اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (111 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ، ما حدود یکسال ونیم پیش اقدام به بارداری کردیم که بعداز ۴ماه اقدام بدون نتیجه پزشک درخواست ازمایش اسپرم نوشت که در اولین آزمایشم اسپرم صفر بود سپس با مراجعه به متخصص مردان آزمایش LH و FSH برایم نوشت که در تصویر به پیوست ارسال میکنم بعد برای مرحله بعد دستور بیوپسی بیضه دادند که در هیج اسپرمی یافت نشد
    سپس با مراجعه به یک کلینیک در تهران برایم آزمایش ژنتیک نوشتند (تصویر ارسال میشود) وبرای مرحله بعد پیشنهاد عمل میکروسکوپی TESE دادند که بعد از عمل پزشک گفتند چند اسپرم وجود داشت ولی برای باروری مناسب نیست ودر آخر پیشنهاد جنین اهدایی دادند
    حالا از شما میخوام کمکم کنید که راه حلی هست که ما از خودمون بچه داشته باشیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      در صورتی که با تسه نتوان اسپرم مناسب خارج کرد ، میکرو تسه توصیه میشود که با میکروسکوپ اسپرم خارج میشود. در صورت عدم امکان آن ، راه دیگری وجود ندارد
    2. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      جناب دکتر من اولین بار بیوپسی دوطرفه بیضه انجام دادم بعد تو عمل دوم میکروسکوپی
      الان یعنی هیچ راهی نیست از طریق سلول های بنیادین ؟ یا مصرف هورمون که شاید اسپرم تولید بشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر وقتی در بیوپسی از بیضه صفر هست نمیشود کاری کرد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    باسلام پدر بنده بیست روز پیش عمل تعویض مفصل زانو انجام دادن بعداز دوروز کیسه بیضه ایشون خیلی بزرگ شده بعداز سونوگرافی مشخص شده مایعات تو جمع شده الان دوهفته اس داروی ادار آورمصرف میکنن ولی تورم بیضه هاشون اصلا کم نشده اگر امکان داره یک راهی برای کوچک شدن اون بهمون بدید چون سنشون زیاده برای راه رفتن هم خیلی مشکل دارن.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر سونوگرافی فقط ادم پوستی رو گفته اهمیتی نداره. زیر بیضه هاشون حتما بالا باشه. دستمال یا پارچه زیر بیضه شون باشه که بیضه بالا برود. خودش خوب میشود به مرور . کار بیشتری نیاز نیست
  • تصویر کاربر موسی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر عزیز وتوانا،دکتر کرمی عزیز
    عمل واریکوسل با تشخیص دکتر امیر حسین بشاش مشهد عمل کردم وبعداز گذشت شش ماه آزمایش اسپرموگرام دادم.الآن میخوام برم کلینیک ناباروری آیا دوباره آزمایش باید بدم یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      بله ۳ ماه بعد از عمل آزمایش مجدد نیاز هست
  • تصویر کاربر پ سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1707 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر من چند سال پیش دچار ویرویس HPV شدم کرایو کردم البته اون موقع هم زاده ها زیاد نبود خیلی ریز و کوچک بود دیگه زائده نداشتم تا چند سال بعد از اون دوباره یک دوتا زائده بوجود اومد رفتم دکتر آزمایش دادم جزو هیچکدام از تیپ های زگیل نبود طبق جواب آزمایش دکتر آزمایشگاه هم گفت برای این جور زگیل ها اصلا درمان هم نیازی نیست. یکی دوتا زائده هم که بوجود میاد با ناخن اصطلاحا می کنمشون. الان سوال من از خدمتتون این هست با توجه به اینکه سن من 36 سال هست واکسن گارداسیل رو برای من توصیه می کنید یا خیر؟
    1. تصویر کاربر پ شنبه ۲۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      جناب آقای دکتر یک سوال دیگه در مورد این داروی گانودرما داشتم که زیاد تبلیغ میشه می خواستم بدونم برای درمان ویروس موثر هست یا نه؟ چون خیلی می گن که ویروس رو از بدن خارج می کنه و شخص کاملا درمان می شه. می خواستم بدونم صحت دارد یا خیر؟ آیا شما توصیه می کنید یا خیر؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر برای زگیل دارویی وجود نداره که ویروس رو از بدن پاک کنه. اگر آقا هستین که اصلا گارداسیل ارزشی نداره. اگر خانم هستین تو این سن گارداسیل نوصیه نمیشه. هیچ وقت زگیل رو با ناخن نکنین و حتما کرایو انجام بشه. اگر در حال حاضر ضایعات پوستی دارین جهت کرایو مراجعه کنین ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر خانم هستین سالانه پاپ اسمیر انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام من در مورد علاعم این مشکلات تناسلی خوندم وقتی رفتم دکتر ت اردبیل گفت جنیتال تایسون هست و نمیشه با لیزر هم برطرف کرد ولی علاعمش خیلی شبیه ب علاعمی هست ک شما تو وبسایت گفتین اگه میشه ی شماره ای بدین تو واتس اپ من بهتر مشکلمو بیان کنم بعد بیام برای عمل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      میتونین از طریق ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ مشاوره انجام بدین تلفنی
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام ودرود بر دکتر عزیز لطف کنید ببینید که اینها زگیل هستند یا خیر؟ قبلا هم دوتا بود که خودش افتاد وبعد از مدتی دو باره زده.ایا تنها راه درمان وپیش گیری کرایو است یا با نسخه های خانگی که در سایت دارین قابل درمان وپیشگیری ایست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      از نزدیک معاینه بشه بهتره ولی در عکس به نظر زگیل هست که درمانش کرایو می باشد ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر اراد سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 47 ساله ومتاهل هستم، مدتی بخاطر زود انزالی ترامادول مصرف کردم که بعدا تاثیر نداشت ومعتاد شدم، مدتیه با متادون ترک کردم و الان روزی یک متادون5 میخورم. سال 96 سکته مغزی کردم، و مشکل اعصاب دارم. و داروی های مختلف اعصاب مصرف میکردم. والان قرص ریسپریدون و والتر ات سدیم مصرف میکنم
    مدتیه هیچ تحریک پذیری ندارم وهیچ دارویی تاثیر گذار نیست لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      داروهای اعصاب و روان کاهش میل جنسی میدن. با روانپزشکتون صحبت کنین که داروهاتون رو تغییر بدن . داروی بوسپیرون عوارض جنسی نداره که با صلاح دید دکتر روانپزشک میتونه تجویز شه. در مورد زود انزالی بهتر بود داروی پاروکستین ۲۰ میلیگرمی استفاده میکردین
  • تصویر کاربر Zanyar سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام من 26 سالمه پسرم ومجرد هستم الان شش ساله هر وقت میرم دستشویی ومیام بیرون بعد یک الی دودقیقه یک الی دوتکه ادار میاد بیرون و زندگیمو کاملا بهم ریخته در موقع حمام هم پنج دقیقه یبار دستشوییم میاد و درموقع دستشویی مدفوع میکنم تا تموم میشم زود زود ادرار میکنم ولی مشکل اصلی من که مهمه وقتی از دستشویی پا میشم اون دو تکه میاد لباسام نجس میکنه آزمایشم و سنوگرافیم دادم گفتن مشکل نداری
    ولی تکه هست توروخدا چکار کنم کمکم کنید من مثل مرده ی متحرک هستم همیشه خونم این دوتکم بره زندگی روبهم برگردوندید دکترای زیادی رفتم شهر خودمون هم شیمیایی هم گیاهی قرص ودارو خوردم خوب نشدم...
    1. تصویر کاربر Zanyar چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      استبراء هم کردم اون دوتکه هم هست خیلی سخت شده زندگیم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر با استبرا درست نمیشه و عفونت ادراری هم ندارین ، باید وضعیت عضلات و اعصاب مثانه شما بررسی شه. توصیه میکنم مراجعه ی حضوری داشته باشین. همچنین تقویت عضلات کف لگن توصبه میشه
    3. تصویر کاربر Zanyar سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      چطورباید نوبت بگیرم تلفنی یا اینترنتی
      من دورم ازتهران اونجا سنوگرافی وازماش میتونم بگیرم یا اول بگیرم بیام ممنونم یه دکترم قرص ویزیکر ده رو تجویز کرد ولی یوریناسینو پیدا کردم بازم نتیجه نگرفتم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      موقتا از قرص تولترودین ۴ میلیگرم استفاده کنین صبح ها یک عدد ، تلفن نوبت ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    آقای دکتر پدرم 65 ساله هستش و سوزش ادرار و ...داشت امروز رفت آزمایش سونو و دوتا سنگ در هر دو کلیه بوده که در چپ به قطر 5.5 میلیمتر و در راست به قطر 5.8 میلیمتر و مورد دیگه ای که فکرمونو درگیر کرده وجود کیست کورتیکال به دیامتر 7 میلیمتر در پل تحتانی کلیه راست هستش
    میخواستم ببینم آیا خطرناکه یا نه و درمانی هست براش یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      در سن بالا کیست در کلیه ها طبیعی هست. جای نگرانی نداره. اگر کیست ظاهر بدخیم داشته باشه ، در سونوگرافی ویژگی هاش ذکر میشه. اون دو تا سنگ هم نیاز به اقدام خاصی ندارهگ از قطره ی سنکول استفاده کنین و مایعات خیلی بیشتر استفاده کنن.آزمایش ادرار هم برای بررسی عفونت داده شه
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    باسلام وقت بخیر مدتی است که در دفع مدفوع مشکل دارم درد شکمی ،نفخ زیاد مشکل دفع مدفوع بگونه ایست که انگار کامل مسدود شده و نمیشد دفع کرد یا اگر دفعی هست خیلی خیلی کم بصورت نرم و گاهی گوله گوله بعضی وقتا ناچار به تنقیه میشم که امروز انگار بسته شده بود مجرای مقعد که امکان پذیر نبود گاهی اوقات حتی باد معده هم خارج نمیشودوبسیار عذاب اوراست لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      جهت مشکل یبوست با دکتر گوارش مشورت کنین. موقتا از ملین مثل شربت لاکتولوز استفاده کنین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 663 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    نتیجه سونوگرافی سنگ ۶ میلیمتری در uvjسمت چپ مشاهده میشود۰
    در سونو قبلی و قبل از سنگ شکن یک سنگ ۷ میلیمتری و تعدادی سنگ های
    کوچکتر در کلیه سمت چپ دیده شده بود
    آیا نیاز به سنگ شکن مجدد و استفاده از دارو میباشد یا خیر ۰ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با عکس kub و یا ivp مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام.من هر دو كليم سنگ داره چندين بار سونوگرافي رفتم كه گفتن سنگت 4 ميليمتر و كوچيكتره.دكتر متخصص هم بهم دارو داده و چند تا هم دفع كردم.الان مشكلي كه دارم اينه كه هر دو كليم درد ملايم و گاه گاهي دارن . رنگ ادرارم هم با اينكه اب زياد ميخورم به رنگ زرد تيرست.اخرين سنگي كه دفع كردم همراه با طب و لرز و خون بود.چند بار متخصص كليه رفتم كه دكتر چندتا قرص داده و ميگه مشكلي نداري.به نظر شما بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کار خاصی نمی خواهد
  • تصویر کاربر sahar پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. روز بخیر

    بنده دختر هستم و 28 سال دارم.

    دفع ادرار یک فرد معمولی در روز ( در 24 ساعت) چند لیتر هست؟

    من یک ظرف 1/5 لیتری از مغازه تهیه کردم و درونش رو خالی کردم و می خوام میزان دفع ادرارم رو بسنجم که ببینم آیا دفع ادارم زیاد هست یا کم.
    این میزان لیتری که در برخی پایگاه های پزشکی برای سنجش میزان دفع ادرار مطرح شدند منظور همین لیترهای معمولی هست که روی ظروف درج شدند جهت جایگیری ؟

    ببخشید بنده دفع ادرارم زیاد شده ( حدود 12 بار در روز) و وقتی ادرار میکنم زیاد میاد اما باز هم اندکی داخل مثانه باقی میمونه و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر احساس ادرار میکنم. درد و سوزش ندارم و عطش ندارم دهانم هم خشک نمیشه.
    فقط استرس دارم.

    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش قند اوره و کراتینین کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    سنگی به اندازه 9 میلی در حالب کلیه پدرم که 63 ساله میباشد گیر کرده و تا حدودی باعق تورم کلیه شده ایا امکان دفع سنگی با این اندازه از طریق دارو و فعالیت وجود دارد یا حتما باید عمل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ 9 دفع نمیشود حتما باید tul شود فیلم عمل را در قسمت ویدیو سایت من ببینید و جهت انجام ان سریعا به مطب 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 850 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 727 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب