اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.5/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر شروين جمعه ۱۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 643 مشاهده پرسش
    سلام دكتر عزيز ، عاجزانه ازتون خواهش ميكنم من را راهنمايي فرمايييد واقعا در مورد دخترم و عفونت ادراري اون مستاًسل شده ام،جريلن از اين قرار است از حدود يك سال پيش دختر من كه معلول ذهني و جسمي است و ١٨ ساله ميباشد دچار عفونت ادراري بالا شد از نوع ايكولاي كه منجر به بستري شدن در بيمارستان پارسيان تحت نظر دكتر ارمنده بود بعد از تزريق هاي اميكاسين و سرم و غيره درمان تمام شد و داروي نيتروفورانتوئين تجويز شد به مدت شش ماه در اين مدت مرتب ازمايش چكاب ميداد و عفونت نبود ، پس از شش ماه دارو براي سه روز قطع شد براي اين كه ارام ارام دوز دارو كم شود كه متاسفانه عفونت دوباره تشديد شد مجددا تزريق پنج روز اميكاسين و روزانه چهار قرص كوتريماكسازول حدودا تا دو هفته وسپس روزي دو عدد به هر حال حدود يك ماه اين دارو را هم خورد و كلا داروها قطع شد چون متاسفانه دخترم در اين مدت به بيماري صرع كه فكر ميكنم بي ارتباط با همون عفونت ادرااري نمي باشد دچار شد .
    حدود دو ماه دارو براي عفونت استفاده نكرد ولي چكاب انجام شد و عفونت نبود تا اينكه مجددا از چند روز قبل بي قرار و درد شديد و تب و بوي بد ادرار كه پس از ازمايش ها مجدد ايكولاي تشخيص داده شد.
    لازم به ذكر است در مدتي كه بيمارستان بود حتي عمل سيستوسكوپي هم انجام دادن هيچ مشكلي نبود و سونوگرافي هم سللامت است هيچ علتي پيدا نميشود.
    اقاي دكتر دختر من مجبور است كه پمپرز بشود و من خيلي هم مراقب نظافت و تغذيه اش هستم خواهش ميكنم كمكم كنيد واقعا چكار بايد بكنم.
    دعاگوي شما مادري خسته
    1. تصویر کاربر شروين شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      جواب!؟؟؟
    2. تصویر کاربر شروين دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      من جواب سوالم را پيدا نميكنم لطفاً برام اي ميل كنيد . ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید همیشه انتی بیوتیک مصزف کنند
    4. تصویر کاربر شروين سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون آقاي دكتر يعني صلاح ميدونيد مرتب نيتروفورانتوئين مصرف كند؟؟
      آيا اين دارو با داروي دپاكين براي صرع و لوودوپا داروي اعصاب تداخل ندارد؟
      ممنون از شما
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      اول باید با نوار مثانه مشکل مشخص شود 02122642744
    6. تصویر کاربر شروين جمعه ۱۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون از راهنمايي شما اقاي دكتر چون ما ساكن دبي هستيم و امكان آوردن دخترم بسيار مشكل است آيا ممكنه اينجا نوار مثلنه رو بگيريم و براي شما با مدارك توسط شخصي ارسال كنيم؟
      ممنونم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر دقیق باشد بله
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر nima دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر مربی ورزشیم گفت کمتر اب منی تو هدر بده تا انرژی کافی داشته باشی از طرفی نیاز جنسیم بالاست من با همسرم موقع سکس چند ثانیه قبل انزال و ارگاسم خودمو کنترل میکنم و رابطه رو تموم میکنم و هفته ای یک اجازه میدم ابم بیاد و ارضا میشم ایا این کار باعث بیماری پروستاتیت میشه یا خطری نداره لطفا پاسخ کامل بدین راهنمایی کنین ممنونم ازتون دوستون دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      کار خوبی نیست باعث تورم میشود
  • تصویر کاربر امین دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده پسری 27 ساله هستم الت تناسلیم در حالت عادی و غیر نعوذ ۵ تا ۶ سانتیمتر است و به دلیل چاقی و چربی زیاد عانه فقط سر الت معلوم میباشد که فقط ۳ سانتیمتر سر الت معلومه، التم در حالت نعوذ از بغل ۱۳ سانت و از بالا اندازه گیری میکنم ۱۱ سانتیمتر میباشد، اقای دکتر از این موضوع به شدت افسرده شده ام و خجالت میکشم اقای دکتر لطفا کمکم کنین تا از این افسردگی و فکر های منفی نجات پیدا کنم لطفا جوابمو بدین.اقای دکتر اندازهگیری الت از کنار درسته یا از بالا لطفا جوابمو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      کاهش وزن
  • تصویر کاربر مینا سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سلام،تو رو خدا جواب من رو بدین من دو تا سوال دارم،اگر مردی دارای زگیل باشد در دهانش و صورت من رو ببوسد به صورتی که آب دهنش روی صورت من بماند به زگیل مبتلا میشوم؟و سوال دوم من اینه که اگه مردی داری زگیل باشد و با انگشت دستش ناحیه تناسلی من رو مالش به زگیل مبتلا میشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممکن تاست
    2. تصویر کاربر مینا دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      من تقریبا 1 ماه و نیم است که از این رابطه ای که داشتم گذشته و هیچ علامتی نداشتم ممکن است بعد از چند وقت دیگر مبتلا بشم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      نگران نباش
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رها دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1527 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    اول پوزش میطلبم بابت راحتی تو کلامم
    اقای دکتر تو رابطه جنسی با همسرم یکهو دچار یه درد شدید در قسمت انتهای الت تناسلیش شد که اول متورم و سپس اون ناحیه خون مردگی و کبودی ظاهر شد
    میترسم شکستگی برای اتفاق افتاده باشه ولی حتی تو این وضعیت هم میتونه نعوظ داشته باشه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      021226427454
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عماد سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 27سالمه مجرد هستم چند ماه داخل منی خون هست ورقص تاوانکس .افلوکساسین .سیپروفلکساسین. ترازسیون . فنستراید . ویتامین ای.آمپول آمیکاسین استفاده کردم خوب نشدم و عمل سیستوسکوپی کردم بم گفتن پروستات خیلی ملتهب و سرخ رنگ و تنگی کردن مثانه هم داری ولی با مصرف این همه دارو بعد 4.و5 هنوز خون در منی هست .آقای دکتر باید چکارکنم ؟ لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      نیاز به درمان نیست
  • تصویر کاربر ایوب سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    باسلام
    من 10 ساله که فتق دارم ولی زیاد اذیتم نمی کند .ولی مشکل شق شدن الت موقع رابطه جنسی را دارم التم شل است گفتم ببینم که ایا فتق تاثیر داره .اگرم نداره چی کار کنم بعضی از صبحا التم شق می شود ممنون می شم راهنمایم کنید باتشکر از دکتر عزیزم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر بیتا سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام.دختری 27 ساله ام.حدود 1سالونیمه که در ناحیه ژنیتال دچار ضایعات مولسکوم کونتیجزوم شدم.هر یکی دوماه کرایو میکنم ولی باز ضایعات عود میکنن.میخوام بدونم تا آخر عمرم این روند ادامه داره؟یعنی هیچ وقت نمیتونم بطور کامل ازش کلییر شم؟و سوال دیگه اینکه امکانش هست که از طریق اپیلاسیون مبتلا شده باشم یا فقط از طریق سکس منتقل میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      از هخر دو ممکن است
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترحدود یک سال پیش عمل واریکوسل کردم که قبل از عمل تعداداسپرم 20 ملیون وحرکت ش 30 درصد الانم 26 و40 در صد دکتر فقط داروی تقویتی داده برای بچه دار شدن ایا احتیاج به عمل دارم یا درمان دارویی انجام بدم سنوگرافی هم گرید 2 سمت چپ را نشون داده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه صبز کنید
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    چند مدتی است در قسمت پوست زیر آلت تناسلی خود چند جوش مانند سفید در کنار هم قرار دارد .بنده تا کنون با کسی رابطه جنسی نداشته ام . می خواستم بدونم ایا مبتلا به بیماری شدم یا صرفا یک عارضه پوستی ساده است و قابل رفع . در صورت قابل رفع بودن لطفا راه و داروی آن را معرفی بفرمایید.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 695 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 629 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 636 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1354 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب