اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    طبق فرمایش جنابعالی سونوگرافی انجام شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من نياز به درمان نيست
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب ، دوهفته پیش دچار سوزش خفیف ادرار شدم بعد از جواب آزمایش کشت ادرار که میکروب و باکتری منفی زده بود .....
    دکتر داروهای زیر را نوشت :
    سلکوکسیب ۱۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد (تعداد کل ۳۰)
    افلوکینول ۲۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد (تعداد کل ۳۰)
    پرازوسین ۱ میلی گرم هر شب یک عدد (تعداد کل ۳۰ تا )
    بعد خوردن پرازوسین دچار کمی سرگیجه و سرخی چشم شدم بعد از ۱۲ شب مصرف این دارو یک لحظه مغز و گوشم زنگ خفیف زد دست و پام عرق سرد کرد ، ترسیدم خیلی ، با اجازه دکتر اینجا دارو قطع کردم ، ولی دیشب تا الان روی سر آلتم لکه سفیدی بوجود اومده ؟ لطفا کمکم کنید خیلی ترسیدم ، جواب آزمایش و لکه سفید رو واستون فرستادم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      داروها را قطع كنيد بهتر ميشويد
  • تصویر کاربر بی چهارشنبه ۱۸ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر.
    4 تا سوال داشتم از حضورتون
    1_بنده چند ماهی میشه کمی در وسط الت تناسلیم احساس درد میکنم البته بیشتر در حالت نعوظ ولی کلا درد زیادی نیست که ازارم بده تو ادرار کردن و انزال شدن هم مشکلی ندارم ولی خب چون خیلی وقته که این درد هستش و گاهی وقتا تیر میکشه می خواستم بدونم به نظرتون باید کاری کنم؟

    2_می خواستم بدونم اگر مردی در یک رابطه جنسی به فاصله هر چند دقیقه توسط شریکش چند بار انزال بشه ایا این کار از نطر جسمی برای مرد ضرر داره؟

    3_می خواستم بدونم شما در زمینه جراحی های تغییر جنسیت فعالیت دارید و یا اگر ندارید می خواستم بدونم که اطلاعاتی در مورد این موضوع دارین بنده رو راهنمایی کنید؟ می خواستم بدونم مردی که با جراحی دستگاه تناسلی به زن تبدیل می شه ایا نیرو و قدرت جنسی و حالت و شدت ارگاسمش مانند قبل از عمل میمونه یا تغییر میکنه یا مثلا ضعیفتر میشه؟

    4_اگر ادم خودشو تحریک کنه و وقتی می خواد نزدیک به انزال بشه دست از تحریک برداره و این کار رو چند بار تکرار کنه فکر میکنم همون تکنیک start و stop باشه و در اخر هم به انزال نرسه و از جاش بلند بشه ایا این کار ضرر داره؟

    شرمنده این همه سوال پرسیدم می خواستم بزرگی کنید و راهنماییم کنید.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ٤-نه٣-نه٢-زيادش ضرر دارد١-از الت سونو كنيد
    2. تصویر کاربر بی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      شرمنده اقای دکتر در مورد سوال سوم متوجه نشدم که در تغییر جنسیت احساس و ارگاسم جنسی تغییر میکنه یا نه و این که مایع انزالی باقی میمونه؟ و این جراحی به نظرتون در ایران مناسب هست یا کشور های دیگه؟
      و اینکه می خواستم ضرر چند بار انزال شدن تو رابطه رو هم بدونم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      من تجربه كار ندارم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت جناب آقاى دكتر
    در نوك و سر آلت خود و در محل نامشخص اما در سمت چپ و در آن ناحيه در خواب احساس درد ميكنم اما با دست زدن در حالت بيدارى نيز اين درد كم است و محل آن دقيقا مشخص نمى باشد و دچار تغيير حالت و كبودى نيست اما خط دور نوك آلت در قسمت چپ اندكى احساس قرمزى ميكنم و با دست زدن آن ناحيه كه ما بين خط دور آلت و نوك آلت در سمت چپ است نيز احساس درد ميكنم و شايد اين درد پايين تر از خط دور آلت باشد اما هيچ گونه زخمى وجود ندارد با توجه به عدم وجود ارتباط جنسى تمنا دارم از شما بزرگوار كنيد و علت را بفرماييد باتشكر
    1. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۶ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ادامه سوال:
      اين درد نيز در نوك آلت هم وجود دارد اما هنگام ادرار درد وجود ندارد و با تماس دست به نوك آلت درد دارم و سمت چپ نوك آلت و خط دور آن و با تماس لباس و زير پوش درد وجود دارد اما لازم به ذكر است كه در حالت عادى درد وجود ندارد آيا مصرف آنتى بيوتيك لازم است؟
      لطف كنيد با توجه به تصاوير ارسال شده بزرگوارى كنيد و علت را بفرماييد باتشكر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر كن مشكلي نيست دارو نميخواهد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    با سلام؛ تقریبا از دوسال پیش مشاهده خون در ادرار و هم اکنون گاهی وجود خون زیاد و عفونت در ادرار مشاهده می گردد. به متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه نموده ام و نتیجه آزمایش تایید وجود خون و عفونت، سپس انجام سونوگرافی ( تشخیص بزرگی پروستات ذکر شده در سونو) و هم چنین انجام آزمایش خوش خیم و بدخیمی ( نتیجه منفی) ،، پزشک داروهای قرص تادالافیل20 و سفیکسیم 400 و نیز آمپول تستسترون با ویتامین D3 تجویز نموده اند. بنده در طول مصرف داروها هستم و نه تنها مشکلم برطرف نشده بلکه به مدت یک هفته تقریبا روزی سه دفعه با شروع مصرف داروها" خون دماغ" هم میشوم. لطفا جهت درمان و هم چنین علت خون دماغ شدنم راهنماییم کنید. سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخير

    روي آلت تناسلي و اطراف آن جوش هاي زير پوستي سفت سفيد رنگ زده شده

    راه درمانش چيه؟
    و چه خطري داره ؟
    لطفا راهنمايي بفرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اينها زگيل نيستند دستكاري نكنيد
  • تصویر کاربر کامران دوشنبه ۱۶ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    بیشتروقتها مایعی به حالت منی از بدنم خارج میشه که بو ندارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمايش دهيد وبفرستيد بلينم
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 888 مشاهده پرسش
    سلام از 8ماه پیش سوزش از ناحیه نوک الت تناسلی ویه کم داخل تر دارم البته نه موقع ادار کردن .درحالت عادی سوزش دارم .تازه موقع های که ادرار می کنم یه احساس خوبی پیدا می کنم .ماجرای شش ماه پیش رو به شما بگوییم که خودم حدس می زنم یکی از موارد زیر باشد
    1- مصرف چای سبز وچای کوهی موقع ای که کاملا سالم بودم که این مواد را برای لاغری استفاده می کردم که به نظر خودم زیاد مصرف کردم که این سوزش راحدس می زنم از این موردباشدچون تقریبا یه مدت بعد از این سوزش من شروع شدکه اون موقع خیلی کمتر بود
    2- من تقریبا همون موقع ابسه مقعدی گرفتم که به توصیه دوستان از عنبر نسارا ( دود پیشگل الاغ ) برای ابسه استفاده کردم .وبه این صورت مقعدم رو دود میدادم که حدس دوما ممکنه از این باشه که این دود به ناحیه نوک الت تناسلی ویا داخل مجرام اسیب وارد کرده وباعث سوختگی ویا حساسیت ناحیه تناسلی شده . به این مورد بخاطر این مشکوک هستم چون همون موقع یه سرماخوردگی گرفتم که یه سرفه عجیبی به سراغ من اومد که دکتر رفتم گفت یک نوع حساسیت است طوری بود که یه کلمه از دهان من درمی امد سرفه می کردم وقطع نمی شد که بعد از یک ماه این مشگل من برطرف شد خوشبختانه
    3- که احتمالش رو خودم کم می دونم من برای همین سوزش به متخصص کلیه ومجاری ادار مراجعه کردم بعد از ازمایشات وسونوگرافی های انجام شده که نشان داد که من هیچ مشکلی ندارم گفت یه سیستوسکوبی انجام میدم که انجام داد از اونهم من هیچ مشکلی نداشتم احتمال از انجام اون سیستوسکوبی نیست
    یه نکته ای که به شما بگویم وقتی توی اب ولرم می شینم احساس خوبی دارم وسوزش نیست دیگه .جدیدا یه تکه یخ رو هم به صورت اتفافقی روی نوکش گذاشتم باز سوزش اون قطع شد .
    اقای دکتر این ماجرای ماست خواهشمنداست راهنمایی کنید اگه پیش متخصص خاصی باید برم راهنمایی کنید در ضمن پیش دکتر پوست یه نسخه گفتم یه پماد استریل چشمی ویه پماد دیگه ای به نام دپانتکس داد که یه مدتی مصرف کردم دیدم جواب نمیده دیگه مصرف نکردم .باتشکر از صبر وحوصله شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      مشكل شما بيشتر عصبي وتلقين است با دارو خوب نميشويد فقط بيخيال شويد
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    با سلام ، مدتی است پس از نزدیکی و در واقع فردای روز نزدیکی ، همراه با ادرارم مقدار بسیار کمی در حد رگه ، خون میبینم . این مشکل تا 3 الی 4 روز بعد از نزدیکی ادامه دارد و گاها در طی این چند روز در برخی اوقات قطع و ممکن است مجددا وجود داشته باشد، بنده سابقه سنگ ریزه کلیه دارم و البته 5 سال پیش بنا به تشخیص پزشک التهاب پروستات هم داشته ام ، بنده 37 سالمه و پس از یه ازدواج ناموفق در سال 90 از همسر اول جدا شده و سال 91 مجددا ازدواج کردم ، در سالهای اول این مشکل تقریبا برطرف شده بود ولی الان مجدد ایجاد گردیده. با نظر پزشکم سی تی اسکن هم انجام دادم و همچنین آزمایش ولی گفتند مشکل خواستی ندارید بارها داروی ضد عفونت هم خوردم ولی تاثیری نداشته ، هیچگونه دردی در ناحیه کلیه ها ویا آلت احساس نمیکنم ولی پس از نزدیکی گاها احساس درد بسیار خفیف در زیر شکم متمایل به چپ احساس میکنم ولی البته بسیار خفیف هست و به مرور برطرف میشه ، پزشکم در آخرین اقدام برایم آندوسکوپی نوشتن ولی انجام ندادم ، خیلی نگران هستم لطفا راهنمایی بفرمایید که دلیل دیدن این رگه خون چیه و باید چکار کنم. آیا ممکنه این مشکل در داخل آلت باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر ارزو سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من در هفته 33 و1 روز بارداری هستم در هفته 29 بارادی ی کیست به اندازه 2.5 سی سی در مجاری صفرای جنین وجود داشته خواستم بدونم نظر شما چیه دکتر شاکری سونو گرافی گفت ازبین میره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      نياز به درمان نداريد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب