اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.5/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Farshadtaheri شنبه ۵ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    حدود نه ماه پیش جواب سی تی اسکن هست اونیکی جواب سونوگرافی اول تیر خواشمندیم راهنمایی فرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر Farshadtaheri جمعه ۴ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس دوباره به حضورتان ارسال شد
    3. تصویر کاربر Farshadtaheri جمعه ۴ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس دوباره به حضورتان ارسال شد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ تیر ۰( 4 سال پیش)
      در سی تی اسکنتون سنگ در حالب دیده نشده اگر درد ندارین احتمالا دفع شده
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سنگ در حالب دارین برای TUL مراجعه کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود سال 93 یکسری آزمایش و سونو داده ام که به پیوست ارسال شده است. آیا با توجه به نتایج امکان باروری برای من وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      ازمایش سال ۹۳ ارزشی نداره ، مجدد ازمایش اسپرم دهید
  • تصویر کاربر باران پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید ...من از راه دور پیام میفرسم خواهش میکنم لطف کنید و جواب بدین ...من خانومی ۳۲ساله هستم وبه علت پارگی مجرای ادرار وبی اختیاری ادرار الان در حدود ۷سال هست که از طریق استوما از ناف به مثانه ادرارم را تخلیه میکنم ...خیلی خسته و بی انگیزه شدم آیا می تونم ازدواج کنم و باردار شده وبچه به دنیا بیارم و آیا می تونم دوباره به حالت اول برگردم و یه راهکاری برای مجرای ادرارم پیدا بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      مشکلی برای ازدواج و بچه دار شدن ندارید
  • تصویر کاربر مرتضي پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1563 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر بنده خانوم هستم تازه ازدواج كردم.من ٢٨ و همسرم 4٨ سال سنشون هست و گفته بودن تا الان ازدواج نداشتن.
    منم ازدواج اولم بود.دو ماه از عقدمون ميگذره.ايشون خيلي تاكيد داشتن رو اينكه ميخوام هميشه همسرم اول ارضا بشه بعد خودم و ميخوام همسرم رو راضي نگه دارم تو رابطه و رفتار بدي هم نداشتند اما متاسفانه اطلاعات من خيلي كم بود.الان متوجه شدم كه ايشون زود انزالي شديد داشتن طوريكه اصلا نميخواستن دست منو بگيرن يا نزديكش بشم چون سريع ارضا ميشد .
    براي برقراري رابطه اولمون ايشون قرص وياگرا خوردن و اسپري ليدوكايين زدن بازم قادر به قراري رابطه نبودن و طي چند مرحله موفق به دخول شدن با اين حال باز ناراحت بود كه چرا خون كم اومده و چرا ...ميگفت هنوز كاري نكردم ! من خيلي تحت فشار روحى روانى بودم با اين رفتارها.بعد از اون اقاي دكتر من خيلي احساس نكردم كه ايشون بيضه هاي بزرگى داشته باشه.يا نبوده يا اگر بوده اندازه بيضه هاش كوچيك بوده.ايشون در حال بلند اندازه التش هشت سانت بود.
    و اينكه قبل از سكس اولمون پيشنهاد رابطه از پشت داده بود به همسرش كه من باشم.اقاي دكتر همسر من مشكل ناتوانى داره؟ممكنه إختلال جنسي داشته باشه؟ممكنه عقيم باشه؟لطفا كمكم كنيد اقاي دكتر ايشون ميگفت كه نبايد زود به زود ارضا بشه چون انرژيش كم ميشه !!!ميگفت جون نداره نا نداره.يه بار گفت من جوون سي ساله نيستم كه هميشه بتونم سكس داشته باشم در حاليكه قبل عقد طور ديگه اي حرف ميزد و ميگفت خيلي گرمه و ميل جنسي زيادي داره.دو ماه از عقدمون ميگذره.
    بهم ميگه تو خيلي گرمى خيلي داغي ميل جنسي بالايي داري ببخشيد خب يه زن جوونم اول زندگيمه اگر غير از اين باشم دچار مشكلم؟و همسرم بايدبيشتر از من گرم باشه
    اقاي دكتر خيلي عذر ميخوام چند شب با بلوز و شلوار بلند پيش من خوابيد و هيچ تماسي با من نداشت حتي يه بغل ساده و اين سوال براي من پيش اومد كه چرا دليل اين رفتار چيه مگه ميشه اول زندگي چنين رفتاري از يك مرد بروز پيدا كنه.اقاي دكتر به من ميگفت بدنت نرمه.بازوهات شله عضله نداره.سينه هات شله! خب مگه من مردم كه بدن عضلانى داشته باشم؟
    اقاي دكتر نظرتون چيه لطفا كمكم كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اگر همسرتون زود انزالی دارن راه حل دارویی داره ، یا اگه اختلال در نعوظ دارن میشه از قرص تادالافیل نیم ساعت قبل رابطه استفاده کرد، ولی در کل بیشتر مشکلاتتون به نظر مسایل روحی و روانیه ، با روانپزشک هم مشورت کنید
  • تصویر کاربر قربانزاده پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام دکتراز پرسنل کلانتری ۱۲۴ قلهک هستم الان بازنشسته شدم ضمن شاغل بودن خدمت حضرتعالی در بیمارستان شهدای تجریش عمل واریکوسل انجام شد الان انحراف دارم .فقط زمان نعوظ درد دارم در عیر اینصورت دردی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      مراجعه کنید از جهت پلاک پیرونی بررسی کنم
  • تصویر کاربر نرگس پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید اینا زگیل هستند؟ی مدته احساس گلو درد دارم نمیدونم عفونت‌های یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      خیر زگیل ندارید
    2. تصویر کاربر نرگس پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      ممنون دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      🙏
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اخوی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    جناب پروفسور .با سلام. پیرو دستور جنابعالی برای psa 6/5 یکماه قرص سیمروفلوکسازین ۵۰۰ صبح وشب خوردم. و نتیجه ازمایش اخیر که ۴ هفته از اتمام قرص هاگرفتم. Psa برابر ۳/۴۲ و f.psaاز ۱/۷به۰/۵۶و f/ tاز ۰/۲۶ به ۰/۱۶ کاهش یافت. که نتیجه آزمایش قبلی و جدید و سو نوگرافی ۶ماه قبل ضمیمه است.
    چند سال است که شبانه یکعدد کپسول تامسولسین و یکعدد قرص بکلوفن ۱۰ می خورم.
    آیاهمین داروها را مصرف کنم یادستور دیگری
    آیا مراجعه حضوری خدمتتان داشته باشم.
    تکرار آزمایش چند ماه دیگر باشد. و عدم مصرف داروها در شب قبل ازمایش کفایت می کند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      فعلا خوبه ، تامسولوسین رو ادامه بدین. ۶ ماه بعد مجدد psa چک شود
  • تصویر کاربر کمالی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    الت من از بدو تول کوچک است و رشت نکرده
    کل طولش۹سانته
    ایا راهی برای بزرگ شدنش است
    درضمن مشکل ناباروری دارم
    با اینکه۱۰سال از ازدواجم میگزره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      برای بررسی ناباروری ازمایش اسپرم بدین. برای بررسی الت طول بین ۹ تا ۱۵ طبیعیه و مشکلی برای ازدواج نیست. اگر اضافه وزن دارین وزنتون رو گم کنید
  • تصویر کاربر فرجی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام دو حدود ماه هست که توی دهانم ۱ زگیل زده و اورال سکس داشتم و همسرم کنار التش زگیل داشته
    شما می تونید با کرایو زگیل رو از بین ببرید؟ اگه نه لطفا بفرمائید پیش چه متخصصی برم
    بچه شیر خوار دارم و بسیار نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      با توجه به محل اون باید به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر ب پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    جناب پرفسور۶۳سال دارم
    تصویریونوراخدمتتان ارسال میکنم لطفاارشادفرماییددیابتی هستم وفشارخون کنترل شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۰( 4 سال پیش)
      پروستاتتون خیلی بزرگه ، اگر با داروی تامسولوسین علایم ادراریتون خوب نیست باید عمل کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 692 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 634 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1352 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب