اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (111 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر یاس پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 140 مشاهده پرسش
    خیر آقا دکتر آقا هستم لطفاً راهنمایی بکنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      فیناستراید ۵ میلی گرمی یک روز در میان تا دو هفته استفاده کنید
  • تصویر کاربر Hp جمعه ۲۱ شهریور ۴( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 129 مشاهده پرسش
    دکتر جان عکس میشه بفرمایید عکسی که فرستادم زگیل هست یا جای گوشت اضافه هس
    1. تصویر کاربر Hp پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      دکتر یک عکس دیگرم خدمتتون فرستادم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      رابطه خطرناک داشتید؟
    3. تصویر کاربر Hp پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      رابطه خطرناک یعنی چطور دکتر ؟ رابطه داشتم ولی طرف مشکلی نداشته
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      زگیله و باید کرایو بشه اون طرفی هم که باهاتون رابطه داشته باید پاپ اسمیر بده
    5. تصویر کاربر Hp پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      دکتر ایا زگیل هست یا زائده گوشتی میتونه باشی از طریق خراش تیغ
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      زگیله
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر R دوشنبه ۲۴ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 156 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    دکتر من ۲۰سالمه زودانزالی خیلی شدید دارم به حدی که حتی قبل از تماس گاهی اوقات ارضا میشم میخواستم بدون این غیرعادیه هیچ راهی براش وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      رابطه جنسی داشتید تا حالا؟
    2. تصویر کاربر R پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      نه انقد شدیده که اصلا نمیشه رابطه داشت
    3. تصویر کاربر R پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      نه انقد شدیده که اصلا امکانش وجود نداره
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      ابتدا ازروش های بی حسی موضعی استفاده کنید اگر بهتر نشد درمان دارویی لازم خواهد بود
    5. تصویر کاربر R جمعه ۲۱ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      دکتر ممکنه دیگه مشکل رفع نشه دائمی باشه؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      رفع خواهد شد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر پورچی جمعه ۲۱ شهریور ۴( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من حدود چهار سال است بزرگی پروستات دارم 65سال دارمدوسال تحت نظر شما بودم باpsa4.9وحجم پروستات40سیسی برام mrsنوشنیداسفند 401بعد توسط شما بیوپسی شدم که جواب منفی بود یک سال بعد هم هر سه ماه یکبار برام psaنوشتید که اکثر اوقات حدود 3.5تا3.8بود الان به دلیل سخت بودن به دسترسی به شما هرسه ماه psaمیدهم که در آزمایشگاه‌های مختلف وباتوجه به مشکلات ادراری که دارم نوسان دارد درمان گذشته در سه آزمایش psa3.9و6.4وهفته بعد4.5ومیزانفری پاس ا به پی تی ا بین 30%تا50%استدرحال حاضر تکرر ادرار و سوزش ادرار ندارم بعضی مواقع به راحتی وروان ادرار تخلیه میشود وبرخی اوقات با مشکل شبی یک تامسولوسین هم میخورم آزمایش ادرار و سونوگرافی هم مشکل خاصی ندارد فقط 40سیسی بزرگی پروستات گزارش شده است الان برخی اوقات در ناحیه مثانه و کمر احساس ناراحتی دارم سوالم این است برای ادامه پیگیری بیماری چه کنم آیا mrsوبیوپسی نیاز دارم یا psa را هر سه ماه تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      چه داروهایی مصرف میکنید؟ علایم ادراری دارید یا خیر؟
    2. تصویر کاربر پورچی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      خیر علایم ادراری خاصی ندارم تکرر و سوزش ادرار ندارم شبها یا دستشویی نمیروم و بعضی شبها یکبار برخی اوقات درد مبهم در ناحیه مثانه و کمر و لگن دارم و سوزش روی ران پا که رفتم اورتوپد و آمار ای کمر نوشت در جواب گفت بیرون زدگی دیسک دارید غیر از تامسولوسین شبی یکی روزی یک متفورمین و یک والزارتان 80میخورم البته سلکسیب وگاباپنتین 300هم مدتی خوردامبه دستور او توپدومشکل سکته گوش هم سال گذشته داشته ام که یکروز در میان کوکیوتن و مگنیفورت هم میخورم البته مشکلات روحی وعصبی هم گاهی دارم که در این مواقع مشکلاتم بیشتر میشه هفته قبل رفتم بیمارستان هاشمی نژاد معاینه انگشتی هم شدم دکتر گفت از نظر من مشکلی ندارید ولی بین psa ششماه بعد و آماراس پروستات مردد بود منتظرم نظر شما را داشته باشم چگونه وچکار کنم باتشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      ام آر آی پروستات باید انجام بشه برای شما
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پسرم ابتدایی بود که آوردیم خدمت شما فرمودین تنگی حالب داره ولی مشکلی نیست مرتب سونو بده .الان ۲۱ سال سن داره سونو ۳ سال پیش گرفتیم نوشته هیدرونفروز کلیه چپ با قطر apلگنچه ۱۸ میلیمتر مشاهده شد.حالب متسع نیست که می‌تواند مطرح کننده درجاتی از upjo باشد. آیا احتیاج به عمل جراحی دارد؟ممنون از پاسخگویی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      سونوگرافی جدید انجام بشه
  • تصویر کاربر پوریا پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پدر بنده مبتلا به بزرگی خوش‌خیم پروستات بودند که حدود دو ماه پیش تحت عمل جراحی قرار گرفتند. حدود یکی دو هفته پس از عمل، دچار ادرار کدر و همراه با سوزش شدند. در آزمایش‌ها ESR برابر 89 و WBC و RBC ادرار هر دو "many" گزارش شد. به همین دلیل به پزشک عفونی مراجعه کردیم و برای ایشان 20 عدد مروپنم 500 میلی‌گرمی تجویز شد، اما پس از مصرف، در نتایج آزمایش تغییری مشاهده نشد. سپس پزشک درخواست MRI لگن و شکم دادند.
    تصاویری از مثانه در MRI را برایتان ارسال می‌کنیم. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      ریپورت ام آر ای رو بفرستید
  • تصویر کاربر ایدا پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 160 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من مجردم و تابحال رابطه جنسی نداشتم.با یک اقایی به تازگی اشنا شدم.در قرار ملاقات متوجه شدم که پشت سرشون قسمت گردن زگیل دارن.واقعا زگیل بود،منگوله پوستی نبود اصلا.میخواستم بدونم این زگیل معمولی از طریق تماس و لمس هم منتقل میشه؟؟؟رابطه رو باید بهم بزنم؟از طریق بوسیدن باز هم زگیل معمولی منتقل میشه؟من با ایشون کاری نکردم و فقط دستای همو گرفتیم و لمس کردیم.ولی نگرانیم واسه اینده هست که ایا منتقل میشه براحتی؟؟؟و اینکه اقای دکتر من بخوام ازدواج کنم با هرفردی چطور متوجه بشم که طرف زگیل تناسلی داره یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      باید معاینه بشه پارتنرتون خیر انتقالش به این راحتی نیست
  • تصویر کاربر راحیل دوشنبه ۲۴ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    شوهرم سر التش زخم شده و درد ناک هستش
    ایا احتمالش هست که از عفونت و رخم دهانه رحم بهش سرایت شده باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر راحیل پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      عکس فرستاده شد
    3. تصویر کاربر راحیل پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      عکس قابل مشاهده هست یانه ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      این زخم ها ربطی به عفونت نداره باید از نزدیک معاینه شوید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر یاس پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 152 مشاهده پرسش
    سلام آقا دکتر وقت بخیر بنده متاسفانه مدت طولانی هست که به استمنا اعتیاد پیدا کردم چهره کاری کردم نتوانستم رهایش بکنم و اینکه داروی سرترالین مصرف میکنم چه داروی موثر ومفیدی برای من پیشنهاد میکنید شنیده ام که داروی فیناستراید ویا ساوپالمتو برای این مشکل خوب است نظر شما چیست فقط با سرترالین تداخل نداشته باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      خانم هستید؟
  • تصویر کاربر m. دوشنبه ۲۴ شهریور ۴( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت شما بخیر،آقای دکتر چند وقتی هست سایز آلت تناسلی من خیلی باعث نگرانی من شده تو زندگی و استرس زیادی دارم ممنون میشم در این زمینه مرا راهنمایی کنید سایز آلت تناسلی در حالت نعوظ ۱۴سانت البته با فشار خطکش داخل چربی و قطر آلت ۱۱سانت،آقای دکتر اگر صلاح میدونید عکس هم ارسال کنم چون خیلی بابت این موضوع نگرانی دارم.
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
    2. تصویر کاربر m. پنجشنبه ۲۰ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      آقای دکترامکانش هست جایی دیگه عکس و بفرستم یا باید داخل سایت ارسال کنم.
    3. تصویر کاربر m. شنبه ۲۲ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      آقای دکتر سلام مجددمن داخل سابت عکس هارا بارگزاری کردم ممنون میشم نظرتون را بفرمایید..
    4. تصویر کاربر m. شنبه ۲۲ شهریور ۴( 8 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر عکس ها را ارسال کردم خدممتتون.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۴( 7 ماه پیش)
      سایز آلت نرماله میتونید رابطه ی جنسی مناسب داشته باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    نتیجه سونوگرافی سنگ ۶ میلیمتری در uvjسمت چپ مشاهده میشود۰
    در سونو قبلی و قبل از سنگ شکن یک سنگ ۷ میلیمتری و تعدادی سنگ های
    کوچکتر در کلیه سمت چپ دیده شده بود
    آیا نیاز به سنگ شکن مجدد و استفاده از دارو میباشد یا خیر ۰ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با عکس kub و یا ivp مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام.من هر دو كليم سنگ داره چندين بار سونوگرافي رفتم كه گفتن سنگت 4 ميليمتر و كوچيكتره.دكتر متخصص هم بهم دارو داده و چند تا هم دفع كردم.الان مشكلي كه دارم اينه كه هر دو كليم درد ملايم و گاه گاهي دارن . رنگ ادرارم هم با اينكه اب زياد ميخورم به رنگ زرد تيرست.اخرين سنگي كه دفع كردم همراه با طب و لرز و خون بود.چند بار متخصص كليه رفتم كه دكتر چندتا قرص داده و ميگه مشكلي نداري.به نظر شما بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کار خاصی نمی خواهد
  • تصویر کاربر sahar پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. روز بخیر

    بنده دختر هستم و 28 سال دارم.

    دفع ادرار یک فرد معمولی در روز ( در 24 ساعت) چند لیتر هست؟

    من یک ظرف 1/5 لیتری از مغازه تهیه کردم و درونش رو خالی کردم و می خوام میزان دفع ادرارم رو بسنجم که ببینم آیا دفع ادارم زیاد هست یا کم.
    این میزان لیتری که در برخی پایگاه های پزشکی برای سنجش میزان دفع ادرار مطرح شدند منظور همین لیترهای معمولی هست که روی ظروف درج شدند جهت جایگیری ؟

    ببخشید بنده دفع ادرارم زیاد شده ( حدود 12 بار در روز) و وقتی ادرار میکنم زیاد میاد اما باز هم اندکی داخل مثانه باقی میمونه و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر احساس ادرار میکنم. درد و سوزش ندارم و عطش ندارم دهانم هم خشک نمیشه.
    فقط استرس دارم.

    خواهش میکنم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش قند اوره و کراتینین کمک کننده هستند
  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سنگی به اندازه 9 میلی در حالب کلیه پدرم که 63 ساله میباشد گیر کرده و تا حدودی باعق تورم کلیه شده ایا امکان دفع سنگی با این اندازه از طریق دارو و فعالیت وجود دارد یا حتما باید عمل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ 9 دفع نمیشود حتما باید tul شود فیلم عمل را در قسمت ویدیو سایت من ببینید و جهت انجام ان سریعا به مطب 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 830 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب 46 سال دارم و در سال 81 به دلیل وجود سنگ 7 میلی متر در کلیه راست ESWL شدم که جواب نداد و TUL شدم. و مشخص گردید که جنس سنگ اکزالات کلسیم می باشد.
    و درسال 86 مجددا در کلیه راست سنگ 8 میلی متر تشکیل شده و از کلیه رها شده و مسیر حالب را مسدود نمود و بنا به نظر دکتر عمل TUL مقدور نبوده و PCNL شدم.
    و هم اکنون در کلیه راست سنگ 4.5 میلی متر و همچنین کیست 2.5 سانتی متر مشاهده گردیده است که در سال گذشته وجود کیست تشخیص و اندازه آن 1.4 سانتی متر بوده است.
    به نظر حضرتعالی با توجه به وضعیت کنونی چه اقدامی باید صورت گیرد. در ضمن در حال حاضر شروع به مصرف قرص سیستون (cystone) کرده ام.
    سونوگرافی به پیوست ارسال می گردد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      در حال حاضر نیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با سلام... من درد کلیه دارم. سونو گرافی انجام دادم و به من گفتن کیست کلیه دارم به اندازه ی10*12میلیمتر .در سونوگرافی دوم به من گفتن کیست پاک شده و شن در هر دو کلیه دارم. در سی تی اسکن هم کیست رو نشون داده و دکتر سی تی اسکن گفت مشکلی نداره برای کلیه ام.. درد زیر شکم و پهلو وتنگی نفس جدیدا پیدا کردم... آیا برام مشکلی داره؟ میتو نه سرطانی باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اگ ساده باشد سرطانی نمیشود سنگ 12میلی باید سنگ شکنی شود
    2. تصویر کاربر ME جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه درد زیر شکمم خیلی زیاده هر دکتری هم بهم یه چیزی میگهن .یکی میگه بد خیمه یکی دیگه میگه خوش خیمه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 707 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید

    جناب دکتر من در کودکی ختنه شدم و توسط نخ دوخته شده
    و الان 32 سال سن دارم هر چندین ماه یک بار از جایی بخیه چیزی نرم شبیه نخ بیرون میاد ولی نه دردی دارم و نه مشکلی در نزدیکی کردن
    ایا نیاز به جراحی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    آیا قرصی (یا راه دیگری) برای بزرگ کردن آلت هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ راهی ندارد داروئی و یا جراحی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب