اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Amir یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۱۹ ساله هستم
    تا حالا رابطه هم نداشتم
    ولی چند وقتی هستیه سری دون های سفید کوچک شبیه به جوش روی تنه و پایین آلت ایجاد شده چه کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      غدد عرق زیر پوست هست و طبیعی است و فقط دستکاری نکنید که بیاد میشه
  • تصویر کاربر فرزین سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام به شما جناب دکتر عزیز.چند سوال داشتم و یک دنیا ممنون میشم جواب بدیت.تشکر
    ۱-من زگیل نوع ۶ دارم و میخوام با دختر۳۳ ساله ازدواج کنم.به نظر شما اصلا ازدواج کنم؟شنیدم فقط گارداسیل ۹ جهت این سن جواب میده و توی ایرانم نیست.ممنون میشم راهنمایی کنید که ایا گارداسیل معمولی جواب میده و اگه نه کشورهای اطراف جایی هست که گیرم بیاد.
    چنتا دکتر رفتم و همگی اطلاعاتی با شک و تردید دادن.
    ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      در صورت که زگیل گرفته باشید واکسن فایده ای نداره
    2. تصویر کاربر فرزین شنبه ۱۹ تیر ۰( 4 سال پیش)
      جناب دکتر ،این مورد رو میدونم.منظورم واکسن برای خانمی هست ک میخوام باهاش ازدواج کنم.۳۳سالشه و هنوز بیمار نشده.میخوام بدونم واکسن های توی ایران جواب میده یا باید حتما گارداسیل ۹ رو بزنه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      واکسن ایران جواب میده ولی نسبت به گارداسیل تعداد سوش های کمتری رو پوشش میده
    4. تصویر کاربر فرزین یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      جناب دکتر،جسارتا ،من در شهرستان با ازمایش خون،تایپ زگیلم مشخص شده و چون چندین سال قبل برطرفشون کردم،نمونه ای ازش نداشتم.به نظر شما این روش ازمایش صحیح بوده؟چندتا از ازمایشگاها گفتم که با اسپرم هم میشه ولی خطا هم داره.جایی در تهران سراغ دارید که من ازمایش دقیق بدم و از تیپ زگیلم مطمعن بشم؟ تشکر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      آزمایشگاه قلهک
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    در قسمت زیر ناف بالای الت تناسلی ورمی بزرگتر از گردو بوجود اومده درد هم داره به رنگ قرمز اردرار کمی سوزش داره و بو میده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس ارسال نشده،مجدد بفرستید سن تون؟
    2. تصویر کاربر محمود جمعه ۱۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      متولد ۵۷ هستم .عکس رو هم به پیوست ارسال کردم
    3. تصویر کاربر محمود جمعه ۱۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      متولد ۵۷ هستم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      به پزشک مراجعه کنید عفونت شدید زیر پوست دارید و باید سونوگرافی کنید و شاید نیاز به تخلیه باشه
    5. تصویر کاربر محمود جمعه ۱۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      ممنون از راهنماییتون.🌷
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      خواهش میکنم
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر J جمعه ۱۸ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام. آیا با بوسیدن ویروس hsv 2 منتقل میشه؟
    شخصی که این ویروس رو داره و نوزادش رو ببوسه به نوزاد منتقل میشه؟
    با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اگه زخم‌ روی پوست نباشه خیر
    2. تصویر کاربر J چهارشنبه ۱۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      زخم روی پوست نوزاد منظورتون هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 4 سال پیش)
      بله ولی در کل بهتره تا بهبودی کامل تماس با پوست نوزاد نباشه چون سیستم ایمنی زنان ضعیفه
    4. تصویر کاربر J پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سیستم ایمنی زنان؟!
      واینکه ویروس تبخال تناسلی در بزاق وجود دارد؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سیستم ایمنی نوزاد در صورت ارتباط دهانی بلی وجود خواهد داشت
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام. روزتون بخیر. من با مراجعه به دکتر زنان متوجه شدم تبخال تناسلی دارم و قرص و پماد برام تجویز کردن. همسرم تبخال ندارن و تا به حال به غیر از زندگی زناشویی خودمون، رابطه‌ی جنسی با شخص دیگری به هر نحوی نداشتن. منم همین‌طور. این ویروس هیچ راه انتقال دیگه ای نداره؟ ما در حال اقدام برای بارداری بودیم. دیگه نمی‌تونیم باردار بشیم و اقدام کنیم؟ از کی میشه اقدام کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      راه انتقالش از طریق‌ پوست هست و برای مردها خطر خاصی جز ظاهرش نداره
    2. تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      میشه اقدام کرد برای بارداری؟ اگه بازم ضایعات پوستی باقی بمونه برای جنین خطرناکه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 4 سال پیش)
      بله میشه باروری اقدام کرد اگه ضایعات با دهانه واژن فاصله داشته باشه مشکلی برای جنین نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهران پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    مدتییه که یک لکه در بالای الت تناسلیم هست،در ابتدای الت نه در نوک الت.
    اقای دکتر به رنگ سفیده بعضی وقتا هم تقریبا رنگش قرمز میشه البته نه قرمز پر رنگ یجورایی ملتهب میشه خارش خیلی کم انگار داره بیشتر میشه و روی بدنه الاتم هم داره در میاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر مهران چهارشنبه ۱۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکسش رو توی تلگرام فرستادم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اینجا هم بفرستید لطفا
    4. تصویر کاربر مهران چهارشنبه ۱۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      فرستادم
    5. تصویر کاربر مهران چهارشنبه ۱۶ تیر ۰( 4 سال پیش)
      ا
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عفونت قارچی هست پماد کاوتریمازول موضعی هر ۸ ساعت استفاده کنید
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 4 سال پیش)
      کپسول فلوکونازول ۱۵۰ هر ۳ روز یک عدد مصرف کنید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    عرض ادب اقای دکتور خواستم بدونم پیرو عکسی که فرستادم این علامت روی آلت تناسلی چیه هست و درمان آن به چه گونه است خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم بهتره چند روز صبر کنید و دستکاریش نکنید تا تغییرش رو ببینید به چه صورت هست
  • تصویر کاربر امیدی شنبه ۱۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب جناب پروفسور کرمی بزرگوار
    چندماهی میشه یه زگیل یا تبخالی که طبق عکسی که گرفتم ناحیه بالای آلت تناسلی وجود دارد و سعی کردم باپروتکل ضدعفونی بررسی کردم ولی جدا نشد و حتی بعداز بررسی زیر این زگیل یکم خون اومد و تواین پیام پیوست کردم رو هرزمان لطف بفرمایید نظر وتشخیصتون رو بفرمایید تا دراولین فرصت نوبت بگیرم از مطب واسه درمان ، و راه درمانش چیست؟
    خدا پشت وپناهتون درپناه حق تعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام،زگيل است و بهترين درمان كرايو ميباشد فيلم من در سايتم را ببينيد جهت ويزيت ودرمان ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس بگيريد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۱ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1002 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام دوهفته قبل پس از رابطه با همسرم پوست آلتم خیلی نازک شد و دردناک و حالت زخم بعد یکی دوروز سوزش ادرار گرفتم و کمی پهلوی چپ درد گرفت که داروخانه رفتم و قرص فنازومکس و سیپروفلوکساسین دادن وبرای زخم آلت پماد تتراسایکلین و هیدرکورتیزون دادن بعد چند روز سوزش ادرار و درد پهلو خوب شد ولی پوست آلت روی ختنه گاه و زیر آن حالت دانه سفید و زخم دایره ای شد ۳ زخم خواستم بدونم چه دارویی مناسب هست برای از بین بردن این زخم ها کمی بهتر شدن ولی دوستی گفتن احتمالا هرپس یا تبخال تناسلی هست نمی‌دونم کمی نگران شدم گفتم لطف کنید راهنمایی بفرمایید عکس ارسال میشه با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      پماد زینک و پماد تریامسینولون هر ۸ ساعت
  • تصویر کاربر بهروز پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    باسلام
    سه روزپیش چندتاول قرمزروی بیضه چپم دراومدفرداش تبدیل به چندجوش سرسیاه شده رفتم دکتر گلوگزاسیلین والاسیکلوویر پمادآلویر ویه آمپول سفید تجویزکرد اماامروزتعدادجوشها۱۰۰تابیشترن سفتی قسمت پایین بیضه چپ سوزش ودردم زیادشده اززیرکلاهک الت تامعقد جوش هست خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اگر با اونها بهتر نشده با متخصص پوست مشورت کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب