه قدر سعی میکنم کنترلش کنم نمیتوانم حتی چندین باراز دستشویی آمدم بیرون ولی به حدی بهم فشار آورده که مجبورم کرده دوباره به دستشویی برگردم . واقعا از این شرایط خسته شدم و از کنترل من خارج شده .قرص سرترالین و سیتالوپرام هم که برای درمان وسواس هست چندماهی هست مصرف میکنم ولی بهبودی حاصل نشده . خواهش میکنم یه دارویی برای درمانم بهم معرفی کنید ممنون . خدانهگدار شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      سیستوسکوپی انجام شده؟
    2. تصویر کاربر محیا جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      نه سیستوسکوپی انجام ندادم ولی نوار مثانه گرفتم . آقای دکتر من الان تقریبا ۱۴ ساله که درگیر این مشکل هستم . درد و سوزشی ندارم فقط فشار و تحریک مثانه و مجاری ادراری باعث آزار و اذیتم میشه و برام غیرقابل تحمله و بعد از مدت طولانی نشستن در توالت در نهایت با فشار آوردن زیاد به خودم یک ذره راحت میشم و میام بیرون . و هر بار که توالت میروم به همین شکله . زود به زود هم که بروم باز هم فرقی نمیکنه .عکس نوار مثانه را برایتان میفرستم لطفا مشاهده کنید .
    3. تصویر کاربر محیا جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      نه سیستوسکوپی انجام ندادم ولی نوار مثانه گرفتم .
      آقای دکتر من الان تقریبا ۱۴ ساله درگیر این مشکل هستم درد و سوزشی ندارم ولی فشار و تحریک مثانه و مجاری ادراری باعث آزار و اذیتم میشه و برام غیر قابل تحمل و غیرقابل کنترله . به طوری که مدت طولانی یعنی یک یا دو ساعت باید داخل توالت بمانم و به خودم فشار بیاوردم تا یکم راحت بشم بتونم بیام بیرون . هر بار هم که میروم به توالت به همین شکله . زود به زود هم که بروم باز هم فرقی نمیکند در دوران پریودی این مشکل شدیدتر و عذاب آور تر میشود . عکس نوار مثانه را برایتان میفرستم لطفا مشاهده کنید .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      وزیکیر استفاده کردین؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب