اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برای درمان شلی مثانه چه کنیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مثانه به منزله کیسه نگه دارنده ادرار است که مجهز به سلول های هوشمند می باشد که لحظه به لحظه مراحل پر شدن ادرار در مثانه را به مغز گزارش می کند. عضلات مثانه مجهز به سلول های حسی و حرکتی و دو عدد اسفنکتر یا دریچه هستند که دریچه اولی در گردن مثانه و دریچه دوم در مجرای ادرار می باشد.

عملکرد دریچه گردن مثانه غیر ارادی ولی عملکرد دریچه دوم اختیاری می باشد. وقتی که مثانه کاملاً پر از ادرار شد پیغام از طریق گیرنده های حسی به کنترل ادرار در مغز صادر و سپس عضلات حرکتی منقبض و گردن مثانه و دریچه ادراری باز شده و تخلیه ادراری صورت می گیرد. هر گونه اختلال در مکانیسم ذکر شده می تواند باعث مشکلات ادراری و شلی مثانه گردد. در حالت طبیعی کنترل ادرار کاملا به دست ماست و در سن بالای 6 سال هر گونه بی اختیاری و خروج غیر ارادی ادراری غیر طبیعی می باشد. در ادامه مطلب، شلی مثانه را توضیح خواهیم داد.

تکرر ادراری

تعریف شلی مثانه

به هر گونه خروج غیر ارادی از مثانه شلی مثانه گفته می شود که بر اساس نوع و شدت و کیفیت آن و فرد به فرد فرق می کند. ممکن است قطراتی از ادرار به صورت غیرارادی از فرد خارج شود یا برعکس فرد همیشه خیس باشد و مقدار زیادی از ادرار به صورت غیر ارادی از مثانه خارج شود.

بی اختیاری استرسی

علت ایجاد کننده بی اختیاری استرسی شل شدن کف عضلات لگن می باشد. در حالت طبیعی عضلات لگن با انقباض ملایم و همیشگی خود باعث تقویت گردن مثانه و واژن خانم ها می شود. در اثر زایمان های سخت، زایمان های متعدد، بالارفتن سن و یا ضعف ژنتیکی در عضلات کف لگن و بعد از یائسگی این عضلات دچار کم کاری و لذا باعث شل شدن گردن مثانه شده و باعث بی اختیاری ادراری می شود.

از مشخصات این بی اختیاری ادراری عبارتند از: با سرفه، خنده و عطسه و هنگام مقاربت جنسی و برداشتن جسم سنگین و هر علتی که باعث بالا رفتن فشار شکم می شود حملات بی اختیاری ادراری اتفاق افتاده و فرد بسته به شدت شل شدن عضلات کف لگن دچار بی اختیاری ضعیف، متوسط یا شدید می شود.

در این حالت به علت شل شدن عضلات لگن همزمان مثانه و واژن خانم ها به طرف پایین لگن افتادگی پیدا می کنند و در نتیجه فشار شکم مستقیم به مثانه منتقل و باعث خروج ادرار می شود. این نوع بی اختیاری دو برابر در خانم ها شایعتر از مردان می باشد. در مردانی که مبتلا به سرطان پروستات بوده و تحت عمل جراحی لگنی قرار می گیرند ممکن است این نوع بی اختیاری مشاهده گردد. در خانم ها قبل از پریود ماهانه و بعد از یائسگی این نوع بی اختیاری شدت پیدا می کند.

درمان زگیل تناسلی در زنان

درمان شلی مثانه

علت شلی مثانه که با عطسه، سرفه، خندیدن، زور زدن حین مقاربت اتفاق می افتد، شل شدن عضلات کف لگن و متعاقب آن افتادگی مثانه می باشد و لذا درمان های شلی مثانه عبارتند از:

– تمرین لگنی

در این روش به بیماران توصیه می شود عضلات باسن خود را منقبض کنند و هر بار 10-15 ثانیه نگاه دارند و تعداد آن هر چه بیشتر باشد بهتر خواهد بود. این تمرین باعث تقویت عضلات کف لگن و بهبود نسبی بی اختیاری ادراری می شود. این تمرین اصولاً برای درجات خفیف بی اختیاری استرسی که شدت شل شده گی عضلات لگن خفیف می باشد توصیه می شود و موثر است.

– تعبیه پساری (Pessari)

پساری وسیله ای است باروت شکل که در واژن گذاشته و باعث بالا رفتن نسبی واژن و گردن مثانه می گردد. این وسیله اغلب قبل از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی خانم ها استفاده می شود.

– داروهای تحریک کننده آلفا

از قبیل پسودوافدرین و ایمی پرامین که با تحریک گیرنده های آلفا در گردن مثانه باعث انقباض نسبی گردن مثانه می شوند و در بهبودی نسبی بی اختیاری ادراری از نوع استرسی کمک کننده هستند.

– تزریق کلاژن

در این روش کلاژ و یا چربی فرد را در داخل گردن مثانه تزریق می کنیم که با مکانیسم ایجاد مانع در مقابل خروج غیرطبیعی ادراری به بهبودی نسبی بی اختیاری استرسی کمک می کند. قبل از تزریق این مواد باید تست حساسیت جلدی از عدم ایجاد حساسیت فرد بیمار مطمئن بود.

– درمان های جراحی

چون مکانیسم ایجاد بی اختیاری استرسی شل شدن عضلات و افتادگی گردن مثانه است پس بهترین و قطعی ترین روش درمان بالا کشیدن مثانه و گردن آن به روش های مختلف جراحی می باشد. این عمل ها به روش باز کردن شکمی و یا از طریق واژن می باشد. در هر دو روش هدف نهایی بالا کشیدن گردن مثانه می باشد. در روش شکمی با برش پوستی روی مثانه گردن مثانه را با نخ های غیر قابل جذب به قسمت پشتی عضلات پوبیس بخیه می کنیم که باعث بالا رفتن گردن مثانه می شود.

– در روش Sling

که اغلب از طریق یک نوار و با ایجاد حالت قلاب مانند گردن مثانه را بالا می کشیم.

توصیه های بعد از عمل

به علت بالا کشیده شدن گردن مثانه در هر دو روش ممکن است بعد از عمل چند روز نتوانید ادرار کنید و لذا برای 48 ساعت بعد از عمل برای بیمار سوند داخل مثانه گذاشته می شود که بعد از 3-2 روز خارج می گردد. در افرادی که مبتلا به دیابت هستند و یا شک به قدرت پمپاژ مثانه داریم باید حتماً قبل از عمل تست و نوار عصب مثانه یا ارودینامیک انجام شود. چرا که اگر مثانه پمپاژ خوب قبل از عمل نداشته باشد بعد از عمل مبتلا به احتباس ادراری خواهد شد که در حقیقت یک مشکلی بر مشکلات بیمار اضافه خواهد شد.

و اما توصیه های اینجانب جهت جلوگیری از بی اختیاری استرسی

  • وزنتان را کم کنید. شکم های چاق باعث تشدید بی اختیاری ادراری می شوند.
  • یبوست باعث افزایش فشار داخل شکمی و تشدید بی اختیاری استرسی خواهد شد پس آن را درمان کنید.
  • سرفه های مزمن به علت بالا بردن فشار شکمی هم باعث ایجاد و تشدید افتاده گی مثانه می شوند پس از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … اجتناب نمایید و سرفه مزمن خود را درمان کنید.
  • از مصرف زیاد چای پررنگ و قهوه که حالت ادرار آوری دارند اجتناب نمایید.
  • پیشگیری بهتر از درمان است و لذا همه خانم ها باید از سنین پایین ورزش لگنی و تقویت عضلات لگن خود را با انقباض عضلات باسن شروع کنند.
  • اگر مبتلا به دیابت و دیسک و بیماری زمینه ای هستید حتماً قبل از عمل بالا کشیدن گردن مثانه انجام نوار مثانه یا تست ارودینامیک را فراموش نکنید.

ادامه بحث بی اختیاری ادراری را در قسمت های بعدی بخوانید.

در صورت داشتن بی اختیاری استرسی، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مولود پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 791 مشاهده پرسش
    با سلام
    بعد از سونوگرافی و سی تی اسکن و turbt, دکتر به تازگی برای پدرم تشخیص سرطان مثانه از نوع urothelial carcinoma, low grade(papillary transitional cell carcinoma, grade 23) دادند. هر دو راه درمان رو گفتند، جراحی یا شیمی درمانی، ولی راه بهتر رو پیشنهاد ندادن.
    با توجه به اینکه ایشون 67 سال دارن، تصمیم گیری خیلی واسمون سخت شده.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید کدوم راه انید درمانش بیشتر هست و عوارضش چی هست.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد تمام مدارك را ببينم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
    2. تصویر کاربر مولود چهارشنبه ۱۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      عکس سونوگرافی، آزمایش و سی تی اسکن رو ارسال کردم خدمتتون.
      جواب پاتولوژی هم که این بود:
      Papillary transitional cell carcinoma, low grade-
      Urothelial carcinoma, grade 2/3
      Tumor invades into the muscularis papiolaris-
      No vasculare invasion seen-
    3. تصویر کاربر مولود چهارشنبه ۱۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      گزارش سونوگرافی
    4. تصویر کاربر مولود چهارشنبه ۱۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      آرمایش
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      جواب خوب است باید تحت مظر باسند از نظر عود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفي یکشنبه ۱۳ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد
    جناب دكتر من الان يكي دو ساله كه تحريك كه ميشم يا موقعي كه در حال سكس هستم مقدار خيلي زيادي پيش اب دارم،طوري كه بين سكس به مشكل ميخورم كاملا،و خجالت ميكشم،چون خيلي خيس ميشود،ميخواستم ببينم راهكار اينكه مثل همه پيش اب نداشته باشم چيه،؟؟؟و چي بايد مصرف كنم؟؟؟
    ممنون ميشم كمكم كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      اين طبيعي تست كاري نميتوان كرد
    2. تصویر کاربر مصطفي شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      بلاخره قرصي چيزي كه كم بشه؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر. برای خون در ادرار، آزمایش معمولی + سونوگرافی + سی تی اسکن اسپیرال از شکم و لگن + سیتولوژی (در سه روز) انجام داده ام که در فایل های ضمیمه خدمت تان ارسال می شود.(خون قابل رؤیت نیست و در آزمایش تشخیص داده شده است. هیچ درد خاصی هم در قسمت کلیه و شکم ندارم). لطفا راهنمایی بفرمایید. مرد 45 ساله. با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      چكاب كه سالم باشد جاي نگراني نبست
  • تصویر کاربر معصومه شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید مادرم 47 سال سن داره و چند وقتیه ه که سوزش ادرار گرفته و تکرر ادرار داره ،دکتر دارو بهش داده فنازو پریدین و چند تای دیگه،ولی اصن فایده نمیکنه .قسمت پایین شکم سمت چپش درد میکنه و داروهام ک اصن هیچ، باید چیکار کنه؟ ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      ازمايش وكشت ادرار دهيد
  • تصویر کاربر ایمان شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۳۶ ساله هستم(مرد) تقریبا ۱۵ سال پیش به دلیل تکرر ادرار به پزشک مراجعه کردم و قرص افلوکساسین تجویز کرد البته آزمایش داده بودم و پزشک مربوطه تشخیص عفونت داد.بعد از یکسال مجددا تکرر پیدا کردم مجددا به پزشک مراجعه کردم و باز هم همون قرص رو تجویز کرد که کمی بهتر شدم ولی سریع به حالت اول برمی گشت. دیگه بیخیال شدم و باهاش کنار اومدم درواقع پیگیری نکردم تا ۴ سال پیش سونوگرافی دادم که گفت پروستات سالم هستش و هیچ مشکلی نداره و دیگه قرص کارایی نداشت من هم ادرارم باریک و چند شاخه میشد و با سرعت کم البته وقتی هجوم ادرارم زیاد میشد کمی سرعتش بیشتر میشد.تا اینکه دکتر سیستوسکوپی کرد و گفت پروستات معمولی هستش مثانه هم سالمه اما گردن مثانه برجستگی شدید داره و اگه این برجستگی رو برداریم دیگه نمیتونی بچه دار بشی.درواقع یعنی هیچ راهی وجود نداره که این تنگی برطرف بشه و مشکی برای بچه دار شدن بوجود نیاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام بايد حضوري بياييد ببينم ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر محمود شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1486 مشاهده پرسش
    سلام دکتر , مشکل من 3 ماه پیش با تنگی نفس شروع شد متخصص داخلی قرص های ( فلویموسیل600  ) و (  پروپرانولول40 ) و آرام بخش آلپرازولام05 نوشت.و گفتند مشکل اصلی شما عصبی است.برو پیش متخصص اعصاب . متخصص اعصاب نیز قرص های (  آسنترا 50) و (  کلیدینیوم -سی ) و ( مونته لوکاست 10  ) برام نوشت تنگی نفسم 95 درصد خوب شد . اما مشکل بی میلی جنسی و درد در ناحیه انتهای آلتم و احساس شدید ادرار بدون دفع آن پیدا کردم . تمام دارو ها را قطع کردم دو باره پیش متخصص اعصاب رفتم قرص های ( رهاکین 200 ) و (آمی تریتیلین 10 ) و ( ولبان ای آر 150  ) و  (marinox  - Erecta  vital) آلمانی برام نوشت . بعد از مدتی مصرف اصلا مشکلم حل نشد . درد  در دستگاه تناسلیم بیشتر شد و احساس ادار داشتم و لی مثانه م خالی آلتم شل شل . پیش متخصص کلیه و ارولوژی رفتم سنو گرافی برام نوشت وضعیت کلیه ها عادی و مثانه پر از ادرار اما سنگ 6 میل در کلیه راست 5 میل در چپ  و 3 میل در مثانه مشاهده شد. ایشان کپسول ( تامسولوسین 04 ) و قرص (سیپرو فلوکساسین500 ) تجویز نمود مایعات زیاد مصرف می کنم آب در مثانه زیاد جمع می شود ولی احساس ادرار ندارم . مکرر برای دفع اقدام می کنم بریده بریده میاد.  میل جنسیم برنگشته قبلا هفته ی چهار پنج بار نزدیکی می کردم .اما اکنون هر ماه یک بار آن هم به زور آلتم شل شل احساس لذت خیلی کم و مقدار منی هم کم . خواهشمندم راهنمایی فرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام بايد تست اروديناميك يا نوار مثانه بگيريد٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠تماس
  • تصویر کاربر ازاده جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    من پدرم دچار تومور مثانه بودند ٢هفته پيش عمل turp انجام دادند الان بعد از ٢هفته در ادرارشون لخته خون بزرگ و خون همراه بوده عادي است اين چيز با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      مراجعه له دكتر خودتان از نظر بررسي ليشتر
  • تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام،من ۱۰۰ کیلو وزنمه و تپلم،خود ارضایی هم میکنم ولی جدیداً دارم ترکش میکنم،۱۸ سالمه،اندازه آلتم ۱۲ سانته،به نظر شما کوچیکه؟بعد اینکه کلاً یه مرد تا چه سنی آلتش رشد میکنه؟و سؤال دیگ هم اینه که چرا سر آلت من کوچیکه؟متوسط اندازه آلت مرد چقدره و آیا موقع اندازه گرفتن باید اون مقداری که در پوست قرار دارد و دورش را چربی گرفته هم اندازه گرفت یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      تنها را شما كاهش وزن است واندازه موردي ندارد
  • تصویر کاربر سمانه یکشنبه ۶ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید اقای دکتر من دختر ۲۴ ساله هستم و مجرد ،مدت ۴ ماهه سوزش ادرار دارم سوزش ادرارم قبل ازادرار حسش میکنم و در ابتدای ادرار دارم و در این مدت دکتر زنان و اورولوژی و هومیوپاتی هم رفتم و قرص های
    لووفلوکساسین وسیپروفلوکساسین ووفنازومکس و فلوکونازول و... استفاده کردم ولی تغییری نکرده و گفتن ممکنه مشکل عصبی باشه و به خودت تلقین میکنی چون تو این مدت دو بار ازمایش ادرار دادم و سونو کلیه هم انجام دادم ولی هیچی نشون نداده ، البته نمیدونم ربطی داره یا نه من کیست تخمدان هم دارم که دارم قرص مصرف میکنم
    اقای دکتر اگه میشه کمکم کنید دیگه سوزش ادرار کلافم کرده
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      تنها را درمان خوردن اب زیاد ورقیق نگاه داشتن تدرار است
  • تصویر کاربر sara پنجشنبه ۱۰ خرداد ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    با سلام.
    آقای دکتر باردار هستم و در کشت ادرار باکتری به نیتروفورانتوئین حساس است و به علت بازگشت باکتری باید هر روز مصرف کنم ایا در بارداری این قرص ایمن است.آزمایش ادرار پیوست شد.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      ازمایش را جای دیگر وتکرار کنید چون بیضررترین انتی بیوتیک حاملگی سفالکسین یا سیفکسیم واموکسی سیلین است
    2. تصویر کاربر sara یکشنبه ۶ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      متشکرم از پاسختون.آقای دکتر سفالکسین و اموگسی سیلین روی باکتری تاثیر نداشت و عفونت شدیدتر شد.ایا راهی هست بدون انتی بیوتیک درمان شوم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ خرداد ۹۷( 8 سال پیش)
      بايد اول كشت وانتي بيوگرام دهيد تا حساسيت باكتري ونوع انتي بيوتيك مشخص شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد عزیز اقای دکتر کرمی
    دختر 11 ساله ی من دچار تکرر ادراری است . اما شب که حدود 10 ساعت میخوابد به هیچ وجه به دستشویی مراجعه نمیکند.سونوگرافی از کلیه و مثانه مشکلی نشان نمی دهد. آزمایش او کمی خون در ادرار نشان میداد که با مصرف مایعات بر طرف شد . فکر می کنیم شاید گونه ای وسواس فکری باشد . حدود 40 دقیقه یکبار احساس نیاز میکند و میترسد خیس کند .خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    من 27 ساله هستم و مجرد،قریب به 1 سالی هست که از مشکل تکرار ادرار رنج میبرم با خوردن مایعات بعد چند لحظه احساس میکنم مثانه پر شده و نیاز به دستشویی ،همچنین بیضه هام سرده و در هنگام ادرار تکرار ادراری دارم و گاهی وقتا با فشاری که برای ادرار وارد میکنم قطراطی شبیه منی بیرون میاد البته بیشتر ادرار من در ماه رمضان در شب موقع خوابه،رنگه ادرار 2 ماهی هست که زرده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر joo یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من دچار بی اختیاری شدید شده ام طوری که نمیتوانم خود را کنترل کنم شهرستان میباشم و میخواستم حضوری به مطب بیایم ولی فاصله دور میباشد و در این بین 24 ساعت نباید هیچگونه آبی یا غذایی بخورم و خیلی اذیت میباشم حتی اگر با این وضعیت آب هم نخورم کنترل خود را از دست میدهم و خود را خیس میکنم لطفا راهنمای بفرمایید که طوری بتوانم خود را به تهران برسانم که بصورت موقت بشود ادرار را کنترل نمود یا دارویی معرفی نمایید که بصورت موقت بتوانم مراجعه کنم و در این بین زیاد اذیت نشوم چون با این وضع بی اختیاری من نمیتوانم به دکتر مراجعه نمایم
    منتظر لطف شما هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      02122642744 هماهنگ کنید جهت نوار مثانه
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشی
    شوهر من 28 ساله است و در کودکی به دکتر مراجعه میکنه و پزشکها تشخیص میدن که یک غده در مهره اخر ستون فقرات وجود داره و شوهر بنده عمل میکنن تشخیص پزشک اشتباه بوده فکرمیکردن غده سرطانی بوده ولی غده چربی بوده حالا کنترل ادار نداره و از کاندووم و سوند واسه تخلیه ادار استفاده میکنه و اسیب به کلیه هاش زده که باعث بالا رفتن کراتین و اوره خونش شده میخواستم بدونم شما میتونید عملی انجام بدین که بتونه کنترل ادار و بدست بیاره؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرد02122642744
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    زمان با همسر در حال ارتباط جنسی بودن یک بار آلت تناسلی ام قاط شده وهر زمان که می خواهم یکجا شوم زمانیکه آلت تناسلی ام بلند میشه یک حلقه در جای قاط شده گی که شکل باریکی الت تناسلی را در بر دارد مواجه میشوم وبعد از چند لحظه درست میشود. به دومشکل مواجه ام
    1- اسپرم را دور پرتاب نمیکند.
    2- بعضی مواقع هوا سرد شود ادرار خودی قطره قطره جاری میشود.
    باید چی کرد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل خاصي به نظر نميرسد
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر جان:
      خانمم حامله خیلی سخت میشود فکر میکنم مشکل پرتاب اسپرم باشد یک بار از طرف دکتر ادویه های تقویه کننده برایم داد تا خانمم حامله شد واین بار باز به مشکل مواجه شده ام میخواستم اگر کدام ادویه توصیه میکنید ویا هم رهنماهای دارید خیلی ممنون میشم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این مورد گیر ندهید
    4. تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنون.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فراز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 837 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.آقای دکتر
    من حدودآ از دو هفته پیش احساس می کنم بیضه هام پهن شده مشکلی خاصی هم ندارم ولی یکی دو بار احساس درد خفیف در سمت راست بیضه داشته ام. ایا مشکلی وجود دارد یا منتظر علائم دیگری باشم . ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انحام و نتیجه را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب