اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.5/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 768 مشاهده پرسش
    بنده بدلیل التهاب پروستات 20 عدد قرص تامسولوسین بصورت هر شب یک عدد مصرف میکردم در طول دورۀ مصرف این دارو 4 باری انزال کردم که با توجه به عوارض دارو هیچ منی خارج نشد
    بعد از این 4 انزال خشک رفته رفته دردی خفیف در کلیه سمت راستم احساس کردم که اخیرا این درد کمی شدید تر شده است و جریان ادرام بشدت کاهش یافته و انتهای دهنم همیشه مزۀ تلخی مانند گوگرد احساس میکنم. میخاستم بدونم آیا کلیه ام بدلیل منی های که در مثانه تخلیه شده اند دچار آبسه شده است؟ آیا خطرناک است؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      قطع كنيد
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام . من حدود سه روز برای انجام ازمایش اسپرم از خروج منی جلو گیری کردم . ولی در حین این سه روز دو سه بار تحریک شدم و کمی اب بی رنگ اولیه از التم خارج شد ولی منی خارج نشد.ایا ازمایش صحیح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباسید .من الان به مدت ۲ماه که مبتلا به زگیل تناسلی بین قسمت واژن ومقعد شده ام. من شهرستان هستم ولی دکتر اینجا قابل درمان زگیل من نیستن دکتر رفتم با پماد الوپر وقرص اسیکلوویر ۲۰۰هنوزم بعد یک ماه درمان نشده از تون خواهش میکنم بهم بگین من با چه درمانی زگیل را ازبین ببرم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد كرايو كنيد
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر کرمی

    من 37 ساله و متاهل هستم و هم اکنون در مسقط مشغول کار هستم.

    حدود دو سال پیش تورم پروستات داشتم که با انتی بیوتیک بهتر شد.
    ولی بعد دوباره یه احساس سنگینی در انتهایستون فقرات تا نزدیک بیضه هست که در ناحیه مقعددر باسن سمت راست ایجاد شده
    و اکنون این احساس خیلی شدیدتر شده و احساس درد سوزش در پاها و در دستها هم اضافه شده.البته درد در مچ دستها و در بعضی موارد در دنده ها بیشتر بعد از نزدیکی احساس میشود.
    در حالی که درد سوزشی پاها همواره موجود داره.

    چند روز پیش هم که زنجبیل مصرف کردم این علایم بهتر شد ولی در یکی از روزها احساس کردم چیزی مثل بادکنک در فاصله بین مقعد و کیسه بیضه ترکید و درد خیلی شدیدی در ناحیه شکم داستم.
    که بعد درد به ناحیه بالای ران در محل اتصال بدن کشیده شد.

    ممنون میشم کمک کنید
    چون اینجا به دکترهای باتجربه دسترسی ندارم.
    ایا لازم هست که بیام ایران برای پیگیری.

    شماره تلفن پدر رو دادم چون شماره من خاموش هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام مطمءن باشيد مشكلي مهم نيست بيشتر عصبي وتلقين است ولذا ١-اب زياد بخوريد٢-نشستن در اب گرم روزانه٣- ورزش٤- اهميت به موضوع ندهيد من در خدمتم
  • تصویر کاربر ر.ر سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام. من زنی 27ساله هستم که دچار تکرر ادرارم وقتی هم که چند ثانیه دیرتر میرم دستشویی کل بدنم و استخوان‌هام درد میکنند. البته مشکل من از دوران نامزدی شروع شد که یه بارم واسه سونوگرافی کلیه رفتم تو دوران نامزدی ولی مشکلی نبود. میخاستم راهنمایی ام کنین که مشکل من به چی میتونه ربط داشته باشه. آیا لازمه واسه سونوگرافی کلیه، مثانه و رحم برم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      انجام دهيد
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام حدود چمار ماه است که یه درد ی در قسمت پایین شکم ،سمت چپ دارم و این درد بعد خروج منی بیشتر و شدید می شود و به پا ، لگن ، کمر ، عضله پشت ، سمت چپ بدنم می زند و احساس ضعف و تب خفیف دارم چهار پنچ روز درگیر این درد شدید هستم تا اینکه درد کم شده و به درد زیر شکم سمت چپ محدود می شود سونو کلیه و مثانه دادم مشکلی نداشت دکتر بهم گفته گرفتگی عضله است ولی از زمانی که دکتر رفتم سه ماه گذشته و مشکل دردم حل نشده.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر sina سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر این مشکل خیلی منو اذیت کرده و به لحاظ روحی بهم ضربه زده تو رو خدا اگه ممکنه به سوالم جواب بدین
    من ۲۲ ساله مجرد هستم تقریبا 65 روز پیش متوجه شدم وسط آلتم در ابتدای نعوظ مقداری باریکتر است یا اون قسمت دیرتر نعوظ پیدا میکند ولی بعد به حالت طبیعی کامل به نعوظ میرسد همچنین قسمتی از سمت چپ آلتم مقداری کم برآمده شده که فقط در حالت های خاصی قابل لمس است و در قسمتهای دیگری از آلتم هم برامدگی های بند مانندی بوجود آمده هم چنین رگهای آلتم برجسته ترشده اند بلافاصله به پزشک متخصص ارولوژی مراجعه کردم بعد معاینه گفتن مشکل خاصی نیست و ویتامین e تجویز کردند وگفتند بعد سه ماه دوباره مراجعه کنم
    این حالت باریک بودن بعضی روزها از بین میره و بعضی وقتها هنوزم مشاهده میکنم (ولی هنوزم برجستگی ها وجود دارند و حتی اندازه آلتم یک سانت کوچکتر شده است)بعد از چند روز از شروع این ماجرا در هنگام خوابیدن هم اتفاق دیگه ای هم برای من رخ داده که باعث بیدار شدن من میشه بصورتی که یک ماه اول هر شب یکبار بیدار میشدم درحالیکه آلتم کاملا نعوظ شده بود (این حالت درد نداشت ولی فشار زیادی وارد میکرد که باعث بیدار شدنم میشد و مجبور میشدم چند دقیقه بلند شم قدم بزنم و دوباره بخوابم) در یک هفته گذشته این حالت بیشتر شده بطوریکه دو سه دفعه از خواب با این مشکل بیدار میشم ومجبورم حالت خودم رو برای برطرف شدن مشکل عوض کنم چون درحالت سوپاینی که میخوابم از بین نمیره و مجبورم بلند شم تا بعد چند ثانیه برطرف بشه در حالیکه در هفته های گذشته مجبور بودم چند دقیقه قدم بزنم (در گذشته و قبل از این ماجراها نعوذ صبحگاهی نداشتم ولی هر چند مدت یکبار نعوظ در خواب داشتم)در ضمن خداروشکر درد یا کج شدن آلت نداشتم
    این اتفاقات باعث مشکل شدید روحی برای من شده و خیلی منو عذاب میده بطوریکه تمام روز در فکر این اتفاقها هستم و استرس و تپش قلب پیدا کردم خواهش میکنم به من جواب بدهید که چه اتفاقی برای من رخ داده و باید چیکار کنم واقعا ممنون شما میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد عكسش را ببينم ومعاينه شويد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد عكسش را ببينم ومعاينه شويد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمزه سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام من عمل لابراسکوپی واریکسل انجام داده ام الان بعد از پنج روز احساس می کنم بیضهه هام بزرگ شده و بیضه سمت راستم درد می کنه .علت چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      طبيعي است
  • تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    با استفاده از کرم لایه بردار مخصوص زگیل بیضه پوست بیضه زخم شده است راه حل چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      استفاده نكنيد
  • تصویر کاربر دانیال سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام ، خسته نباشید دکتر ، خدا خیرتون بده که جوابگوی مردم هستین ، ببخشید من سایز آلت تناسلیم در حالت نعوظ 12 سانت و تو ۲ دقیقه انزال میشم و میخواستم بدونم آیا سایز آلت تناسلیم بده ؟ چون نسبت به بقیه کوچک تر است و میخواستم بدونم واسه دیرانزالی چیکار کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      نرمال است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 692 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 634 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1352 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب