اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (111 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    سلام وخت بخیر اغای دکتر .
    27 سال دارم مدت بیست روز کم بیش است مثانه ام درد داره وخت دراز میکشم درد میکنه وخت پاهامو جم میکنم دردش کم میشه تا حالا داروی مصرف نکردم امروز رفتم دکتر مشکل رو گفتم گفت چیزی خاصی نیست فقت یک ورق قرص سیفکسیم برام نوشت کمی بهتر شدم ولی تا چند ساعت ارومم باز دوباره درد میکنه دوم اسطراب هم دارم .سوم بیضه سمت راستم هم یک ماه است درد داره بخصوص موقع خواب دراز میکشم درد میکنه و پاهامو باید چاک بگیرم بخابم خیلی عضیتم میکنه . یکی دوبار در حال فوتبال بازی کردن ضربه خورده ادرار درست تخیله میشه سری راحت میشم اما احساس میکنم که بازم تو مسانه ام بازم دارم .مجردم .نمیدونم چی کار کنم خیلی حرس میخورم .لطف کنید یه راهنمایی کنید منو خیلی ممنون اغای دکتر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها باید انجام بدین
  • تصویر کاربر میلادحکمت دوشنبه ۲۴ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    لکه سیاه روی سمت چپ کلاهک الان چند روزی میشه که یه لکه گرد سیاه روی کلاهک آلتم به وجود آمد می‌خوام بدون این برای چیه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر میلادحکمت یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر سلام
      لکه سیاه روی کلاهک برای چی هستش؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      از کی ایجاد شده؟ رابطه جنسی دارید؟
    4. تصویر کاربر میلادحکمت یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      الان یک هفته شده
      بله رابطه دارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      ضربه ی حین رابطه هست اقدامی لازم نیست خودبخود برطرف خواهد شد
    6. تصویر کاربر میلادحکمت یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      یه هفته ای هست که شده
      بله دارم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ دی ۳( 1 سال پیش)
      خودبخود برطرف خواهد شد
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر سارا یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، مادرم تقریبا ۴ سال پیش توده ای روی آدرنال چپ داشتند که ۶/۵ سانت بود و دکتر تشخیص غده ی چربی داده ، الان با احساس فشار در پهلو به دکتر مراجعه کردند ، در ام آر آی ، مرزهای مشخص و عدم متاستاز و صرفا فشاری اندک روی غده فوق کلیه آورده ، بعد از تزریق جذب و تعدد غیرکیستیک و نکروتیک دیده شده ، سایز هم ۸۳*۷۱م.م بود ، کلیه ها و کبد و پانکراس و پاراآئورت نرمال بود
    رادیولوژی ریه خوب بود، تست دگزا و هورمون ۲۴ ساعته هم نرمال بود
    دکتر بیوپسی پیشنهاد نکردند و قرار شده جراحی باز انجام بدن ، ازتون خواهش میکنم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      ریپورت سی تی رو بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر سارا یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      گزارش ام آر آی رو دوباره دکتر ارجاع دادن به متخصص رادیولوژی و دکتر محجوب تایید گزارش رادیولوژی رو نوشتن
      و لازم به ذکر هست که بگم من از شدت استرس فراموش کردم که به دکتر محجوب بگم ۴ سال پیش هم این توده بوده
    3. تصویر کاربر سارا یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      گزارش اولیه ام آر آی رو دوباره دکتر ارجاع دادن به متخصص رادیولوژی برای تایید گزارش ام آر آی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      باید تخلیه بشه بیوپسی به صلاح نیست
    5. تصویر کاربر سارا یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      شما گفته بودین که این باور غلطیه که بیوپسی میگن نشه
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      توده ی خیلی بزرگیه علامت داره و با توجه به ریپورت ها بهتره جراحی رو انجام بدین
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر سبحان یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    روی الت من دونه های بسیاری وجود داره که هم روی کلاهک الت هست و روی بدنه نمیدونم زگیل هستند یا چیز دیگه اگر میشه کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      از کی اینجوری شده؟ خودارضایی میکنید؟
    2. تصویر کاربر سبحان یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      بله خودارضایی میکنم دقیق نمیدونم چند وقته اینطوری شده ولی الان خیلی فکرم درگیر شده
    3. تصویر کاربر سبحان یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      البته اینم بگم احساس میکنم از وقتی خود ارضایی کردم این اتفاق افتاده چون زیاد این کارو انجام میدم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      حساسیت به مواد شیمیایی هست به متخصص پوست مراجعه کنید هیچ شوینده ای هم به جز شامپو بچه نزنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فرناز یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    پدرم ۷۶ سال سن دارن و دوبار turb-t انجام دادن. دکتر معالج بعد از آخرین جواب پاتولوژی توصیه به ۴ دوره شیمی درمانی و سپس عمل تخلیه مثانه کردند و گفتن که عمل از نوع ساخت مثانه مصنوعی توسط روده
    خواهد بود. بعد از انجام ۴ دوره شیمی درمانی و با دیدن اسکن شکم و لگن نظرشون به عمل ازنوع کیسه استومی تغییر کرد با این دلیل که به دلیل سن بالا اگر عمل از نوع ساخت مثانه با روده انجام شود به احتمال خیلی زیاد بی اختیاری ادرار حاصل می شود. می خواستم نظر شما رو در این خصوص بدونم. آیا تغییر رویه ناشی از وجود مشکل خاصی در اسکن بوده یا صرفا کهولت سن مطرح است. و اینکه با توجه به نتایج درجه و مرحله بیماری چیست؟امید بهبود چگونه است؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      با ساخت مثانه از روده بی اختیاری نداریم بلکه باید خود بیمار با نلاتون به صورت متناوب مثانه رو تخلیه کنه عمل سخت تر و نگه داری از بیمار و همکاری بیمار هم خیلی دخیله با این شرایط و مادامی که مجرا درگیر نباشه میشه این عمل رو انجام داد
  • تصویر کاربر پوری یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر .تا دوماه پیش با خیلی رابطه جنسی داشتم. یک ماه پیش ک در مورد زگیل فهمیدم رفتم دکتر عفونی ازمایش خون و ادرار برام نوشت گفت ک مشکلی ندارین
    . حدود ی هفته میشه ک اطراف آلت تناسلیم ی دونه هایی شبیه به جوش در میاد بعد چن روز از بین میرن و ی خارش و سوزشی هم الت و بیضه و اطرافش با خارش در کشاله ران و کل بدن دارم ..ناگفته نماند ک خودارضایی دارم و چنبار هم از پماد ژیلا پی بعنوان تاخیری استفاده کردم. ممکنه این خارش و سوزش مال این پماد و خودارضایی باشه..خاهش میکنم کمکم کنید ک حالم از خودم به هم میخوره و دارم افسرده میشم.?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر کمانکش یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    جواب آزمایش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی رو فرستادید اگر آزمایش هم انجام دادین بفرستید
  • تصویر کاربر سپه یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت جنابعالی
    67سال سن دارم طبق آزمایشات اخیرپی. آس آ. 1/2
    0سونوگرافی 40میلی قرص تامسولوسین مصرف می کنم طبق فرمایش اخیر جنابعالی در خصوص عوارض این این دارو یانی توانم قرص دیگری جایگزین کنم. راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      علایم ادراری تون چطوره؟ با دارو بهتر شدین؟ فشار خون دارید؟
    2. تصویر کاربر سپه یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      باسلام
      فشارخون معمولا ۱۲ روی ۸ شبهانصف قرص والزومیکس مصرف می کنم
      ادرارراحتم ولی تکررادراردارم شبها دوبار آرم روزهاهم هر3ساعت نیاز به تخلیه دارم
    3. تصویر کاربر سپه یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      سلام جناب دکتر مجددا مزاحمتون شدم
      خدمت شما عرض کردم 67سال دارم حدو۴سالی است که قرص تامسولوسین ویاامنیک مصرف می کنم
      درآزمایش قبلی سی اردیبهشت 403پروستات 1/9وسونوگرافی 50میلی بود
      درآزمایش بعدی3آذر۴۰۳ پی آس آ 1/2وسونو40میلی بود
      حدود 9ماه است پیاده روی حداقل درروز یکساعت
      انجام میدم 8کیلو وزن کم کردم معمولا فشارخون هم بین 11به7و12/8. است
      دردفع ادرارمشگل ندارم وبین دوتاسه بار نیاز به دفع ادرار دارم
      در این مدت نه ماه هم ازقرص تامسولوسین
      هم ازدارویی گیاهی به نام فران استفاده می کنم
      راهنمایی بفرمایید ممنون می شم باکمال تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      همین دارو هارو ادامه بدین موردی نداره
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی
    یک ماهه موقعی که ادرارم تموم میشه تهش گلوله های نرمی که رنگشون قهوه ای و قرمزه ازم خارج میشه و همچنین موقع انزال تو کل اسپرمم قابل مشاهده وجود داره میخواسم بدونم علت چیه و هیچ دردی یا سوزش ادراری ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر سام یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    مدت دوسال هست تکرر ادرار دارم سونو دادم اندازه ۳۰ هست.برام تامسولوسین ۰۴ تجویز کرد یکم بهتر شده ام بازم با تاخیر تخلیه میشه.جواب آزمایش میفرستم لطفا بررسی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      چند سالتونه؟
    2. تصویر کاربر سام یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      ۳۸ سال
    3. تصویر کاربر سام یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      ۳۸
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      کامل تخلیه میشه؟ چقدر منتظر میمونید تا ادرار شروع بشه؟
    5. تصویر کاربر سام یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      ۲۰ تا ۳۰ ثانیه
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه براتون
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 643 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    نتیجه سونوگرافی سنگ ۶ میلیمتری در uvjسمت چپ مشاهده میشود۰
    در سونو قبلی و قبل از سنگ شکن یک سنگ ۷ میلیمتری و تعدادی سنگ های
    کوچکتر در کلیه سمت چپ دیده شده بود
    آیا نیاز به سنگ شکن مجدد و استفاده از دارو میباشد یا خیر ۰ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با عکس kub و یا ivp مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام.من هر دو كليم سنگ داره چندين بار سونوگرافي رفتم كه گفتن سنگت 4 ميليمتر و كوچيكتره.دكتر متخصص هم بهم دارو داده و چند تا هم دفع كردم.الان مشكلي كه دارم اينه كه هر دو كليم درد ملايم و گاه گاهي دارن . رنگ ادرارم هم با اينكه اب زياد ميخورم به رنگ زرد تيرست.اخرين سنگي كه دفع كردم همراه با طب و لرز و خون بود.چند بار متخصص كليه رفتم كه دكتر چندتا قرص داده و ميگه مشكلي نداري.به نظر شما بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کار خاصی نمی خواهد
  • تصویر کاربر sahar پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. روز بخیر

    بنده دختر هستم و 28 سال دارم.

    دفع ادرار یک فرد معمولی در روز ( در 24 ساعت) چند لیتر هست؟

    من یک ظرف 1/5 لیتری از مغازه تهیه کردم و درونش رو خالی کردم و می خوام میزان دفع ادرارم رو بسنجم که ببینم آیا دفع ادارم زیاد هست یا کم.
    این میزان لیتری که در برخی پایگاه های پزشکی برای سنجش میزان دفع ادرار مطرح شدند منظور همین لیترهای معمولی هست که روی ظروف درج شدند جهت جایگیری ؟

    ببخشید بنده دفع ادرارم زیاد شده ( حدود 12 بار در روز) و وقتی ادرار میکنم زیاد میاد اما باز هم اندکی داخل مثانه باقی میمونه و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر احساس ادرار میکنم. درد و سوزش ندارم و عطش ندارم دهانم هم خشک نمیشه.
    فقط استرس دارم.

    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش قند اوره و کراتینین کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سنگی به اندازه 9 میلی در حالب کلیه پدرم که 63 ساله میباشد گیر کرده و تا حدودی باعق تورم کلیه شده ایا امکان دفع سنگی با این اندازه از طریق دارو و فعالیت وجود دارد یا حتما باید عمل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ 9 دفع نمیشود حتما باید tul شود فیلم عمل را در قسمت ویدیو سایت من ببینید و جهت انجام ان سریعا به مطب 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 831 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 708 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب