اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1535 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.آقای دکتر مدتی هست که بنده بعد از ارتباط جنسی که دارم الت تناسلیم به خارش میافته و حدوا یکی یا دو روز ادامه داره و رفته رفته خوب میشه و اینکه الت تناسلیم از زیر قسمتهایش قرمز هم میشود و جسارتا اینکه اگر شریک جنسی هم نداشته باشم و بصورت اتفاقی مثلا در خواب اتفاقی هم برایم بیفتد این خارش بوجود میاید و در مواقعی که بعد از این موضوع به حمام بروم خارشها و قرمزی زودتر خوب میشود ضمنا جناب دکتر یک بار هم بهمراه خارش و قرمزی پوست الت مثل خشکی و سرما پوست ترک میخورد همانطور شد و از همان محل نم خون امد و بمحض حمام رفتن خوب میشود ممنون میشوم راهنمایی کنید لازم به توضیح است که در شکل ظاهری الت و ادرار بنده هیچ تغییری بوجود نیامده است‌.
    1. تصویر کاربر حسن یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام.کماکان منتظر جواب از طرف آقای دکتر هستیم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    3. تصویر کاربر حسن شنبه ۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام مجدد خدمت اقای دکتر عکسها را براتون ارسال کردم همانطور که در 3تا عکسها میبینید هیچ مشکل و یا اعلام قارچی یا هر چیز دیگری وجود ندارد ولی در 2 عکس دیگه که کاملا مشخص است خط قرمز رنگ که مانند بریدگی می باشد بعد از ارتباط بوجود می اید و به خودی خود بعد از 48 ساعت از بین می رود و شکل نرمال به خود می گیرد میخواستم بدانم اگر قارچ یا چیز دیگری هست چرا فقط در مواقع نزدیکی این اتفاق می افتد و بعد از 48 ساعت خارش یا اون بریدگی به خودی خود خوب می شودضمنا اقای دکتر خواهشی داشتم ظاهرا اسم بنده در بالای پرسشها هست اگر قرار هست روی سایت به صورت عموم ببینند اسم بنده پاک شود /با تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    amir Hossein Sa'edi:
    با عرض سلام و خسته نباشید جناب دکتر
    امیرحسین هستم از مشهد ۲۴ سال سن دارم
    متاسفانه چهار سال پیش در هنگام خواب پای سمت راستم کشیده شد و درد بسیاری گرفت.به دکتر عمومی مراجعه کردم ایشون سونوگرافی تجویز کردند و سونو تشخیص فتق داد و گفتن برو پیش جراح عمومی و جراحی کن.اینجانب جهت اطمینان به یکی از معروف ترین جراحان ارولوژ مشهد مراجعه کردم ایشون سونو رو پاره کردن و گفتن تشخیص فتق با معاینه بالینی هست و چیزی که تو سونو نشون داده ممکنه چربی بوده باشه.بعد از این داستان کاملا بهبود یافتم.و اینم بگم حداقل ۳ بار تو این مدت از ترس پیش همون جراح معاینه فتق شدم.تا اینکه چند وقت پیش دوباره درد گرفت و رفتم پیش یکی دیگه از بهترین جراحان ارولوژ مشهد.ایشون سونو گرافی تو یکی از بهترین بیمارستانا تجویز کردند و سونو گرافی هیچ چیزی رو نشون نداد.ولی دکتر با معاینه بالینی گفتند شروع فتق هست نگران نباش فقط باید رعایت کنی و یوبوست نشی.جناب دکتر این درد های گه گاهی رو چیکار کنم .پزشکان معالج من دکتر افتخارشاهرودی و دکتر تقوی هستند.بسیار معروف در مشهد البته متصدی سونو گفتن ممکنه یه عضله کشیده شده باشه تو ناهیه اینگوئینال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من شما مطلقا نیاز به عمل ندارید ولو شروع فتق باشد
    2. تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاسگذارم دکتر یه دنیا متشکر
    3. تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر گه گاهی درد گرفت از چه مسکن هایی استفاده کنم جناب دکتر؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    5. تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      یه دنیا سپاس‌.اگر رعایت کنم امکانش هست اصن کار به جراحی نکشه؟ آخه جدیدا به پیشنهاد یه پزشک به جراح عمومی مراجعه کردم و ایشونم فرمودن فتق نیست و کشیدگیه.و من به شدت از جراحی میترسم...
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر اصغر پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2709 مشاهده پرسش
    روی آلت تناسلی بنده نقطه های سفید مانند ریزی هست که بعداز نزدیکی باهمسرم قرمز رنگ میشوند درضمن این نقطه ها ازچندسال پیش ایجاد شده پماد کلوتریمازول هم استفاده کردم اما جوابی نداد پیش یه دکتر رفتم روم نشد آلتم را نشان دهم خواهشا دکتر داروی قوی به من معرفی کنین تا از قارچ های پوستی روی آلت تناسلیم راحت بشم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      از اینها ارمایش دهید مشخص میشود
  • تصویر کاربر علیرضاسعیدیان پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید.مدت دوماه است که دردمجرای الت تناسلی دارم.الت به داخل کشیده شده واحساس میکنم حالت طبیعی ندارد.ازمایش ادراروسونوگرافی وازمایش مجاری ادرارهم دادم ومشکلی نبوده وفقط ph7میباشددرطول 2ماه.شبهادردارامترمیشودومواقعی هم لرزش روی الت دارم.ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اینها مشکل عصبی است درمان بیخیالی میباشد دارو فایده ندارد سونوگرافی سالم است
    2. تصویر کاربر علیرضاسعیدیان پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      تشکرازشما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاس
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام.موقعی که میرم دستشویی باید خودما خشک خشک کنم اگه لباسم خیس باشه دوباره باید برم دستشویی و این کار خیلی عذابم میده همیشه باید دستمال با خودم داشته باشم مثل اینکه ادرار بی اختیار میخواد بیاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      باید حضوری بیایید صحبت کنیم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر - پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    با توجه به نسخه مذکور که ارسال شده است و این نسخه جهت لکه و برص کوچک در بخشی از صورت و دست بوده و بهبود یافت بعد از دارو، آیا می توان از دارویی که جهت دست تجویز شده برای لکه برصی که روی بدنه روییِ آلت تناسلی هست استفاده کرد؟ نسخه ارسال شده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      این مسایل به تخصص پوست است وکار من نیست
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
    من حدود 1 هفته هست که قسمت بالای آلت تناسلیم که دست می زنم کمی درد می گیره و انگار یک رگ هست که کمی ورم کرده و سفت هست و در تصویر با خط قرمز مشخص شده با تشکر ازراهنمایی و کمک شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام آقاى دكتر
    من نزديك يكماه است كه روى كيسه بيضه هام قرمز پوست پوست ميشه سا ميخاره شب ها معمولا قبل خواب و از ديروز روى كلاهك آلت تناسليم يك خال مانند زده كه براتون با عرض معذرت مى فرستم
    باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر تبخال ازمایش دهید
    2. تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      مرسى دكتر
      فقط كيسه بيضه ها قرمز و بعضى موقع ها شل و بعضى موقع ها خارش دارد
      باتشكر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر مزمن است ازمایش دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام
    من مدتی هست که شب ها تکرر ادرار دارم و وقتی دستشویی میرم ادرارم کم شده
    36 سال سن دارم
    مجردم و خودارضایی میکنم
    نتیجه سونوگرافی از پروستات
    ابعاد45mm در 43mm در 28mm و حجم پروستات25cc و اکوی بافتی آن هموژن است
    پس از تخلیه مثانه میزان رزیدوی ادراری باقیمانده 45cc میباشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر مزمن شده باید تست عصب مثانه بدهید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴تماس
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بنده به مشکلی برخوردم به این صورت که دور کلاهک الت تناسلیم و پوسته زیر مجاری ادرار قرمز شده و دون های بسیار کوچکی تشکیل شده و حساس شده که تو اینترنت گشتم ظاهرا بالانیت میگن که چهار روزی هست با صابون نو باکتر مرتب میشورم و قرص سیکروفلاکساسین میخورم اما به اونصورت بهبودی ایجاد نشده خواستم پماد هیدروکورتیزین هم استفاده کنم که عوارضش رو خوندم کمی ترسیدم حالا خواستم از شما مشورت بگیرم دکتر جان که سریعتر بهبودی حاصل شه ممنونم
    1. تصویر کاربر حسین شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      .
    2. تصویر کاربر حسین شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام دیدم از نظر من مهم نیست دارو نمیخواهد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب