اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.5/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سلی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1191 مشاهده پرسش
    ایا سکس چت از طریق وبکم به صورت تصویری باعث انتقال بیماری های جنسی میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      نهتصلا
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      نه اصلا
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر م.ص پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    سلام من 18سالمه طول آلتم در حالت نعوذ 16سانتی متره راه حلی داره طول التم به بیست سانتی متر برسه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      راهی در دنیا ندارد
  • تصویر کاربر کمال پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    روی بیضه چپ و کشاله ران من درد میکند بخصوص شیها بایستی پا هایم را باز نگه دارم تا درد کاهش یابد ؛ این مشکل همیشه نیست ولی در طول هفته سه یا چهار بار این درد را دارم ؛ به دکتر اورولوزی مراجعه کردم ایشان گفتند من فتق دارم.اقای دکتر لطف بفرمایید بنده را راهنمایی نمایید ؛ 68 ساله هستم ؛ مرد هستم و دیابت نوع دو دارم در تبریز زندگی میکنم . موفق باشید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      اگر فتق بیرون زده ندارید درمان نمیخواهد ومهم مبست
  • تصویر کاربر شهلا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    باسلام من زنی ۵۵ ساله هستم حدود ۸ ماه است تکرر ادرار شدید دارم دراین مدت همه ازمایشها و سونو گرافی ها و سیستوسکوپی و سیتی اسکن و نوار مثانه انجام داده ام هم در ایران هم اسپانیا چون در اسپانیا زندگی میکنم منتها یک ماهی به ایران امدم انجا هم همه ازمایشها را انجام دادم همه سالم بود هیچ مشکلی نداشتم حتی دکترها گفتن ما هیچ پاسخی نداریم و معالجه خاصی نداریم فقط دکتر اورولوژچندتا امپول هیستیستات تزریق کردن که فایده ای نداشت برای من واقعا از زندگی افتاده ام هیچ قرصی اثر ندارد انواع قرصهای ویسول یورناسیل و...استفاده کردم هیچ اثرندارد قرصهای اعصاب دادن و باکلوفن ان هم اثرنکرده خواهش میکنم بگید راهی وجود داره اینجا دراسپانیا هم چندین دکتر انواع قرصها دادن ولی اثری نداشته .خواهشن من را راهنمایی کنید قبلا از لطفتان ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      ‌درمانها همین است که میفرمایید را ه دیگری نیست
  • تصویر کاربر Ahmad پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    ‎السلام عليكم حالتون خوبه دكتر؟
    ٢١ سالمه ‎من تقريبا يكو نيم ساله مشكل ادرار دارم اخراي ادرار خون ازم ميومد توجه نميكردم قبلا ولي الان اخراي ادرار قطره قطره ميشه و كاملا ادرارم تخليه نميشه و ميدونم كه ادرار دارم ولي دفع نميشه بعضي اوقات تكرر ادرار دارم قبلا ها همون اولاش يه چيز هاي سياه مثله چاي خشك ميومد كه اونا گم شد و ازم خون وبعضي وقتا لخته خون مياد و جديدا يكم اذيت ميشم براي دفعش كم درد دارم و در ضمن يبوست شديد دارم و حس ميكنم كه بهم ربط دارن اخه بعضي وقتا غذا سنگين ميخورم براي دفع مدفوع مشكل ميشه و رو ادرارم هم تاثير ميزاره براي دفعش چند ماه پيش ازمايش دادم سونوگرافي كليه هام مشكل نداشتن فقط ٢٩mml از ادرارم نوشته بود كه تخليه نميشه يني بعد از ادرار تو مثانه ميمونه و من خارج از ايرانم و من اينجا ازمايش ادرار دادم كفتن عفونت ادراري داري حالا نميدونم چكار كنم ممنون ميشم كمكم كنين منتظرم
    +96560045148 tell whats
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      از نظر من شما کاملا سالمید خون در سن شما مهم نیست
  • تصویر کاربر mehdi پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 724 مشاهده پرسش
    اختلال در دفع ادرار با منشأ نامشخص سلام بنده 28 ساله و مجرد هستم و حدود 2 سال و چند ماه هست که دچار مشکلات در دفع ادرار شدم. اولش با کلیه درد شروع شد و بعد با گیر ادراری های متعدد ادامه پیدا کرد و دراوایل هر وقت آزمایش ادرار می دادم خون داخل ادرارم بود در طول این 2 سال پیش حدود 10 تا متخصص رفتم وانواع آزمایش های ادرار و سایتولوژی و سونوگرافی از تمام کلیه و مثانه و پروستات وبیضه ها و ... انجام دادم ونتیجش خوب بود و انواع داروهای رواتکسین، هیدورکلروتیازید، پروستاتان، پرازوسین، آزیترومایسین، داکسی سایکلین، تاوانکس، باکلوفن ، افلوکساسین، سیپرو و ... را مصرف کردم تا اینکه در نهایت مجبور شدم عمل سیستوسکوپی رو انجام بدم که نتیجش رو براتون می فرستم دکتر بعد از دیدن سیستوسکوپی من گفت که التهاب پروستات شدید داری و داروهای ، تاوانکس، باکلوفن و تامسولوسین رو برام نوشت و گفت بعد از یک ماه مجدد مراجعه کن...بعد از مراجعه مجدد سه قرص امنیک و تاوانکس و فلوکستین رو بهم داد که بامصرف اونا اونقدر داغون شدم که تا حدود سه هفته با کمک آب گرم و بهتر بگم نزدیک به جوش ادرار می کردم. تااینکه با مراجعه به پزشک دیگر قرص فیناستراید(صبح 1 عدد) و تامسولوسین(شب 1 عدد) رو بهم داد و گفت فلوکستین رو قطع کن.
    در حال حاضر دارم این دو تا قرص رو مصرف میکنم(فیناستراید حدود 1 سال و تامسولوسین حدود1 سال و 10 ماه) ولی دیگر هم بهبودی کامل حاصل نشد. حالم جوریه که یه مدت خوبم ولی یک دفعه ای مشکلم عود می کنه و مجبورم هر 1 ساعت یا 45 دقیقه یکبار به دستشویی بروم و موقع دستشویی کردن اکثر مواقع به صورت روان ادرار دفع نمیشه و بعضی مواقع به صورت جهشی و طی چند بار دفع میشه و در حالی که مصرف مایعات من در روز کم است و الآن حدود 1 سال و چند ماهه که همه ی غذاها و خوراکی ها و میوه های طبع سرد را هم نمی خورم( به جز برنج و پنیر.)
    در ضمن تازگی دچار مشکل ibs شدم که دو کپسول colpermine و colofac retard مصرف میکنم...آیا مصرف این داروها باعث بدتر شدن مشکلم می شه؟
    من به دلیل خجالتی بودن نمیتونستم ایستاده ادرار کنم شاید خندتون بگیره ولی من واقعا نمی تونم ایستاده ادرار کنم و در نهایت فکر نمی کردم بتونم نوار مثانه انجام بدم ولی در نهایت با هر زحمتی بود انجام دادم و طبق چیزی که پیش بینی می کردم به دلیل خجالتی بودن و شرم و حیا از یک طرف و بی حوصلگی دکتری که این کار رو انجام می داد از طرف دیگر باعث شد که ادرار اولیه خوب دفع نشه که اگه دکتر یه ذره تحمل می کرد شاید نتیجه ادرار اولیه بهتر می بود...
    بعد از انجام نوار مثانه پزشک بهم گفت تامسولوسین رو صبح و شب بخور تا گردن مثانه در نهایت شل بودن باشه و در ضمن قرص ویسول بهم داد و گفت برای این است که حجم مثانه بزرگ بشه...
    من نوار مثانه و جدیدترین آزمایش و سونوگرافی و سیستسکوپی رو براتون می فرستم...خواهشا راهنمایی فرمایید...پیشاپیش از لطف شما ممنون...
    خواهشا با توجه به مدارک ضمیمه شده بگید مشکل من چیه؟ و شما چه دارویی برای اون تجویز می کنید؟
    ***خواهشا سوال من را در سایت قرار ندهید**
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      از نظر من شما همه درمانها را قطع و‌با ورزش وعدم تمرکز روی این قضیه به دکتر نروید
  • تصویر کاربر رضابندگانی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام بنده چند شب پیش خودارضایی داشتم ولی در نوک الت تناسلیم به دلیلی فیزیکی زخم شده بود ....وقتی که خودارضایی کردم بعد از خارج شدن اب منی دیدم نوک الت به ذره ای از قطره هم کوچکتر اغشته به خون است خون را پاک کردم درون منی هیچ اثری از خون نبود با یکبار پاک کردن خون هیچ خونریزی ندیدم می خواستم ببینم ایا باعث ناباروری مردانه شود؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سعی کنید مدتی تحریک نکنید
  • تصویر کاربر فرامرز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خواهشمند است عنایت فرمایید نسبت به بررسی سونوگرافی پیوست بذل محبت و دستور مقتضی صادر گردد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      بهتر تست با عکسIVPبیایید ببینم۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
  • تصویر کاربر راستی جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام
    30 سال سن دارم و مجرد
    یکی از بیضه ها به صورت کاملا طبیعی است و بیضه سمت راست از کودکی به بالا رفته و در بالای کشاله ران میتوانم ان را احساس کنم.
    ایا مشکلی برای باروری به وجود می اید؟ درمان و تشخیص چگونه است ایا میتوانم مراحلی از تشخیص را خودم با ازمایش بفهمم؟
    هیچ گونه درد یا مورد غیر طبیعی در انزال و ... نداشته ام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      این را بهتر است بیایید اول معاینه کنم۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
    2. تصویر کاربر راستی جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      دکتر جان واقعا خسته نباشید ۱۰,۰۰۰ تومان سایت شما گرفته و هیچ توضیحی ندادید. میدونم بعضی موارد حتما معاینه لازم داره اما میشه یکم توضیح در مورد احتمالات هم داد یا اینکه راه تشخیصی یا مشاوره و ..‌‌‌‌ در حد دو جمله داد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      باید ۲کار انجام دهید ۱-سونو از بیضه ها ومخصوصا بیضه پایین نیامده۲-ازمایش اسپرم وسپس با معاینه تا تکلیف شما مشخص شود
    4. تصویر کاربر راستی جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام ممنون از راهنماییتون، دکتر اگر موضوع خطر ناکی بود این همه سال نباید اتفاقی میفتاد؟ مثل درد یا تورم و ...
      من تهران نیستم ، باید برم پیش چه متخصصی؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      ارولوژی
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ali پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    زودانزالی با سلام
    من مشكل زود انزالي دارم
    ولي به خاطر خود ارضايي در نوجواني اين مشكل با من مونده
    از ١4 يا ١٣ سالگي خود ارضايي ميكردم هر روز ولي انزالم به ٢٠ دقيقه هم ميرسيد ولي رفته رفته كم شد و به ثانيه رسيد
    حتي چند سال پيش در يك مهماني هنگام رقص با جنس مخالف ارضا شدم و به چند اورولوژ مراجعه كردم پروستاتيت تشخيص دادن گفتند تا اخر با من ميمونه. مشكل اصلي هم ادرار كامل خالي نميشه. يا مدفوع كامل تخليه نميشه. و زود انزالي شديد گرفتم بعد اون.
    واقعا من اذيت ميشم
    از داروي كلوميپرامين ٢ سال يا بيشتر استفاده ميكنم يكم بهترم كرده ولي قطع ميكنم مثل روز اول ميشم ! ممنون اگر كمكم كنيد
    يا اگر صلاح ميدونيد مطب بيام براي ويزيت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      بیایید صحبت کنیم۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 688 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1346 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب