اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (111 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام من 25سالمه طول الت تناسلی تقریبا 15سانته در حالت نعوذ ولی قطر اون خیلی کمه و باریکه و خیلی نرمه در حالت نعوذ اون جوری که باید سفت نمیشه لطفا راهنمایی کنید همسرم راضی نیست همین مورد باعث اختلاف شده ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      مال شما طبيعي است بياييد بررسي كنم
  • تصویر کاربر شاطویی جمعه ۱۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام و ادب خدمت جناب آقای دکتر
    بنده 35 سال سن دارم تقریبا 10 روز پیش به مدت دو روز در منزل کار میکردم فعالیت شدید بدنی (نصب پارکت) بعد صبح روز بعد متوجه خون در ادرارم شدم به پزشک مراجعه کردم برایم سونگرافی از لگن و آزمایش Utr در خواست کردند به ایشان گفتم که شدید کار میکردم و عرق زیادی هم میکردم و آب سرد زیادی هم نوشیدم و ایشان گفتند به اینها ربطی نداره
    خلاصه جواب سونو و آزمایش اومد و نوشته بود که کلیه هاسالم اندازه پروستات 25 و جداره مثانه مختصر انتشار یافته افزایش پیدا کرده و بررسی utr توصیه میشود
    ودر آزمایش هم نوشته بو د بعد از کشت باکتری رشد نکرده و جناب آقای دکتر سیپرو فلکساسین و افاکسین تجویز نمودند اما متاسفانه همنوز خوب نشدم و دوباره بعد زور زدن جهت خالی کردن مدفوع از مثانه ام خون میام
    جناب آقای دکتر استرس زیادی دارم خواهشن مرا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سونوگرافي كنيد بفرستيد ببينم جاي نگراني نيست دارو را ادامه دهيد
  • تصویر کاربر Javier سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    Sajad Zilaei:
    Salam aghaye doctor

    Man 25 sal datam alatam parde dare va alatam 13 cm hast vaznam ham 100 kiloo mamnoon misham rahnamaeim konid babate darman raveshhash va hazinash mamnoon
    1. تصویر کاربر Javier جمعه ۱۳ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ?
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بياييد ببينم درست ميكنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام مادری دارم 75 ساله که از کاهش حجم ادرار و کم رفتن به دستشویی شاکی است در سونو اتروفی کلیه و افزایش ضخامت کورتکس گزارش شده و در آزمایش افزایش اوره 54 و قند ناشتا 116 که با گلی بن گلامید کنترل میشود اکنون هم دچار کمی عفونت و دفع پروتیین وخون میباشد که پزشک اورولوژ تشخیص تنگی مجرای ادراری داده و توصیه به سیستوسکپی و گشاد کردن مجرا را داده در ضمن مادرم فشار خون 12 دارد و اصلا در دست و پا ادم ندارد شما چه دستوری وتوصیه ای میفرمایید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي شويد
  • تصویر کاربر آبتین سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام وقت بخیر. پسری ۱۷ ساله هستم که متاسفانه ۴ ساله خودارضایی دارم. البته حدود ۲۰ ماهی بود که ترک کرده بودم ولی الان چند ماهه دوباره انجامش میدم. اوایل به علت اینکه هیچ گونه آشنایی نداشتم با مسائل جنسی دچار این کار شدم و به بعدش هم ترکش برام خیلی دشوار بود. متاسفانه این چند ماه اخیر هم دوباره رفتم سراغش و الان به این خاطر خیلی افسرده شدم. تصمیم جدی دارم برای ترک و میخوام اراده قویی بکنم و خلاص بشم ازین کار ولی خیلی میترسم آقای دکتر.میترسم که عوارضش ایجاد شده باشه توی بدنم و بعدا توی روابط بعد از ازدواج و یا حتی برای بچه دار شدنم به مشکل بر بخورم. میخواستم ببینم که اگر من الان واقعا ترک بکنم آیا عوارض از بین میره؟ تو رو خدا کمکم کنید آقای دکتر متاسفانه توی خانواده ای که من بزرگ شدم هچگونه آموزش لازم داده نشد بهم و متاسفانه وارد این بیراهه ها شدم. الان هم نمیتونم با پدر و مادرم صحبت کنم چون هیچوقت حرفی در این خصوص زده نشده و از طرف دیگه ای هم توی این فضای مجازی و سایت های متنوع و نظر های مختلف خیلی سردرگم شدم.امیدوارم کمکم کنید آقای دکتر. تو شرایط خیلی بدی هستم. پشیمونی و عذاب وجدان داره خفم میکنه جوری که با وجود اینکه کنکوریم نمیتونم درس بخونم. فقط میخوام بدونم آیا دچار زود انزالی و ناباروری شدم یا نه؟ یا اگر شدم برطرف میشن؟ آیا میتونم بعد از ازدواجم یه رابطه خوب و سالم داشته باشم؟
    در ضمن آقای دکتر آخرین باری که خودارضایی کردم بعدش دچار درد در بیضه ها و سستی شدیدی توی پاهام شدم. آیا نیاز به پیگیری داره؟
    ممنون میشم از لطفتون آقای دکتر
    در پناه خدا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      تنها راه درمان قطع ان است خوب ميشويد
  • تصویر کاربر بهاره دوشنبه ۱۶ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 5576 مشاهده پرسش
    این جواب سونوگرافی پدرم هستش که من رو نگران کرده.لطفا اگه مورد بدی هست به من بگین.
    -کلیه سمت راست حاوی کانون های اکوژن متعدد به قطر کمتر از 2mm
    مشکوک به tiny stone یا تجمع های فوکال چربی میباشد.
    -کلیه سمت چپ حاوی کیستی به قطر 14mm بوده که در پریفرال ان کانونی اکوژنی به طول 7mm مشکوک به شن های مجاور هم دیده میشود.
    -مثانه ترابکولاسیون جداری نشان میدهد.
    -پروستات داری حجم 36cc اندکی بزرگتر از حد طبیعی است.
    واکوپاترن ان شدیدا غیر یکنواخت بوده و نواحی کلسیفیه فراوان
    در پارانشیم ان مشهود است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بهترين درمان براي شما عدم مصرف نمك ومصرف هر ٢ ساعت يك ليوان اب است
  • تصویر کاربر کامرانی یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام خدمت جناب دکتر کرمی
    من مدت 1 هفته شده است ک عمل واریکوسل دوطرفه انجام دادم (به روش معمولی). واریکوسل سمت چپ 2.5 و راست خفیف بود. اما کماکان مقداری درد در بیضه هام خصوصا موقع ایستادن دارم و اون رگ های پیچ خورده همچنان وجود دارند. میخواستم ببینم ایا این رگها همچنان میمونند؟ ایا این درد طبیعی ست؟
    همچنین 5 روز بعد از عمل برای سونوگرافی مراجعه کردم. در اون سونو ک از نسج نرم سطحی اینگوینال دو طرف و اسکروتوم انجام دادم همه چیز نرمال و درست بود به غیر از این جمله: در سر اپیدیوم چپ کیست کوچک دیده می شود قطر ماکزیموم 12 میلی متر است. تشخیص احتمالی اولیه اسپرماتوسل و کیست اپیدیدمال است.
    میخاستم ببینم ک این چیه و ایا خطرناکه؟ نیاز ب عمل یا داروی خاصی داره؟
    ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اصلا به اينها دست نزنيد مشكلي ندارد
  • تصویر کاربر هومن یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من 16سالم هست و حدود سه و نیم سال خودارضایی میکنم.
    و واقعا هم میخوام ترک کنم زیرا دیگه حالم بهم میخوره(اما حدود یه دو هفته که ورزش و سرکار میرفتم پاک بودم و شاداب شده بودم اما نمیدونم یه دفعه چی شد؟!!!!
    آیا من ای که میخواهم ترک کنم و با توجه به سابقه ام آیا در خطر سرطان پروستات و عقیم شدن هستم؟
    (من وقتی زیر دوش آب گرم میروم بیضه هایم آویزان و لغزنده میشوند تا امروز)
    و سوال بعدیم این هست که بیضه راست من بعد از خودارضایی یه حالتی میشود که احساس میکنم سنگین شده ولی زیر آب گرم اصلا همچین حسی ندارم و بیضه چپ من از راست من یه ذره از چپم آویزان تر است آیا این مشکل بوجود می‌آورد؟
    ممنونم🙏🙏🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام از نظر من شما كاملا سالميد
  • تصویر کاربر شيماستوده یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام، خسته نباشيد.
    حدود ١٠ روز پيش متوجه وجود برجستگى هاى سياه(شبيه به خال) در ناحيه تناسلى شدم(بين مقعد و قسمت شرمگاهى)
    سريعن به پزشك متخصص زنان مراجعه كردم و تشخيص زگيل دادن و همون روز ليزر انجام شد و اون تعدا زگيل ها كه فكر ميكنم 4 تا جداى از هم بود سوزونده شد، بعدش به مدت يك هفته قرص آسيكلووير رو مصرف كردم.
    پزشك متخصص بعد از انجام ليزر زمان مراجعه بعديم رو يك ماه بعد گفتن و اضافه كردن اين زگيل ها عمرى نهايت ٣ تا 5 ماه دارند.
    شريك جنسى من هم همون موقع بلافاصله به پزشك اورولوژى مراجعه كردند و پزشك ايشون هم معتقد بودند مشكلى ندارد.
    امروز كه نزديك به ده روز از انجام ليزر براى برداشتن زگيل ها گذشته و مصرف قرص هام به اتمام رسيده.
    احساس كردم باز هم با مشكل ١٠ روز پيش و بروز زگيل مواجه شدم(البته مطمئن نيستم) به همين خاطر سريعن از پزشك خودم نوبت ويزيت گرفتم.
    منتهى خيلى نگران هستم.
    آيا مريضىِ خطرناكى دارم؟ عاقبتم چيست؟ شريك زندگيم چه ميشود؟
    خواهش ميكنم راهنماييم كنيد، نميدونم بيماريم چقدر خطرناك و غيرقابل درمان هست . يا درمان داره ؟ ممنون ميشم جواب من رو بديد🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد درمان كنيد بهترين درمان كرايو است فيلم من را ببينيد در وب سايتم ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر امین یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با سلام، بنده متاهل هستم و به مدت یکسال است که اقدام به بارداری کردیم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتیم، همسر بنده کلیه معاینات و آزمایشات را انجام داده و مشکلی ندارد، بنده هم در موسسه رویان آزمایش اسپرم دادم (3بار) نتایج این آزمایش به شرح ذیل میباشد
    Sperm Countml: 61
    Sperm Count Total: 152.5
    Rapid Progeressive Class A: 1.2
    Progeressive Class B: 32.6
    با توجه به این نتایج تشخیص بر این شد که IUI انجام شود، یک مرحله این عمل انجام شد ولی نتیجه نگرفتیم، ضمنا اورولوژیست موسسه رویان واریکوسل گرید 1 تشخیص داد که گفت نیاز به عمل نیست. آقای دکتر لطفا راهنمایی بفرمایید، هزینه IVF نیز بسیار سنگین است و از عهده بنده خارج است، لطف بفرمایید یک راهی سر راه بنده قرار دهید. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      حركت پايين است واريكوسل داشته باشي بايد عمل كنيد ولذا معاينه ضروري است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 663 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    نتیجه سونوگرافی سنگ ۶ میلیمتری در uvjسمت چپ مشاهده میشود۰
    در سونو قبلی و قبل از سنگ شکن یک سنگ ۷ میلیمتری و تعدادی سنگ های
    کوچکتر در کلیه سمت چپ دیده شده بود
    آیا نیاز به سنگ شکن مجدد و استفاده از دارو میباشد یا خیر ۰ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با عکس kub و یا ivp مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام.من هر دو كليم سنگ داره چندين بار سونوگرافي رفتم كه گفتن سنگت 4 ميليمتر و كوچيكتره.دكتر متخصص هم بهم دارو داده و چند تا هم دفع كردم.الان مشكلي كه دارم اينه كه هر دو كليم درد ملايم و گاه گاهي دارن . رنگ ادرارم هم با اينكه اب زياد ميخورم به رنگ زرد تيرست.اخرين سنگي كه دفع كردم همراه با طب و لرز و خون بود.چند بار متخصص كليه رفتم كه دكتر چندتا قرص داده و ميگه مشكلي نداري.به نظر شما بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کار خاصی نمی خواهد
  • تصویر کاربر sahar پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. روز بخیر

    بنده دختر هستم و 28 سال دارم.

    دفع ادرار یک فرد معمولی در روز ( در 24 ساعت) چند لیتر هست؟

    من یک ظرف 1/5 لیتری از مغازه تهیه کردم و درونش رو خالی کردم و می خوام میزان دفع ادرارم رو بسنجم که ببینم آیا دفع ادارم زیاد هست یا کم.
    این میزان لیتری که در برخی پایگاه های پزشکی برای سنجش میزان دفع ادرار مطرح شدند منظور همین لیترهای معمولی هست که روی ظروف درج شدند جهت جایگیری ؟

    ببخشید بنده دفع ادرارم زیاد شده ( حدود 12 بار در روز) و وقتی ادرار میکنم زیاد میاد اما باز هم اندکی داخل مثانه باقی میمونه و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر احساس ادرار میکنم. درد و سوزش ندارم و عطش ندارم دهانم هم خشک نمیشه.
    فقط استرس دارم.

    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش قند اوره و کراتینین کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    سنگی به اندازه 9 میلی در حالب کلیه پدرم که 63 ساله میباشد گیر کرده و تا حدودی باعق تورم کلیه شده ایا امکان دفع سنگی با این اندازه از طریق دارو و فعالیت وجود دارد یا حتما باید عمل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ 9 دفع نمیشود حتما باید tul شود فیلم عمل را در قسمت ویدیو سایت من ببینید و جهت انجام ان سریعا به مطب 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 850 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 727 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب