اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

در مورد کیست های کلیه چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خانم مریم 45 ساله به علت درد پهلوی مبهم و جهت بررسی و چکاپ سلامتی کلیه ها به دکتر مراجعه می کند و در بررسیهای انجام شده توسط دکتر حسین کرمی در سونوگرافی یک کیست به اندازه 5 سانتی متر در کلیه چپ تشخیص داده می شود که باعث نگرانی مریم شده و جهت پیگیری بیشتر به دکتر کرمی مراجعه می کند. به خاطر نگرانی مریم از این موضوع سوالها و جوابهایی که بین ایشان و دکتر کرمی مطرح شده است را در زیر می خوانیم.

کیست کلیه چیست؟

دکترکرمی: کیست به جمع شدن مایع در یک حفره با دیواره نازک که راه خروجی ندارد کیست گفته می شود که به جمع شدن این مایع در دیواره کلیه ها کیست کلیه گفته می شود.

علامت وجود کیست در کلیه چیست؟

دکتر کرمی: کیستهای کلیه اغلب بی علامت هستند و به صورت اتفاقی در بررسی های سونوگرافی تشخیص داده می شود ولی وقتی اندازه کیست کلیه بزرگتر می شود و به علت اثرات فشاری روی کلیه ها می تواند باعث درد پهلو و بالارفتن فشار خون شود.
اگر اندازه کیست کلیه خیلی بزرگ باشد می تواند با اثر فشاری روی کلیه آن را از کار بیندازد.

علت تشکیل کیست کلیه چیست؟

دکتر کرمی: در کلیه ها ما دو نوع کیست داریم، کیست ساده و کیستهای متعدد
کیست ساده که اغلب به صورت تکی و با دیواره صاف در سونوگرافی می باشد به علت سن بالا ایجاد می شود و 50درصد افراد بالای 50 سال در بررسی سونوگرافی ممکن است کیست ساده داشته باشند. کیستهای ساده در سونوگرافی دیواره صاف دارند و در داخل آنها چرک و خون و لخته وجود ندارد.

indexlkjh.

دومین کیست: کیست های متعدد می باشند که این کیستها باید دقیقاً بررسی شوند. بعضی از این کیست ها علت ارثی دارند و از والدین به بچه ها منتقل می شوند. که به آنها (APCK) گفته می شود. نکته مهم در مورد این کیست ها تشخیص به موقع و کنترل آنها می باشد چرا که ممکن است در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها و دیالیز در سنین پایین شود. لذا انجام سونوگرافی قبل از ازدواج در تشخیص و جلوگیری از انتقال آن بسیار مهم است.. LLL

نوع دیگر کیست ها: کیستهای مخلوط می باشند که در سونوگرافی تعداد کیست ها متعدد و در داخل آنها دیواره های متعددی وجود دارد. این کیست ها باید از نظر سرطان کلیه دقیقاً بررسی کرد. جمع بندی اینکه در کلیه سه نوع کیست وجود دارد:

1- کیست های ساده
2- کیست های متعدد و ارثی
3- کیست های دیواره دار و نامنظم

آیا ارتباطی بین کیست کلیه و تبدیل آن به سرطان کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست می گوید: کیست ساده هیچ نگرانی نداشته و به سرطان تبدیل نمی شود. اما کیست هایی که دیواره آنها نامنظم و داخل آنها حفره حفره است حتماً باید از نظر سرطان کلیه هرچه زودتر بررسی شوند و کیست های ارثی متعدد اغلب باعث از کارافتادگی کلیه ها می شوند و ندرتاً به سرطان کلیه تبدیل می شوند.

آیا درمانی برای کیست های کلیه وجود دارد؟

دکتر حسین کرمی ارولوژیست: کیست های ساده کوچک کلیه اغلب به صورت اتفاقی کشف می شوند و نیاز به درمان ندارند ولی وقتی اندازه آنها بزرگتر می شود باعث درد مداوم پهلوها و یا با اثر فشاری روی کلیه ها فعالیت کلیه ها را خراب می کند و یا باعث افزایش فشار خون بشود باید درمان کرد که امروزه بهترین و قطعی ترین روش درمان آنها برداشتن کیست با عمل لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی می باشد.

در این روش با عبور دوربین و لوله های باریک به شکم و مشخص کردن کیست کلیه دیواره های آن بریده می شود و خارج می گردد.

انجام این عمل به صورت سرپائی و بدون بستری شب در بیمارستان و بدون شکاف بزرگ انجام می گردد مثل فیلم زیر .

در کیست های متعدد و ارثی، کیست ها در گوشت کلیه رشد کرده و باعث از بین رفتن کلیه ها می شود و نیاز به دیالیز می شود و باید با تشخیص به موقع آنها را درمان کرد.
کیست های مشکوک به سرطان باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرند. که بهترین روش جراحی آنها نیز عمل لاپاراسکوپی می باشند و ممکن است در این عمل جهت حفظ سلامتی بیمار کل کلیه برداشته شود .

اما توصیه های دکتر حسین کرمی ارولوژیست جهت جلوگیری، تشخیص و درمان به موقع کیست های کلیه:

1- قبل از ازدواج با انجام سونوگرافی از وجود بیماری ارثی کیست کلیه مطمئن شوید تا از انتقال آن به فرزندانتان جلوگیری شود.
2- هر 6 ماه یکبار سونوگرافی از کلیه ها انجام شود.
3- کیست های ساده کلیه کوچک نیاز به درمان ندارند. آنها هیچ موقع به سرطان تبدیل نمی شوند و هر 6 ماه باید کنترل شوند.
4- کیست های مشکوک به سرطان کلیه باید به موقع و سریع درمان شوند.

نگران نباشید امروزه همه کیستهای کلیه با لاپاراسکوپی و بدون شکاف جراحی و به صورت سرپائی قابل درمان می باشند.

3.5/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آرش سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    با سلام
    زیر کلاهک آلتم لک سیاه میبینم خواستم ببینم ب چه علت هست؟
    1. تصویر کاربر آرش یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      زیر کلاهک آلتم لک سیاه میبینم خواستم ببینم ب چ علت هست ؟
      ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 717 مشاهده پرسش
    سلام.من مدتیه چند خال مشکی رنگ رو ناحیه الت تناسلی خود شدم ک منو نگران کرده و اندازه تقریبا بزرگی دارن.ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر دلسا سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دو روز ته گلوم حس میکنم دونه هست خشکی گلوهم دارم خلط پشت بینی هم دارم نگاه کردم برجستگی هایی ته حلقم بود اینا زگیل تناسلی هستند؟ رابطه دهانی داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم
  • تصویر کاربر H سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    من الان 20 سالمه و یک ذره کجی آلت دارم
    البته یه 2 یا 4 سال درگیر خود ارضای بددم که تو ترک هستم
    به نظرتون نیاز به جراحی داره
    1. تصویر کاربر H شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      این هم عکسش هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر میوه سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    سلام
    چند روزی بود که با سوزش در هنگام ادرار و تکرر ادرار مواجه شده ام .
    با احتمال اینکه دچار عفونت شده ام داروی سفکسیم ۴۰۰ به مدت ۶ روز استفاده کردم، بهتر شدم و مشکل برطرف گردید.
    سن بنده ۵۱ سال هست . از سه روز پیش دچار نب خفیفی شده ام . از دو روز پیش درد در ناحیه بالای آلت تناسلی و اخیرا در بیضه چپ حادث شده است . شب گذشته با پیش فرضرعفونت مجرای تناسلی درمان مجدد با سفکسیم ۴۰۰ را شروع کردم ، امروز درد نایب بیضه چپ کمتر شده ولیکن دچار دفع خون پس از ادرار در دو مرحله اخیر شده ام.
    لازم به ذکر است که به نظرم بیضه چپ دچار تورم و بزرگی نسبت به بیضه راست شده است.
    لطفا راهنمایی فرمایید اقدام بنده در خوردن سفکسیم مناسب بوده و یا تشخیص شما له مصرف چه دارویی می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    چند روزی هست یچیزی مثل جوش زیر پوستی روی آلتم بوجود اومده میخواستم بدونم زیگیل هست یا خیر و راه درمان چیه
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      پماد کالامین دی و تریامسینولون هر ۸ ساعت
  • تصویر کاربر مبین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 967 مشاهده پرسش
    سلام
    وقتتون بخیر
    من به پسر 20 ساله هستم
    حدود 20 روز قبل تمرینات کششی آلت رو برای افزایش طول اون انجام میدادم . همه چی خیلی خوب پیش میرفت و حتی 1 ساعت افزایش طول داشتم ولی از هفته دوم متوجه شدم که پوست زیر کلاهک دچار گشادی شده و بعد از تمرینات ،مایع میان بافتی به اون ناحیه نشت می کرد ، اگرچه بعد از مدتی درست میشد ولی همچنان این مشکل وجود داشت . خودم حدسم آسیب مویرگ های موضعی در اثر افزایش جریان خون بود که کامل طبیعی هست ولی بعد از مدتی حس کردم که ورید پشت آلتم دچار سفتی شده و مثل یک رباط سفت شده و حتی در زیر کلاهک هم ، دچار گشادی وریدی شدم که وقتی تمرین میکنم کاملا این برجستگی مشهود هست .
    از طرفی همین چند روز پیش یعنی شاید حدود 2 روز پیش ، حس کردم که دیگه در اثر تحریک شدن ، آلتم راست نمیشه ، البته وقتی تمرین میکنم راست شدن آلت رخ میده ولی ، بعد از تمرین یا در طول روز دیگه چندان نعوظ رخ نمیده .
    پس اگه بخوام جمع بندی بکنم 3 تا مشکل برام پیش اومده
    اولی نشتی مایع میان بافتی
    دومی سفتی ورید پشتی آلت
    سومی اختلال نعوظ در زمان تحریک

    به نظرتون من باید چیکار کنم که از این شرایط خلاص بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر مبین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      سلام آقای دکتر فکر کنم یه مشکلی توی ربات ایجاد شده چون بنده تا الان در ۳ سوال مختلف تصاویر رو بارگزاری کردم ولی گویا تصاویر برای شما قابل دسترسی نبودند
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      عکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی.ت سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1430 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت‌بخیر آقای دکتر
    بنده متاسفانه چند سالیه بواسیر دارم که نمی‌دونم چرا متاسفانه روی دستگاه دفع ادرار هم تاثیر میذاشت و اجازه نمی‌داد ادرار به طور کامل دفع بشه و همیشه احساس می‌کردم یکی دو قطره‌ای باقی مانده و بعضی وقت‌ها هم که چک می‌کردم می‌دیدم این رطوبت خارج شده. و با اینکه بارها استبرا هم می‌کردم ولی فایده‌ای نداشت.

    از 6ماه پیش تا امروز چند جلسه حجامت پشت و کمر و ساقین انجام دادم و خدا را شکر خیلی بهتر شدم و دیگه احساس باقی ماندن ادرار وجود نداره ولی حالا حساس شدم و بعد از ادرار و استبرای چندباره موضع را خشک می‌کنم و هر از گاهی چک می‌کنم و گاهی اوقات رطوبتی خیلی کم می‌‌بینم. یا چند ساعت بعد از ادرار وقتی نوک آلت را فشار میدم رطوبتی کمتر از یک قطره خارج میشه که با توجه به کم بودنش معلوم نیست ادرار هست یا نه. ضمن اینکه این رطوبت لزج نیست و کاملا مثل ادرار آبکی هست.
    حالا سوالم اینه که این رطوبت چیه آقای دکتر؟ ادراره یا رطوبت طبیعی مجراست؟ و آیا در افراد کاملا سالم هم این حالت وجود داره؟ چون من زمانی که سالم بودم طبیعتا توجهی نداشتم و همانطور که گفتم بعد از بیماری حساس شدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      باید تست عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ صبح ها از ساعت۱۰ الی ۱۲تماس
    2. تصویر کاربر علی.ت سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      احتمال نداره رطوبت طبیعی مجرا باشه؟ چون اکثر مواقع در صورت فشار دادن نوک آلت و به مقدار خیلی کم بیرون میاد و در مواقع عادی هم یا رطوبتی نیست یا اگر باشه از نوک آلت هم بیرون نمی‌زنه.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کریم سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینجانب متولد 1329، با تشخیص بزرگی پروستات خوش خیم اقدام به جراحی TUR prostate در تاریخ 29 بهمن ماه کردم.
    بعد از انجام عمل یکروز در CCU و یکروز در بخش بستری بوده و با نظر پزشک بعد از آن ترخیص شدم.
    فردای روز ترخیص با علایم درد زیر شکمی و مشکل ادراری و دفع خون به اورژانس مراجعه نموده و در آنجا اقدام به گذاشتن سوند از مجرا کردند که متاسفانه شبانه بدلیل حجم بالای خونریزی و لخته شدن خون، در عملکرد سوند مشکل بوجود آمده و نهایتا با مراجعه مجدد و نظر پزشک اقدام به بستری اورژانسی نمودند.
    متعاقب آن در بررسی اولیه پزشک متوجه پارگی مثانه بر اثر حجم خونریزی و لخته‌های خونی شده و بصورت اورژانسی اقدام به عمل باز نموده و نسبت به ترمیم مثانه اقدام نمودند و در این عمل دو مورد سوند یکی از شکم و بالای مثانه و دیگری از مجرا کار گذاشتند.
    بعد از عمل مدت دو شبانه روز با رژیم ناشتا و کلا در حد نصف لیوان آب در ICU بستری نمودند و روز سوم اجازه مصرف مایعات را دادند. بعد از 3 روز بستری در ICU به بخش منتقل شده و در اولین روز آن اقدام به خارج کردن سوند مجرا نمودند.
    بعد از 3 روز از بیمارستان مرخص شده و همچنان سوند شکمی برقرار بود.
    بدستور پزشک روز سوم بعد از ترخیص، سوند شکمی مسدود گردید تا جریان ادرار از طریق مجرا بجریان بیفتد، در ساعات اولیه مشکل وجود نداشت ولی پس از گذشت حدود 10 ساعت، سوزش‌های شدید و عدم امکان دفع ادرار پیش آمد و این کار بحدی بود که جریان ادرار از کنار سوند شکمی نشت میکرد.
    با تماس پزشک سوند مجددا برقرار گردید و حجم زیادی از ادرار بوسیله آن دفع شد و قرص تول‌ترودین 2، برای هر 12 ساعت تجویز گردید.
    مجددا یک روز بعد همان کار انسداد انجام شد و متاسفانه همان نتیجه سوزش شدید، دفع قطره قطره و عدم تخلیه کامل انجام گردید.
    با توجه به شرح حال
    1.آیا بسته ماندن بیش از حد سوند شکمی باعث مشکل در روند ترمیم مثانه و خدای نکرده پارگی مجدد نمیشود؟
    2. با توجه به اینکه به محض برقراری سوند شکمی، حجم 300cc از ادرار دفع میشود، آیا احتمال انسداد مثانه و مجرا بدلایل مختلف میتواند باشد که امکان دفع را با اختلال مواجه میکند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام 22 سالمه چند روزی‌ هست که درد شکمی شدیدی (در ناحیه سر معده تا بالای ناف) دارم به اورژانس بیمارستان مراجعه کردم آزمایش خون و سونو برام نوشتن داخل سونو نوشته fullness در کلیه چپ مشهود است که بعد از تخلیه ادرار fullness کاهش یافت ولی از بین نرفت در صورت اندیکاسیون بالینی ct scan شکم و لگن بدون کنتراست توصیه میشود دکتر گفتن ربطی به این دردم نداره ولی باید به اورولوژیست مراجعه کنم آیا این موضوع نگران کنندس و اورژانسی باید انجام بشه؟
    همچنین برای مثانه ام نوشته حاوی مختصر دبری میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    اینجانب پس ازسونوگرافی متوجه دوسنگ به ابعاد۲.۴و۲.۸ درکلیه راست خودشدم آیااستفاده از پوسته داخلی سنگدان مرغ( به سفارش دوست بنده که نتیجه گرفته) و عرق خارخاسک وخارشتر وهمچنین قطره سنکل مفیداست ؟؟؟درضمن بنده روزانه ۲ تا ۳ لیترآب می نوشم و هندوانه وخربزه دربرنامه غذایی وجوددارد آیارژیم خاصی روشما توصیه میفرمایید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط مصرف آب و ورزش بقیه اثر ندارد
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام. کلیه سمت راست ام سالی یکبار تولید سنگ میکنه. 2 بار هم تی یو ال کردم.مصرف آب هم دارم رژیم را هم رعایت دارم. الان هم درد بیضه سمت راست دارم . سونوگرافی هم کردم کلیه بدون سنگ نشون داد. اندازه کلیه سمت راست 11.24 و کلیه سمت چپ 10.2 بود.
    راه حلی مناسب برای پیشگیری ؟ علل درد بیضه سمت راست به کلیه مربوط میشه؟ آیا تفاوت اندازه دو کلیه طبیعی؟
    خیلی تشکر از حوصله و زکات علم تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فقط پی گیری و مصرف مایعات زیاد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 692 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خسته نباشد خدمت شما، تو کامنت قبلیم که سوالم در رابطه با ورم پای مادرم بود فراموش کردم که بگم که فشار خون بالا نیز داشته و قرص های لوزارتان و اتنولول و تریامترن مصرف میکند، در کل سوالم این است که ورم پا بخاطر کار کرد کلیه است؟
    در کامت قبلی شما فرمودید که از پایش سونوگرافی انجام دهیم آیا سونوگرافی را باید دکتر متخصص کلیه تجویز کند؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونگرافی کالر دابلر و هر دکتری می تواند
  • تصویر کاربر خزاعی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکترfullness چیه؟ درمانش چیه در نوزادان تازه متولد شده؟ چه خطری برای کلیه داره؟
    چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سنوگرافی ماهیانه کنترل شود اگر رفع نشد از نظر ریفلاکس و تنگی حالب باید بررسی شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 634 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر برگه جواب سونوگرافی من به پیوست می باشد. برای دفع این سنگ باید چکار کنم؟ آیا دفع سنگ همراه با درد شدید است؟ چکار کنم که دفع سنگ با درد نباشد و سنگ به تکه های کوچکتر تبدیل شود و دفع شود. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد طناب بزن نمک کم بخورید
    2. تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ببخشید آقای دکتر روزه هم بگیرم؟؟؟؟
      دفع این سنگ با درد هستش؟؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1352 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشیر خدمت شما با عرض شرمندگی بابت طولانی بودن سوال بخاطر اینکه از شهرستان زندگی میکنم مجبورم سوالم طولانی باشد.
    ما در شهرستان بجنورد زندگی میکنیم و پدر من 63 سال سن دازند ایشان حدود 8 سال پیش ناراحتی در مثانه و خون در ادرار داشتند که توسط دکتر دارابی در مشهد از طریق مجاری ادرار عمل جراحی صورت گرفته که داخل مثانه غده و سنگ ریزه وجود داشت بعد از یک سال دوباره مشکل برایشان ایجاد شد و باز به مشهد رفتند و این بار سنگ مثانه را خارج کردند .
    بعد از این قضایا پدرم دچار بیماری دیابت شد و تا هم اکنون این بیماری را دارند تا سال پیش ک باز داخل ادرارشان خون مشاهده کردند.
    حدودا نزدیک به 10 ماه پیش سگته خفیف مغزی کردند و دست چپشان تغریبا از کار افتاد و مجبور به خوردن رقیق کننده خون کردند . بعد از چند هفته دوباره به مشهد رفتیم و دکتر با انجام چند آزمایش روی ایشان گفتند باید عمل شود متاسفانه در سونو گرافی سه بعدی فقط یک غده مشاهده شد و دکتر در حین عمل غده های زیادی مشاهده نمدند و به دلیل اینکه قرص های رقیق کننده خون میخوردند و بخاطر خونریزی زیاد نتوانستند عمل را به اتمام برسانند و بعد از یک هفته دوباره عمل شدند و باز تعدادی از غده ها را بیرون آورند و بعد از چند هفته دیدیم ک دوباره در ادرارشان خون مشاهده شد اینبار در خود شهرستان خودمان توسط دکتر داریوش امیری تحت معالجه و عمل جراحی قرار گرفتند که عمل شان تقریبا موفقیت داشت دکتر امیری دارویی به اسم - ب ث ژ اینتراوزیکال (intravesical BCG)- به تعداد 10 عدد تجویز نمودند که در هفته اول با تزریق داخل مجاری رضایت داشتند و احساس میکردند حالشان بهتر شده حتی درد پهلو و حتی دید چشمشان بهتر شد ولی در هفته دوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت دو روز خونریزی با سوزش و هفته سوم بعد از تزریق و تخلیه دارو به مدت یک روز خونریزی همراه با سوزش داشتند که به گفته دکتر میگفتند که احتمال تب کردن هست ولی ایشان تب نکردند فقط سوزش و خونریزی بود .
    به نظر شما همین راه درمان را ادامه دهیم یا به پزشک دیگر یا راه درمان دیگری را در پیش بگیریم.
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب