اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.1/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    می خواسطم بدونم چه میزان از کجی الت تناسلی نیاز به جراحی داره کجی ها کم با دارو هم درمان میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر آسيه یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما بزرگوار
    عذرميخوام كه زياده گويى ميكنم
    خانمى هستم 35 ساله متاهل،ازيكسال پيش بريدگيهاى مابين فاصله دهانه واژن و مقعدم ايجاد ميشد و بعد مدتى ترميم ميشد با مراجعه به پزشك زنان و انجام دادن آزمايش مشخص شد كه مبتلا به تبخال تناسلى هستم،شروع اولين دوره مصرف دارو هنگاميكه تبخال از بدنم بيرون زد داروى ويرابكس كه هر 12 ساعت 1عدد به مدت 10 روز و پماد آسيكلووير تجويز كردن كه استفاده كردم،ماه بعد دوباره تبخال به وجود آمد و مجدد داروها رو استفاده كردم و دكترم داروى كوركوما(قرص زردچوبه) و ويتامين stress formula(VB,Zinc) رو هم اضافه كردن،بعد از دو ماه وقفه الان دوباره تبخال زدم،چه كنم كه انقدر زود به زود اين تبخال به وجود نياد،واقعا اين تبخال باعث شده حال روحيم بهم ميريزه و آرامش ندارم،در ضمن همسرم قبل از من تبخال لب داشتن،عاجزانه از شما تقاضا ميكنم يه تجويزى برام بكنين تا كمتر اين تبخال در بدنم بوجود بياد،سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر اکبر یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    لطفا درمورد نحوه درمان زگیل تناسلی تعداد جلسات درمان وهزینه درمان راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴بیایید ببینم
  • تصویر کاربر اعظم یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر آقای دکتر در سونوگرافی که موقع بارداری گرفتم در پنج ماهگی .نشون داد که کلیه راست جنین(دختر) به مقدار جزیی ورم دارد و توصیه شد بعد از زایمان پیگیری شود که بعد از زایمان با انجام سونو ادعا داشت در هر دو کلیه ادرار جمع شده و برگشت ادرار دیده شده که منجر به انجام عکس رنگی و... شده و پس از انجام عکس رنگی به همراه سوند و... هیچ گونه برگشت ادراری گزارش نشده و هم مثانه و کلیه ها سالم گزارش شد و هیچ نقصی در عکس رنگی دیده نشد که مجبور به انجام سونوی مجدد شدیم ولی درمطب سونوگرافی دیگر و این دفعه همه چیز عادی گزارش گردید در ضمن آزمایش ادرار هم همزمان با خون انجام شد و تمام فاکتورهای خونی و ادرار طبیعی بودند ..الان کودک 4 ساله میباشد تا سال گذشته سونوی سالیانه انجام میدادیم و به لطف خدا همه چیز خوب بود تا این ماه که با سوزش ادرار بدون تب ولی ادرار دردناک کودک به مدت سه الی چها روز ادامه داشت که آزمایش خون CBCو ادرار انجام شد و فاکتورهای خونی مطلوب بودند بجز کاهش کم در گلبولهای سفید...و ادرار میزان خون را trace 'گزارش شد و مقدار WBC را4تا5 و مقدار RBC را هم 2تا4 گزارش داد و مقدار باکتری afew و EPithelial Cells را 6تا8 بقیه موارد مطلوب بود و کشت 24 ساعته چیزی گزارش نشد .الان خیلی استرس دارم نکنه مشکل کلیوی دوران جنینی عود کرده باشه من فقط امسال چکابش رو انجام ندادم به نظر شما غیر از سونوگرافی درمان دیگه رو باید شروع کنم..در ضمن بچه فعال و رشدش طبیعیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      تحت نظر دکتر اطفال باشید بهتر است
    2. تصویر کاربر اعظم یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      با تشکر از پاسخ شما یعنی لزومی نداره به متخصص کلیه و ...مراجعه کنیم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      فوق تخصص نفرولوژی اطفال
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر قاسم یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    باسلام.احتمال داره واریکوسل داشته باشم ونمیدام.گاهی اوقات وقتی ادرار خود رانگه میدارم بیضه ها شروع به درد میکنن وبه درد به کمرم تٵثیر میگذارد.انگار بادی در کمرم به وجود می آید.ودرد به مثانه ام هم وارد میشود.همیشه این درد وجود ندارد.گاهی اوقات به مدت یه ساعت یا کمتر بعد خوب میشم.آیا واریکوسل دارم.درمانش چیست؟؟ شاید دردوماه یا سه ماه یک بار اینطور دردی به وجود می آید.آیا لازم است عمل جراحی کنم.یا میتوان خود درمانی کنم بدون عمل جراحی؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ بیایید معاینه کنم
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    دکتر من دیگه مطمئن شدم که واریکوسل دارم چون خیلی زیر مثانم تیر میکشه و احساس میکنم بیضه هام کوچیکتر شده،من اهوازم میخاستم بدونم امکانش هست بیام تهران پیش شما عمل کنم؟بعد از عمل نیاز نیست دوباره برای چکاپ پیشتون بیام؟
    اگر که نیازه بعد عمل چند بار بیام تهران واسه ویزیت پس لطفا یه دکتر توی اهواز اگه میشناسید و کارشو قبول دارید بهم معرفی کنید.
    در ضمن تقریبا 2ماه هست که وقتی خونه هستم مخصوصا شبها زود به زود مثانم درد میگیره و باید برم ادرار کنم ولی تا میام بیرون بعد 10 دقیقه دوباره باید برم ادرار کنم،این مشکل ربطی به واریکوسل نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر احمديان یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر
    من بيمار شما در ارتباط با اختلال نعوظ هستم به من قرص ويزارسين5٠تجويز كرده بودين ميخواستم ببينم فشار خون من در حالت معمولي بين ١٢ تا١4روي٨و٩در نوسانه ايا مشكلي براي استفاده ندارم ضمنا يه بار كه استفاده كردم به من گفته شد كه صورتم سرخ رنگ شده ايا طبيعيه
    54ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر تحمل میکنید ضرری ندارد استفاده کنید
  • تصویر کاربر روزبه چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    باعرض سلام قبلا نتونستم عکس براتون بفرستم لطفا باتوجه به عکس نظر خود را راجب به صحت ختنه بگویید و وجود این دو علامت که بروی سر الت چست
    1. تصویر کاربر روزبه دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام جناب دکتر کرمی با عرض سلام سوال بنده در ۴۸ ساعت قبل خدمت جنابعالی ارسال شد با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ختنه شما مشکلی ندارد
    3. تصویر کاربر روزبه چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      با تشکر فراوان از شما فقط این دو علامت که با فلش مشخص شده بروی الت طبیعی است؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      بله
    5. تصویر کاربر روزبه چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      خیلی تشکر میکنم از این که وقت گرانبها تون رو برام گذاشتید
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      تشکر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2578 مشاهده پرسش
    با سلام اینجانب 24 سال سن دارم از کودکی عادت به پشت خوابیدن و تحریک شدن از طریق مالیدن آن به زمین داشتم و این عادت تاکنون با من بوده واز این طریق خودارضایی می کردم یکبار در 17 سالگی که این کار را کردم قسمت سمت راست آلتم نزدیک به کلاهک متورم شد ابتدا ترسیدم ترک کردم و خوب شد ولی مجددا به این عادت برگشتم وبعد چند بار یکبار دیگر متورم شد وعلارغم ترک طولانی حدود یک ماه دیگر خوب نشد و من باز هم به این عادت برگشتم و طی گذر زمان بدتر و بدتر شد به طوری که سمت چپ هم شد قسمت وسط هم همین طور و سرتاسر آن دانه دانه های روشن تر فرا گرفت همچنین سرتاسر لبه کلاهک دانه های قرمز رنگ فرا گرفت و قسمت پشت آلت چروک شده و از همه بدتر حدود چند ماه پیش بود که ابتدا متوجه یک لکه تیره در قسمت کلاهک شدم سپس یکبار دیگر که این کار را کردم قسمت راست کلاهک نیز متورم شد ولی بعدا تقریبا رفت ولی خود کلاهک چروک شده و با دقت که پوستش را بکشید متوجه دانه های خیلی ریز تیره و دانه های خیلی ریز قرمز در آن میشوید بعضی اوقات ی درد خیلی کمی از قسمت کلاهک احساس می کنم البته این را هم بگم قسمت مجرای ادرارم کمی گشاد شده و گاهی کمی احساس سوزش می کنم میخواستم ببینم مشکلم چیه آیا خطرناک هست آیا خدای نکرده زگیل یا سرطان دارم لطفا پاسخ بدید هیچ کس جوابمو نمیده هرسایتی که میگم کمک کنید خیلی خجالتی هستم درضمن تاکنون رابطه جنسی نداشتم چهره آلتم وحشتناک شده انگار 100 بیشتر داره البته درحالط نعوظ بهتر هست ولی بازم مشخصه وقسمت های متورم شده با کمی مالش باد می کنند حتی درحالط نعوظ هرچه در اینترنت میگردم فقط چیزهای نزدیک به آن را پیدا می کنم و چیز متشابه آن نمیبینم آیا دیگر نمی توانم ازدواج کنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من مشکلی ندارد
    2. تصویر کاربر حسین یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      آیا راهی وجود دارد تا آن را درمان کنم و از این حالت دربیاورم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      نه نیازی هم مدارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من پسری هستم 24ساله .
    اقای دکتر الت تناسلی من کج هستش و اصلا نعوذنداره کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 619 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1283 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب