اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.5/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    ایا امکانش هست برگرده میشه لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      امکان برگشت ۱۵ در صد است
  • تصویر کاربر فیاض شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    اقای دکتر ما حدود یکسال و نیمه برای بچه اقدام کردیم ولی نشد،
    بعدازانجام ازمایش اسپرم ومعاینه توسط اورولوژیست معلوم شد واریکوسل جزیی دارم،که گفتن باید عمل بشی،هزینه عمل2500وهزینه داروها 600تومن میشه که برای بنده هزینه بالایی هستش(البته به صورت خصوصی)
    حالا میخواستم بدونم هزینه عمل توو بیمارستان های طرف قرارداد تأمین اجتماعی چقدره؟
    واین که شما خودتون با چه بیمارستان های همکاری میکنید،ایا توو کرج هستید چون خودم کرجم،وجسارتا اگر توو کرج نیستید آیا دکتر خوبی رو توو کرج میشناسید که بتونم باتأمین اجتماعی پیش ایشون جراحی کنم؟
    بعد اینکه ایا واقعا نیازی به عمل دارم یانه؟چون دکتر گفتن حرکت اسپرم هات خیلی هم بدنیست،دردی هم ندارم،33سال سن دارم وفرزندی ندارم،ازطرفی از عوارض بعدازعمل میترسم چون کارم سنگینه ومیترسم بعدازعمل مشکلات بدتری برام پیش بیاد،از طرفی هم میخام هرچه زودتر بچه دارشم چون 6ساله ازدواج کردم
    ازمایش اسپرم رو برای شما میفرستم،دکتر بنده گفتن باوجود این واریکوسل هم احتمال بچه دارشدنم هست،ایا دارویی هست که اسپرم رو تقویت کنه که دیگه نیازی به عمل نباشه
    اقای دکتر لطفا راهنمایی کنید چون واقعا ذهنم درگیر این موضوع شده
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر فیاض سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ه
    2. تصویر کاربر فیاض چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      چراسوال بنده روپاسخ نمیدید هزینه رو هم پرداخت کردم؟؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۵۰ بیایید با دفترچه کارتان را انجام دهم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مظفر شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 29052 مشاهده پرسش
    ۲۳ ساله هستم.برای درمان کوچکی الت خودم اقدام به تزریق مستقیم تست ۲۵۰ به شفت پنیس انجام دادم به بعد از ۷ الی ۹ تزریق در فاصله یک هفته دچار ابسه شدید در شفت گردیدم که چند روز در بیمارستان بستری شدم. پزشک معالج اون شب که یک اورولوژیست بودن بهم گفتن که این کار خودم است و بعد از بهبودی به مطبم بیا. منم رفتم و برنامه به این صورت بود که هر ۲۰ روز تزریق که ترکیبی از تستسترون ۲۵۰و لیدوکائین با سرنگ ۵ باید به یک جا های خاصی از الت که ایشون میگفت تزریق میشد.هر جلسه ۲۰۰ هزار تومان و بعد از اولین تزریق از ریشه الت دچار ورم و درد شدم. البته از ناحیه تزریق هم یک توده ،،مانند یک گره ایجاد شده وخیلی میترسم که پلاک فیبروزی ایجاد شده باشد البته الان دارم کلشی سین و pa ba مصرف میکنم ایا احتمال پلاک رو میدهید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      این کارها اساسا غلط وپرعارضه است ادامه ندهید
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید
    دکتر عزیز اگه امکانش هست لطفا کمک کنید
    یه دونه جوش یا چیزی ک من نمیدونم روی دیواره الت تناسلی زده
    زیر زبونم هم یسری دونه های ریز زده
    خیلی استرس دارم اگه میشه کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها اصلا زگیل نیستند
    2. تصویر کاربر سعید شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      خیلی ممنونم ازتون دکتر مهربان
      پیروز و سلامت باشین
      خیلی خیلی تشکر❤
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سپاس
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر متصور چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    باسلام اقای دکتر پدر اینجانب عمل رادیکال پروستکتومی انجام دادن حدود کمتر از سه ماه مشکل ناتوانی ادار دارد طوری که دست به کاری میزند قطر ادرار میاد شغل زنبوردار هستند سن 65سال وعکس وازمایش های قبل از عمل را مفرستم نگران هستیم دوباره عود بکند جواب بدهید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر میلاد شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید .اقای دکتر ی چند وقتیه روی الت تناسلیم رگ های سیاه و قرمز مشاهده میکنم .ب نظر شما علائم خطرناکی مثل واریس یا واریکوسل می باشد یا خطری نیس .ممنون میشم اگه بگین
    1. تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      اقای دکتر لطف کنین جواب بدین ممنون میشم .رگ های قرمز روی پوست بیضه هام نیز زیادن
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها اصلا جای نگرانی ندارد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    باسلام.سه روزپيش تي يو ال رو در بيمارستان سيناي تهران انجام دادم سنگ حالب رو خرد كردند و فنر هم نگذاشتن.ولي بي حسي پاهام رو هنوز دارم و درد زيادي از ناحيه تزريق داروي بي حسي رو كمرم دارم.آيا اين بي حسي و درد طبيعي هستش؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      با زمان بهتر میشود
  • تصویر کاربر پیمان شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز
    بنده حدود یک ماه هست که روی آلت تناسلی و بالای اون ( قسمتی که موهای زائد رشد میکنند) جوشهایی بدون سوزش و خارش زده شده که از بین میره و دوباره در میاد یا کوچک میشه و باز متورم میشه یا شاید چون زیاد کنار هم دیگه هستند بنده فکر میکنم که کوچک میشه و دوباره متورم میشه
    تعدادشونم تقریبا 10 عدد هست بعضیهاشون که ازبین رفتن جاشون مدت طولانی که قرمز مونده ولی اونایی که از بین نرفتن کم حجم شدن و قرمز نیستن تقریبا به رنگ پوست هستن
    میتونم بپرسم اینا زگیل هستند یا خیر...!؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      بهتر است از انها ازمایش دهید
  • تصویر کاربر ریحانه چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر پسر 3 ساله دارم که در 18 ماهگی عمل هایپوسپادیاس انجام داده است. هایپوسپادیاس خفیف بود و اگر اشتباه نکنم glanuloplasty انجام شد. بعد از 4 ماه من اقدام به پوشک گرفتن کردم که متوجه شدم جریان ادرار کج شده. بجز اون در دوماه آینده اش دچار شب ادراری و سپس بی اختیاری در روز یعنی به صورت نم پس زدن و بعد به دستشویی رفتن شد. سوالم اینه آقای دکتر آیا برای کجی نیاز به عمل هست؟ و علت بی اختیاری ادرار مرتبط با عمل و هایپوسپادیاس هست یا ممکنه آموزش غلط باشه؟ ممنونم ازتون. عکس از آلت رو میفرستم
    1. تصویر کاربر ریحانه دوشنبه ۲۴ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ببخشید دکتر
      بعد از ۸ ماه من اقدام به پوشک گرفتن کردم که متوجه شدم جریان ادرار کج شده و انگار خود آلت هم انحراف داره. دکتری که عمل کردند گفتند چیز مهمی نیست و نیاز به جراحی نداره و حدود ۱۰ درجه انحراف داره. بجز اون در دوماه آینده اش دچار شب ادراری و سپس بی اختیاری در روز یعنی به صورت نم پس زدن و بعد به دستشویی رفتن شد که گاهی بخوبی کنترل میکنه و خیلی وقتا هم نه. سونوگرافی از مثانه و مجرای ادار طبیعی بوده و هربار ازمایش ادرار گرفتم نرمال بوده.
      سوالم اینه آقای دکتر آیا برای کجی نیاز به عمل هست؟ علت بی اختیاری ادرار مرتبط با عمل و هایپوسپادیاس هست یا ممکنه آموزش غلط باشه و چه کاری لازم است انجام بدم. ممنونم ازتون.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    باسلام آقای دکترمن برج دورفتم دکتراورولوژی گفت واریکوسل چپ وراست داری عمل کردم برای بچه دارشدن ولی هنوزخبری نیست میخواستم بدونم چندماه بعدجواب میگیرم .متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ۶ماه تا بک سال صبر کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 702 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 634 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1363 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب