اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آزواسپرمی شایعترین علت نازایی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه نازا به کسی گفته می شود که اصلاٌ نطفه ندارد و در آزمایش اسپرم انجام شده، اسپرم صفر می باشد. اگر کسی اسپرم داشته باشد نازا نبوده و با روش های کمکی می تواند باردار شود.

هر از چند گاهی زوجینی را می بینیم که به حالت ناامیدی مراجعه می کنند و شدیداً نگران و مضطرب هستند، زیرا  در بررسی های انجام شده در آزمایش نطفه، تعداد اسپرم آنها صفر می باشد.

تولید تستوسترون

در حالت طبیعی هر مردی 100میلیون اسپرم دارد که جهت بارداری باید 40 درصد متحرک و شکل طبیعی داشته باشند. در بسیاری از مواقع وقتی آزمایش اسپرم را مطالعه می کنیم اسپرم هم از نظر تعداد و هم شکل و هم حرکت کاملاً پایین است که به آن الیگو اسپرم گفته می شود.

هر چند کیفیت اسپرم پائین باشد شانس باروری پائین تر خواهد بود. در شدیدترین حالت افت کیفیت اسپرم در آزمایش انجام شده همه صفر هستند که به آن آزواسپرمی گفته می شود.

علت نداشتن اسپرم مرد

وقتی آزمایش اسپرم یک مرد صفر است علت های مختلفی در پشت آن وجود دارد:

ترشح هورمون های تحریک کننده بیضه ها از هیپوفیز مغز مشکل دارد. این اختلال در ترشح که اغلب به علت کاهش ترشح هورمونی به نام FSH است. هورمون FSH وظیفه تحریک سلول های نطفه ساز را به عهده دارد. 

تزریق بی رویه تستوسترون که متأسفانه در باشگاه های بدنسازی و سرخودی استفاده می شود، ترشح هورمون تحریک کننده را شدیداً مختل می کند.

ایجاد شدن تومور در غده هیپوفیز به نام پرولاکتنبوما باعث می شود که بیش از حد پرولاکتین ترشح شده و آن هم هورمون تحریک کننده نطفه سازی یا FSH را مختل می کند.

بیضه محل اصلی نطفه سازی مرد می باشد که سلول های نطفه ساز در آن قرار دارند. شایعترین علت آزواسپرمی مردان اختلال در عملکرد بیضه می باشد که 49 تا 93 درصد آزواسپرمی را تشکیل می دهد.

در این حالت سلول های نطفه ساز یا در بیضه به صورت مادرزادی وجود ندارند که تحت عنوان سرتولی سل سندرم گفته می شود که در این صورت فرد نازا است و راهی برای درمان وجود ندارد. علل دیگر آن بیماری ژنتیکی به نام کلاین فیلتر می باشد که در معاینه بیضه ها کاملاً سفت و کوچک هستند و نطفه تولید نمی کنند.

یکی دیگر از علل دیگر از بین رفتن سلول های نطفه ساز بیضه، بیضه های پائین نیامده و نزول نکرده هستند. اگر بیضه بعد از تولد در داخل شکم بماند به کیسه بیضه نرسد با گذشت زمان سلول های نطفه ساز آن از بین خواهد رفت و اگر این امر دوطرفه اتفاق بیافتد فرد مبتلا به آزواسپرمی یا نطفه صفر خواهد شد و لذا در اینجا به والدین عزیز توصیه می کنم هر نوزاد پسر که در معاینه بیضه خالی باشد و بیضه در مسیر نزول گیر افتاده باشد بلافاصله باید پس از سه ماهگی تحت عمل جراحی پائین آوردن بیضه قرار گیرد تا در آینده نابارور نگردد.

از علل دیگر نازایی با منشاء بیضه، بیماری اوریون می باشد که باعث تورم بیضه ها شده و سلول های نطفه ساز را ممکن است تخریب کند.

ضربه به بیضه ها، شیمی درمانی و رادیوتراپی از عواملی هستند که سلول های نطفه ساز بیضه را خراب می کنند و باعث صفر شدن اسپرم و نازایی مردان می گردند.

واریکوسل که سبب اتساع وریدهای اسکروتوم می شود، نیز می تواند به آزواسپرمی منجر شود.

لوله هایی به نام منی بر اسپرم را از بیضه ها خارج کرده و به مجرا می آورند که با انزال بیرون می ریزد. به هر عللی انسدادی در مسیر خروج وجود داشته باشد اسپرم ساخته شده محبوس می شود و به بیرون نمی ریزد و لذا باعث صفر شدن آزمایش اسپرم می گردد.

شایعترین علت انسداد متأسفانه انجام وازکتومی یا بستن لوله مردان می باشد که با قطع مسیر لوله های منی بر باعث از بین رفتن همیشگی باروری مردان می شود.

عدم وجود لوله های منی بر و یا انسداد مادرزادی آنها از علل دیگر صفر شدن آزمایش اسپرم مردان است.

 

معجزه بارداری با اسپرم صفر

عبارت «معجزه بارداری با اسپرم صفر» شاید در نگاه اول اغراق‌آمیز به نظر برسد، اما با پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه ناباروری مردان، این اتفاق اکنون یک واقعیت علمی است. آزواسپرمی (Azoospermia) یا نبود اسپرم در مایع منی، به معنای ناباروری مطلق نیست.

مهم‌ترین نکته این است که بدانید اسپرم صفر معمولاً دو حالت دارد:

-کارخانه سالم است، جاده مسدود است (انسدادی):

بیضه‌ها اسپرم تولید می‌کنند، اما لوله‌های خروجی به دلیل وازکتومی قبلی، عفونت یا مشکلات مادرزادی بسته‌اند. در این حالت، بارداری تقریباً ۱۰۰٪ ممکن است چون اسپرم‌های سالم در بیضه وجود دارند.

-کارخانه کم‌کار است (غیرانسدادی): بیضه‌ها تنبل هستند یا تولید بسیار ناچیزی دارند که به مرحله خروج نمی‌رسد. حتی در این حالت، در نواحی خاصی از بیضه ممکن است «جزیره‌هایی» از تولید اسپرم فعال وجود داشته باشد.

۱-تکنیک میکروتسه (Micro-TESE): جستجو با میکروسکوپ

این روش همان «معجزه» پزشکی مدرن است. در گذشته، نمونه‌برداری کور انجام می‌شد، اما در روش Micro-TESE، جراح با استفاده از میکروسکوپ‌های بسیار قدرتمند (با بزرگنمایی ۲۵ برابر)، بافت بیضه را اسکن می‌کند.

چرا معجزه؟ جراح به دنبال لوله‌هایی در بیضه می‌گردد که کمی متورم‌تر و سفیدتر هستند (نشانه‌ی وجود احتمالی اسپرم). حتی پیدا کردن چند عدد اسپرم زنده هم کافی است. این اسپرم‌ها استخراج شده و فریز می‌شوند تا برای لقاح مصنوعی استفاده شوند.

۲-قدرت تکنولوژی ICSI (میکرواینجکشن)

در بارداری طبیعی، میلیون‌ها اسپرم لازم است تا یکی به تخمک برسد. اما در آزمایشگاه، قانون تغییر می‌کند. با روش ICSI، جنین‌شناس تنها به یک اسپرم نیاز دارد. او آن یک اسپرمِ استخراج شده از بیضه را مستقیماً به داخل تخمک تزریق می‌کند. بنابراین، مفهوم «تعداد کم» دیگر مانع بارداری نیست.

۳-درمان‌های نوین: سلول‌های بنیادی و PRP

برای کسانی که حتی در بیضه هم اسپرم ندارند، علم در حال باز کردن درهای جدیدی است:

  • تزریق PRP (پلاسمای غنی از پلاکت): خون بیمار گرفته شده، پلاکت‌های آن جدا شده و به بیضه تزریق می‌شود. فاکتورهای رشد موجود در پلاکت‌ها می‌توانند سلول‌های بنیادی بیضه را بیدار کرده و تولید اسپرم را (حتی به مقدار کم) تحریک کنند.

  • درمان هورمونی: در برخی موارد، مغز فرمان تولید اسپرم را صادر نمی‌کند. با تزریق هورمون‌های خاص، می‌توان کارخانه بیضه را دوباره راه‌اندازی کرد.


جدول واقعیت‌سنجی (شانس موفقیت)

نوع آزواسپرمیروش درمان اصلیشانس پیدا کردن اسپرم
انسدادی (لوله‌ها بسته است)PESA یا TESEبسیار بالا (نزدیک به ۱۰۰٪)
غیرانسدادی (مشکل تولید)Micro-TESEحدود ۵۰٪ تا ۶۰٪
غیرانسدادی شدیدPRP + Micro-TESEدر حال افزایش (تجربی)

نکته کلیدی: بسیاری از مردانی که سال‌ها پیش جواب «نه» شنیده‌اند، امروز با تکنیک Micro-TESE صاحب فرزند می‌شوند.

آیا با اسپرم صفر میتوان باردار شد؟

بلی. درمان آزواسپرمی بستگی به علت آن دارد و در هر مورد متفاوت است. در بیمارانی که بیضه های آنها کوچک است و رشد کافی ندارد، از هورمون استفاده می شود. در این موارد درمان تا 95% موفقیت آمیز است و ظرف مدت 6 ماه و حداکثر 3 سال بیضه ها بزرگ شده، اسپرم ظاهر می شود.

در واریس بیضه ( واریکوسل) عمل جراحی 50 تا 60% موارد موفقیت آمیز بوده و معمولاً پس از 1 تا 3 سال نتیجه داده است. در نازائی های انسدادی، عمل جراحی پیوند مجاری منی بر صورت می گیرد که نتیجه بخش است. امروزه با روشهای جدید مثل لقاح خارج از بدن و انتقال جنین به رحم و یا تزریق اسپرم به داخل تخمک – در مواردی که تعداد اسپرم فوق العاده کم بوده است- امیدواری زیادی برای درمان به وجود آمده است. 

اگر سطح هورمون گنادوتروپین شما بسیار پایین باشد، برای بهبود شانس باروری خود و افزایش تعداد اسپرم میتوانید از داروی گنادوتروپین استفاده کنید. گنادوتروپین هورمونی است که تولید اسپرم را تحریک می‌کند.

در روش IVF، یک تخمک از تخمدان زن برداشته می شود و ،در محیط آزمایشگاه با  اسپرم مرد بارور می‌شود. سپس تخمک بارورشده به رحم زن بازگردانده می‌شود.

شایان به ذکر است که اگر تعداد اسپرم شما اندکی پایین باشد و حداقل به مدت دو سال برای فرزنددار شدن به طور طبیعی تلاش کرده باشید و نتیجه ای نگرفته باشید شما کاندید مناسبی برای لقاح مصنوعی هستید.

تزریق درون سیتوپلاسمی اسپرم (ICSI)، یک نوع تکنیک IVF است. در این روش یک اسپرم واحد به صورت مستقیم به تخمک زن تزریق می‌شود تا آن را بارور کند. تخمک پس از بارور شدن به رحم زن بازگردانده می‌شود.

شایان به ذکر است که اگر حداقل به مدت دو سال برای فرزنددار شدن به طور طبیعی تلاش کرده اید و نتیجه‌ای نگرفته‌اید و یکی از مشکلات ضعیف بودن کیفیت اسپرم و پایین بودن تعداد اسپرم یا فاقد اسپرم بودن مایع منی را داشته باشید، کاندید مناسبی برای این روش درمانی خواهید بود.

اهدی اسپرم به معنی استفاده از اسپرم مرد دیگری برای باروری است که اسپرم خود را اهداء می‌کند.

در صورت داشتن مشکل نازایی جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (102 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رسول یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام و خسته نباشید اینجانب 33 سال سن دارم و پس از سونوگرافی اندازه پروستات به حجم 29 سی سی بزرگتر از حد نرمال هست آیا نیاز به درمان دارد؟ با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      نه مهم نيست
  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام،وقت بخیر،ببخشید دکتر پدرم 66 سال دارن و یک ماه پیش پروستاتش رو عمل با لیزر کردن. ولی الان که یک ماه بعد از عمل آزمایش دادن سایز پروستات نسبت به قبل از عمل تغییر خییییلی کمی داشته،علتش چیه؟ عملش ناموفق بوده؟ چیکار باید بکنن الان؟ عکس آزمایشای قبل و بعد از عمل رو براتون میفرستنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      اندازه پروستات بعد از عمل ثابت ميماند ولذا مشكلي نيست
  • تصویر کاربر با یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    Ahmadi, [16.04.17 01:58] با سلام حجم پروستات من 42 سی سی است با سن 48 سال آیا این اندازه طبیعی می باشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام اگر مشكل ادراري نداريد بله مهم نيست
  • تصویر کاربر صادق یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    پسري ٢٣ ساله هستم يه مدته احساس عدم دفع كامل ادرار دارم ،حس ميكنم 80% ادرارم خارج ميشه، علتش چيه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام سونوگرافي كنيد وادرار باقيمانده را بفرستيد
  • تصویر کاربر همایون یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من یک هفته پیش سیستوسکوپی دادم که التهاب شدید پروستات داشتم و دارم آنتی بیوتیک مصرف میکنم . ولی بعد از یک هفته که از سیستوسکوپی میگذره وقتی یک روز کم مایعات مصرف میکنم ادرارم مثل خون میشه . آیا بعد از یک هفته این طبیعیه ؟ و آیا التهاب شدید پروستات خوب میشه و خطری رو ایجاد نمیکنه ؟
    سوال دیگه اینکه امکان داره التهاب شدید پروستات انزال خشک به وجود بیاره ؟
    خداوند از شما راضی باشه انشاء الله
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      با مصرف مايعاتبهتر ميشويد
  • تصویر کاربر جناب شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی با سلام و احترام بنده 51 ساله از رشت طی یک سال اخیر، در ماه های اول تکرر ادار داشتم البته زیاد نبود. ولی بعدا به سوزش ادار هم دچار شدم. به دکتر کلیه و مجاری اداری در رشت مراجعه کردم سطح psa خونی 17 (یک و هفت دهم) بود. سیستوسکوپی از مجاری ادرار انجام شد. دکتر اعلام فرمودند مشکل جدی نیست و بیشتر مربوط به التهاب محاری است. پاسخ سونوگرافی هم پیوست این پیام نمودم. قر ص تامسولیسن و کپسول انتی بیوتیک و نیز قرص فینوپروست تجویز کزدند و مصرف کردم چند روز حالم بهتر شده بود ولی مجدداً دچار سوزش ادار و قطره قطره امدن ادار و کاهش فشار اداری شدم . لطفا بنده را راهنمایی فرمایید . با تشکر از جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بهتر تست نوار عصب مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر M~SH: آقای شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    M~SH: آقای دکتر شب شما بخیر بنده دچار بزرگی پروستات با پی اس آی حدود 7.7 هستم ویکبار هم نمونه برداری زیر نظر دکتر مهرداد محمدی اصفهان انجام دادم ام که از لحاظ سرطانی بودن چیزی نشان نداده است اما این عدد psa حدود دو سال است که بیشتر از 4.5 است و در این محدوده 5.5تا 8.5 شناورو آخرین آزمایش 7.5 بوده است.هر چهار ماه تحت نظر دکتر هستم،سوالم این است که آیا جراحی بسته انجام دهم احتمال توسعه رشد سرطانی بودن وجود دارد یاخیر؟همچنین با این عدد احتمال غدد سرطانی بودن در پروستات وجود دارد؟از پاسخ شما بسیار ممنون میشوم.60 ساله ساکن اصفهان هستم در حال حاضر شب یک قرص پروتورال می خورم،جریان ادارار بدون سوزش دارم اما آخر آن با قطره شدن انجام می شود،در طول شب یک بار بیدار می شوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام اگر سير بالا رونده داشت بايد نمونه برداري تكرار شود
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام
    میخاستم بدون کسی که برای مدت طولانی مثلا چند سال به این عمل عادت کرده که خودش رو از نظر جنسی برای چندین دقیقه تحریک کنه ولی در اخر این کار منجر به انزال نشه ایا ممکنه به پروستات یا ناحیه دیگه بدنش اسیبی رسیده باشه یا در اینده اسیبی برسه؟
    با اینکه تا به حال به خاطر این کار هیچ درد و ناراحتی احساس نکرده باشه
    اصلا بیماری شناخته شده ای به خاطر انجام این کار وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      اين عا دت بدي براي اينده ميشود تركش كنيد
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با سلام و تقدیم احترام، پیرو سوال قبلی (71qy738149) تصویر اسکن استخوان را به حضورتان ارسال می کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      منتشر سده است
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 2874 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب اقای دکتر، پدر بنده با 69 سال سن، پانزده ماه قبل تحت عمل رادیکال پروستاتکتومی قرار گرفتند، قبل از عمل PSA معادل 11.5 بود و معیار گلیسون7، بعد از عمل PSA معادل سی و پنج صدم شد و گره های لنفی هم سالم بودند. اما از حدود پنج ماه پس از عمل PSA سیر صعودی داشت که بیست روز قبل به عدد 1.18 (یک و هیجده صدم) رسید. پزشک عمل رادیوتراپی را شروع کردند و ضمنا هفته قبل به MRI رفتیم که جواب آن و نیز اسکن استخوان را خدمتتان ارسال می کنم، خیلی ممنون میشوم نظرتان را بفرمایید و سه سوال داشتم:
    1- آیا الان برای خارج کردن توده عمل جراحی لازم است یا رادیوتراپی را ادامه دهیم و یا اینکه هر دو؟
    2- پزشک آمپول الیگارد را تجویز کرده اند، آیا آمپول را تزریق کنیم؟
    3-الان در مرکز مهرانه زنجان رادیوتراپی می شوند، آیا لازم است به جای مجهز تری برویم؟
    خیلی ممنون از شما استاد بزرگوار.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بهترين درمان راديو تراپي است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر من دوسال پیش زیر شکمم درد میکرد رفتم پیش دکتر بدون هیچ سنو گرافی گفتن باد فتخ دارم اما موقع عمل واریکاسل عمل کردن که من بعد عمل متوجه
    شدم البته دوطرف زیر شکمم درد میکرد که فقط یک طرفش عمل شده الان بعد دوسال باز هم همون جا ها درد میکنه و جای عملم موقع خروج منی میسوزه تازگیا بیشتر شده و طرف سمت چپم هم که عمل نشده دردش بیشتر شده ممنون میشم جواب این مشکل مارو بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد طبیعی است
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    دکتر من قراره به امید خدا شهریور ماه به استخدام نیروی انتظامی در بیام.با توجه به اینکه واریکوسل منع استخدامی داره به نظر شما اگر نیازی به جراحی واریکوسل نداشته باشم راه حل این مشکل بزرگی که برام پیش اومده چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن اعلام نکنید
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    آیا واریکوسل ارثی است ؟؟؟ چطور خودمون میتونی تشخیص بدیم ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر توسط پزشگ جراح کلیه مشخص میشود
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر من پانزده تیر خدمتتون رسیدیم گفتین واریکوسل درجه 1 دارم واسم ازمایش اسپرم نوشتید در ازمایشگاه رویانیان میخواستم بدونم با توجه به اینکه من روزه میگیرم الان میتونم ازمایش اسپرم بدم؟یعنی بدنم ضعیف نیست که خطا تو ازمایش رخ بده؟یا بذارم واسه بعده ماه رمضان؟ممنون میشم از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اورزانس نیست
  • تصویر کاربر مهران یکشنبه ۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    باعرض درود و خسته نباشيد خدمت جناب دكتر كرمي عزيز
    بنده ٣٧سال سن دارم و حدود ٨-٧ سال است كه از درد بيضه رنج ميبرم و بارها و بارها به دكتر هاي مختلف اورولوژيست مراجعه نمودم ولي متاسفانه به نتيجه نرسيدم اكثر همكاران جنابعالي بعداز رؤيت آزمايشهاي ادرار و خون و سونوگرافي به بنده اعلام ميكردند كه شما در صحت كامل هستيد و همه چي طبيعي ميباشد دكترجان واقعاً ديگه تحمل ندارم ، بدبختانه مدتي است كه درد مثانه هم به دردقبلي اضافه شده و به هيچ عنوان ديگه نعوظ هم نميشوم ، خواهشا و عاجزانه دست استمداد به سويتان دراز ميكنم و بي صبرانه منتظر جواب شما هستم باتشكر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      این دردها عصبی است و با بزگنمایی بدتر میشوند بیخیالی بهترین درمان است
  • تصویر کاربر اشکان شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من یه عکس از انحراف آلتم به سمت چپ دارم خواستم بهتون نشان بدم خواهشا ایمیل خودتون رو برام بذارید تا ارسال کنم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل ضمیمه بفرست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نریمان یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 731 مشاهده پرسش
    باسلام .آیا دستگاه های کشنده مانند اکستندر جهت افزایش طول آلت تناسلی مفید میباشد.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اصلااثر ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب