اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (111 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان پیگیری سوالی که داشتم درمورد زود انزالی که چقدر طول میکشه؟؟؟ رابطه ی سکس در۵ یا ۶ تا تلمبه زدنه. درضمن آزمایش دادم کلی سالم سالم. لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام داپوکستین ۶۰ دو ساعت قبل رابطه اگر جواب نگرفتید سرترالین ۵۰ شبی یک عدد تا ۳ ماه
  • تصویر کاربر صهبا یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و خسته نباشید
    آقای دکتر، حدود دو هفته ای هست که تکرر ادرار دارم. احساس فشارو پر بودن مثانه و درد متوسط روی مثانه (ناحیه پایینی زیر شکم) دارم. این درد در ناحیه پایینی زیر شکم گاهاً به دو طرف کشاله ران و کمر کشیده می شود و حتی گاهاً به پاها.
    تحت فشاری که ایجاد میشه، میرم دستشویی اما گاهاً حجم ادرارم کم است. بعد از دستشویی نیز فشار و درد ناشی از آن ازبین نمیره. هنگام ادرار سوزش خاصی ندارم و خون نیز در ادرار ندارم. اما بعدش سوزش خفیفی در ناحیه فرج حس میکنم که بیشتر اوقات بعد از مدت کوتاهی بعد از دستشویی رفع می شود. دو ماهی نیز هست که کاملا پریودی ام نیز نامنظم شده.
    42 سالم است و مجردم.
    دکتر رفتم و عفونت گفتن. سفکسیم (یک ورق) و Fosuril پودری دادند؛ مصرف کردم اما وضعیتم تغییر خاصی پیدا نکرده . مترینیدازول نیز جواب نداد.
    خیلی ممنون خواهم شد لطف فرموده و نظرتون رو بفرمایید که دلیلش ممکنه از چی باشه؟ سنگ مثانه ممکنه باشه؟
    خیلی ممنونم از وقتی که صرف می فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام یک ازنایش ادرار و کشت ادرار به همراه سونوگرافی کلیه ها و مجادی انجام بشه . احتمالا عفونت ادرار
  • تصویر کاربر رشیدزاده دوشنبه ۸ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    آقای دکتر
    پدرم 67 سالشونه،psaایشون بالا بود,نمره گلیسون 8 هست و نمونه برداری انجام دادن و مشخص شد که از 12 نمونه 6 نمونه اون سرطانی هست و مبتلا به کنسر پروستات هستن
    ،پدرم در گذشته چند عمل جراحی روی هر دو تا کلیه انجام دادن و سنگ کلیه هم داشتن،الان کلیه چپ با تعدادی سنگ کلیه کارکرد حدود 30 درصد داره،بیماری خاص دیگه ای ندارن،اسکن استخوان انجام شده و درگیر نشده اند ولی از ام آر آی متوجه شدن که غده لنفاوی سمت چپ و کیسه منی هم درگیر شده
    عکس ها را برای شما ارسال میکنم
    درخواست دارم بفرمایید روش درمان ایشون باید به چه صورت باشه؟برای مراجعه حضوری خیلی تلاش کردم ولی اولین نوبت رو برای 20 خرداد ماه بهم داد و نگرانم دیر بشه،خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام مطابق سوالات قبلیتان عرض کردم عکس پاتولوژی و مدرک ان لازم است
    2. تصویر کاربر رشیدزاده شنبه ۶ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      خدمت شما🙏
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام قابل عمل کردن هستن در صورت تمایل شماره تماس بزارین باهاتون تماس میگیریم برای عمل
    4. تصویر کاربر رشیدزاده یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      خیلی ممنونم آقای دکتر
      این شماره باباست👇
      09121951935
      رشیدزاده
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام تماس گرفته خواهد شد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر اسی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.دکتر من چندروز پیش از شما سوال کردم درمورد التهاب پروستات که به من گفتین آزمایش ادرارو کشت ادرار بدین من این آزمایشات رو دادم و عفونت ادراری نداشتم البته قبلا یه دفع عفونت ادراری گرفتم با سفکسیم کاملاخوب شدم ..یکباردیگه هم علایم رو بگم سوزش و تکرر ادرار و گاهی دوشاخه شدن ادرار و قطره قطره امدن ادرار ودرد وسوزش هنگام نشستن ، درد و سوزش بعداز ادرار ، به حالت نعوظ رسیدن آلت درهنگام ادرار کردن ،و خلاصه دفع ناقص ادرار ضمن اینکه من دکتر که رفتم قرص فینایید و قرص سوزش نوشتن برام شباهم امنیک ۴ /میخورم
    درکل مثل قبل نمیدونم کی باید برم دستشویی فقط موقعی که درد دارم میرم دستشویی دردم کم میشه ولی بازم به طورکامل دفع نمیکنم واینکه وقتی درد میگیرم التم سفت میشه حالت فنری و کوچیک میشه بعد میرم ادرارمو دفع میکنم به حالت قبل برمیگرده ، با این قرص امنیک شبا درد ندارم ولی بازم درحالت عادی نمیدونم کی برم دستشویی .. تو خواب که درد داشته باشم بعد میرم دفع میکنم خوب میشم سنمم که ۲۴ سال مجرد و تاحالا سکس نداشتم و حدودا ۴ سال هفته ای یکبار خودارضایی میکردم ..ممون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      فیناستراید را مصرف نکنید . اگر دفع ادرار به سختی انجام میشه باید سیستوسکوپی جهت بررسی مجرا شوید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ایا اون نقطه های ته زبان زگیل هستند یا نه؟
    1. تصویر کاربر احمد شنبه ۶ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      .
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      زگیل نیست در حد عکس
    3. تصویر کاربر احمد شنبه ۶ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      دکتر امکانش هست زگیل باشه؟ پیش دکتر عمومی و دندان پزشک هم رفتم گفتن زگیل نیست .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      خیر پاپی زبان است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ایا اون نقطه های ته زبان زگیل هستند یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      زگیل نیست
  • تصویر کاربر Samantha یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام.
    در روز دوازدهم پس از شروع قاعدگی ( روزهای نزدیک به تخمک گذاری)، نزدیکی بدون دخول به روش لاپایی صورت گرفته که تماس سطحی فقط با قسمت روی واژن برقرار شده و مایع منی اصلا در نواحی واژن تخلیه نشده است آیا امکان بارداری با پیشاب با توجه به اینکه پاها کاملا بسته بوده و فقط تماس الت از روی واژن سطحی و سریع بوده است،وجود دارد؟
    ممنون از پاسخ دهی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام سوال مربوط به متخصص زنان است در حیطه کاری اینجانب نیست . اما گاهی اوقات امکان بارداری با پیشاب وجود دارد هرچند احتمال بارداری بسیار کم است
  • تصویر کاربر طاهری یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پسر من ۳ ماه و نیمه هستش.عفونت ادرار گرفته امروز دهمین روزیه که آنتی بیوتیک مصرف میکنه سفکسیم ۱0۰.دکتر گفت به محض اینکه ده روزش تموم شد ختنه بشه چون مجرای ادرارش تنگه. دوباره عفونت میکنه.نوبت ختنه برای پس فردا براش گرفتم.ولی احساس میکنم عفونت ادرارش خوب نشده چون همچنان علائم عفونت ادرار رو داره.ادرار تیره و بد بو.و اینکه توی دو مرحله ادرارشو تخلیه میکنه.از اولم علائمش همینا بود فقط.اگه عفونتش خوب نشده باشه و ختنه کنیم مشکلی ایجاد میشه؟ چرا بعد از گذشت ۱۰ روز هنوز خوب نشده؟ و اینکه جدیدا دستاش خیلی میلرزه.خواستم بدونم از علائم عفونت ادراره.بعضی وقتا هم دست و سرش همزمان میلرزن.ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      لرزش دست و سر ربطی به عفونت ادرار ندارد مگر شواهد تشنج داشته باشد که توسط متخصص اطفال بررسی و از اون حالات فیلم داشته باشید. برای ختنه هم اقدام کنید منعی ندارد
  • تصویر کاربر سحر یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام، من یکسال هست ازدواج کردم همسرم سابقه لخته خون در پای راست داشتن و غلظت خون بالا و الان بعد از رابطه دچار درد در دو پا هستن آیا این در بچه دار شدن تاثیر داره.و این حالت عادی است.
    در ضمن آزمایش خون همسرم رو براتون ارسال نمودم.
    باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      سلام خیر تاثیری در بچه دار شدن ندارد . اما افزایش سن مشاغل خاص میتونه تاثیر بزاره . باید ازمایش اسپرم بدهند
  • تصویر کاربر karim یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام،به پیوست شش برگ نتیجه آزمایشات خدمتتان ارسال شده است، سپاسگزار خواهم بود راهنمایی بفرمایید
    ضمنا حدود دو سال پیش نیز از راهنمایی شما استفاده نموده بودم،با تشکر،جزیره کیش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 3 سال پیش)
      اول مشکل خود را بفرمایید هیچ ازمایشی اپلود نشده
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 655 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    نتیجه سونوگرافی سنگ ۶ میلیمتری در uvjسمت چپ مشاهده میشود۰
    در سونو قبلی و قبل از سنگ شکن یک سنگ ۷ میلیمتری و تعدادی سنگ های
    کوچکتر در کلیه سمت چپ دیده شده بود
    آیا نیاز به سنگ شکن مجدد و استفاده از دارو میباشد یا خیر ۰ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با عکس kub و یا ivp مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام.من هر دو كليم سنگ داره چندين بار سونوگرافي رفتم كه گفتن سنگت 4 ميليمتر و كوچيكتره.دكتر متخصص هم بهم دارو داده و چند تا هم دفع كردم.الان مشكلي كه دارم اينه كه هر دو كليم درد ملايم و گاه گاهي دارن . رنگ ادرارم هم با اينكه اب زياد ميخورم به رنگ زرد تيرست.اخرين سنگي كه دفع كردم همراه با طب و لرز و خون بود.چند بار متخصص كليه رفتم كه دكتر چندتا قرص داده و ميگه مشكلي نداري.به نظر شما بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کار خاصی نمی خواهد
  • تصویر کاربر sahar پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. روز بخیر

    بنده دختر هستم و 28 سال دارم.

    دفع ادرار یک فرد معمولی در روز ( در 24 ساعت) چند لیتر هست؟

    من یک ظرف 1/5 لیتری از مغازه تهیه کردم و درونش رو خالی کردم و می خوام میزان دفع ادرارم رو بسنجم که ببینم آیا دفع ادارم زیاد هست یا کم.
    این میزان لیتری که در برخی پایگاه های پزشکی برای سنجش میزان دفع ادرار مطرح شدند منظور همین لیترهای معمولی هست که روی ظروف درج شدند جهت جایگیری ؟

    ببخشید بنده دفع ادرارم زیاد شده ( حدود 12 بار در روز) و وقتی ادرار میکنم زیاد میاد اما باز هم اندکی داخل مثانه باقی میمونه و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر احساس ادرار میکنم. درد و سوزش ندارم و عطش ندارم دهانم هم خشک نمیشه.
    فقط استرس دارم.

    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش قند اوره و کراتینین کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    سنگی به اندازه 9 میلی در حالب کلیه پدرم که 63 ساله میباشد گیر کرده و تا حدودی باعق تورم کلیه شده ایا امکان دفع سنگی با این اندازه از طریق دارو و فعالیت وجود دارد یا حتما باید عمل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ 9 دفع نمیشود حتما باید tul شود فیلم عمل را در قسمت ویدیو سایت من ببینید و جهت انجام ان سریعا به مطب 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 844 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب