اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.6/5 - (13 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    دکتر جان سلام .
    آبان ماه سال ۹۷ اراک توسط دکتر باغی نیا عمل شدم . گرید ۳ داشتم سمت چپ و راست گرید یک . که سمت راست رو گفتن نیازی به عمل نیست اما
    همه چیز اوکی بود و التهاب کم شده بود چند روز پیش حس کردم در حد گرید ۲ ورید های بیضه چپم التهاب داره و با یکمی استراحت التهاب این ورید ها از نصف هم کمتر میشه . آیا این نشونه عود مجدد واریکوسله ؟ اگر بله عمل نیاز داره یا خیر
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر جان یکمی هم درگیر هموروئید هستم البته اگر ربطی داشته باشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      دیگر نیازی به عمل جراحی مجدد نیست بیخیال باشید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر آرش یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 25 ساله هستم و احساس میکنم دچار کجی آلت هستم.
    به نظر شما نیاز به درمان یا جراحی هست؟؟؟؟؟
    عکس براتون ارسال کردم لطفا مشاهده نمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      کجی زیاد نیست ونیاز به عمل نمیباشد

  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    باسلام بعد از عکس رنگی وسی تی وسونو مشخص شده سنگ درحالب چپ گیر کرده خواهشمند است دستور فرمایید چه کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      باید عمل تی یو ال انجام دهید 02122642744

  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    با سلام پسر ۷ساله ای دارم که از درد شکم شکایت دارد در ازمایش ادرار مختصر خون دیده شده ولی مدفوع مشکلی نداشته در سونو گرافی کلیه راست مختصر fullness بود اندازه کلیه ها lt:83*32و Rt:85*28 می باشد سنگ و اتساع هم نبوده . میخواستم بپرسم این ورم مشکلی رو در ابنده ایجاد میکنه و اینکه خطرناک هست و باید با پزشک کودک مشورت کنم یا متخصص کلیه و مجاری ادرار . ممنون از شکیبایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      نه سالیانه چک کن

  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    با سلام
    مدتی است که احساس خارشهای مزمن در ناحیه بالای شکاف باسن احساس میکنم. لازم به توضیح است که حدود 6 ماه پیش سکس محافظت نشده داشته ام که البته ناحیه مذکور مورد تماس نبوده است. یک بار برای معاینه حضوری به اورولوژیست مراجعه کردم جهت بررسی احتمال زگیل تناسلی که این احتمال رد شد. ولی در لمس ناحیه مورد نظر با دقت زیاد یک برآمدگی جزیی به شکل جوش زیر پوستی وجود دارد که با چشم به راحتی دیده نمیشود. لازم به توضیح است که احساس خارش در زمان قبل از اجابت مزاج تشدید میگردد و برخی مواقع در شبها زمان خواب.
    نزدیکی انجام شده که حدود 6 ماه از آن میگذرد باعث عفونت مشکوک به سوزاک و کلامدیا گردید که با مصرف آنتی بیوتیک درمان شد و در ادامه آن منجر به پروستاتیت مزمن گردید که من پیشتر علایم آن را با شما مطرح نموده و راهنمایی کسب کردم.
    مشکلات مربوط به پروستاتیت نیز در حال حاضر کاملا مرتفع شده و تنها مشکل آزار دهنده خارش میباشد.
    البته مصرف طولانی مدت انواع آنتی بیوتیک ها طی حدود 4 ماه باعث بروز مشکلات معده و سندروم روده تحریک پذیر گردیده که کماکان با آنها دست به گریبان هستم.
    امیدوارم با بیان تاریخچه کامل بیماری و مشکلات بتوانید مرا در رفع این عارضه کمک فرمایید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      از نظر من شما سالمید واب زیاد بیاده روی ونشستن در اب گرم کافی است

  • تصویر کاربر فرنوش یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام
    70 روزه سنگ کلیه دارم
    تاریخ 2 فروردین سونوگرافی کردم و گفتن سنگی 6 میلی اوایل حالب سمت چپ هست
    4 فروردین عمل tul ناموفق داشتم ، و دبل جی گذاشت داخل حالب بمونه .
    29 فروردین به دستور همان دکتر در بیمارستان ایرانشهر سنگ شکن انجام دادم .
    19 اردیبهشت باز به بیمارستان ایرانشهر مراجعه کردم و هم عکس kub گرفتم هم زیر دستگاه منو دیدن و گفتن سنگ با اینکه شکسته 4 قسمت شده ولی دفع نشده ! دوباره 1000 شات زدن
    به دستور پزشک سنگ شکن که گفتن بیشتر از این جایز نیست دبل جی داخل حالب بمونه تاریخ 22 اردیبهشت عمل کردم و دبل جی رو خارج کردن .
    امروز 9 خرداد هنوز سنگ خارج نشده و من درد شدیدی دارم ☹️

    من تو این مدت هر چی گفتن برای دفع سنگ خوبه خوردم از گیاهی تا شیمیایی و میوه ها و مایعات زیاد و استخر رفتن !!!

    دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید من قبل از سنگ شکن پیش دکتر خیام فر هم رفتم که ایشون عمل pcnl رو پیشنهاد دادن ولی خب من میترسم و دوران نقاهتشم زیاده (من شاغلم)
    پزشک سنگ شکن هم گفتن جاهایی که سوراخ میشه برای خارج کردن سنگ بعدا که جوش میخوره همون بعدها باعث تولید سنگ جدید میشه چون راه حالب باریکتر میشه ☹️

    دکتر من واقعا کلافه شدم و دیگه تحمل درد ندارم خواهش میکنم یه راه حلی بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      چاره ای جز ادامه درمان نیست

  • تصویر کاربر مهران یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر از جنین شناسی یکی ازمراکز ناباروری فرمودند مشکل نازایی دارم درضمن میخواستیم عمل pgs ngs انجام بدیم که گفتن جنین تا 5روز کیفیت مناسب برای pgs نداشتن گفتن که احتمالا مشکل ژنتیکی اسپرم بوده 2 تا از جواب ازمایش و براتون میفرستم ضمنا 3 بار همivf انجام دادیم که نگرفته لطفا اگر قابل درمان هست بفرمایید تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      ادامه درمان با همان ای وی اف میباشد دارو وجراحی کمک نمیکند

  • تصویر کاربر مرتضی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، من موقع نعوظ آلتم به شکمم میچسبه،ایا غیر طبیعی است؟بدون عمل راهی وجود داره تا بتوانم آلتم را پاین تر بیاورم؟اگر با دست آلت را به پاین بکشم آیا مشکلی مثل پارگی رگ یا شکستگی به وجود می‌آید یا نه؟ من زود انزالی دارم میتونه علت زود انزالی به خاطر زاویه آلتم باشه یا به هم مربوط نمیشن، با تشکر فراوان دکتر آیا تو این حالت میشه نزدیکی انجام داد؟ دیشب سوالمو داخل سایت هم مطرح کرده بودم ولی کد رهگیری نداد، نتونستم پیگیری کنم، ممنون میشم اینجا جواب بدید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      این نیاز به عمل ندارد

  • تصویر کاربر HAMID یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،من ۴۰سال دارم،آزمایش و سونوگرافی برای پروستات انجام دادم.خواهشمند راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      همه عالی ونیاز به درمان نیست

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام، حدود 3 ماهه که همراه با ادرارم ماده نارنجی رنگی مثل زردچوبه تخلیه میشه، البته گاهی اوقات، آزمایش ادرار دادم همه چیز نرمال بود ، سونوگرافی انجام دادم و کلیه هام نرمال بودن، میزان باقی مانده ادرار در مثانه هم 3 سی سی بود، ولی دکتر گفت که پروستاتم نسبت به سنم بزرگه، 39 سی سی هستش، منم 38 سالمه، آیا این مشکل جدی هستش؟ مشکل تخلیه ادرار ندارم، شب که میرم سرویس مرحله بعد صبح که از خواب بیدار میشم میرم، ولی صبح احساس میکنم که مثانه ام خیلی پر شده، یک مقدار هم زیر دلم بصورت خفیف احساس درد میکنم، مثل اینکه باد داشته باشه شکمم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر اذیت میکندبیایید نوار مثانه بگیرید02122642744

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 636 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1299 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب