اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر صادق سه شنبه ۲۱ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    من اکستروفی مثانه داشتم عمل کردم و برگشت ادرار هم دارک یک بار ژل تزریق کردم فایده نداشت بی اختیاری ادرار هم دارم میخواستم بدونم عملی وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      بی اختیاری دائم دارید؟
    2. تصویر کاربر صادق شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      بله همیشگیه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      به همکاران ترمیمی مراجعه کنید میتونند براتون اسفنگتر مصنوعی تعبیه کنند
    4. تصویر کاربر صادق شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      برگشت ادرار چی؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      حین عمل اگر مقدور بود براتون بهصورت همزمان اقدام به عمل جراحی برگشت ادرار نیز انجام خواهد شد
    6. تصویر کاربر صادق یکشنبه ۱۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      خودتون میتونید انجام بدید ؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      خیر باید همکاران فوق ترمیمی اینکارو انجام بدن
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۱۹ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام ،خسته نباشید آقای دکتر.من حدود یه ساله یعنی از عید سال قبل مشکل تکرر ادرار و حس همیشگی ادرار دارم .مشکوک به ام اس بودم که خدارو شکر رد شد و سه بار ام ار ای دادم که بار آخر همراه با تزریق گالادینیوم بودو بعدش مایعات مصرف نکردم .از فردای روز ام ار ای دچار تکرر ادرار شدم تا به امروز و خیلی از لحاظ روحی روانی منو داغون کرده.حدود ده تا پزشک رفتم و همه بررسی های لازم اعم از سونوگرافی ،سیستوسکوپی،سیتولوژی و نوار مثانه را انجام دادن .و چند تاشون گفتن مثانه تحریک پذیر و یه پزشک فرمودن مجرای تحریک پذیر.انواع داروهای اعصاب و وزیکر و ویسول و...هم مصرف کردم و فایده ای نداشت.مدارک مهمو براتون میفرستم آقای دکتر.ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.و این که این سندروم قابل درمانه یا تا اخر عمر باهامه؟😭بوتاکس مثانه و آر اف هم رفتم و بی فایده بود.حاضرم جراحی سختی کنم ولی این وضعیت درمان بشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      هر گونه جراحی ترمیم مثانه و سیستوپلاستی منجر به بدتر شدن کیفیت زندگی شما خواهد شد
    2. تصویر کاربر مریم جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      پس باید چیکار کنم آقای دکتر؟مشکل من چیه اصلا؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
    4. تصویر کاربر مریم شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر من خیلی مزاحمتون میشم.میشه یه توضیح کوتاه راجع به جراحی به من بدین؟چه جراحی انجام میشه؟
    5. تصویر کاربر مریم شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر من خیلی مزاحمتون میشم،میشه یه توضیح کوتاه راجع به جراحی بدین بهم.چه جراحی انجام میشه؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باید کامل مدارکتون رو بررسی کنم
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر زنگنه جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام لطفا بفرمایید در سونوگرافی اعلام شده که ضخامت مثانه مشاهده شده و همچنین بزرگی پروستات به میزان ۳۳ سی سی ، بیمار مرد ۵۸ ساله هستند ، آیا نیاز به بررسی بیشتر دارند ؟؟؟ ممنون و سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      تست psa و آزمایش آنالیز و کشت ادراری هم انجام دهید
  • تصویر کاربر محمدرضا چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام عرض می‌کنم . بنده ۷۵ ساله هستم ، سال هاست که مبتلا به ورم پروستات هستم . در سنوات گذشته به متخصص مراجعه میکردم و با دارو ظاهراً معالجه می شدم . در یک ساله اخیر بیماریم شدت گرفت و به اولوژیست مراجعه کردم . به بنده کپسول اًُمنیک ( روزی یک عدد بعد از صبحانه ) و یک قرص تولترودین ( اول روزانه یک عدد ولی اکنون دو عدد ) و اخیراً قرص پروستا ( روز یک عدد ) دستور دادند که مصرف کرده ام ولی نتیجه مطلوبی برای بهبود تکرار ادار و اضطرار نداشته است .
    در سه ماه گذشته یکبار عکس رنگی و سپس نوار مثانه انجام شد . آزمایش هم نشان داد که پری دیابت دارم که برای آن قرص متفرمین ۵۰۰ ( روزی یکی ) مصرف می‌کنم ، هموار psa من همواره زیر ۱ بود ولی آخرین آن ۲/۲۱ ( ۲ و ۲۱ صدم شده بود ) . بنده آریتمی نامنظم قلب هم دارند. دکتر آخرین بار توصیه برای باز کردن مجرا عمل لیزر انجام بدهم . بخاطر عوارض بعد از عمل واهمه دارم که مجبور شوم برای مدتی از پوشک استفاده کنم . از جنابعالی استدعا دارم راهنمایی فرمایید . با توجه به محدودیت ارسال مدارک چند مورد را خدمت شما ارسال می‌کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، من مدتی هست که دفع ادرار انجام میدم و وقتی یه جا میام‌ میشینم‌ یه نشت ادرار انجام میشه و همیشه اینطوری نیستم بعضی وقتا هست و با عطسه و سرفه هم خارج نمیشه و مثلا الان میرم دستشویی و دوباره دو ساعت دیگه میرم دستشویی ادرار خشک‌شده ی دفعه قبلی روی نوک آلت هست و یکم‌ ادرار رو برام مشکل می کنه و بعضی وقتا هم که دفع ادرار تمام شد بیضه رو و مجرا را که می دوشم چند قطره خون خارج میشه لطفا راهنمایی فرماید خیلی نگرانم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۱ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    با سلام
    من ۲۷ سالمه حدود سه ماهه از مجرا ترشح شفاف دارم هفته اول خارش داشت اما بعد هیچ علائمی غیر ترشح نداشتم با یک خانم در ارتباط بودم انتی بیوتیک داکسی سایکلین افلوکساسین امپول سفتر قرص اریترو مایسین ازیترومایسین و تاوانکس استفاده کردم تو این سه ماه اما نتیجه ای نگرفتم
    و الان یک ماه بیشتره که رابطه ای نداشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باید کشت از ترشحات انجام بشه
  • تصویر کاربر Hadi جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من سه هفته پیش،به این ویروس جدید که شبیه کرونا است مبتلا شدم و کم کم موقع ادرار کمی سوزش داشت تا بعد از دوهفته هم احساس می کنم هر دو ساعت ادرار دارم هم کمی اذیت میکنه موقع ادرار متشکر ۴۷ ساله
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر سمیه جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    من یه سال هست که مشکل دفع ادرار دارم مهرماه لیزر مجاری ادرار شدم تنگی مجاری ادرار داشتم دکتر گفت تنبلی مثانه داری آذر ماه نوار مثانه گرفتم گفت که عضلات کف لگنت ضعیف هستند از دی ماه تا الان هم دردهای شدید عضلانی دارم حالا این ضعف عضلات لگن و دردهای عضلانی بخاطر مثانم هست؟ودرمان این مثانه وضعف عضلات و دردهای عضلانی چیست؟سابقه بیماری دیگری ندارم دکتر که نوار مثانه ازم گرفت قرص باکلوفن بهم داد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر سمیه پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      دو فایل را ارسال کردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      باکلوفن رو تا ۶ ماه ادامه بدین
    4. تصویر کاربر سمیه پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      ضعف عضلات لگن و دردهای عضلانیم هم باهمین باکلوفن خوب میشن و همین طور مثانم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      علایم ادراریتون بهتر میشن باید مجددا بررسی بشین ورزش های کف لگن رو انجام بدین
    6. تصویر کاربر سمیه جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      اگر آزمایشی وسونوی وچیزی لازم هست بنویسید انجام میدم وجواب را براتون میفرستم لازم بود دارو بنویسید
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      فعلا لازم نیست
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام بنده قبلا چراحی شدم دو نوبت در کمر در نوزادی مینی منلگوسل و در ۱۶ سالگی هم در رابط با همون جراحی بوده و بعد از جراحی دوم کنترل ادرارم و از دست دادم و در دفع ادرار هم ناتوان هستم و با سون یا زور زدن باید ادرار کنم و مشکل اصلی کنترلش هست که نمیتونم خودمو کنترل کنم الان ۲۴ سالمه و حدود ۱ سالی هست که کم کم در کنترل مدفوع هم دارم دچار مشکل میشم میخواستم ببینم راهی برای درمان کنترل ادرارم هست؟ لطفا کمک کنید بزرگ ترین مشکل زندگیم شده واقعا میخوام درمان بشه دیگ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      عارضه ی مشکل زمینه ای شماست باید نوار مثانه انجام بشه به مطب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر یوسفیان جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    پدرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      دچار سرطان مثانه هستند که پیشرفته اس باید یا مثانه کاملا برداشته بشه و یا تحت کمورادیوتراپی قرار بگیره
    2. تصویر کاربر یوسفیان پنجشنبه ۹ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      ۱- با توجه به شرایط سن پدر( ۸۴ سال) و شرایط قلبی آن توصیه جنابعالی برای درمان چیست؟
      ۲- توصیه جنابعالی برای درمان بی اختیاری ادرارچیست؟ (در حال حاضر قرص تامسور میخوره، عمل ایشان عد گذشت یک ماه قبل بود و سوند داشت ولی هنوز بی اختیاره)
      توضیحات اضافی: پدرم یک ماه قبل در ابتدا مشکل تخلیه ادرار داشت و بعد از چند روز سنگ خارج شد و مشکل خروجی ادرار کمی بهتر شد ولی همراه ادرار، خون و لخته های خون خارج میشد و قریب به یقین این لخته های باعث جلوگیری از خروجی ادار بوده که پس مراجعه به دکتر ، اقدام به عمل جراحی و تراشیدن مثانه و پروستات نمود و ایشان فرمودند که تومور بدخیم داره ضمنا" بعد از گذشت حدود یک ماه از انجام عمل کنترل ادرار ندارد
      لطفا" رهنمود فرمایید با سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      به انکولوژیست مراجعه کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      بی اختیاری با توجه به عملشون ایجاد شده
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      بهبود خواهد داشت
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب