اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۰ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده ۱۵ ساله هستم و با اینکه بعد از ادرار عمل استبرا را انجام میدهم تا آلت کاملا تخلیه بشود اما بعد از خروج از دستشویی تا مدت زمانی حدودا ۲۰ دقیقه اگر ناگهان بنشینم و یا به خود فشار وارد کنم مایع مشکوکی در حد نهایتا دو قطره از من خارج میشه سوالم این بود که آیا
    اصلا این مشکل من ناتوانی در کنترل ادرار هست و اینکه آیا خودارضایی ۳ بار در هفته موجبش میشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      خیر این مایع طبیعی هست و جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر رها دوشنبه ۱۵ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت آقای دکتر
    ببخشید من یک دختر ۷ساله دارم که زمان ادرار کردن خیلی پرش ادرار دارد حتی گاهی بصورتش چند قطره میپاشد واز طرفی در طول روز شاید فقط ۳بار دستشویی برود واز دستشویی رفتن امتنا میکند به همین خاطر اغلب قبل از رسیدن به دستشویی ممکن است چند قطره ادرارش بریزد والبته حدودار۱ماه پیش ۲ الی ۳ بار هم قبل از رسیدن بدستشویی مدفوعش هم لباس زیرش را کثیف کرده بود والبته از زمان نوزادی یبوست شدید داشت نزد دکتر متخصص اورولوژی خانم هم بردم وبعد از معاینه گفتن که چسبندگی مجاری ادراری ندارند واز طرفی در خانواده استرس وتشنج شدیدی حاکم است از شما عاجزانه درخواست میکنم راهنمایی بفرمایید واینکه من ایشون رو نزد چه پزشک متخصصی باید ببرم بسیار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      متخصص اورولوژی اطفال
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      بهتره از نزدیک معاینه بشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر لهراسبي یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    جناب آقاي دكتر كرمي
    با سلام و عرض ارادت
    جنابعالي در پاسخ به سوال بنده فرموديد كه پسرم بعد از مراجعه به پزشك متخصص امغز و اعصاب نوار عصب بدهد ،‌به صورت موازي هم از شما در بيمارستان نيكان در تاريخ 1 مهر 1400 وقت ويزيت گرفتم ، با توجه به شرايط پسرم و اينكه بي اختياري ادرار و مدفوع ايشان قطع نشده آيا مجاز به استفاده از كپسول detrolite 4 mg هستيم يا خير؟ و اينكه نوار مثانه به بررسي وضعيت ايشان كمك مي كند يا خير؟



    "سابقه سوال قبي "
    جناب آقاي دكتر كرمي با سلام و عرض ارادت ، پسر من ۱۵ سال دارد و از خرداد ماه سال جاري بعد از اتمام امتحانات سال ۹ دچار بي اختياري ادراري و بي اختياري مدفوع شده است ، ازمايشات متعدد اعم از ازمايش خون ، سونوگرافي ،‌راديووژي از لگن ،‌ام ار اي از مغز و ستون فقرات ، انجام شده تنها در عكس راديو لوژي به اسپينا بيفيدا اكولتا اشاره شده كه از ديد جراح مغز و اعصاب و بعد از گزارش ام آر اي مشكل ايشان به گزارش راديولوژي ارتباطي ندارد .
    در حال حاضر فقط كپسول Magniforte مصرف مي كند و نتيجتا"بعضي از از روزها بي اختياري ادرار را كم كرد ولي مجددا وضع به همان شكل شده است و ما را كاملا مستاصل كرده است.
    خواهشمندم بنده را راهنمايي فرماييد ، در صورت امكان مجوز ويزيت در زمان سريعتر را صادر فرماييد .
    در حال حاضر ايشان امكان ادرار تحت كنترل را ندارند ولي تا حدي براي مدفوع خودشان را براي رفع حاجت با كمي نشتي مي رسانند .

    "پاسخ جناب آقاي دكتر كرمي "
    دکتر حسین کرمی به دکتر متخصص مفز و اعصاب جهت معاینه حضوری و گرفتن نوار عصب مراجعه کنید.

    با سپاس
    لهراسبي
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      بله نوار مثانه هم‌ در تشخیص بیماری موثره
  • تصویر کاربر Fn یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام.وقتتون بخیر. پسرم ۳۰ سالمه.من چند وقته تکرر ادرار دارم. و فشار ادرارم کمه انگار بزور تخلیه میشه . و مجددا باز باید توی نوبت دیگه تخلیه بشه(احساس میکنم). خیلی وقتا فشار زیاده حس میکنم خیلیییی دستشویی دارم ولی میرم خیلی کم و با فشار کم تخلیه میشه .در بعضی مواقع شروع هر 5 دقیقه میرم دست شویی و کمی با فشار خیلی کم تخلیه میشه .شاید 3 4 دفعه برم.ازمایش ادرار دادم مشکلی نداشتم. و سونو شکم دادم. پروستات مثانه کلیه نرماال بودن. به طور کل هم اب زیاد نمیخورم در طول روز . این تخلیه نشدن کامل و تکرر بنظرتون مشکلش چیه. بعد از تکررر زیاد رنگ ادرار کاملا سفید بی رنگ.و اینکه شرایط روحی مناسبی ندارم چند وقته و استرسم تا حدودی دارم همش.عکس از سونو و ازمایش هم فرستادم براتون
    1. تصویر کاربر Fn جمعه ۱۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      دکتر بیشترین مشکلم احساس ادرار داشتنه. یعنی بعد از اینکه میرم دستشویی احساس میکنم‌دوباره ادرار دارم شاید توی یک ساعت ۵ بار برم. ذره ذره تخلیه شه من قبلا هم خودارضایی میکردیم چندین سال ولی جلوی ارضا شدنم میگرفتم شاید چندساال طول کشید. چند ماهی این کارو نمیکنم.این مشکلم یکی‌دوسال باهام هست. ادم استرسی هم هستم.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      یک دوره داروهای درمان التهاب پروستات باید مصرف کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب بک عدد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      قرص ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      تا یک ماه
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر لهراسبي پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    جناب آقاي دكتر كرمي با سلام و عرض ارادت ، پسر من 15 سال دارد و از خرداد ماه سال جاري بعد از اتمام امتحانات سال 9 دچار بي اختياري ادراري و بي اختياري مدفوع شده است ، ازمايشات متعدد اعم از ازمايش خون ، سونوگرافي ،‌راديووژي از لگن ،‌ام ار اي از مغز و ستون فقرات ، انجام شده تنها در عكس راديو لوژي به اسپينا بيفيدا اكولتا اشاره شده كه از ديد جراح مغز و اعصاب و بعد از گزارش ام آر اي مشكل ايشان به گزارش راديولوژي ارتباطي ندارد .
    در حال حاضر فقط كپسول Magniforte مصرف مي كند و نتيجتا"بعضي از از روزها بي اختياري ادرار را كم كرد ولي مجددا وضع به همان شكل شده است و ما را كاملا مستاصل كرده است.
    خواهشمندم بنده را راهنمايي فرماييد ، در صورت امكان مجوز ويزيت در زمان سريعتر را صادر فرماييد .
    در حال حاضر ايشان امكان ادرار تحت كنترل را ندارند ولي تا حدي براي مدفوع خودشان را براي رفع حاجت با كمي نشتي مي رسانند .
    با سپاس
    لهراسبي
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      به دکتر متخصص مفز و اعصاب جهت معاینه حضوری و گرفتن نوار عصب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر زهراحمیدی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    باسلام.من مرتب عفونت ادراری میگیرم و مدتی دارو مصرف میکنم تامدتی خوبه اما دوباره پس ازمدتی سوزش وتکرر زیاد پیدامیکنم.البته تکرر بیشترازسوزش هست.تکرر بیشتر به این صورته که پس از اتمام دستشویی بازهم احساس دستشویی دارم وخیلی معطل میشم چون چندبار ناچار میشم قبل ازخروج ازدستشویی باز تکرار کنم دستشویی رو .اما الان بی اختیاری گرفتم و تاقبل از رسیدن به دستشویی خارج میشه وزندگی برام سخت شده.سونو و ازمایش خون وادرار هم به تازگی انجام دادم.گفتن کلیه ومثانه سالمه.البته تخمدان پلی کیستیک داشتم همیشه والان هم به همون شکل بود در سونوگرافی.آزمایش وسونو رو خدمتتون ارسال میکنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.قبلا زمان زیادی میتونستم خودم وبگیرم وفقط در دستشویی معطل میشدم اماالان دیگه قدرت کنترل ونگه داشتن خودمو ندارم.دعای خیرم بدرقه راهتون خواهدبود.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      قرص vesicare 5mg هر شب یک عدد مصرف کنید تا یک ماه
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۵ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    پهلوی چپم درد میکند و ادرارم قطع وصل میشه چند مدت پیش از آلتم ترشح جرکی می امد برای چند روز بعد خوب شد ولی قطع وصل ادرارم و درد پهلویم هنوز هست ممنون از لطف تان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه و پروستات انجام بدید
    2. تصویر کاربر عباس سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      انجام دادم جواب سونو رو به تلگرامتون بفرستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      همینجا بفرستیذ
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر هستی دوشنبه ۱ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ،دختری ۸ ساله دارم که مدتی دچار سوزش ادرار و تکرار ادرار شده و در ازمایش ادراری که دادیم rbc به اندازه ۱۰-۲۵و wbcبه اندازه ۲-۵ دفع میکنه و blood+1می باشد و ازمایش یک هفته بعد از مصرف قرص اکسی بوتینین تکرار کردیم و جواب دقیقا مثل قبل بود و مشکل دخترم همینطور ادامه داره و فقط کمی تکرر ادرارش بهتر شده اما عفونتی هم در ادرارش مشاهده نمیشه خواستم بپرسم راه درمانش از نظر شما چیه؟ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      باید سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری جهت بررسی اختلالات کلیه ها و احتمالا تنگی یا سنگ انجام بدن
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید بعضی مواقع یه مایع سفید رنگ از ادرار بیرون میاد یه چند وقتیه بعضی موقع هم که که میسوزه که نگاه میکنم یبینم این مایه هم ازش بیرون میاد ببخشید این مشگل چیه پیش دکتر رفتم قرص سیپروفکت نوشته وداکسی سایکلین مشگلی نیست باداروهایی دیگه هم میخورم بنامmegaomegaوosteocaltexوکوبیکس هم مصرف میکنم باهم تداخل ندارن ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      خیر تداخلی نداره
    2. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      اقای دکتر قرص سیپروفکت ۵۰۰ احساس بی حالی وخستگی دارم قرص نصف بخورم واینکه قرص داکسی سایکلین رو با سیپروفکت بخوم عیبی نداره ممنون
    3. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      اقای دکتر چه زمانی باید ازمایش hpvبدیم وچطوریه که خیل راحت باشه که بیماری hpv نداریم ممنونم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      قرص داکسی با سیپروفکت نخورید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۵ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام
    در مورد خروج ادرار بر اثر فشار فرمودین با دست تخلیه کنم، من این کار رو انجام دادم ولی باز هم یکی دو قطره بر اثر نشستن یا پاشدن خارج میشه، باتوجه به اینکه روش تخلیه رو انجام دادم طبیعی هست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      بله طبیعی هست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب