اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علائم سرطان پروستات پیشرفته

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

علائم سرطان پروستات پیشرفته یکی از موذی ترین علائم است که چراغ خاموش عمل می کند.

سرطان پروستات بی علامت

سرطان پروستات به علت اینکه در 70 درصد مواقع از قسمت محیطی پروستات شروع می شود اغلب هیچ علامت و نشانه ای ندارد. در بعضی از موارد بزرگی خوش خیم و سرطان پروستات، همزمان در بیمار ایجاد می شوند که چنین بیمارانی خوش شانس هستند زیرا به علت اختلالات تخلیه ادرار بررسی می شوند و سرطان پروستات آنها در مراحل زودتر تشخیص داده می شود.

نتیجه اینکه ما نباید منتظر ایجاد علائم و نشانه های سرطان پروستات باشیم و در صورتی که شما بالای 50 سال هستید، سابقه خانوادگی سرطان پروستات در پدر و عمو و برادرتان را دارید حتماً جهت چکاپ از نظر سرطان پروستات به دکتر متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید.

معاینه سرطان پروستات

در حالت کلی به تمام مردان بالای 50 سال که چه علائم مشکل ادراری داشته باشند و یا نداشته باشند و تمام مردان بالای 40 سال که پدر، برادر و عموی مبتلا به سرطان پروستات دارند باید از نظر سرطان پروستات، بررسی شوند. علاوه بر علائم ادراری، سرطان پروستات در مواقعی که پیشرفت بکند اعضای دیگر بدن را درگیر می نماید و ممکن است زمانی علامت دار گردد که کار از کار گذشته است.

شایعترین محل انتشار سرطان پروستات استخوان ها و مخصوصاً استخوان های کمر و ستون فقرات هستند که با درد منتشر استخوان، رنگ پریده گی، شکستگی خودبخود استخوان و یا فشار به اعصاب کمری و فلج شدن و از کار افتادن پاها علائمی است که در بررسی ممکن است تشخیص سرطان پروستات منتشره داده اند.

علائم سرطان پروستات پیشرفته

از علامت های دیگر سرطانی شدن پروستات خون در مایع منی است که در مواقع پیشرفته با درگیری کیسه های منی باعث خونریزی در مایع منی می گردد. در موارد نادری ،سرطان پروستات با انتشار به مثانه سوراخ های حالب را گرفته و باعث نارسایی و از کار افتادن کلیه ها می گردد که همچنانکه عرض کردم این ها علامت سرطان پیشرفته پروستات می باشند و لذا در پایان جمع بندی می کنم که:

  • معمولا و متأسفانه در اغلب موارد در مراحل شروع هیچ علامت و نشانه ای ندارد.
  • همه مردان بالای 50 سال و مردانی که عمو و پدر و برادشان مبتلا به این سرطان بوده اند و بالای 40 سال هستند حتماً باید چکاپ سرطان پروستات انجام دهند.
  • در صورت مشاهده اختلالات ادراری از قبیل: کاهش پرش ادرار، عدم تخلیه و خون در مایع منی، اگر بالای 50 سال سن دارید به دکتر کلیه مراجعه فرمایید .

 جهت اخذ نوبت می توانید با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

2.8/5 - (56 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری ۲۵ ساله و مجرد هستم.من بعد از ادرار،استبرا انجام میدهم.
    دو سوال داشتن :۱-گاهی اوقات بعد از ادرار از من ترشحات چسبناک و مایل به رنگ سبز خارج میشود.میخواستم بدونم آیا این ترشحات نجس و غیر طبیعی است؟
    ۲-گاهی اوقات هم بعد از ادرار از من آبی خارج میشود که به بول بودن آن شک دارم.بعد از ادرار آلتم را بررسی،میکنم و یک دستمال کاغذی هم میگذارم ، بعد میبینم هم دستمال مقداری خیس شده و هم آلتم خیس است.آیا این مایع نجس و غیر طبیعی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش و کشت بدهید
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    سلام دکتر بند چند هفته پیش یه رابطه بدون محافظت شده داشتم که بعد از دو سه هفته سوزش و درد پرینه و تکرر ادرار گرفتم به گفته دوستم به احتمال اینکه سوزاک گرفته باشم 4تا قرص آزیتومایسین 500 یکجا خوردم بعد دو سه روز کلیه هام ناراحتن یه شبهه درد دارم نمیدونم از عفونته یا از داروست سوزشم تا حدودی بهتر شده اما کلیه هام درد دارن چیکار کنم دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      کشت از مجرا و سونوگرافی از بیضه انجام بدهید
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید حضور استاد ارجمند جناب آقای دکتر کرمی
    آقای دکتر خواهش میکنم پاسخ سوال مرا بدهید.
    پدر گرامی بنده حدود یک ونیم سال است مشکل سوزش ادرار ، بی اختیاری در کنترل ادرار و مشاهده خون در ادرار دارند .
    پس از مراجعه به دکتر و آزمایش خون مشخص شد که PSA=10.25 می باشد و تشخیص پاتولوژی از نمونه های بیوپسی آدنوکارسینوما 3+3=6/10 می باشد
    پزشک پس از مشاهده ی جواب ازمایشات تشخیص بر کانسر پروستات بد خیم دادند که فرمودند می بایست سی تی اسکن وایزوتوپ اسکن صورت پذیرد تا از عدم انتشار اطمینان حاصل شود
    الحمد ا... در اسکن ها نیز مشخص شد غده انتشار نیافته است وتشخیص نهایی دکتر برای عمل رادیکال به مدت دو ماه پس از تاریخ بیوپسی می باشد .
    واقعیت امر ابتدا خواستیم از این طریق راهنمایی بفرمائید سپس در صورت صلاحدید نیز برای عرض ارادت به خدمت میرسیم.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سریعا به مطب مراجعه فرمایید
  • تصویر کاربر مهدي دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    باسلام من حدود يك ماه پيش براى پدرم بخاطر پروستات خدمت شما رسيديم و بعد از آزمايش ٤.٣ psa بود و شما گفتيد آزمايش خوبه و قرصهاى يوريناسين و پرونورال ٤ براى ١ ماه تجويز كرديد.الان ٤ عدد از قرصها مانده و پس از اتمام قرصها چه بايد كرد؟قرصها را تهيه و ادامه بدهد يا چه كار بايد كرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تکرار ازمایش و ادامه قرص
  • تصویر کاربر بهزاد سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 649 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ارادت خدمت آقاي دكترعزيز. من در حال حاضر 35 سالمه و نزديك به 15 سال است كه مبتلا به پروستاتيت مزمن هستم.و البته مجرد هستم. در طول سال هاي گذشته روش هاي درماني زيادي رو طي كردم،قرص ها و آنتي بيوتيك هاي بسيار زيادي رو با تجويز پزشك هاي مختلف مصرف كردم اما متاسفانه عارضه هنوز از بين نرفته و من دچار افسردگي زيادي شدم. آخرين آزمايشي كه انجام دادم انجام عمل سيستوسكوپي بودكه تشخيص داده شدعلت التهاب پروستات، پوليپ مثانه در ناحيه اي بين گردنه مثانه و مجاري پروستاته كه باعث التهاب پروستات شده. نتيجه اينكه قرارشد در ابتدا هر 3 ماه يك بار براي حذف فيزيكي پوليپ ها از طريق سيستوسكپي مراجعه كنم بعد اگر پروستاتيت درمان نشد هر سه ماه يك بار عمل سيستوسكپي و برداشت پوليپ ها انجام بشه. با توجه به تعدد نظرات مختلف در باره علل پروستاتيت من، از انجام اين عمل امتناع كردم اما در حال حاضر احساس مي كنم به غير از مشكلات روحي كه اين بيماري برام پيش آورده روز به روز سيستم ايمني بدنم ضعيف‌تر مي شه و فيزيك بدنم هم به شدت در حال تحليل رفتنه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع و کنار امدن با ان است
    2. تصویر کاربر بهزاد سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بي نهايت از توجه شما سپاسگزارم آقاي دكتر ممنون از پاسخ تون. سربلند و پيروز باشيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سجادمقدسی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    با سلام پسري27 ساله هستم چند ماه پيش به پروستاتيت مزمن مبتلا شدم تحت نظر پزشک 55روز آنتيبيوتيک مصرف کردم 35تا لوفلوکساسين و20تا سفيکسيم و مقداري ايمي پرامين تقريبا به بهبودي کامل رسيده بودم ک دکتر گفتن ديگه ادامه ندم دوباره علائمم برگشته نگرانم تا آخر عمر بايد تحملش کنم اگه راه درماني هست کمکم کنيد اگه لازم بدونيد بيام خدمت شما با آرزوي سلامتي تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان بیخیالی و ول کردن موضوع است به سرطان تبدیل نمیشود با شما کاری ندارد قابل درمان نیست بپزیرش
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت ابر مرد پزشکی ایران

    خیلی خوشحال هستم که پزشکی همچون شما در این مملکت هست که حرفهایی برای گفتن ( علم و دانش )در سطح جهانی داره .

    جناب دکتر کرمی پدر بنده دچار بیماری سرطلان پیشرفته پروستات هستند . به همین خاطر روز سه شنبه عمل جراعی بیضه شدند و بیضه ها را خارج کردند . از امروز ایشان دچار بی اختیاری 50 درصدی ادرار شدند و همچنین درد شدید در پاها ( دردی بدتر از کلیه )
    لطفا راهنمایی بفرمائید.

    با کمال تشکر فراوان و آرزوی موفقیت های بیشتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام و تشکر از حسن نظر جناب عالی بهتر است اسکن استخوان از نظر شدت درگیری انجام دهید
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ، جوانی هستم 36 ساله و متاهل برا ی معاینه پروستات به پزشک مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی ، ایشان اظهار کردند پروستاتم ملتهب است ، تعدادی قرض تجویز نمودند که بعد از مصرف قرصها مشاهده کردم در زمان انزال مایع منی خارج نمی شود در صورتی که ارضاء کامل و طبیعی انجام می شود.
    متاسفانه مصرف قرصها را قطع نمودم و از آن زمان نزدیک یکسال می گذرد الان مدتی است شبها تکرر ادرار دارم ، در ناحیه نوک آلت تناسلی احساس بی حسی دارم ، تحریک و میل جنسی ام بسیار کاهش یافته ، و بیضه راست من نیز دچار درد است که این درد به ناحیه لگن و پشت و پاهایم سرایت دارد!
    بطوریکه به کوچکترین لمس یا ضربه کوچک به بیضه راست درد شدت می گیرد و در کل مدت طول روز این درد وجود دارد ؟ البته مدتی پیش ضربه ای هم به بیضه ام وارد شده ولی درد بیضه راستم مدتهاست که ادامه داشته و بسیار حساس شده است ! لطفا راهنمایی فرمائید ؟ متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما عصبی است حساس نباشید مهم نیستند
  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 673 مشاهده پرسش
    سلام دکترجان من رفتم سونوگرافی گرفتم توش نوشته بود پروستات از حد طبیعی بزرگتره. بعد نوار مثانه گرفتم جوابش اینطور بود .نظرتون چیه باید چکار کنم؟
    max.flow rate " 13.9ml/s
    Averoge flow rate " 8.1 ml/s
    voided volume " 362 ml
    flow time" 45s
    voiding time " 47 s
    time to max. flow " 23.1 s
    Acceleration " 0.6 ml/s/s^2
    Hesitancy " 77.6 s
    خیلی ممنون میشم ک زود جواب منو بدین 26 سالمه
    جای نگرانی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نرمال است
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر پدرم 81 سالشه بعلت بزرگی پروستات و احتباس اداری دچار عفونت شدید مثانه شد که چند روزی در بیمارستان با آنتی بیوتیک تزریقی عفونت برطرف شد سپس عمل TURP پروستات انجام داده پس از برداشتن سوند ادرارش نیومد مجبور شد مجدد از سوند مجرا استفاده کنه علت تخلیه نشدن ادرار مثانه بخاطر چیه؟ سونوگرافی مثانه و آزمایشات اولیه پیوست می باشد باتشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید02122642744
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ادوارد جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1098 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    آزمایش دادم و نتیجه این بود که psa 13.1 و freepsa 2.4 هست ، دکتر رفتم داروی پروترال دادند که روزی 1 عدد بعد از صبحانه مصرف کنم . اما در این یک هفته ای که مصرف می کنم دل پیچه ، شکم درد و برخی موارد معده درد دارم . مشکل از چیست ؟ تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نمونه برداری کنید
  • تصویر کاربر شاهوردی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 662 مشاهده پرسش
    دکتر سلام.پدرمن 56ساله هستندودرتاریخ24.1.93 که اولین ازمایش پروستات رودادن .psaایشون11.4 بودوبامصرف یکسری انتی بیوتیک ازمایش بعدی psaایشون که تکرارشد درتاریخ27.02.93 اندازه ی psaاشون به 7.3رسید.که برای ایشون بیوپسی تجویز شد که دربیمارستان هاشمی نزاد تهران انجام شد وقبل از بیوبسی یکبار دیگه ازمایش psaتکرار شد که اندازش بازهم تغییر کردوبه8.9 رسید.وگفتن که 10روز دیگه نتیجه ی ازمایش رو بگیریم .میشه لطفا درموردشون یه خورده توضیح بدین واینکه اگر بدخیم باشه باید چیکار کرد؟//
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نتیجه را به من بفرمایید
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    با سلام
    ضمن تشکر از حوصله شما
    من 42 سال سن دارم. وزن پروستات من حدود 40 گرم است و هیچ مشکلی مانند دفع ادرار، سوزش و .. هم ندارم و علایم دفع ادرار نیز کاملا طبیعی است. فقط این اعداد در سونو گرافی مشخص شده است. دکتر معالج می گوید با توجه به سن شما پروستات دارای سایز بالایی است و باید بالیزر سایز اضافه را بخار کنم . ولی بنده مقداری به این موضوع در کل مشکوکم. دو سونوگرافی متفاوت در 3 ماه اخیر را نیز پیوست کردم.
    کمک و راهنمایی بفرمایید.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا و ابدا نیاز به درمان ندارید هنوز جوانید مشکل پیدا میکنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب