اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.5/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ر شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 683 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر در پوست زیر آلت من در کنار خطی که سر آلت را به بدنه وصل می کند یک حفره وجود دارد(فقط در پوست) که گاهی در داخل آن ماده سفید نرم تشکیل می شود که من آن را خارج می کنم و پس از مدتی دوباره تشکیل می شود .علت آن چیست ?آیا مشکلی ایجاد می کند?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام مهم نیست پاک نگاه دارید
  • تصویر کاربر پیام شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بد ازدواج کنار آلت تناسلیم زگیل در اومد بش رفت اما دوباره بیشتر شده تعدادش من از تبریز مزاحم شدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم کرایه زگیل تناسلی من در سایتم را ببینید
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12009 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 48 سال دارم
    فروردین سال گذشته به دلیل کانسر، جراحی رادیکال پروستات شدم
    پس از چند ماه بهبود پیدا کردم ولی همیشه یک درد خفیفی در مجرای ادرار احساس می کنم
    چند ماه است که حالت نعوظ خودم را دوباره بدست آورده ام ولی هنگام نعوظ دردم خیلی زیاد می شود احساس می کنم داخل مجرای ادرارم زخم شده است، هنگامی که آلتم را با دو انگشت فشار می دهم هم در قسمت دردناکش احساس یک ضایعه یا برآمدگی می کنم ، یک بار هم چند قطره خون از بدنم خارج شد.
    به دکترم مراجعه کردم پس از انجام آزمایش و سونوگرافی از کلیه و مثانه گفت که همه چیز طبیعی است و نباید اهمیت بدهم چون هیچگونه علامت عفونت و یا آسیب در قسمت کلیه و یا مثانه وجود ندارد.
    هنوز احساس درد دارم و در روزهای اخیر هنگام نعوظ علاوه بر تشدید درد، در بخشی از آلت در همان حدودی که احساس درد دارم نعوظ کامل انجام نمی شود.
    آیا به نظر شما باید توجه نکنم و یا این حالت ناشی از وجود زخمی و یا عارضه ای دیگر در درون مجرای ادرار است که باید درمان شود؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام اهمیت نده
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ازمایش HSV دادم که نتیجه اش به ای منوال است که در زیر ذکر میکنم میخواستم تفسیرش رو بدونم و بفهمم که جواب مثبته یا منفی ؟ و اینکه قسمت مثبت یعنی چی و قسمت منفی یعنی چی ؟ و اینکه باید نگران باشم یا نه ؟؟
    Herpes Simplex type 1&2 lgM Negative
    Herpes Simplex type 1&2 lgG positve
    جهانی سباس اقای دکتر عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام اگر علامت ندارید بیخیال
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت شما بخیر از محضر شریفتان 2 سوال داشتم. سوال 1: من امروز سه بار انزال داشتم برای باروری فاصله مناسب تا نزدیکی بعدی چند روز باشد تا کیفیت اسپرم به میزانی برسد که برای باروری موثر و خوب باشد؟
    سوال 2: اساسا مصرف چه نوع مواد غذایی یا میوه ها در فاصله بین دو نزدیکی در کیفیت و تشکیل منی و اسپرم برای باروری موثر و مفید است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      2 تا 3 روز در هفته با فاصله
  • تصویر کاربر داوود شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    اینجانب داوود عزتی 33 سال دارم
    الان تقریباٌ چند ماه است که میل جنسی من به شدت کاهش یافته است به طوریکه فکر کنم مایع منی هم که خارج می شود کم شده، من مدت 4 سال است که ازدواج کرده ام در گذشته چون در دانشگاه شریف مهندسی مکانیک می خواندم تا کارشناسی ارشد فشار فوق العاده زیادی را متحمل شدم بطوری که از نظر درونی احساس پیری می کنم، الان چند وقته که ریت سفید شدن موهام شدت گرفته لازم به ذکر است در زندگی از نظر مالی کمبودی ندارم و لی مشکلات هست که قابل حل می باشد...
    اما چند ماه است که برای بچه دار شدن اقدام می کنیم اما بی نتیجه است همسر اینجانب آزمایشاتی تحت نظر پزشک انجام داده است و همه چیز خوب بوده ، من نگران این هستم که من مشکلی داشته باشم
    لطفا راهنمایی فرمایید که چکار کنم اگر لازم باشه از شما وقت بگیرم ؟/
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام عامل استرسهای روحی وروانی است
  • تصویر کاربر جعفر شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 5621 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشيد
    من 30 سال سن دارم الان يک ماهی است که متوجه شدم سنگی به بزرگی 16.2mmدر قسمت upjکلیه ام وجود دارد یکبار سنگ شکن مراجعه کرده آم ولی نتوانستن بشکنند حالا میخام دوباره انجام بدم آیا مشکلی پیش نمياد؟ چون سنگ در محل اتصال کلیه به حالب قرار داره آیا امکان ریفلکس ادرار و آسیب به کلیه وجود داره چون من هر چهار ساعت یکبار ادرار انجام میدم ولی از سوزش یا بوی بد یا استفراغ ندارم؟ اگه داروی موثر وجود داره خواهشا معرفی کنید که من از شر سنگ خلاص بشم چون واقعا از لحاظ روحی هم بهم آسیب جدی زده و از عمل واقعا میترسم؟ شما با توجه به قرار گیری سنگ کدوم روش عمل رو پیشنهاد میدید؟ با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام باید با مدارک مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر آرش شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من 29 سالمه آقای دکتر و چاق مفرط هستم، آیا ممکن که کوچکی الت من به دلیل "آلت دفن شده" باشد؟
    آیا امکان عمل جراحی و برداشتن چربی اطرافه آلت تناسلی وجود دارد؟ در صورت وجود تاثیری بر اندازه الت میگذارد؟
    در حالت نعوظ التم حدود 10، 11 سانت میشود اما در حالت غیر نعوظ به اندازه ایی کوچک میشود که گاهی حتی دیده نمیشود
    و اینکه ضخامت 4 سانت آیا کافی هست برای برقراری رابطه جنسی؟
    در کل، راهی وجود داره که کمی بتونم التم رو بزرگ کنم، چون واقعا کوچیکه و خیلی موارد موقع رابطه جنسی برام مشکل ساز شده و طرفم شاکی بوده از این کوچیکی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام تها راه کاهش وزن است
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام با تشکر از زحمات جنابعالی اینجانب 58 سال دارم که 2 ماه پیش تحت عمل جراحی رادیکال پروستات گردیدم که منجر به خروج کامل پروستات گردید ولی بعد از 2 ماه هنوز دجار مشکل نعوذ می باشم و یک بارهم که نزدیکی داشتم که نعوذ بسیار ضعیف بود و انزال خشک داشتم ضمنا بعضی از اوقات همان سوزش هایقبل از عمل به سراغم می آید ضمنا اینکه بعد از عمل و آزمایشات پاتولوژی مشخض شد در حال حاضر سرطان ریشه کن شد و الان دارویی مصرف نمی .نم .و آزمایشpsa هم 7صدم می باشد
    حال میخواستم بدانم
    1 داشتن عدم نعوذ بعد از 2 ماه طبیعی است یا خیر و اگر طبیعی نیست راه درمانی و تقویتی جنسی وجود دارد.
    2- انزال خشک طبیعی است و رفع خواهد شد یا اینکه نیازمراجعه به پزشک و درمان دارد .
    3- سوزش ادراری که بعضی اوقات شروع میشه طبیعی است یااینکه باید به پزشکمراجع شود.
    4- آیا باتوجه موارد عنوان شده آیا نیازبه مراقبت و تحت نظر بودن پزشک الزامیست .
    درپایان اگر هریک ازموارد بالا نیازبه درمان تقویت و پیگیری می باشد می توانم ازشما وقتی برای ویزیت داشته باشم.
    با نهایت ادب و احترام و آرزوی توفیق برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام تحت نظر پزشک معالجتان باشید
  • تصویر کاربر آرش شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام عرض خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    حدود 5 ماهه که رو آلتم قسمت 1/3 میانی آلت، زگیل عود کرده، در مدت این 5 ماه کمی بزرگ هم شده
    دو زائده دیگر هم به همان شکل در انتهای آلتم، جایی که به پوست بدن متصل میشود در سمت چپ و راست عود کرده که اندازه اونها ثابت بوده در این 5 ماه
    آیا اینها نشانه زگیل تناسلی است؟
    این زائده ها به خودی خود نه دردی دارد و نه سوزشی، حتی موقع لمس کردنشون هم درد و سوزش ندارند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 700 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1362 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب