اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بی اختیاری ادراری اورژانسی با پوست گردو

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

به دفع اضطراری و ناگهانی و غیرارادی ادرار بی اختیاری اورژانسی یا اضطراری می گویند. در این نوع بی اختیاری فرد به صورت ناگهانی احساس دفع ادرار می کند و چه بسا اگر دیر به دستشویی برود خودش را خیس می کند. 

پوست گردو — به‌ویژه پوست سبز بیرونی (اکاردیوم) و پوست چوبی داخلی گردو — از دیرباز در طب سنتی ایران، چین، و کشورهای مدیترانه‌ای به‌عنوان داروی گیاهی استفاده شده است. یکی از کاربردهای سنتی این گیاه، کمک به بهبود عملکرد مثانه و کاهش علائمی مثل بی‌اختیاری ادرار و تکرر ادرار بوده است.
در این مقاله این ادعا را از زوایای مختلف بررسی می‌کنیم: ریشه‌های تاریخی و سنتی استفاده از پوست گردو، ترکیبات فعال آن، شواهد علمی موجود، نحوه مصرف، احتیاط‌ها، و مهم‌تر از همه — مقایسه با درمان‌های اثبات‌شده پزشکی.

تکرر ادراری

ریشه‌های سنتی گردو

درخت گردو (Juglans regia) بیش از ۹۰۰۰ سال است که توسط انسان کشت می‌شود. اجزای مختلف این درخت در طب سنتی ملل مختلف کاربرد داشته:
– طب سنتی ایرانی و اسلامی: پوست گردو برای تقویت کلیه و مثانه، کاهش التهاب دستگاه ادراری

-طب سنتی چینی: پوست پیوندی داخلی گردو برای تقویت کلیه، تقویت «جوهر کلیوی»، و درمان تکرر ادرار

– طب سنتی اویغور: پوست چوبی داخلی گردو برای تقویت کلیه و درمان بی‌خوابی

طب سنتی مراکش و مدیترانه: پوست و برگ گردو برای ضدالتهاب، ضدعفونی دستگاه ادراری

چرا پوست گردو ممکن است به بی‌اختیاری ادرار کمک کند؟

بر اساس ترکیبات فعال و کاربردهای سنتی، چند مکانیسم احتمالی مطرح است:

۱. کاهش التهاب مثانه:
التهاب مخاط مثانه یکی از علل تحریک‌پذیری بیش از حد آن است. ترکیبات ضدالتهابی پوست گردو (تانن، فلاونوئید، جوگلون) ممکن است این التهاب را کاهش دهند.

۲. خاصیت قابضی روی بافت مثانه:
تانن‌ها در طب سنتی برای «سفت کردن» بافت‌های شل و ضعیف استفاده می‌شده‌اند. این خاصیت ممکن است به عضلات کف لگن کمک کند — اگرچه شواهد مستقیم علمی برای این ادعا در مثانه محدود است.

۳. پیشگیری از عفونت ادراری:
عفونت ادراری یکی از علل رایج تکرر و فوریت ادراری است. خاصیت ضدمیکروبی جوگلون و تانن‌ها ممکن است از رشد باکتری‌های مثانه جلوگیری کند.

۴. اثرات آنتی‌اکسیدانی:
استرس اکسیداتیو می‌تواند به بافت مثانه آسیب بزند. آنتی‌اکسیدان‌های قوی پوست گردو از این آسیب جلوگیری می‌کنند.

نحوه مصرف پوست گردو

در طب سنتی، پوست گردو به چند روش مصرف می‌شود:

– دم‌نوش پوست گردو:
1. مقداری پوست سبز یا خشک گردو را بشویید.
2. در ۲ تا ۳ فنجان آب جوش بریزید.
3. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بگذارید.
4. صاف کنید و روزانه ۱ تا ۲ فنجان میل کنید.
توجه: دم‌نوش پوست گردو رنگ تیره دارد و طعم تانیک و کمی تلخ است.

– جوشانده پوست چوبی داخلی:
• پوست‌های قهوه‌ای داخلی را در آب بجوشانید.
• یک لیوان صبح ناشتا
• در طب سنتی چینی برای تقویت کلیه استفاده می‌شود.

– عصاره یا تنتور:
• محصولات آماده عصاره گردو در بازار موجود است.
• مطابق دستور روی محصول مصرف کنید.

محدودیت‌های علمی

یکی از مهم‌ترین نکاتی که اغلب در مقالات مشابه نادیده می‌ماند، محدودیت‌های شواهد علمی است:

درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری

اولین قدم درمان اورژانسی بی اختیاری ادراری، تشخیص درست نوع بی اختیاری ادرار با نوار مثانه یا تست اورودینامیک می باشد. طبق یک قانون: همه بیماران با بی اختیاری ادراری مخصوصاً نوع فورتی آن باید قبل از هر اقدام درمانی تست کامل ارودینامیک انجام دهند.

تست ارودینامیک به صورت سرپایی و یک ربع طول می کشد و با قرار دادن یک سوند باریک در مثانه توسط دستگاه ارودینامیک همه اطلاعات مثانه از قبیل: حس مثانه، حجم مثانه، قدرت کش آمدن مثانه، مثانه های بیش فعال، سلامتی دریچه مثانه، قدرت پمپاژ مثانه، مقدار ادرار باقیمانده اندازه گیری می شوند و لذا طبیب با تشخیص قطعی و درست بیمار به درمان آن می پردازد.

بررسی های دیگر که کمک کننده هستند عبارتند از: آزمایش ساده کشت ادرار، سونوگرافی از کلیه ها و مثانه و بررسی ادرار باقیمانده و در صورت نیاز جهت بررسی علل بیماری زمینه ای و بررسی سلامت دستگاه عصبی در بعضی بیماران CT اسکن و یا MRI نیز کمک کننده هستند.

برای اطلاعات بیشتر قوی ترین قرص کنترل ادرار سالمندان بخوانید .

آیا راه جراحی نیز برای درمان این بیماران وجود دارد؟

بله، در مواردی که بر اساس نتیجه تست ارودینامیک این بیماران:

  • مثانه با حجم و قابلیت کشش خیلی پایین دارند.
  • فشار داخل مثانه خیلی بالا است و خطر آسیب به کلیه ها وجود دارد.
  • به درمان دارویی جواب ندهند.

از روش جراحی بزرگ کردن مثانه برای درمان بی اختیاری فوریتی استفاده می کنیم. در این روش که جراحی پیچیده ای می باشد قسمتی از روده کوچک را برداشته و جهت افزایش حجم مثانه استفاده می کنیم که به آن عمل سیستوپلاستی می گویند که این عمل باعث کاهش فشار مثانه و کاهش علایم تحریک پذیری مثانه می شود.

بی اختیاری ادراری

و اما توصیه های اینجانب

  • در حالت عادی تکرر ادرار بیش از 7 بار در روز و 1 بار در شب غیرطبیعی است، پس باید بررسی شود.
  • در صورت داشتن حملات تکرر ادراری و بی اختیاری حتماً به پزشک مراجعه نمایید.
  • حملات تکرر ادراری و بی اختیاری فوریتی می تواند ثانویه به تومورهای نخاغ، مغز و بیماری MS و غیره باشد پس حتماً با مراجعه به پزشک بررسی کامل باید انجام شود.
  • به بیماران داراری تکرر ادراری مزمن و بی اختیاری فوریتی باید از مصرف مایعات زیاد، چای پررنگ، الکل و غیره که ادرار آورند اجتناب نمایید.
  • خوشبختانه خیلی از موارد بی اختیاری اورژانسی با دارو و درمان قابل کنترل هستند
  • در صورت داشتن بی اختیاری فوریتی حتماً اولین وسیله تشخیص شما تست ارودینامیک یا نوار مثانه می باشد و با انجام تست ارودینامیک و تشخیص درست درمان قطعی تری خواهید داشت.

در صورت داشتن تکرر ادرار مزمن و بی اختیاری ادراری فوریتی ،جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3/5 - (5 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آرش سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام
    زیر کلاهک آلتم لک سیاه میبینم خواستم ببینم ب چه علت هست؟
    1. تصویر کاربر آرش یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      زیر کلاهک آلتم لک سیاه میبینم خواستم ببینم ب چ علت هست ؟
      ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 713 مشاهده پرسش
    سلام.من مدتیه چند خال مشکی رنگ رو ناحیه الت تناسلی خود شدم ک منو نگران کرده و اندازه تقریبا بزرگی دارن.ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر دلسا سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دو روز ته گلوم حس میکنم دونه هست خشکی گلوهم دارم خلط پشت بینی هم دارم نگاه کردم برجستگی هایی ته حلقم بود اینا زگیل تناسلی هستند؟ رابطه دهانی داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم
  • تصویر کاربر H سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    من الان 20 سالمه و یک ذره کجی آلت دارم
    البته یه 2 یا 4 سال درگیر خود ارضای بددم که تو ترک هستم
    به نظرتون نیاز به جراحی داره
    1. تصویر کاربر H شنبه ۱۴ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      این هم عکسش هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است مراجعه کنید از نزدیک معاینه کنم در صورت تایید کرایو کنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر میوه سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام
    چند روزی بود که با سوزش در هنگام ادرار و تکرر ادرار مواجه شده ام .
    با احتمال اینکه دچار عفونت شده ام داروی سفکسیم ۴۰۰ به مدت ۶ روز استفاده کردم، بهتر شدم و مشکل برطرف گردید.
    سن بنده ۵۱ سال هست . از سه روز پیش دچار نب خفیفی شده ام . از دو روز پیش درد در ناحیه بالای آلت تناسلی و اخیرا در بیضه چپ حادث شده است . شب گذشته با پیش فرضرعفونت مجرای تناسلی درمان مجدد با سفکسیم ۴۰۰ را شروع کردم ، امروز درد نایب بیضه چپ کمتر شده ولیکن دچار دفع خون پس از ادرار در دو مرحله اخیر شده ام.
    لازم به ذکر است که به نظرم بیضه چپ دچار تورم و بزرگی نسبت به بیضه راست شده است.
    لطفا راهنمایی فرمایید اقدام بنده در خوردن سفکسیم مناسب بوده و یا تشخیص شما له مصرف چه دارویی می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    چند روزی هست یچیزی مثل جوش زیر پوستی روی آلتم بوجود اومده میخواستم بدونم زیگیل هست یا خیر و راه درمان چیه
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      پماد کالامین دی و تریامسینولون هر ۸ ساعت
  • تصویر کاربر مبین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 956 مشاهده پرسش
    سلام
    وقتتون بخیر
    من به پسر 20 ساله هستم
    حدود 20 روز قبل تمرینات کششی آلت رو برای افزایش طول اون انجام میدادم . همه چی خیلی خوب پیش میرفت و حتی 1 ساعت افزایش طول داشتم ولی از هفته دوم متوجه شدم که پوست زیر کلاهک دچار گشادی شده و بعد از تمرینات ،مایع میان بافتی به اون ناحیه نشت می کرد ، اگرچه بعد از مدتی درست میشد ولی همچنان این مشکل وجود داشت . خودم حدسم آسیب مویرگ های موضعی در اثر افزایش جریان خون بود که کامل طبیعی هست ولی بعد از مدتی حس کردم که ورید پشت آلتم دچار سفتی شده و مثل یک رباط سفت شده و حتی در زیر کلاهک هم ، دچار گشادی وریدی شدم که وقتی تمرین میکنم کاملا این برجستگی مشهود هست .
    از طرفی همین چند روز پیش یعنی شاید حدود 2 روز پیش ، حس کردم که دیگه در اثر تحریک شدن ، آلتم راست نمیشه ، البته وقتی تمرین میکنم راست شدن آلت رخ میده ولی ، بعد از تمرین یا در طول روز دیگه چندان نعوظ رخ نمیده .
    پس اگه بخوام جمع بندی بکنم 3 تا مشکل برام پیش اومده
    اولی نشتی مایع میان بافتی
    دومی سفتی ورید پشتی آلت
    سومی اختلال نعوظ در زمان تحریک

    به نظرتون من باید چیکار کنم که از این شرایط خلاص بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر مبین یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      سلام آقای دکتر فکر کنم یه مشکلی توی ربات ایجاد شده چون بنده تا الان در ۳ سوال مختلف تصاویر رو بارگزاری کردم ولی گویا تصاویر برای شما قابل دسترسی نبودند
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      عکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی.ت سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1421 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت‌بخیر آقای دکتر
    بنده متاسفانه چند سالیه بواسیر دارم که نمی‌دونم چرا متاسفانه روی دستگاه دفع ادرار هم تاثیر میذاشت و اجازه نمی‌داد ادرار به طور کامل دفع بشه و همیشه احساس می‌کردم یکی دو قطره‌ای باقی مانده و بعضی وقت‌ها هم که چک می‌کردم می‌دیدم این رطوبت خارج شده. و با اینکه بارها استبرا هم می‌کردم ولی فایده‌ای نداشت.

    از 6ماه پیش تا امروز چند جلسه حجامت پشت و کمر و ساقین انجام دادم و خدا را شکر خیلی بهتر شدم و دیگه احساس باقی ماندن ادرار وجود نداره ولی حالا حساس شدم و بعد از ادرار و استبرای چندباره موضع را خشک می‌کنم و هر از گاهی چک می‌کنم و گاهی اوقات رطوبتی خیلی کم می‌‌بینم. یا چند ساعت بعد از ادرار وقتی نوک آلت را فشار میدم رطوبتی کمتر از یک قطره خارج میشه که با توجه به کم بودنش معلوم نیست ادرار هست یا نه. ضمن اینکه این رطوبت لزج نیست و کاملا مثل ادرار آبکی هست.
    حالا سوالم اینه که این رطوبت چیه آقای دکتر؟ ادراره یا رطوبت طبیعی مجراست؟ و آیا در افراد کاملا سالم هم این حالت وجود داره؟ چون من زمانی که سالم بودم طبیعتا توجهی نداشتم و همانطور که گفتم بعد از بیماری حساس شدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      باید تست عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ صبح ها از ساعت۱۰ الی ۱۲تماس
    2. تصویر کاربر علی.ت سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      احتمال نداره رطوبت طبیعی مجرا باشه؟ چون اکثر مواقع در صورت فشار دادن نوک آلت و به مقدار خیلی کم بیرون میاد و در مواقع عادی هم یا رطوبتی نیست یا اگر باشه از نوک آلت هم بیرون نمی‌زنه.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کریم سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینجانب متولد 1329، با تشخیص بزرگی پروستات خوش خیم اقدام به جراحی TUR prostate در تاریخ 29 بهمن ماه کردم.
    بعد از انجام عمل یکروز در CCU و یکروز در بخش بستری بوده و با نظر پزشک بعد از آن ترخیص شدم.
    فردای روز ترخیص با علایم درد زیر شکمی و مشکل ادراری و دفع خون به اورژانس مراجعه نموده و در آنجا اقدام به گذاشتن سوند از مجرا کردند که متاسفانه شبانه بدلیل حجم بالای خونریزی و لخته شدن خون، در عملکرد سوند مشکل بوجود آمده و نهایتا با مراجعه مجدد و نظر پزشک اقدام به بستری اورژانسی نمودند.
    متعاقب آن در بررسی اولیه پزشک متوجه پارگی مثانه بر اثر حجم خونریزی و لخته‌های خونی شده و بصورت اورژانسی اقدام به عمل باز نموده و نسبت به ترمیم مثانه اقدام نمودند و در این عمل دو مورد سوند یکی از شکم و بالای مثانه و دیگری از مجرا کار گذاشتند.
    بعد از عمل مدت دو شبانه روز با رژیم ناشتا و کلا در حد نصف لیوان آب در ICU بستری نمودند و روز سوم اجازه مصرف مایعات را دادند. بعد از 3 روز بستری در ICU به بخش منتقل شده و در اولین روز آن اقدام به خارج کردن سوند مجرا نمودند.
    بعد از 3 روز از بیمارستان مرخص شده و همچنان سوند شکمی برقرار بود.
    بدستور پزشک روز سوم بعد از ترخیص، سوند شکمی مسدود گردید تا جریان ادرار از طریق مجرا بجریان بیفتد، در ساعات اولیه مشکل وجود نداشت ولی پس از گذشت حدود 10 ساعت، سوزش‌های شدید و عدم امکان دفع ادرار پیش آمد و این کار بحدی بود که جریان ادرار از کنار سوند شکمی نشت میکرد.
    با تماس پزشک سوند مجددا برقرار گردید و حجم زیادی از ادرار بوسیله آن دفع شد و قرص تول‌ترودین 2، برای هر 12 ساعت تجویز گردید.
    مجددا یک روز بعد همان کار انسداد انجام شد و متاسفانه همان نتیجه سوزش شدید، دفع قطره قطره و عدم تخلیه کامل انجام گردید.
    با توجه به شرح حال
    1.آیا بسته ماندن بیش از حد سوند شکمی باعث مشکل در روند ترمیم مثانه و خدای نکرده پارگی مجدد نمیشود؟
    2. با توجه به اینکه به محض برقراری سوند شکمی، حجم 300cc از ادرار دفع میشود، آیا احتمال انسداد مثانه و مجرا بدلایل مختلف میتواند باشد که امکان دفع را با اختلال مواجه میکند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام 22 سالمه چند روزی‌ هست که درد شکمی شدیدی (در ناحیه سر معده تا بالای ناف) دارم به اورژانس بیمارستان مراجعه کردم آزمایش خون و سونو برام نوشتن داخل سونو نوشته fullness در کلیه چپ مشهود است که بعد از تخلیه ادرار fullness کاهش یافت ولی از بین نرفت در صورت اندیکاسیون بالینی ct scan شکم و لگن بدون کنتراست توصیه میشود دکتر گفتن ربطی به این دردم نداره ولی باید به اورولوژیست مراجعه کنم آیا این موضوع نگران کنندس و اورژانسی باید انجام بشه؟
    همچنین برای مثانه ام نوشته حاوی مختصر دبری میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      ععکسش را به شماره 09351142080 09101142080 واتساپ کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    نوار مثانه گرفتم گفتن عصب های مثانم بیش فعالی دارن چکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام دارو با نظر پزشگتان
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی .
    من چند سال پیش به خاطر اینکه فکر میکردم آلت تناسلیم کوچیکه با دستم به زور اونو میکشیدم که شاید آلتم بلند تر بشه و لی افسوس اینکه بعد از یه مدت وقتی میخواستم ادرار کنم چند قطره از ادرارم توی آلتم میمونه و بعد از خم و راست شدن میاد بیرون و لباسم کثیف میشه . موندم چکار کنم آقای دکتر شمارو به قرآن کمکم کنید نمیدونم مشکلمو باید چطور حل کنم اخه هر وقت میرم ادرار کنم باید بعد ادرار رو آلتم دستمال کاغذی بزارم که ادرارم به لباسم نخوره و کثیف نشه . شمارو به خدا قسم میدم کمکم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      حساسیت بیخود است
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من از شما راه علاج میخوام لطفآ راهنمایی کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      راه علاج ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    پسری 13 ساله هستم بعد از تخلیه ادرار وقتی بلند میشم چند قطره ادرار خارج میشه.
    راه درمانش چیه؟
    با تشکر از سایت خوبتون:)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      در سن شما مهم نیست
  • تصویر کاربر صبا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    لام خسته نباشید
    خانمی هستم 23 ساله و متاهل . من همیشه ،بهخصوص موقع نشستن احساس خارج شدن ادرار می کنم ولی دقیقا نمیدونم ادراره یا عرق و یا چیز دیگه و اکثر اوقات احساس گرمی در ناحیه خروج ادرار می کنم .هر بار پس از تخلیه ی ادرار احساس میکنم ادرارم کامل خارج نشده وبا فاصله های زمانی چند دقیقه مقداری از آن قطره قطره خارج شده و بقیه اش باقی میماند و با هر تغییر حالت یاعطسه و ... احساس خروج مایعی داغ از بدنم میکنم که نمیدانم ادرار است یا نه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 659 مشاهده پرسش
    سلام . من جوانی هستم که برای مدت طولانی خود ارضایی می کنم ، چندی پیش متوجه شدم که برای آزمون افسری بیضه ها مورد وارسی قرار گرفته و در صورت مشکوک بودن به خود ارضایی شخص مردود می شود . به تحقیق در این موضوع پرداختم ولی با جواب های ضد و نقیضی رو به رو شدم . عده ای می گفتند این کار نا ممکن است و عده ای می گفتند شدنی . خواستم نظر شما را بدانم و اگر جواب مثبت بود ، اگر من برای مدتی ، مثلا دو ماه ، از این عمل دست بکشم آیا شواهد و قرائن کماکان پا بر جا خواهد ماند و قابل تشخیص خواهد بود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      واری کوسل ارتباطی به خود ارضایی ندارد
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام من خانمی 23ساله هستم که چند ساله بی اختیاری ادرار دارم دکترم گفت چون سوزش وعلایم دیگری ندارم 15درصد دخترخانما اینجوری میشن ودرمان من فقط ورزش لگنه توروخدا راهنماییم کنید آقای دکتردرضپن این ورزشو انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم خواهش میکنن من منتظرجوابتون می مونم خیلی لطف میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد نوار عصب مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر عرفان سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، خسته نباشید ، من 18 ساله هستم و الان 2 سال دچار تکرر ادراری هستم ، به طوری که در شبانه روز حدود 15 بار برای ادراد به دستشویی میرم ، سال پیش در ادرام خون مشاهده کردم و به متخصص مراجعه کردم و با انجام آزمایش معلوم شد که عفونت ادراری دارم و دکتر برام دارو تجویز کرد و بعد از اینکه دوره درمان تموم شد دوباره آرمایش خون و ادرار دادم که اینبار آزمایشم کاملا طبیعی بود و هیچ اثری از عفونت ادراری نبود ، اما هنوز تکرر ادراری داشتم و این موضوع بر طرف نشد !!! بعد از چند ماه دوباره به متخصص مراجعه کردم و بازهم آزمایش دادم (هم خون و هم ادرار) و اینبار هم هیچونه اثری از عفونت ادراری نبود و دکتر گفت هیچ موردی که مربوط به تکرر ادراری باشه در آزمایش نیست و همه چیز طبیعیه ، سنوگرافی هم رفتم و اون هم کاملا طبیعی بود ! دکتر بهم گفت تکرر ادرار من بخاطر استرس هست و یه آرامبخش داد و یه دارو دیگه و گفت که "سیر" ، "فلفل" و .. نخورم ، اما بازم تکرر ادرار دارم و شرایطم تغیری نکرده ، خواهش میکنم راهنماییم کنید ، چکار کنم ؟؟ یه سوال خیلی مهم دارم : اینکه آیا تکرر ادرار به طور کامل قابل درمان هست یا نه ؟؟ یعنی میشه یه روز من دوباره مثل قدیم سالم بشم و تکرر ادرارم از بین بره ؟؟؟؟؟؟ تورو خدا جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر بهروز سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    سلام
    مردی هستم متاهل و 32 ساله
    مدتی است بعد از تخلیه کامل مثانه
    چند قطره ادرار هم می آید(حدوداً چند دقیقه پس از تخلیه کامل(
    چکار کنم؟مشکل چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      استبرا بکنید مشکلی نیست
  • تصویر کاربر اسیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 670 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من پسرمو نزدیک به ۴۰ روزگی ختنه به روش سنتی کردم ۷ ماهگی دکتر بردمش گفت که چسبندگی داره همونجا پوستشو کشیدن درست شد بعد از اون من یه مدت پستشو میکشیدم که چسبندگی نداشته باشه ولی الان که ۱ سال و ۱ ماهش هست متوجه شدم چسبندگی داره به نظر شما باید چکار کنم ببرمش پیش دکتر؟و تا چه سنی باید مرتب در حمام پوستشو کشید تا چسبندگی نداشته باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام

    5 روز میشه پسرمو ختنه کردیم....به روش سنتی(بخیه).از پریروز با کف صابون میشوریمش و بعدش پماد تتراسایکلین که دکتر داد رو میزنیم....انگار پانسمانش چسبیده به گوشت....کی کنده میشه؟؟؟

    روی محل ختنش لزجه و یه قسمتش یه مقدار سفیده....یعنی عفونته؟

    شربت آنتی بیوتیک رو فقط باید همون 3 روز اول استفاده میکردیم؟از 2 روز پیش مصرفش رو قطع کردیم.....مقدار مصرف چقدره؟

    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      از دکتر معالجتان بپرسید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب