اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (111 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مصطفی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکترمن دوبارعمل واریکوسلکتومی انجام دادم اول بیضه چپم بود برای عمل دوم دوطرفه عود کرده.
    قبل عمل دوم ازمایش سمن دادم ک براتون میفرسم.باتوجه به ازمایش دکترم گفت ک بخاطرواریکوسل تحرک اسپرم نداری.ولی مسول ازمایشگاه گفت که بایددوباره ازمایش بدی چون ممکنه مشکل ازواریکوسل نباشه مربوط به پروستات باشه
    میشه شما نظرو تشخیصتون روبگین؟ممکنه التهاب پروستات یا سرطلن بیضه باشه؟
    روش درمان رو هم میش بگین
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام حرکت اسپرم های شما مختل است. اگر عمل انجام دادید کار بیشتری نمیشود کرد ، از قرص آندروفرتایل استفاده کنین
  • تصویر کاربر منصور چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    من بدنم زیاد خال داره
    یکم در مورد زگیل تناسلی خوندم مشکوک شدم
    بدنمو بررسی کردم یه تعداد زیادی خال ریز و درشت ناحیه بیضم بود؛ یه تعدادم دانه های ریز دور کلاهک التم
    وسواسم زیاد شد زبانمم بررسی کردم عکس عکسشو میزارم باتون
    سکس نداشتم ولی بوسیدن طولانی مدت داشتم
    رشته ورزشیمم شنا بود از شورت و حوله هم استفاده میکردیم
    همچنین تو خوابگاه .....
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم
    2. تصویر کاربر منصور سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر اون خال های رنگی زگیل نیستن؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اروین سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام اقا ی دکتر من مدتی قرص پیموزاید مصرف کردم که دجار مشکلات جنسی شدم بعد دکتر به من دیپاکین وسیپراکتین۴ دادن که شش ماه مصرف کردم بعد من دچار اسهال شدم وبهبود یافتم اما الان دچار جمع شدن بیضه و آلت شدم که خیلی منرو اذیت میکنه ممنون میشم جواب بدهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام سونوگرافی انجام دهید مشکلی نیست
  • تصویر کاربر Mohammad سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر

    من چندین سال متاسفانه دچار خودارضایی بودم از یجایی به بعد متوجه شدم که دیگه در خواب محتلم و جنب نمیشم ولی فکر نمیکردم چیز خاصی باشه اما الان خیلی نگرانشم و حدود دو سال هست که جنب نشدم اما تقریبا سه ماهی هست که خودارضایی رو ترک کردم لطفا کمکم کنید خیلی نگرانم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام مشکلی نیست نگران نباشین
  • تصویر کاربر یاس سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    سلام اگر آقایی مبتلا به اچ پی وی نوع ۳۳،۴۵،۶۸ باشد یعنی نمیتواند سکس داشته باشد؟زیگیل های آشکار هم ندارند و تشخیص برای دو سال قبل بوده
    اگر می تووانند سکس کنند چه شرایطی را باید رعایت کنند با چنین فردی میشه ازدواج کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      در مورد زگیل وقتی فرد مبتلا بشه ممکنه بدن بتونه مقابله کنه و ویروس از بدن پاک بشه ، ممکنه در بدن بمونه و عود کنه. بهترین درمان کرایو است. تیغ زدن و لیزر باعث پخش آن می شود. در مورد واکسن ، قبل از ابتلا به زگیل ، در خانم ها موثر است بعد از ابتلا اثر ندارد. در خانم ها باید پس از ابتلا سالانه پاپ اسمیر انجام شود از جهت خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      می توانید رابطه داشته باشید فقط شریک جتسی تان باید پاپ اسمیر دهد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام دختر ۲۱ ساله دارم مشکل ذهنی جسمی داره سی پی ازلحاظ تکلم شنیدن هیچکدام از اینها نداره قادر به نشستن هم نداره در واقع فقط نفس میکشه وبا دستهایش بازی میکنه ودرازکش مدت سه هفته حبس ادرار داره به خانم دکتر ارولوژی مراجعه کردیم معاینه کرد گفتن فعلا دارو تجویز میکنم قرص ترازوسین شبی نصف قرص وقرص باکلوفن تجویز کردن وشربت اورتیکا بخاطر اینکه مثانه التهاب داشت سونو گرفتیم درجواب
    چنین قید شده کبد کلیه ها نرمال مثانه باضخامت دیواره طبیعی حاوی urineبا مقدار خفیف Fineintemacechoاست که میتواندثانویه بهHematuriapyoriaویاurinarysandباشد دارو افاقه نکرد دکتر گفتن باید ازطریق دوربین سیسکوپی انجام داد ومجرا را باز کنیم این کار انجام داد لاکن جواب نداد ضمنا یبوست شدید داره وروده هاش یکی بزرگ شده ویکی منقبض وعلت عدم ادرار تخلیه مدفوع دکتر گفتن الان بعضی وقتها دو مرتبه در روز ادرار میکنه بعضی وقتها یک مرتبه واز سوند داریم استفاده میکنیم علاوه بر دارو قبلی دو نوع شربت برای عفونت نوشتن شربت نالیدیکسیک اسید وشربت کوتریکسول شب ها مصرف میکنه لطف کنید باتوجه به اینکه جابجایی بچه خیلی مشکل راهنمایی بفرمایید چکارکنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام باید کشت ادرار انجام شود و سپس نوار مثانه گرفته شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    با سلام،
    وقت بخیر
    آقایی هستم 56 ساله
    دیروز به تاریخ 15 شهریور سوند دبل جی خارج کردم، از نیمه های شب گذشته دچار دل درد و امروز دچار تب و لرز شدم و در حال حاضر تبم 38 و فشار 11 روی 7 میباشد
    آیا از عوارضِ عملِ دیروز است یا مربوط به موردِ دیگری است؟
    در ضمن در اتاقِ عمل مدت کوتاهی بیهوشی داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام تب بعد عمل مهم است. به دکتر خودتان حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2553 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.
    جوانی بیست و پنج ساله و مجرد هستم.
    از اول تیر ماه در ناحیه بیضه درد احساس میکنم.
    اوایل مرداد به پزشک مراجعه کردم و تشخیص ایشان التهاب اپیدیدیم بود و سه بسته قرص سیپروفلوکساسین 500 و سه بسته قرص مداکسن 250 (ناپروکسن) تجویز کردند و پس از مصرف بهبودی اندکی حاصل شد اما چون کاملا خوب نشدم دوباره به پزشکی دیگر مراجعه کردم و ایشان هم همان تشخیص قبلی را دادند ولی دو بسته کپسول داکسی سایکلین 100 و یک بسته قرص دیکلوفناک 100 تجویز کردند و مصرف کردم.
    از اول شهریور دیگر دارو نداشتم و مصرف نکردم ولی درد همچنان ادامه دارد.
    آقای دکتر چه کنم؟ این درد تا کی ادامه خواهد داشت؟
    1. تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      در ضمن آقای دکتر این درد پس از خودارضایی و کار نسبتا سنگین پس از خودارضایی بوجود آمد.
      در شهرمون پزشک متخصص نداریم لطفا کمکم کنید.
      آیا نیاز به مصرف دارو و مراجعه دوباره به پزشک دارم یا باید صبوری کنم تا بهبودی حاصل شود؟
      این مدت ادامه دار بودن درد طبیعی است؟
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      در ضمن آقای دکتر مشکوک به واریکوسل در بیضه سمت چپ هستم ولی درد در هر دو بیضه احساس می شود.
      امکان داره درد هر دو بیضه ناشی از واریکوسل باشد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام سونوگرافی بیضه ها و کشاله ران از جهت بررسی واریکوسل و فتق انجام دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر r سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    چند وقتی هستش که یه برآمدگی خیلی کوچولو روی بیضه بووجود اومده بود
    ابتدا دقیقا مثل جوش بود
    یه مدت احساس میکنم بخاطر دستکاری خودم بزرگتر شد شاید اندازه یه عدس
    ولی نه درد داره نه چیزی
    رنگ خاصی هم نداره دقیقا رنگ بیضه
    بغل اون جدیدا یکی دیگه ریز بوجود اومده میخواستم بدونم چی هستش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام سونوگرافی انجام بدین
  • تصویر کاربر ملائیان سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    بنده ۱۵ سالمه و پسرم بعد از دستشویی چند قطره ادرار در مثانه ام باقی می ماند که با استبرا هم حل نشد آیا میشه دارویی معرف کنین که به روش راحت تر حل بشه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر ملائیان چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام تو سایت نوشته بود تا ۴۸ ساعت جواب داده نیشه ولی هنوز جوابی ندادن با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آزمایش ادرار بدهید و سونوگرافی
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 662 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    نتیجه سونوگرافی سنگ ۶ میلیمتری در uvjسمت چپ مشاهده میشود۰
    در سونو قبلی و قبل از سنگ شکن یک سنگ ۷ میلیمتری و تعدادی سنگ های
    کوچکتر در کلیه سمت چپ دیده شده بود
    آیا نیاز به سنگ شکن مجدد و استفاده از دارو میباشد یا خیر ۰ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با عکس kub و یا ivp مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    سلام.من هر دو كليم سنگ داره چندين بار سونوگرافي رفتم كه گفتن سنگت 4 ميليمتر و كوچيكتره.دكتر متخصص هم بهم دارو داده و چند تا هم دفع كردم.الان مشكلي كه دارم اينه كه هر دو كليم درد ملايم و گاه گاهي دارن . رنگ ادرارم هم با اينكه اب زياد ميخورم به رنگ زرد تيرست.اخرين سنگي كه دفع كردم همراه با طب و لرز و خون بود.چند بار متخصص كليه رفتم كه دكتر چندتا قرص داده و ميگه مشكلي نداري.به نظر شما بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کار خاصی نمی خواهد
  • تصویر کاربر sahar پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. روز بخیر

    بنده دختر هستم و 28 سال دارم.

    دفع ادرار یک فرد معمولی در روز ( در 24 ساعت) چند لیتر هست؟

    من یک ظرف 1/5 لیتری از مغازه تهیه کردم و درونش رو خالی کردم و می خوام میزان دفع ادرارم رو بسنجم که ببینم آیا دفع ادارم زیاد هست یا کم.
    این میزان لیتری که در برخی پایگاه های پزشکی برای سنجش میزان دفع ادرار مطرح شدند منظور همین لیترهای معمولی هست که روی ظروف درج شدند جهت جایگیری ؟

    ببخشید بنده دفع ادرارم زیاد شده ( حدود 12 بار در روز) و وقتی ادرار میکنم زیاد میاد اما باز هم اندکی داخل مثانه باقی میمونه و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر احساس ادرار میکنم. درد و سوزش ندارم و عطش ندارم دهانم هم خشک نمیشه.
    فقط استرس دارم.

    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش قند اوره و کراتینین کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 627 مشاهده پرسش
    سنگی به اندازه 9 میلی در حالب کلیه پدرم که 63 ساله میباشد گیر کرده و تا حدودی باعق تورم کلیه شده ایا امکان دفع سنگی با این اندازه از طریق دارو و فعالیت وجود دارد یا حتما باید عمل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ 9 دفع نمیشود حتما باید tul شود فیلم عمل را در قسمت ویدیو سایت من ببینید و جهت انجام ان سریعا به مطب 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 849 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 723 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب