اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بی اختیاری ادراری به صورت اورژانسی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

به دفع اضطراری و ناگهانی و غیرارادی ادرار بی اختیاری اورژانسی یا اضطراری می گویند. در این نوع بی اختیاری فرد به صورت ناگهانی احساس دفع ادرار می کند و چه بسا اگر دیر به دستشویی برود خودش را خیس می کند.

در قسمت قبل درباره بی اختیاری استرسی صحبت شد. در این قسمت می خواهیم به بررسی درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری بپردازیم.

تکرر ادراری

چه عللی باعث بی اختیاری اورژانسی می شوند؟

1- اختلالات دستگاه عصبی مرکزی

مثل بیماری ms سکته مغزی، پارکینسون و بیماری های مادرزادی ستون فقرات از قبیل: مننگوسل، مننگومیلوسل، تومور نخاعی، آسیب به نخاع پس از ضربه و تصادفات

2- مثانه های بیش فعال

در این بیماران بدون بیماری زمینه ای، مثانه ناگهان و خودبخود منقبض شده و باعث احساس دفع ناگهانی ادرار به فرد دست می دهد.

3- عفونت های مثانه و پیشابراه

عفونت ها به علت تحریک مخاط و حساس شدن مثانه باعث ایجاد بی اختیاری فوریتی به همراه سوزش شدید ادرار می شوند که خوشبختانه موقتی هستند و با درمان خوب می شود.

4- مثانه های عصبی انقباضی یا اسپاستیک

این مثانه ها اغلب به علت بیماری های زمینه ای دستگاه عصبی مرکزی و نخاع ایجاد می شوند و از مشخصات آنها این است که حجم مثانه قدرت کش آمدن مثانه شدیداً کم می شوند و از طرفی قدرت و زمان انقباض مثانه از دست بیمار خارج می شود و لذا این افراد در روز ممکن است بیش از 20 بار به دستشویی بروند و شبها تا صبح به علت تکرر ادراری خواب نداشته باشند.

درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری به چه صورت است؟

اولین قدم درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری، تشخیص درست نوع بی اختیاری ادرار با نوار مثانه یا تست اورودینامیک می باشد. طبق یک قانون: همه بیماران با بی اختیاری ادراری مخصوصاً نوع فورتی آن باید قبل از هر اقدام درمانی تست کامل ارودینامیک انجام دهند.

تست ارودینامیک به صورت سرپایی و یک ربع طول می کشد و با قرار دادن یک سوند باریک در مثانه توسط دستگاه ارودینامیک همه اطلاعات مثانه از قبیل: حس مثانه، حجم مثانه، قدرت کش آمدن مثانه، مثانه های بیش فعال، سلامتی دریچه مثانه، قدرت پمپاژ مثانه، مقدار ادرار باقیمانده اندازه گیری می شوند و لذا طبیب با تشخیص قطعی و درست بیمار به درمان آن می پردازد.

بررسی های دیگر که کمک کننده هستند عبارتند از: آزمایش ساده کشت ادرار، سونوگرافی از کلیه ها و مثانه و بررسی ادرار باقیمانده و در صورت نیاز جهت بررسی علل بیماری زمینه ای و بررسی سلامت دستگاه عصبی در بعضی بیماران CT اسکن و یا MRI نیز کمک کننده هستند.

درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری چگونه است؟

بسته به شدت بیماری با توجه به نتیجه تست ارودینامیک به درمان بیمار می پردازیم. امروزه داروهای بسیار خوبی که مکانیسم آن آرام کردن عصب مثانه و شل کردن گردن مثانه و پایین آوردنده فشار داخل مثانه، در دسترس می باشد که با تجویز آنها بیماران بهبودی خوب و قابل قبولی پیدا می کنند و لذا بیماران باید در اسرع وقت به پزشک ارولوژی جهت درمان مناسب مراجعه نمایند. و لذا درمان اغلب بیماران با مثانه تحریک پذیر و بیش فعال و بی اختیاری فوریتی، دارویی می باشد.

آیا راه جراحی نیز برای درمان این بیماران وجود دارد؟

بله، در مواردی که بر اساس نتیجه تست ارودینامیک این بیماران:

  • مثانه با حجم و قابلیت کشش خیلی پایین دارند.
  • فشار داخل مثانه خیلی بالا است و خطر آسیب به کلیه ها وجود دارد.
  • به درمان دارویی جواب ندهند.

از روش جراحی بزرگ کردن مثانه برای درمان بی اختیاری فوریتی استفاده می کنیم. در این روش که جراحی پیچیده ای می باشد قسمتی از روده کوچک را برداشته و جهت افزایش حجم مثانه استفاده می کنیم که به آن عمل سیستوپلاستی می گویند که این عمل باعث کاهش فشار مثانه و کاهش علایم تحریک پذیری مثانه می شود.

بی اختیاری ادراری

و اما توصیه های اینجانب

  • در حالت عادی تکرر ادرار بیش از 7 بار در روز و 1 بار در شب غیرطبیعی است، پس باید بررسی شود.
  • در صورت داشتن حملات تکرر ادراری و بی اختیاری حتماً به پزشک مراجعه نمایید.
  • حملات تکرر ادراری و بی اختیاری فوریتی می تواند ثانویه به تومورهای نخاغ، مغز و بیماری MS و غیره باشد پس حتماً با مراجعه به پزشک بررسی کامل باید انجام شود.
  • به بیماران داراری تکرر ادراری مزمن و بی اختیاری فوریتی باید از مصرف مایعات زیاد، چای پررنگ، الکل و غیره که ادرار آورند اجتناب نمایید.
  • خوشبختانه خیلی از موارد بی اختیاری اورژانسی با دارو و درمان قابل کنترل هستند
  • در صورت داشتن بی اختیاری فوریتی حتماً اولین وسیله تشخیص شما تست ارودینامیک یا نوار مثانه می باشد و با انجام تست ارودینامیک و تشخیص درست درمان قطعی تری خواهید داشت.

در صورت داشتن تکرر ادرار مزمن و بی اختیاری ادراری فوریتی ،جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.5/5 - (4 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رامبد شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام بنده 27 سال سن دارم
    در سمت چپ تنه آلتم یک حالت فرورفتگی وجود دارد که هنگام سفت شدن آلت آن قسمت که دست میزنم بی حس است در صورتی که بقیه آلتم حس دارد. در ضمن آلتم به همان قسمت فرورفتگی یعنی به سمت چپ کمی انحراف دارد. حس می کنم طول آلتم نیز نسبت به قبل کوتاه تر شده.مشکل چه می تواند باشد؟ به نظر شما جدی است؟ نکند نتوانم ازدواج کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ببينم
  • تصویر کاربر فرشید شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید خدمت اقای دکتر.ی سوال داشتم از خدمتتون.من ی جوان23ساله ام درناحیه زیر شکمم ونقطه اتصال الت به شکم دورالتم هم سمت چب هم سمت راست دوزایده گوشتی کوچیک وجودداره که هیچ دردیم نداره میخاستم ببینم اسم این بیماری چیه؟ایامشکلی برای ازدواج محسوب میشه؟قابل عمل جراحی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد معاينه كنم
  • تصویر کاربر m شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام من 19 سالمه و حدودا 1 سال و نیمه که فهمیدم واریکوسل دارم و به دکتر مراجعه نکردم بیضه من طوریه که در حالت ایستاده رگ ها مشاهده میشن من استمنا میکنم هرازگاهی . آیا استمنا تاثیری بر روی وارکوسل داره؟ از عمل هم کمی ترس دارم برم عمل یا نه؟ لطفا یک دکتر خوب هم برای این عمل در تبریز معرفی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      شرمنده
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام دکتر سه سال پیش التم ضربه خورده بود بعد از ۳سال جاش از زیر پوست یکم برامده شده و اون قسمت هنگام نعوظ کج و ضعیف میشه,دکتر کلشیسین و ویتامین eداده,حالا سوالم اینه دو هفتست که کلاهک التم در حالت شل هم سفت هست لبه های کلاهک یکم برامده شده خلاصه نمیدونم از همون عوارض پلاک هست همون داروهارو ادامه بدم یا برم پیش دکترم؟یا شاید از عفونته؟دکترم اردبیل فرزین ولیزاده هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر فاطمه شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید .. ببخشید میخواستم بدونم اگر کسی کم کاری کلیه داشته باشه ب طوری ک کلیه چپ۳۰ درصد و کلیه راست ۶۰ درصد کار کنه درمانش چطوره؟ ایا درمان داره؟ و درمان حتمی داره یعنی اگر برای درمان اقدام کنه کاملا خوب میشه؟
    ممنون میشم پاسخ بدین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      مدارا وتحت نظر
  • تصویر کاربر سید شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    ( این پرسش با توجه به عدم دریافت پاسخ پس از 5 روز ، به دلیل احتمال مشکل در ارسال مجدداً ارسال می شود )
    جناب آقای دکتر کرمی - استاد محترم و قاری بین المللی قرآن مجید و پزشک فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری
    با سلام و عرض ادب
    احتراماً ، اینجانب که افتخار آشنایی با حضرتعالی را نخست در جلسات مرحوم استاد مولایی (که خداوند ایشان را در جوار رحمت بی کرانش در اعلی علیین مهمان قرآن و اهل بیت پیامبر فرماید) در مسجد الرضا علیه السلام داشته ام سؤالی از محضرتان دارم که با توجه به ایمان و اعتقاد راسخی که در شما سراغ دارم و نیز مدارج علمی و تخصص پزشکی شایسته تر از جنابعالی را در پاسخ به آن نیافتم .
    قطعاً ما انسانها عاجزتر از آنیم که به رموز خلقت خداوند پی ببریم . در قرآن کریم خوانده ایم که خلقت مخلوقات و به ویژه خلقت انسان سراسر از حکمت خدا خبر می دهد و هیچ کاستی و نقصی در آن نمی توان یافت و تغییر و تبدیل در آفرینش باری تعالی مورد نهی و مذمت قرار گرفته است .
    سؤالی این حقیر این است که چطور ممکن است در خلقت بی نقص و عیب خدا وجود پوست زائدی را در ناحیه تناسلی پسران قبول کنیم که انسانها مکلف بر برداشتن آن باشند . آیا این کار تغییر و دخالت در خلقت خدا محسوب نمی شود .
    آیا این موضوع به لحاظ علمی صحیح است ؟ آیا دلایلی که از نظر سلامت و بهداشت عنوان شده از نظر شما مورد تأیید است و یا به اثبات رسیده است که علت برخی بیماری های این عضو ختنه نشدن بوده است ؟
    آیا این که گفته می شود عمل ختنه از جهت کاهش شهوات و لذات جنسی است مورد تأیید است و اگر چنین اثری دارد آیا خداوند با قرار دادن گیرنده های عصبی بسیار زیاد و حساس در این ناحیه زمینه چنین موضوعی را ایجاد نموده آنگاه انسانها را به انجام عملی که موجب کاهش و تخفیف آن شود امر یا توصیه فرموده ؟ چگونه این تناقض را می توان توجیه کرد ؟
    آیا انجام این عمل حقیقتاً از تعالیم مذهبی و از تکالیف ادیان به انسانهاست یا نظیر بسیاری از خرافات که به اسم دین و مذهب به خورد مردم داده اند این موضوع نیز جایگاهی در تعالیم الهی ندارد و صرفاً یک عمل خرافی مذهبی است که چه بسا مرتکبین آن ندانسته مرتکب گناه تغییر در خلقت خدا می شوند ؟
    من به قرآن و سخن معصومین اعتقاد و ایمان دارم اما تاکنون در قرآن دستوری در این زمینه نیافته ام و روایت متقنی نیز در امر به انجام آن پیدا نکرده ام .
    خواهش می کنم من را راهنمایی فرمایید .
    چند روزی است که خدا فرزند پسری به ما هدیه فرموده و هنوز در ختنه کردن یا سر باز زدن از این عمل شدیداً تردید دارم .
    با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی حضرتعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بر اساس تحقيقات علمي ثبت شده در دنيا ثابت شده است كه از ١--عفونت ادراري٢--سرطان الت پيشگيري ميكند
  • تصویر کاربر ستاریوسف شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 697 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترمن تورابطه سکس کمترازیک دقیقه ارضامیشم چیکارکنم?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      مطلب زود انزالي سايت من رابخوانيد
  • تصویر کاربر میلاد شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 4227 مشاهده پرسش
    هنگام نعوظ الت شل وبه سمت پایین مشکل هرمونی هم ندارم چون ازمایش دادم از قرصای تادافیل هم استفاده کردم ولی چندان تفاوتی نداشته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد
  • تصویر کاربر ستاریوسف شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترمن نزدیک یک سال پیش تعداد5تازگیل نواحی التم درست شدبافریزدرمانی رفتن ازیک ماه بعدتعدای ریز دوباره روالتم ظاهرشده وتاحالا20جلسه فریزکردم بازازجایی دیگردرمیان واقعا خسته شدم چیکارکنم?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 768 مشاهده پرسش
    با سلام
    لطفا راهنمایی فرمایید از چه طریق میتوان مشکل زودانزالی رو بطور کامل و قطعی مداوا کرد. ممنون میشم پاسخ رو به پست الکترونیکیم ارسال فرمایید.
    آیا داروهای خوراکی که تبلیغاتشون رو زیاد میبینیم، مثمرثمر هستند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      مطلب سايت من را بخوانيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    نوار مثانه گرفتم گفتن عصب های مثانم بیش فعالی دارن چکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام دارو با نظر پزشگتان
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی .
    من چند سال پیش به خاطر اینکه فکر میکردم آلت تناسلیم کوچیکه با دستم به زور اونو میکشیدم که شاید آلتم بلند تر بشه و لی افسوس اینکه بعد از یه مدت وقتی میخواستم ادرار کنم چند قطره از ادرارم توی آلتم میمونه و بعد از خم و راست شدن میاد بیرون و لباسم کثیف میشه . موندم چکار کنم آقای دکتر شمارو به قرآن کمکم کنید نمیدونم مشکلمو باید چطور حل کنم اخه هر وقت میرم ادرار کنم باید بعد ادرار رو آلتم دستمال کاغذی بزارم که ادرارم به لباسم نخوره و کثیف نشه . شمارو به خدا قسم میدم کمکم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      حساسیت بیخود است
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من از شما راه علاج میخوام لطفآ راهنمایی کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      راه علاج ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    پسری 13 ساله هستم بعد از تخلیه ادرار وقتی بلند میشم چند قطره ادرار خارج میشه.
    راه درمانش چیه؟
    با تشکر از سایت خوبتون:)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      در سن شما مهم نیست
  • تصویر کاربر صبا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    لام خسته نباشید
    خانمی هستم 23 ساله و متاهل . من همیشه ،بهخصوص موقع نشستن احساس خارج شدن ادرار می کنم ولی دقیقا نمیدونم ادراره یا عرق و یا چیز دیگه و اکثر اوقات احساس گرمی در ناحیه خروج ادرار می کنم .هر بار پس از تخلیه ی ادرار احساس میکنم ادرارم کامل خارج نشده وبا فاصله های زمانی چند دقیقه مقداری از آن قطره قطره خارج شده و بقیه اش باقی میماند و با هر تغییر حالت یاعطسه و ... احساس خروج مایعی داغ از بدنم میکنم که نمیدانم ادرار است یا نه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سلام . من جوانی هستم که برای مدت طولانی خود ارضایی می کنم ، چندی پیش متوجه شدم که برای آزمون افسری بیضه ها مورد وارسی قرار گرفته و در صورت مشکوک بودن به خود ارضایی شخص مردود می شود . به تحقیق در این موضوع پرداختم ولی با جواب های ضد و نقیضی رو به رو شدم . عده ای می گفتند این کار نا ممکن است و عده ای می گفتند شدنی . خواستم نظر شما را بدانم و اگر جواب مثبت بود ، اگر من برای مدتی ، مثلا دو ماه ، از این عمل دست بکشم آیا شواهد و قرائن کماکان پا بر جا خواهد ماند و قابل تشخیص خواهد بود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      واری کوسل ارتباطی به خود ارضایی ندارد
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام من خانمی 23ساله هستم که چند ساله بی اختیاری ادرار دارم دکترم گفت چون سوزش وعلایم دیگری ندارم 15درصد دخترخانما اینجوری میشن ودرمان من فقط ورزش لگنه توروخدا راهنماییم کنید آقای دکتردرضپن این ورزشو انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم خواهش میکنن من منتظرجوابتون می مونم خیلی لطف میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد نوار عصب مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر عرفان سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، خسته نباشید ، من 18 ساله هستم و الان 2 سال دچار تکرر ادراری هستم ، به طوری که در شبانه روز حدود 15 بار برای ادراد به دستشویی میرم ، سال پیش در ادرام خون مشاهده کردم و به متخصص مراجعه کردم و با انجام آزمایش معلوم شد که عفونت ادراری دارم و دکتر برام دارو تجویز کرد و بعد از اینکه دوره درمان تموم شد دوباره آرمایش خون و ادرار دادم که اینبار آزمایشم کاملا طبیعی بود و هیچ اثری از عفونت ادراری نبود ، اما هنوز تکرر ادراری داشتم و این موضوع بر طرف نشد !!! بعد از چند ماه دوباره به متخصص مراجعه کردم و بازهم آزمایش دادم (هم خون و هم ادرار) و اینبار هم هیچونه اثری از عفونت ادراری نبود و دکتر گفت هیچ موردی که مربوط به تکرر ادراری باشه در آزمایش نیست و همه چیز طبیعیه ، سنوگرافی هم رفتم و اون هم کاملا طبیعی بود ! دکتر بهم گفت تکرر ادرار من بخاطر استرس هست و یه آرامبخش داد و یه دارو دیگه و گفت که "سیر" ، "فلفل" و .. نخورم ، اما بازم تکرر ادرار دارم و شرایطم تغیری نکرده ، خواهش میکنم راهنماییم کنید ، چکار کنم ؟؟ یه سوال خیلی مهم دارم : اینکه آیا تکرر ادرار به طور کامل قابل درمان هست یا نه ؟؟ یعنی میشه یه روز من دوباره مثل قدیم سالم بشم و تکرر ادرارم از بین بره ؟؟؟؟؟؟ تورو خدا جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر بهروز سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام
    مردی هستم متاهل و 32 ساله
    مدتی است بعد از تخلیه کامل مثانه
    چند قطره ادرار هم می آید(حدوداً چند دقیقه پس از تخلیه کامل(
    چکار کنم؟مشکل چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      استبرا بکنید مشکلی نیست
  • تصویر کاربر اسیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من پسرمو نزدیک به ۴۰ روزگی ختنه به روش سنتی کردم ۷ ماهگی دکتر بردمش گفت که چسبندگی داره همونجا پوستشو کشیدن درست شد بعد از اون من یه مدت پستشو میکشیدم که چسبندگی نداشته باشه ولی الان که ۱ سال و ۱ ماهش هست متوجه شدم چسبندگی داره به نظر شما باید چکار کنم ببرمش پیش دکتر؟و تا چه سنی باید مرتب در حمام پوستشو کشید تا چسبندگی نداشته باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با سلام

    5 روز میشه پسرمو ختنه کردیم....به روش سنتی(بخیه).از پریروز با کف صابون میشوریمش و بعدش پماد تتراسایکلین که دکتر داد رو میزنیم....انگار پانسمانش چسبیده به گوشت....کی کنده میشه؟؟؟

    روی محل ختنش لزجه و یه قسمتش یه مقدار سفیده....یعنی عفونته؟

    شربت آنتی بیوتیک رو فقط باید همون 3 روز اول استفاده میکردیم؟از 2 روز پیش مصرفش رو قطع کردیم.....مقدار مصرف چقدره؟

    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر معالجتان بپرسید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب