اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (111 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب و احترام
    آقای دکتر ما در حال اقدام برای بارداری بچه دوم هستیم تو آزمایش همسرم چسبندگی گزارش شده دارو و درمانی برای این مشکل وجود داره؟
    1. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش براتون ارسال شد؟
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش ارسال شد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام ازمایش رویت شد . چند سالتونه ؟ از نظر واریکوسل بررسی شدید ؟
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    بنده22سالمه و متاسفانه هشت نه سالی هست که خود ازضایی میکنم الان حدودا یک ماهیی میشه که زود انزالی شدید گرفتم (زیر20ثانیه)جوری که بعضی وقت ها حتی بدون لمس الت فقط با دیدن فیلم های تحریک کننده دچار انزال میشم (یک احساس قلقلک داخل کمرم احساس میکنم و بعد ارضا میشم) این موضوع خیلی نگرانم کرده و میترسم تو آینده و زندگی زناشوییم به مشکل جدی بر بخورم فعلا مجرد هستم اما قصد ازدواج دارم ولی با این موضوعی که پیش اومده میترسم جلو برم
    آقای دکتر ناگفته نمونه بنده قبلا مشکل التهاب پروستات داشتم و تو شهرمون به پزشک مراجعه کردم ایشون دارو دادن دقیقا دو سال پیش اما از اون موقع به بعد کنترل ادرارم یکم ضعیف شده وقتی مثانم نصف میشه باید سریع دستشویی کنم تقریبا دوماه پیش هم سونو انجام دادم و یک کیست داخل پروستاتم بود اما پزشک بهم گفتم که چیزی نیست(عکسش رو براتون میفرستم)

    من خیلی استرس گرفتم از این موضوع ممنون میشم راهنماییم کنید اقای دکتر من داخل سایتتون که بیمار ها مشکلاتشون رو نوشته بودن میحوندم که شما داروی داپوکستین تجویز میکردید
    آیا این دارو باید تاکی مصرف بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      تا به حال رابطه جنسی داشتید ؟
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      یکبار خیلی وقت پیش تقریبا۳سال رابطه داشتم و از کاندم استفاده کردم تایم انزالم بد نبود
    3. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      خیلی وقت پیش داشتم تقریبا سه سال پیش
      تایم انزالم بالای۱۵دقیقه بود اما از کاندم و اسپری استفاده کردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      خب اون زمان خوب بوده اگر الان در رابطه مشکل داشتید اونوقت تعریف زودانزالی هست و با خودارضایی تعریف زودانزالی مشخص نمیشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر موسوی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    سلام و احترام خدمت دکتر کرمی موسوی هستم.مرد متاهل .۳۹ ساله کارمند .جناب دکتر بنده ۶ تیرماه به علت درد پهلو رفتم سونو دادم.یه سنگ ۸ میل و سنگ ۴ میل بود.رفتم سی تی دادم.که تو سی تی زده بود.۱۶ میل.هر دو سنگ در upj بود.دکتر سنگ شکن برون اندامی نوشت.که انجام دادم.بعد از دوهفته دوباره رفته سونو دادم. در سونو ۴ میل دفع شد. ولی یه سنگ ۸ میل دوباره بود.یه سیتی دیگه دادم.تو سینی زده بود.سنگ ۱۲ میل در کلیه لنگنچه هست..دوباره رفتم سنگ شکن برون اندامی ...بعد از دوهفته ...سونو دادم تو سونو زده بود سنگ نداری فقط میکرولیتاز ۳ میل هست ولی تو سی تی زده بود.۱۰ میل تو ابتدای حالب ...دوباره دکتر سنک شکن نوشت برای بار سوم که فاصله هر سنک شکن ۲۰ روز بود.بعد از دوهفته دیگه سونو دادم.تو سونو زده در ناحیه اکوژن به قطر ۸ میلی محو‌خطی سنگ یا رسوبات کلسیمی دیده شده است. ولی در سی تی عکس گرفتم.سنگی نبود.حالا موندم دکتر کرمی چه کار کنم.واقعا ۲ ماه هست زندگی نمی کنم.کدام جوابش دقیق هست سونو یا سی تی اسکن؟ باید دوباره دارم بخورم.؟ نیاز به عمل tul دارم ؟لطفا کمکم کنید دکتر کرمی.یه دنیا ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام برای سنگ فقط سی تی اهمیت دارد و در سی تی اخر اگر سنگی ندیده اقدامی نمیخواد
    2. تصویر کاربر موسوی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام دکتر..آیا سی تی اسکن اشتباه میشه ؟ آیا سنگ کلیه یا رسوبات کلسیمی ۹ میل با دارو رفع میشه ؟ ناحیه اکوژن چی هست ؟ آیا سنگ شکن برون اندامی برای چهارم ضرر دارد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سی تی اسکن اشتباه نمیکنه و وقتی سنگی دیده نشده اقدامی لازم نیست ولی سونو ممکنه اشتباه کنه . به هیچ عنوان دیگه سنگ شکن نکنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۳۱سال سن دارم ۷ساله هم ازدواج کردم رفتم ازمایش اسپرم دادم دکتر بهم گفته ضعفی اسپرم داری یعنی صفر درصد ازمایش بیضه گفته نرماله می خوام بدونم درمانی داره یانه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      بچه دارید ؟ از نظر واریکوسل معاینه شده اید ؟
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    با سلام روی ناحیه کلاهک آلت تناسلی بنده چیزی شبیه برفک مشاهده میشود . یعنی پوست خشک هست و وقتی پوست برداشته میشود کمی زیر آن قرمز و ملتهب است. حدود پنج سال پیش این اتفاق برای اولین بار برای من پیش اومد و. با پماد ضد قارچ و کرم مرطوب کننده خوب شد و بعد از مدتی دوباره ظاهر شد و در طول این پنج سال حدودا سه چهار بار بصورت کم و زیاد درگیر شدم ولی. این بار باز هم کل سر آلتم درگیر شده است .
    البته سابقه قارچ لای انگشت پا را هم دارم که آن هم هر چند وقت یک بار اوت میکند و با پماد و شامپو ضد قارچ خوب میشود. شریک جنسی مطمعن دارم و ایشون چند ساله با بنده رابطه دارند و هیچ مشکلی هم ندارند. و بیماری قارچی هم از بنده به ایشون منتقل نشده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      مجدد عکس بفرستید اپلود نشده
    2. تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      با سلام چشم.
    3. تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      با سلام چند بار اقدام کردم انجام نشد . مجدد از تلگرام ارسال میکنم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      احتمالا در زمینه قارچ هست . کلوتریمازول مصرف کنید . اگر بعد یک هفته بهتر نشد متخصص پوست ببینه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سورنا چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من عمل هیدروسل و واریکوسل انجام دادم هفته پیش یک مقدار درد دارم در قسمت بیضه و این روهم میخواستم بدونم که آیا خودارضایی بعد مدت یک هفته بعد عمل مشکلی داره برای بند یا خیر ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام ممکنه کمی درد رو تشدید کنه
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بنده 17 سالمه
    و متاسفانه حدودا سال پیش متاسفانه متاسفانه یه رابطه محافظت نشده با یه شخص داشتم و بعد حدود یک ماه اول یک حالت یک جوش ریز زیر کلاهک و بعد ی مدتی قسمت چپ الت بنده به همان شکل دو زائده ریز ظاهر شدن و اندازه آنها تغییر نکرده در یکسال اخیر

    ایا زگیل هستن یا... ؟ راه درمانش چی هستش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      عکس بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      داخل تلگرام فرستادم
      اینجا مجدد میفرستم خدمتتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      زگیل نیست محل ختنه اقدامی نمیخواد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ارشک چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    با سلام و درود
    دکتر بیضه سمت راست کمی متورم شده همراه قرمزی پوست زمانی که بیضه جمع میشود دردی ندارم و پوست حساس نیست، ولی زمانی که به حالت اولیه برمیگرد حس کمی درد نه به طور ثابت و سنگینی و شل شدن بیضه هارو دارم سرباز هستم و دسترسی به پزشک متخصص هم ندارم آیا عفونت هست و قرص نیاز هست مصرف شود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام حتما یک سونوگرافی بیضه ها کنید بفرستید . یا باید معاینه بشه یا سونو کنید تا تشخیص دقیق بدم .
  • تصویر کاربر مبین سه شنبه ۷ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام بنده 22 سال سن‌دارم میل جنسیم خیلی نسبت به قبلا کم شده البته یه مدت داروی اعصاب مصرف میکردم
    باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام بخاطر داروهای اعصاب هست باید قطع بشه تا به حالت عادی برگرده
  • تصویر کاربر خسرو سه شنبه ۷ شهریور ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون به خیر آقای دکتر پسر ۱۶ ساله ام نزدیک یک سال داخل ادرار خون بود ازمایش وسونو کامل داد چیزی نشان نداد با دستگاه در یزد نگاه کردن گفتند مجرا تنگه عمل کردند باز خوب نشد هنوز داخل ادرار خون و سوزش داره الان یه دکتر کرمان سی تی رنگی گفتند اونم چیزی نشان نداد آقای دکتر ممنون میشم جواب بدید باید پیش کدوم دکتر یا کجا ببرم مشکل پسرم حل شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ شهریور ۲( 2 سال پیش)
      سلام ممکنه بخاطر همون تنگی مجراش باشه خونی که داخل ادرار هست . به متخصص اطفال مراجعه کنید بررسی بیشتر کنند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 654 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    نتیجه سونوگرافی سنگ ۶ میلیمتری در uvjسمت چپ مشاهده میشود۰
    در سونو قبلی و قبل از سنگ شکن یک سنگ ۷ میلیمتری و تعدادی سنگ های
    کوچکتر در کلیه سمت چپ دیده شده بود
    آیا نیاز به سنگ شکن مجدد و استفاده از دارو میباشد یا خیر ۰ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با عکس kub و یا ivp مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام.من هر دو كليم سنگ داره چندين بار سونوگرافي رفتم كه گفتن سنگت 4 ميليمتر و كوچيكتره.دكتر متخصص هم بهم دارو داده و چند تا هم دفع كردم.الان مشكلي كه دارم اينه كه هر دو كليم درد ملايم و گاه گاهي دارن . رنگ ادرارم هم با اينكه اب زياد ميخورم به رنگ زرد تيرست.اخرين سنگي كه دفع كردم همراه با طب و لرز و خون بود.چند بار متخصص كليه رفتم كه دكتر چندتا قرص داده و ميگه مشكلي نداري.به نظر شما بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کار خاصی نمی خواهد
  • تصویر کاربر sahar پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. روز بخیر

    بنده دختر هستم و 28 سال دارم.

    دفع ادرار یک فرد معمولی در روز ( در 24 ساعت) چند لیتر هست؟

    من یک ظرف 1/5 لیتری از مغازه تهیه کردم و درونش رو خالی کردم و می خوام میزان دفع ادرارم رو بسنجم که ببینم آیا دفع ادارم زیاد هست یا کم.
    این میزان لیتری که در برخی پایگاه های پزشکی برای سنجش میزان دفع ادرار مطرح شدند منظور همین لیترهای معمولی هست که روی ظروف درج شدند جهت جایگیری ؟

    ببخشید بنده دفع ادرارم زیاد شده ( حدود 12 بار در روز) و وقتی ادرار میکنم زیاد میاد اما باز هم اندکی داخل مثانه باقی میمونه و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر احساس ادرار میکنم. درد و سوزش ندارم و عطش ندارم دهانم هم خشک نمیشه.
    فقط استرس دارم.

    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش قند اوره و کراتینین کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    سنگی به اندازه 9 میلی در حالب کلیه پدرم که 63 ساله میباشد گیر کرده و تا حدودی باعق تورم کلیه شده ایا امکان دفع سنگی با این اندازه از طریق دارو و فعالیت وجود دارد یا حتما باید عمل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ 9 دفع نمیشود حتما باید tul شود فیلم عمل را در قسمت ویدیو سایت من ببینید و جهت انجام ان سریعا به مطب 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 840 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 717 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب