اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Fatima دوشنبه ۱۴ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من خانمی۲۳ساله و مجرد هستم.نزدیک دو سال میشه که از تکرر ادرار رنج میبرم.حجم ادرارم زیاده و مرتب باید برم دستشویی.اوایل ازمایش دادم و گفتن که عفونت دارم فکر کنم گفتن عفونت کولون دارو مصرف کردم بعد از قطع دارو یه کم خوب شدم ولی بعد از یه هفته علائم برگشت رفتم آزمایش و قرص فنازومکس دادن خوردم یه کم بهتر شدم و بعد از اتمام دوبارع برگشت نزدیک دوساله همش ازمایش دادم چقدر انتی بیوتیک مصرف کردم ولی فرقی نمیکنه.خوب نمیشم.احساس دفع ادرار دارم و واقعا هم حجم ادرارم زیاده طب سوزنی رفتم،چقدر دارو طب سنتی مصرف کردم.دوبارع به دکتر اورولوژی مراجعه کردم ازمایش دادم سونوگرافی رفتم اما چیزی نبود یه کم عفونت قارچ بود که دارو خوردم و بازم بی تاثیر.هوا سرد شه بیشتر اذیت میشم دارو ویسول و یوریناسین و باکلوفن و اسنترا و سرمنتا و ...مصرف کردم بازم هیچ فرقی نکردم.گفتن استرسیع بازم دارو اثر نکرد.واقعا خسته شدم باید چکار کنم ادرارم زیاد و بی رنگه شاید نیاز باشع هر یه ربع برم دستشویی.شبا از خواب بیدار نمیشم ولی در طول روز به خصوص عصرا نزدیک سی چهل بار باید برم دستشویی.راهنماییم کنین لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام در سونوگرافی باقی مانده ادرار ۳۰ سی سی و نرمال است ولی به گفته خودتان هربار پس از دفع اگر میزان ادرار باز هم زیاد است بهتر است نوار مثانه دهید . معمولا در سنین شما علل در زمینه استرس مطرح است و یافته ای پیدا نمیشود و با دارو کنترل میشود
  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۱۳ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام. جناب دکتر من چند روز قبل در مورد مثانه نوروژنیک سوالی پرسیدم و راه درمان، خانم 31 ساله هستم. که پاسخ شما ادامه استفاده از نلاتون بود، باتوجه به مدارک پزشکی و تصاویر سونو گرافی و نوار مثانه، و باتوجه به بررسی های مغز و نخاع که سالم تشخیص داده شده و این مشکل مادرزادی بود. اما میخواستم بپرسم این استفاده زیاد از نلاتون که موجب عفونت مضمن میشود ، آیا مشکلی برای کلیه و مثانه ایجاد نمیکند؟ ضمنا به دلیل کراتین لب مرز و حساسیت دستگاه گوارش امکان استفاده از آنتی بیوتیک پیشگیرانه ندارم، هنگام استفاده از نلاتون با محلول بهتادین بدن را ضد عفونی میکنم ، آیا مشکل ندارد؟ و آیا دستگاه الکتریکی تحریک مثانه برای من نمیتواند کمک کننده باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ آذر ۱( 3 سال پیش)
      بله دستگاه تحریک مثانه بسیار کمک کننده اما بسیار گران است نلاتون اگر در شرایط استریل باشد مانعی ندارد و بسیار عالی است
    2. تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۱۳ آذر ۱( 3 سال پیش)
      برای عفونت دائم چه کنم، و کراتین لب مرز مشکلی ندارد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ آذر ۱( 3 سال پیش)
      کراتین دوره ای چک شود عفونت باید با کشت ادرار چک شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۲ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 12714 مشاهده پرسش
    سلام. من پیشاب ندارم. یا اگر باشه خیلی کم و دیر میاد. میخواستم ببینم تاثیری در باروری داره. چون جایی دیدم نوشته پیشاب باعث از بین بردن ادرار در مجرای تناسلی و درنتیجه کشته نشدند اسپرم‌ها میشه. (چون هشت ماهی هم میشه اقدام برای بارداری میکنیم ولی نمیشه)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام چند سالتونه ؟ ایا ازمایش اسپرم داده اید ؟ همسرتان بررسی شده اند ؟ باید از نظر واریکوسل و اسپرم بررسی شوید تا نتیجه قطعی بگیریم
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۱۲ آذر ۱( 3 سال پیش)
      30سال. واریکوسل رو سه سال پیش عمل کردم و تا سال پیش که از نظر پیشاب خوب بودم، آز اسپرم هم خوب بود. اما اخیرا که اون کم شده، در آزمایش اسپرم هم سرعت و فعالیت اسپرم‌ها ۲ درصد کمتر از حد نرمال بود (بقیه موارد خوب بود). قرص کارنیمکس ۵۰۰ صبح و شب و ویتامین E دوماهه باید بخورم. (البته اخیرا شرایط کاری استرسم هم بیشتر شده.)
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ آذر ۱( 3 سال پیش)
      ازمایش اسپرم را بفرستید اگر جدید است داروها را ادامه دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    من چند بار در شبانه‌روز باید بصورت اورژانسی برم دستشویی و شب که خواب هستم وقتی غلت میزنم و چپ و راست میشم نیاز به اذرار کردن پیدا میکنم.لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام چند سالتونه ؟ از کی شروع شده این مسئله ؟ سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    باسلام. خانم 31ساله هستم. در سال 96 با مشکل عفونت مکرر کلیه و تکرر ادرار که از کودکی داشتم به پزشک مراجعه کردم. با انجام تصویر برداری رنگی و نوار مثانه برای من تشخیص رفلاکس ادراری به دلیل مثانه عصبی داده شد که در این مدت از نلاتون استفاده کردم و علائم بهبود پیدا کرد. با مشورت پزشک متخصص مغز و اعصاب و بررسی MRI مشکلی در مغز و نخاع دیده نشد. باقی مانده ادراری حدود 50درصد است. آیا درمانی بجز نلاتون برای من وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام لطفا مدارکتان را بفرستید ایا دارویی مصرف کرده اید ؟ سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری جدید با باقیمانده ادراری جدید بفرستید
    2. تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 3 سال پیش)
      دارو یوریناسین و ویسول
    3. تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 3 سال پیش)
      متاسفانه تصویر ارسال نمیشه. امکان ارسال در تلگرام هست؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام تصاویر رویت شد کلیه چپ در اثر همان برگشت ادرار دچار اسیب شده با توجه به مشکلتان حتما cic بهترین درمان است . در طول روز ۳-۴ بار انجام دهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اصغری جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با سلام بیماری دیابت دارم در سونوی اخیر یک توده در مثانه مشاهده شده است لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام حتما نیاز به عمل دارید جهت عمل (turt) تراشیدن توده مثانه با شماره : ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰ ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ هماهنگ فرمایید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      حتما پیگیر باشید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رویا شنبه ۱۲ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من یک ماه پیش دچار عفونت ادرار شدم علائم خاصی نداشتم به جز بدی شدیدی ادرار آزمایش دادم و نوشته بود که به بعضی‌ آنتی بیوتیک ها مثل سیپرو و چند تای دیگه مقاوم هست دکتر سه تا آمپول آمیکاسین دادند و من زدم و بوی ادرارم از بین رفت دقیقا دو هفته بعد دوباره عفونت برگشت و من ادرارم دوباره بو گرفت باز مراجعه کردم دکتر و کشت ادرار و سونوگرافی عفونت هنوز تو ادرار بود اما کمتر شده بود دوباره 5 تا آمپول آمیکاسین تجویز کردند با قرص نیتروفرونتئین با تزریق اولین آمپول آمیکاسین بعد از دو ساعت من سوزش گرفتم در صورتی که قبلش نداشتم الان هم یک هفته از تزریق ها میگذره و من ادرا م بو نمیده اما بعد از ادرار مجرای ادرارم سوزش کمی میگیره تا یک ساعت بعد برطرف میشه انتهای مثانه فک میکنم بعد از ادرار یه جوریه
    من تا قبل از این آمیکاسین ها اینجوری نبودم آخه پنج ماه پیش هم کلیه راستم سنگ داشت که تو سونوگرافی جدیدم چیزی دیده نشده
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام چند سالتونه ؟ ایا رابطه جنسی دارید ؟ بیمری زمینه ای دارید ؟ حتما یک ازمایش کشت ادرار مجدد بدهید برایم بفرستید
    2. تصویر کاربر رویا شنبه ۱۲ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام 35 سالم هست و بله متاهل هستم
      بیماری زمینه ای هم نه ندارم
      جواب آزمایش کشت ادرار رو براتون فرستادم
    3. تصویر کاربر رویا شنبه ۱۲ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام 35 سالم هست و بله متاهل هستم
      بیماری زمینه ای هم نه ندارم
      آزمایش کشت ادرار رو براتون ارسال کردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام هم اکنون عفونت ادراری ندارید . احتمالا با مصرف دارو برطرف شده . سوزشی که میفرمایید تا مدتی هست و برطرف میشود . از نظر عفونت های زنان توسط متخصص زنان بررسی شوید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه شنبه ۵ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    بعضی اوقات درد خیلی زیاد زیر شکم،که تحملش خیلی سخته،باید بدون حرکت بمونم تاخوب بشه.وتواین ۶ماه دوبار رنگ ادرارم قهوهای شده که باخوردن اب زیاد رفع شده.ولی درد شکمم از وقتی کوچک بودم.همیشه بوده.ماهی یکبار یا دوماه یکبار خود بخود درد میاد تو ازمایش سونو هم چیزی نشون نمیده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام چند سالتونه ؟ عکس اخرین سونو را بفرستید اگر در سونوگرافی نرمال است بعید است مشکل کلیوی باشد درد میتونه منشا عضلانی داشته باشه
  • تصویر کاربر علی جمعه ۴ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر ... پسری ۲۳ ساله هستم ... چند سالی هست احساس میکنم بعد از‌دفع ادرار‌و انجام استبرا همچنان ادرار از بدن من دفع میشود اما خداروشکر چند وقتی هست که با بی اعتنایی به این قضیه مشکلی پیش نیومده تا اینکه در زمان ورزش بدنسازی و انجام حرکات مربوط به پا و پایین تنه احساس میکنم ادرار با شدت از من دفع میشود ... سابقا هم این احساس رو داشتم اما وقتی میرفتم چک میکردم چیزی نبود ... اما این مورد اخیر خیلی شدید بود ... لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر پس از احساس ادرار چک میکنید که خیس نیستید اقدامی نمیخواهد در غیر این صورت بررسی کنیم
  • تصویر کاربر محمدیان پنجشنبه ۳ آذر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من سابقه عفونت اداری دارم هفت سال قبل به همین خاطر سه جلسه به ارولوژیست مراجعه کردم تا پارسال که کرونا گرفتم خوب بودم ولی بعد از کرونا دوباره عفونتم شروع شد ۳ یا چهار بار طی این یکسال تکرار شد و دکتر برام افلوکساسین ۳۰۰ تجویز میکردن و خوب میشدم ولی الان ۴ ماهه بعد از طی دوره درمان دوباره عفونت می گیرم که بیست روزقبل با عفونت و التهاب بیضه
    وتب همراه شد به پزشک مراجعه کردم ۱۰ تا جنتامایسین و افلوکساسین ۳۰۰ و سفکسیم ۴۰۰ تجویز کردن برای ۱۰ روز، بعد از ۱۰ روز التهاب بیضه خوب شد و تکرار و شورش ادرار کم شد. روز یازدهم نوبت دکتر داشتم مراجعه کردم و سونوگرافی نوشت کلیه و مثانه و پروستات مشکلی وجود نداشت ولی وزیکول سمینالم عفونی بود و دکتر برام سولیفناسین برای یک ماه روزی یک عدد و انتری داکس ۱۰۰ برای ۱۰ روز ، روزی دو نوبت نوشت وقتی مصرف این داروها را شروع کردم از روز دوم مجددا تکرر و سوزش ادرار گرفتم . انتری داکس یک روز دیگه تمام میشه ولی تکرر و سوزش هنوز دارم آقای دکتر بی زحمت راهنمایی کنید .۴۸ ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ آذر ۱( 3 سال پیش)
      سلام ازمایش ادرار جدید داده اید ؟ رابطه جنسی اخیر داشته اید ؟ میتواند التهاب پروستات مطرح باشد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب