اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    پدرم از ارتفاع افتاده مهره ۱۲ کمرش شکسته عمل جراحی انجام داده و بعد از عمل بی اختیاری ادرار داشتن دکتر سونو گرفت گفت دریچه مثانه باز نمیشه که تخلیه انجام بشه باید سند داخلی وصل کنن الان حدودا یک ماه گذشته و هنوزم وقتی سند رو خارج میکنن بی اختیاری دارن دکتر داروی تامسولوسین دادن ولی حالشونو بد میکنه نخوردن و الان میخوان قرص دلوکستین استفاده کنن
    نظر شما چیه و چه مدت طول میکشه خوب بشن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام عصب مثانه اسیب دیده باید یک نوار مثانه انجام بشه فعلا سوندشون بمونه
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۸ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام اقتی دکتر من ۲۷ سالمه چند روزی میشه سوزش ادرار دارم وقتی سوزش میگیرم میرم سرویس بهداشتی در هد دو قطر ادرار میکنم هر دقیقه تکرار میشه یبوست هم گرفتم میتونید کمکم کنید برطرف بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام حتما ازمایش ادرار و کشت ادرار انجام بشه احتمالا عفونت ادراریه
  • تصویر کاربر صهبا یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و خسته نباشید
    آقای دکتر، حدود دو هفته ای هست که تکرر ادرار دارم. احساس فشارو پر بودن مثانه و درد متوسط روی مثانه (ناحیه پایینی زیر شکم) دارم. این درد در ناحیه پایینی زیر شکم گاهاً به دو طرف کشاله ران و کمر کشیده می شود و حتی گاهاً به پاها.
    تحت فشاری که ایجاد میشه، میرم دستشویی اما گاهاً حجم ادرارم کم است. بعد از دستشویی نیز فشار و درد ناشی از آن ازبین نمیره. هنگام ادرار سوزش خاصی ندارم و خون نیز در ادرار ندارم. اما بعدش سوزش خفیفی در ناحیه فرج حس میکنم که بیشتر اوقات بعد از مدت کوتاهی بعد از دستشویی رفع می شود. دو ماهی نیز هست که کاملا پریودی ام نیز نامنظم شده.
    42 سالم است و مجردم.
    دکتر رفتم و عفونت گفتن. سفکسیم (یک ورق) و Fosuril پودری دادند؛ مصرف کردم اما وضعیتم تغییر خاصی پیدا نکرده . مترینیدازول نیز جواب نداد.
    خیلی ممنون خواهم شد لطف فرموده و نظرتون رو بفرمایید که دلیلش ممکنه از چی باشه؟ سنگ مثانه ممکنه باشه؟
    خیلی ممنونم از وقتی که صرف می فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام یک ازنایش ادرار و کشت ادرار به همراه سونوگرافی کلیه ها و مجادی انجام بشه . احتمالا عفونت ادرار
  • تصویر کاربر مجید جمعه ۵ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام مرد ۳۷ساله هستم حدود یه ماه هست که سوزش ادرار دارم قرص عفونتی قوی هم استفاده کردم ولی هیچ تغییر نکرد و موقع خواب هی باید پاشم برم دستشویی بعد که میرم دستشویی دو قطره ادرار میکنم واین روند تا چند بار ادامه داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام حتما ازمایش ادرار و کشت ادرار دهید و سونوگرافی کنید ببینم اگر نرمال بود باید بررسی تنگی مجرا شوید
  • تصویر کاربر کریمی پنجشنبه ۴ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    مادرم دو هفته پیش یک کشت ادرار انجام دادن و نتیجه رو براتون فرستادم شما فرمودید باید تکرار بشه چون میزان عفونتی که نشون داده در حد عفونت ادراری نبوده. من عکس آزمایش ادرار قدیمی رو مجدد براتون میفرستم دو صفحه است که روی هر دو نوشتم قدیمی. این هفته دوباره آزمایش دادن که نتیجه رو براتون میفرستم و روی برگه نوشتم جدید. مادرم علائم ندارن و سوند هم ندارند.
    ازتون دوتا درخواست دارم. اول اینکه الان باید چکار کنن؟ دوم اینکه مادرم مکرر دچار عفونت ادراری میشن میگن هرزگاهی توی اون ناحیه احساس خشکی میکنن انگار کف صابون ریختن. حتی فروردین ماه هم یکبار دیگه آزمایش دادن بازم توی نتیجه نوشته بود کمی باکتری و کشت نکرد.
    برای ریشه‌کن شدن چکار کنن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام عکس ازمایشات را بفرستید
    2. تصویر کاربر کریمی پنجشنبه ۴ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام. من همه رو فرستادم، نرسیدن؟ پس الان دوباره میفرستم براتون.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      در ازمایش جدید هیچ شواهدی از عفونت نیست همونطور که گفتم ازمایش قدیم اشتباه بوده . اگر گهگاه دچار عفونت میشن شبی یک عدد نیتروفورانتویین بخورن . البته درصورتی عارضه اون مثل تهوع استفراغ قابل تحمل باشد
    4. تصویر کاربر کریمی پنجشنبه ۴ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر، یکی اینکه نیتروفورانتویین شبی یک عدد تا چند شب؟ و دوم اینکه آقای دکتر چه مکمل یا پروبیوتیکی یا ویتامینی رو براشون پیشنهاد می‌کنید؟ یا حتی چیزی برای تقویت سیستم ایمنی؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      اگر دائما عفونت ادرار مشخص دارن حداقل تا ۳ ماه اگر نه فقط گهگاه هست در حد یک هفته سیپروفلوکساسین ۵۰۰ شبی یک عدد . داروی خاصی برای تقویت نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر صادق پنجشنبه ۴ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب
    بنده بدلیل رویت خون و لخته خون به دکتر ارولوژی مراجعه وابتدا ازمایش خون، سونوگرافی و، ct بدون تزریق انجام گرفت کیست (توده) در ادرنال چپ و بزرگی پروستات مشاهده شد در ادامه ازمایشهای هورمون و vmaنیز بعمل امد نتیجه به نظر پزشک معالجم مشکل ندارد و درادامه ازمایش psa نیز انجام گرفت (psaو، freepsa وfreepsa/psa بترتیبعبارتند از۱/۳۵_. ۴۵._۳۵.میباشد نتایج در پیوست تقدیم میشود لطفا اقای دکتر علت خون در اول ادرار با توجه به ازمایشهای و سی تی و سونو گرافیها چی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام در ازمایش ادراری که فرستادید شواهدی از خون در ادرار دیده نشده است ایا قطر ادرار باریک شده و سخت ادرار میکنید ؟ تکرر ادرار ؟ شب چندبار از خواب بیدار میشوید ؟ وضعیت ازمایشات خوب است
    2. تصویر کاربر صادق سه شنبه ۲ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام
      قطر ادراراز چند سال کم شده است، ولی در ادرار کردن سختی ندارم بنده قرص والزومیکس هرروز یک قرص بخاطر کنترل فشارخون بالا مصرف میکنم قبلا شبها مصرف میکردم و بعضی شبها یکی دوبار بیدار میشدم وبا تغییرساعت مصرف به روزها دیگر شبها بیدار نمیشوم
      بنده نگرانیم از وجود دوره ای خون در ادرار میباشد از اسفند سال گذشته تا امروز سه بار هر بار دو سه روز خون در ادرار هست
      از لطف و بزرگواری جنابعالی کمال تشکر دارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سیگار میکشید ؟ ترجیحا یک نوبت سیستوسکوپی شوید احتمالا منشا خون پروستات است . تامسولوسین شبی یک عدد بلافاصله قبل خواب بخورید
    4. تصویر کاربر صادق چهارشنبه ۳ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      با عرض سلام و صبح بخیر
      متاسفانه بنده حدود بیست سال مرتب تا سال 93 سیگار میکشیدم و از سال 93 به بعد هفت هشت سال ترک کردم و مدت یکسال مجددا تا سه ماه پیش دوباره کشیدم
      یک هفته هست قرص تامسولوسین به همراه سیپروفلوکسالین500(هر 12ساعت یک عدد) و قرص گیاهی پروستاتن به تجویز پزشک معالجم مصرف میکنم
      مجددا از حوصله و لطف حضرتعالی کمال تشکر را دارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام حتما سیستوسکوپی شوید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر زهره سه شنبه ۲ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    باسلام مادرم از پارسال بخاطر اینکه مثانه کامل تخلیه نمیشد ودر مثانه انباشته میش وچون کراتینین واوره بالا بود چند روز در بیمارستان بعلت نارسایی کلیه بستریشدند درضمن عفونت اداری هم داشتند الان یک سال ودکتر گفتند دچار مثانه عصبیشدند حالا یک سال سند سیلیکونی هر ماه یکبار تعویض میشه میخواستم بدونم تا آخر عمر باید این سوند باشه واینکه دکتر کلا پروتئینرو از ژریمش حذف کرده باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام میتونن خودشون به خودشون نلاتون بزنن اگر نه راه حل همان سوند است که ماهانه تعویض بشه
  • تصویر کاربر مینا دوشنبه ۱ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    من بوپروپیون مصرف میکنم ،الان واسه عفونت ادراری برام سپیروفلوکساین تجویز کردن که با بوپروپیون تداخل داره به جاش چی بخورم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      به جای سیپروفلوکساسین سفکسیم بخورید . البته اگر کشت ادرار دارید باید براساس کشت باشه
  • تصویر کاربر یحیی دوشنبه ۱ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک هفته هست همیشه احساس ادرار دارم سر چهار یا پنج ساعت میرم دسشویی ولی احساس ادرارم کم نمیشه قبلا تصادف هم کردم مغزم یکم ضربه خورده چه دارویی مصرف کنم خوب بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام وزیکر ۵ روزی یک عدد
  • تصویر کاربر میثم یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    با سلام صبح با وجود احتیاج شدید به ادرار کردن رفتم دستشویی ولی موفق به ادرار نشدم البته چند روزه که اینطور اتفاقها میافته بعد از ادرار همون توی دستشویی احساس میکنم که ادرار دارم و خودم رو نگه میدارم ولی ادراری برای دفع وجود نداره بعد احساس میکنم توی آلتم چیزی مثل ویز یا ویبره داره میلرزه تا قبل از اینهم کم ادرار میکردم منظورم تعداد دفعاتش هست و همیشه هم عادت داشتم ادرارم رو نگه دارم و الان تب یا لرز و تشنگی و اینا رو ندارم علت این حالت چیه ؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۲( 3 سال پیش)
      سلام میتونه علایم عفونت باشه یک سونو کلیه ها و مجاری و یک ازمایش ادرار و کشت ادرار دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب